hizmetçi köle elin kızı olarak göruyorlarrr
ben okadar hizmetli guleryuzluuyumdurr
bir kez telde konsuyoruz
ben " anne nasılsın"
kvalide " iyi napalım yeni kiracı geldi eve yeni gelin görsen bana bir hizmet ediyor bir seviyor benii elalemde ne gelinler varr"
ben " anne normaldir öyle yapması sen ev sahibisin yaa snaa yapıcak bana mı yapıcak" dedim
bizimde her anımız böyledir laf sokmalarla geçer
yok hamd olsun vicdanım rahat ama merak ediyorum namazlarda dua ederken onlara dua etmek içimden gelmyor günah mı işliyorum acaba :26:
esraa, beysal, burcuxxx nerdesiniz kızlarrrr
Tatlım anlamadığım sen niye veriyorsun ki eşinin annesine de, eşin senin annene para çıkarıp veriyor mu?? Ya da eşin seni memnun etmek için uğraşıyor mu? Kendi aileleri söz konusu olunca hep biz verelim istiyorlar eşlerimiz, kendileri ne yapıyorlar? Bir de rekabete bindiriyorlar
Aah ahh bu para konusu acayip sıkıyor canımı. Normalde benim paracardım eşimde duruyor, çünkü aldığımız paraları benim hesabımda biriktiriyoruz. Gerektiğinde de eşimin hesap kartından çekiyorum para. En son ankaraya annemlere giderken kardeşime filan vereyim diye para çektim. Sonra bendeki para eşimin akrabalarına gittiğimizde tatlıydı pastaydı almakya birden bitiverdiEn son gün eşime çekelim para dedim ve öylece kaldı istanbula döndük. Tabi ben sinir oldum Sonrasında da görümcemin teli bozulmuş son model telefon almak istiyorlarmış, 200 lirasını eşime paylaştırdıklarını duyunca çileden çıktım canım...
Bu zamana kadar her ay zaten görümcemin dershane parasını verdi, bu ay bitti taksitler telefon parası çıktı, üniversiteyi kazanınca da emin yurt parası bilmem ne parası diyecekler eşim de çıkarıp verecek. Ama benim aileme gelince kuruş çıkmıyo...
Anlayacağın ben de çok doluyum canım
Canım gerçekten çok sağol ben de chicco ve avent düşünüyordum, iyi oldu
Tatlım anlamadığım sen niye veriyorsun ki eşinin annesine de, eşin senin annene para çıkarıp veriyor mu?? Ya da eşin seni memnun etmek için uğraşıyor mu? Kendi aileleri söz konusu olunca hep biz verelim istiyorlar eşlerimiz, kendileri ne yapıyorlar? Bir de rekabete bindiriyorlar
Aah ahh bu para konusu acayip sıkıyor canımı. Normalde benim paracardım eşimde duruyor, çünkü aldığımız paraları benim hesabımda biriktiriyoruz. Gerektiğinde de eşimin hesap kartından çekiyorum para. En son ankaraya annemlere giderken kardeşime filan vereyim diye para çektim. Sonra bendeki para eşimin akrabalarına gittiğimizde tatlıydı pastaydı almakya birden bitiverdiEn son gün eşime çekelim para dedim ve öylece kaldı istanbula döndük. Tabi ben sinir oldum Sonrasında da görümcemin teli bozulmuş son model telefon almak istiyorlarmış, 200 lirasını eşime paylaştırdıklarını duyunca çileden çıktım canım...
Bu zamana kadar her ay zaten görümcemin dershane parasını verdi, bu ay bitti taksitler telefon parası çıktı, üniversiteyi kazanınca da eminim yurt parası bilmem ne parası diyecekler eşim de çıkarıp verecek. Ama benim aileme gelince kuruş çıkmıyo...
anaaam lafaa bakk çok fena ayol bu
bende dayanamayınca Allahım sana havale ediyorum diyorum
ya bu erkek aileleri neden böyle benciller.. bu modellerden bizde de var çok ii anlıyorum seni... kıyamam sıkma canını.. ama lafınıda esirgeme seninde bebeğin oluyor hakkını yedirme kuzum sustukça devam ediyorlare ama diğer türlü 1,2,3 tartışırsın 4.de bir şekilde yılar pes etme...
Bu zamana kadar her ay zaten görümcemin dershane parasını verdi, bu ay bitti taksitler telefon parası çıktı, üniversiteyi kazanınca da eminim yurt parası bilmem ne parası diyecekler eşim de çıkarıp verecek. Ama benim aileme gelince kuruş çıkmıyo...
yok hamd olsun vicdanım rahat ama merak ediyorum namazlarda dua ederken onlara dua etmek içimden gelmyor günah mı işliyorum acaba :26:
esraa, beysal, burcuxxx nerdesiniz kızlarrrr
burdayım kuzum yoğunum çok uykum var bakalım nasıl geçicek bugün
ohoooo görsennn bana baskalrının gelini över durur kocamda dayanamaz sana yalakalık yapıyorlar derr
aman varsın ben kötü gelin olayımmm
Allah biliyor yaa beni o zalimide biliyor
çok fenaa yaa bir kitap yazılırr laflarıylaaaa baana hep şükret benim gibi bir kayınvaliden var derr evet şükretsem ii olur daha beteri de olabilirdi dimiii
aynen Allaha havale ettim zaten
kıyamamm sana iizin alsan ggitsen :26:
aynen canımmm bende olsam pes ettirene kadarrr tartışır konusurdumm
timsah göz yasları kullan ağla kus konusma yaklasmasına izin verme vs vs dimi lavinyammm
gelinnnn
worst of the kayınvalideyi seçelimmmm benimki açık ara birinci olur gibime geliyyyy 2. tabikidee bulmesummmunkiii :111::111::111::86::86::86:
gelinnnn
worst of the kayınvalideyi seçelimmmm benimki açık ara birinci olur gibime geliyyyy 2. tabikidee bulmesummmunkiii :111::111::111::86::86::86:
Moonsun Allah sana sabır versin canımcım
ay ben öle laf sokmalara hiç gelemem
sende inceden inceye dokundur lafını
madem o sana öyle yapıyor saygı sınırlarını aşmadan ver karşılığını
ayyy kendını ıyı tutuyosun ya...Laviyam günaydın canımcım bilgiler için teşekkürler.
tetanoz aşısı yazmışsın ama gec degil mi ben yaptıralı 1 ayı geciyor onu anlamadım ?
ve gecmiş olsun, benimde cok yanma,acı ve agrı yapmıştı, azcık sabır gecio kuzum..
arcak81 canım tahlilerin sonucları iyi cıkmış, gözünüzaydın
kızına da sana da maşallahhep böyle gider umarım
sudem leopar hastasıyım bendeeee
zaten nerde süslü kokoş bi şey var ben orda
ama şimdi erken diye almak istemiyorum bu tarz seyleri..
bebişimle gider alırım diyorum biraz ele avuca gelince
KIZLAR !!! dün akşam göbegimi açtım yayıldım koltuga ve ilk defa bebegimin hareketlerini gözümle gördüm
inanılmaz bi şey, nasıl titretiyor koca göbegimi görmeniz lazım
aşkımı aradım hemen, aşkım kızın coştu dedim
o gelince birlikte seyrettik, cok güzeldi coook
özellikle aşkım göbegime dogru egilip konuşuyor o zaman daha bi heyecanlanıyor bizim cimcime
sizde deneyin, izlemek cok keyifliiii
Benim dr a mı gittin mine hanım daha yokmuş yoğundu güzin hanım ama yine de ilgiliydi dün aradı beni nasıl oldun diye internetten üzerinden kan ilacı yazmış bana ilkkez böyle internetten reçete aldım :)
valla bencede ben veriyorum cevabını yoksa tahammül edemiyorum... içimde daha çok büyüyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?