kuzum seninki birinci olur kesin ben kupayı ona çoktan verdim
Moonsun Allah sana sabır versin canımcım
ay ben öle laf sokmalara hiç gelemem
sende inceden inceye dokundur lafını
madem o sana öyle yapıyor saygı sınırlarını aşmadan ver karşılığını
valla kullan onlar insanlıktan anlamıyorlarsa kullanacaksın... seçelim kuzum ama önce herkes bir bir hikayelerini yazsın kitap şeklinde ona göre değerlendirelim
AMİNN
Allahımm cumamızı mübarek eyle,
dualarımız kabul eyle,
sana layık kul efendimize layık ümmet eyle,
günahlarımızı affet yarabbi,
dünyada da ahirettede yar ve yardımcımız ol,
son nefesimizde " Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdûhü ve rasûlüh" diyip imanla göç etmeyi bizlere nasip eyle,
kabir azabından bizleride eşlerimizide evlatlarımızı ailelerimizide kısaca tum muslumanları koru,
bizleri cehennnem ateşinle yakma yarabbi
geçmişlermize rahmet eyle bizlere merhaamet eyle,
rabbim bize adaletinle değil merhametinle muamele et şüphesiz bize verdiğin bir gözün hakkını veremeyiz yarabbi,
evlatlarımızı sağlıklı hayırlı imanlı eyle,
ailelerimizle eşlerimizle güzel huzur sağlık bereket dolu gunlerini görmeyi nasip eyle,
aklı bedeni karakteri sağlam eyle,
onlarıda bizleride şeytanın şerrinden, nefsimizin şerrinden, gözle görulur gorulmez tüm mahlukatların şerrinden, kadının , kötü insanların şerrinden, pis nefeslerinden, büyülerden, belalardan musibetlerden, imansız hayırsız sağlıksız evlattan, imansız bereketsiz ömürden, sapkınlık sapıklıklardan koru yarabbi,
yuvalarımızı huzurla muhabbetle sevgi saygı sadakat iman bereket hayırlı bol rızık kuran sesleriyle namazlarla hayırlı imanlı sağlıklı evlatlarla doldur,
ailelerimizi bizleri hiç kimseye namerte baskalarına maddi manevi muhtaç etme,
bizlere sağlık ver,
eşlerimizi bize bağlı sadık eyle gözlerini ailelerinin bize yaptıkları karşısında aç yarabbi
yuvamızın butunlugunu hiç kimsenin bozmasına izin verme
eşlerimizi hoşgörülü eyle cömert eyle
sana sığındık sana dayandık yarabbi tüm bu dualarımızı kabul eyle amin amin amin el hamdüliilahi Rabbil alemin el - fatiha...
ya kızlar için şu leoparlara bayılıyorum....küçük hanım tadında...
Eki Görüntüle 473334 Eki Görüntüle 473335
kızı olanlar ya...alsanıza....ben oğluma leopar tadında ne alabilirim ki????
h& m de tiger tulumu vardı ama onunda bedeni kalmamıştı
kızlar aklımdayken yazayımda unuturumm..
dün akşam kaynıma sormam gerekenleri sordum.. biberon için avent ve chicconun iyi olduğunu kendi hastane mağazalarında da onların satıldıklarını söyledi. silikon alacaksanız BPA içermeyecek olanlardan alın ki aventler böyledir dedi.. Ama ben biberona hiç yönlendirmediğim için hiç çok net bilgi veremeyeceğim oraya gelin uzamana yönelndireyim sizi dedi. bunlar için gittiğimde paylaşacağım sizinle... silikon ya kauçuk uç tamamen bebeğin istek ve arzusuna bağlı dedi.. bebeğin ne isteyeceğini bilemezsin doğumdan sonra karar verirsin küçük bişey al dene neyi isterse onu bulana kadar uğraştırr dedi.
emzik içinde bebek parmağını emiyorsa ya da çok huzursuz bir bebekse o zaman düşünürsün dedi yoksa zorlama dedi.. çok da gerekli değil. emziği hiç alma eğer gerek duyarsan deneye deneye bulacaksın bazı bebekler var ki bakkallardan aldığın ucuz emziğe alışırlar sadece dedi. bebekler çeşit çeşit huy huy dedi elinizde kalır çok çok aldığınız şeyler bunlar için doğmasını ve huylarını bekle dedi. :)
bebek bakım ürünlerinden en eskisi en çok denenmişi sebamed dedi hande içinde biz onu kullandık hep dedi hatta dün banada en büyük boyunu getirmişler yurt dışından.. ama hepsini uzamana danış geldiğinde dedi.. daha detaylı bilgi alacağım... şimdilik bu kadar sonra bilgi veririm yine sizlere...
canımm benim prensibime göree karışmamalı saygı duymalı ayrıca gizli yok bizde ev için para biriktirmeye çalısyoruz maaşımız bir yerde toplanıyor harclık alıyoruz gerisi giderler ve kalırsa birikim içineşim bişey demiyor vermeme ama annesi sonucta normal atsan atılmaz satsan satılmaz haketmiyr orası ayrı bir konu zatennn
hee tam kayseriliii bende kaldım zatenay nebileyim bir insandan bu kadar soguyacgımı sevgisiz olacagımı dusunmemiştim ama naparsın beni onlaar böyle yaptı ben ne hediyeler aldım birini aç kullan dimi kadın hepsi gorumcemin çeyizini susluyor inşAllah kullanamaz kırılır dokulr hepsiii
daha benim saf kocaamm kurban etleri için termus bakıyorum diye küstü bana yol boyu kavga ettik bıraksak nolurmuş diyee oh olsunn okadar etin içinde annesi avuc kadar et kavurdu kendisineee
yok hamd olsun vicdanım rahat ama merak ediyorum namazlarda dua ederken onlara dua etmek içimden gelmyor günah mı işliyorum acaba :26:
esraa, beysal, burcuxxx nerdesiniz kızlarrrr
kuzucuğum bu hayatta hep dişe dişimdir, ne erkekten aşşağı kalırım ne kadından Allahta beni böyle yaratmış avukat olmalıymışım ben
neyse.. kayınvalidemle pederim bir gün yeni evliyken bana şu gelin öylemiş böylemş amanda çok güler yüzlümüş, falan fıstık anlatıyorlar övüyorlar güya bana gönderme yapıyorlar, bende dedim ki, akıl yaşta değil başta diye boşuna dememişler dedim, kız lise mezunu cahil evde çalışmıyor kocasına da yemek yapmıyor dışarsa yiyorlar helal olsun dedim, biz böle kocamzı kayınvalidemizi dize getiremeyiz dedimen iyisi işi bırakıcam milletle gün yapıcan öene çalıcan millet öle gelin seviyo heralde dedim kayın pederim olur mu hiç iş bırakılır mı ffelan demeye bir başladı
koptumm kıskıs gülmektenn
bir günde ben dedim laf soktum ne kayınpederler var valla, liseden terk kızların 2 kolunu bilezikle doldurmuş evinide geline yapmışlar deyiveiyorum sende de işe yarıyor
nasıl alıyım ki kuzum malum özel şirket öyle kolay olmuyor izin olayı bende mazeret izinlerimi boşa kullanmak istemiyorum lazım olacak
ben de çok beğeniyorum bunları.
ooho maşallah baya bi bilgi vermiş amcası :) sağol canım. emziğe hiç girmemek daha iyi olur aslında. inşallah gerek kalmaz.
Rabbim bildiği gibi yapsın boşver... geçen gittiğimde anneme anlattım ne olup bittiyse... boşver sen Allah rızası için yaptın, anlatıpta sevabını kaybetme dedi... Allah ıslah etsin diye dua ediceksin bunlara.
telefondaydım canım, biraz da işim vardı... damağımda yara çıktı sanırım acıyoşimdi çıktı bide.. teyzeme ve eşime dün olanları anlattım telde ağladım 5 dakika içinde yara çıktı yaaa:26:
az önce avvio bebek bakım çantam geldi.. çok güzel ve çok kaliteli kızlar. baya da büyük... eşim bol bol taşıcak, neyseki kumaşı ince.1:
kıyammam sana ben geçmiş olsun kuzum esmayla mı tartıştınız sinirlerin nedne bozuldu dün ben bişi mi kaçırdım :26:
Allah buyuk canım ben bu ayeti çok seviyorum ne kadar dgru " 10 / YÛNUS - 44: (Edip Yüksel) ALLAH insanlara hiç zulmetmez; ancak insanlar kendi kendilerine zulmederler. "
esma değil canım yaa.. babamla aslı (en küçük kardeşim)... dün kötü şeyler yaşandı.. çok çok kötü hem de... hiç anlatmıyım. eşime de teyzeme de anlatırken dayanamadım ağladım. şimdide anlatırsam başlarım yine...
Keşke eşimin yanında evimde olsam da bu sıkıntılardan sorunlardan uzakta olsam... Bencilce mi düşünüyorum bilmiyorum ama ben onların kavgalarını, problemlerini görmek istemiyorum...çok dert ediniyorum, iyyip bitiriyorum kendimi çünkü.
anladım canım olur öyle tartışmalar zamanla unutulur sen canını sıkmaa Allah huzur versin yuvalarımızakıyamam sana ben ağlama tamam mı guzel esram benimmmm
az önce avvio bebek bakım çantam geldi.. çok güzel ve çok kaliteli kızlar. baya da büyük... eşim bol bol taşıcak, neyseki kumaşı ince.1:
canım beğendiğin modelleri hatırlıyorum da hangisini aldıydın?
güle güle kullanın .....
biz bebek çantası yerine sırt çantası aldık siyah ....
eşim sırtında taşıycak....
diyorum kanguruyu öne bağlarım çocuğu önde çantayı da sırtına veririm ....
sudemm
hani anneler bebeği göğüslerine yatırıyorlar yaa bir kemerle bağlıyorlar önde gidiyor annenin kucağında sallana sallana onun adı mı kanguru :26: ay anlatamadım
sen yemeğe gitmedin mi daha
sudemm
hani anneler bebeği göğüslerine yatırıyorlar yaa bir kemerle bağlıyorlar önde gidiyor annenin kucağında sallana sallana onun adı mı kanguru :26: ay anlatamadım
cehalet böyle bişey işte
google amcaya sor bak gösterir hemen sana
şimdi gidicem kızz ne oo arkamdan beni mi kaynatacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?