2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

anaaam lafaa bakk çok fena ayol bu

eşim bu zmaana kadar annemlere maddi manevi baya destekte bulundu canım ama artık oda istemiyor yardım etmek

off kıyamam canımm senin durumun benden farkı yok bizimkide evlenene kadar dersane kurs paralarını karsıladı hep ama nereye kadar sadece biz biz olmaz kii senin kociş tek oglan mı :26:

eşimde verebilir ama bana verdiriyorki ailesinin yanında değerim artsın diyee ama ne artacak canım bir kaç yuz lirayla hediyeyle mi artacak diğer oğlu hıiç getirmezz almaz yedirmezz onlar fakir biz zengin oluruz hepp

sen de kavga et resti çek canımm otur konus eşinle " hayatım evet bu zamana kadar yardımcı olduk kardesine annelere ama artık bebeğimiz olucak ve paraya ıhtıyacımız var " de ğer arabanız evinz yoksa " daha evımız yok arabamız yok de "

olmaz ki amaaa abartmasınlarr bizimkiler paramız yok dıye söylenırlerr maşAllah tum evlerının balkonlarını kapattırdılarr bizden once adam araba almaya kalkıyorrr iyiki paraları yokmus dıyorum bende eşimeee

ya bu erkek aileleri neden böyle benciller.. bu modellerden bizde de var çok ii anlıyorum seni... kıyamam sıkma canını.. ama lafınıda esirgeme seninde bebeğin oluyor hakkını yedirme kuzum sustukça devam ediyorlare ama diğer türlü 1,2,3 tartışırsın 4.de bir şekilde yılar pes etme...

anaaam lafaa bakk çok fena ayol bu

ohoooo görsennn bana baskalrının gelini över durur kocamda dayanamaz sana yalakalık yapıyorlar derr

aman varsın ben kötü gelin olayımmm

Allah biliyor yaa beni o zalimide biliyor

çok fenaa yaa bir kitap yazılırr laflarıylaaaa baana hep şükret benim gibi bir kayınvaliden var derr evet şükretsem ii olur daha beteri de olabilirdi dimiii

bende dayanamayınca Allahım sana havale ediyorum diyorum

aynen Allaha havale ettim zaten

aynen canımmm bende olsam pes ettirene kadarrr tartışır konusurdumm

timsah göz yasları kullan ağla kus konusma yaklasmasına izin verme vs vs dimi lavinyammm

ay hadi yaa, bu nasıl iş arakadaş aileler destek olacağına köstek oluyor benim eşim böyle değildir herkesin cebi ayrı bizde, bnm kartımda bende durur, ortak hesabımızvar orayad aktarırz kalan parayı her seferinde eşimden isteyemem ki, 8 yıldır alıştım kendim para mı harcamaya, artı ailesine bu şekilde şeyler yapmaz bir iki yıkacak olmuşlardı bir iki şeyide ben ağzlarının payını vermiştim, bir daha da kalmışmadılar, bu kayınpederrler kayınvalideler çok paracı allahtan eşim onlara bu konuda taviz vermiyor

gelinnnn

worst of the kayınvalideyi seçelimmmm benimki açık ara birinci olur gibime geliyyyy 2. tabikidee bulmesummmunkiii :111::111::111::86::86::86:

yok hamd olsun vicdanım rahat ama merak ediyorum namazlarda dua ederken onlara dua etmek içimden gelmyor günah mı işliyorum acaba :26:

esraa, beysal, burcuxxx nerdesiniz kızlarrrr

burdayım kuzum yoğunum çok uykum var bakalım nasıl geçicek bugün

kuzucuğum bu hayatta hep dişe dişimdir, ne erkekten aşşağı kalırım ne kadından Allahta beni böyle yaratmış avukat olmalıymışım ben

neyse.. kayınvalidemle pederim bir gün yeni evliyken bana şu gelin öylemiş böylemş amanda çok güler yüzlümüş, falan fıstık anlatıyorlar övüyorlar güya bana gönderme yapıyorlar, bende dedim ki, akıl yaşta değil başta diye boşuna dememişler dedim, kız lise mezunu cahil evde çalışmıyor kocasına da yemek yapmıyor dışarsa yiyorlar helal olsun dedim, biz böle kocamzı kayınvalidemizi dize getiremeyiz dedim en iyisi işi bırakıcam milletle gün yapıcan öene çalıcan millet öle gelin seviyo heralde dedim kayın pederim olur mu hiç iş bırakılır mı ffelan demeye bir başladı

koptumm kıskıs gülmektenn

bir günde ben dedim laf soktum ne kayınpederler var valla, liseden terk kızların 2 kolunu bilezikle doldurmuş evinide geline yapmışlar deyiveiyorum sende de işe yarıyor

Son düzenleme:
aynen canımmm bende olsam pes ettirene kadarrr tartışır konusurdumm

timsah göz yasları kullan ağla kus konusma yaklasmasına izin verme vs vs dimi lavinyammm

gelinnnn

worst of the kayınvalideyi seçelimmmm benimki açık ara birinci olur gibime geliyyyy 2. tabikidee bulmesummmunkiii :111::111::111::86::86::86:

valla kullan onlar insanlıktan anlamıyorlarsa kullanacaksın... seçelim kuzum ama önce herkes bir bir hikayelerini yazsın kitap şeklinde ona göre değerlendirelim

Moonsun Allah sana sabır versin canımcım
ay ben öle laf sokmalara hiç gelemem
sende inceden inceye dokundur lafını
madem o sana öyle yapıyor saygı sınırlarını aşmadan ver karşılığını

Moonsun Allah sana sabır versin canımcım
ay ben öle laf sokmalara hiç gelemem
sende inceden inceye dokundur lafını
madem o sana öyle yapıyor saygı sınırlarını aşmadan ver karşılığını

valla bencede ben veriyorum cevabını yoksa tahammül edemiyorum... içimde daha çok büyüyor....

AMİNN

Allahımm cumamızı mübarek eyle,

dualarımız kabul eyle,
sana layık kul efendimize layık ümmet eyle,
günahlarımızı affet yarabbi,
dünyada da ahirettede yar ve yardımcımız ol,
son nefesimizde " Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdûhü ve rasûlüh" diyip imanla göç etmeyi bizlere nasip eyle,
kabir azabından bizleride eşlerimizide evlatlarımızı ailelerimizide kısaca tum muslumanları koru,
bizleri cehennnem ateşinle yakma yarabbi
geçmişlermize rahmet eyle bizlere merhaamet eyle,
rabbim bize adaletinle değil merhametinle muamele et şüphesiz bize verdiğin bir gözün hakkını veremeyiz yarabbi,

evlatlarımızı sağlıklı hayırlı imanlı eyle,
ailelerimizle eşlerimizle güzel huzur sağlık bereket dolu gunlerini görmeyi nasip eyle,
aklı bedeni karakteri sağlam eyle,
onlarıda bizleride şeytanın şerrinden, nefsimizin şerrinden, gözle görulur gorulmez tüm mahlukatların şerrinden, kadının , kötü insanların şerrinden, pis nefeslerinden, büyülerden, belalardan musibetlerden, imansız hayırsız sağlıksız evlattan, imansız bereketsiz ömürden, sapkınlık sapıklıklardan koru yarabbi,

yuvalarımızı huzurla muhabbetle sevgi saygı sadakat iman bereket hayırlı bol rızık kuran sesleriyle namazlarla hayırlı imanlı sağlıklı evlatlarla doldur,
ailelerimizi bizleri hiç kimseye namerte baskalarına maddi manevi muhtaç etme,
bizlere sağlık ver,
eşlerimizi bize bağlı sadık eyle gözlerini ailelerinin bize yaptıkları karşısında aç yarabbi
yuvamızın butunlugunu hiç kimsenin bozmasına izin verme
eşlerimizi hoşgörülü eyle cömert eyle

sana sığındık sana dayandık yarabbi tüm bu dualarımızı kabul eyle amin amin amin el hamdüliilahi Rabbil alemin el - fatiha...

ayyy kendını ıyı tutuyosun ya...

ben ne yapardım aceba...?????

Benim dr a mı gittin mine hanım daha yokmuş yoğundu güzin hanım ama yine de ilgiliydi dün aradı beni nasıl oldun diye internetten üzerinden kan ilacı yazmış bana ilkkez böyle internetten reçete aldım :)

Yok canım şükran Hanım'a gittim arkadaşımın doktoru diye ama ismini bile sormadı arkadaşımın bel fıtığımı söyledim zorlanıyorum diye ben demeden rapor yazalım dedi şimdi istemiyorum Bayram sonu dedim randevumu aldım o zaman gercek rapor ins sonrada zaten kendi dogum iznim geliyor İns ay bazen erkenden ayrılıp nacak diyorum ama şimdiden belim bacağıma vurmaya başladı yakında topllarım bide yürüyüş ve egzersiz yap dedi bol bol dinlen dedi ins beni doguma kadar onları yaparım en azindan

valla bencede ben veriyorum cevabını yoksa tahammül edemiyorum... içimde daha çok büyüyor....

evet aynen içimin ferahlaması için karşılık vermek zorundayım atamam içime, eskiden attım yıprandım işle ilgili, şimdi hiçççç sallamam sokarım lafımı iş-ev hayatı özel hayat her yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…