2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kuzum seninki birinci olur kesin ben kupayı ona çoktan verdim

Moonsun Allah sana sabır versin canımcım
ay ben öle laf sokmalara hiç gelemem
sende inceden inceye dokundur lafını
madem o sana öyle yapıyor saygı sınırlarını aşmadan ver karşılığını

valla kullan onlar insanlıktan anlamıyorlarsa kullanacaksın... seçelim kuzum ama önce herkes bir bir hikayelerini yazsın kitap şeklinde ona göre değerlendirelim

bir topik açalım worst of the kaygana 2012 kasım anneleri diyeeee

Allah kadına akıl fikir versin canımmm arada yapıyorum ama kavga cıkartacak bir tip olduugndan duymaamazlıktan geliyorum geneldee

ohh ne güzel duaymış ağzına sağlık canım...

ben de çok beğeniyorum bunları.

ooho maşallah baya bi bilgi vermiş amcası :) sağol canım. emziğe hiç girmemek daha iyi olur aslında. inşallah gerek kalmaz.

Rabbim bildiği gibi yapsın boşver... geçen gittiğimde anneme anlattım ne olup bittiyse... boşver sen Allah rızası için yaptın, anlatıpta sevabını kaybetme dedi... Allah ıslah etsin diye dua ediceksin bunlara.

yok hamd olsun vicdanım rahat ama merak ediyorum namazlarda dua ederken onlara dua etmek içimden gelmyor günah mı işliyorum acaba :26:

esraa, beysal, burcuxxx nerdesiniz kızlarrrr

telefondaydım canım, biraz da işim vardı... damağımda yara çıktı sanırım acıyo şimdi çıktı bide.. teyzeme ve eşime dün olanları anlattım telde ağladım 5 dakika içinde yara çıktı yaaa:26:

kaşınmışlarrr ay terbiyesizliklere bakkk benimkide 2 oglumda dısardan evlendi gönlumce kayserimden gelin alamadım dedii delüüü sanki ben komsusuyum geliniyim yahuuu

nasıl alıyım ki kuzum malum özel şirket öyle kolay olmuyor izin olayı bende mazeret izinlerimi boşa kullanmak istemiyorum lazım olacak

kıyamam sana ben Allah kolaylık versin canımm

kıyammam sana ben geçmiş olsun kuzum esmayla mı tartıştınız sinirlerin nedne bozuldu dün ben bişi mi kaçırdım :26:

Allah buyuk canım ben bu ayeti çok seviyorum ne kadar dgru " 10 / YÛNUS - 44: (Edip Yüksel) ALLAH insanlara hiç zulmetmez; ancak insanlar kendi kendilerine zulmederler. "

az önce avvio bebek bakım çantam geldi.. çok güzel ve çok kaliteli kızlar. baya da büyük... eşim bol bol taşıcak, neyseki kumaşı ince .1:

esma değil canım yaa.. babamla aslı (en küçük kardeşim)... dün kötü şeyler yaşandı.. çok çok kötü hem de... hiç anlatmıyım. eşime de teyzeme de anlatırken dayanamadım ağladım. şimdide anlatırsam başlarım yine...

Keşke eşimin yanında evimde olsam da bu sıkıntılardan sorunlardan uzakta olsam... Bencilce mi düşünüyorum bilmiyorum ama ben onların kavgalarını, problemlerini görmek istemiyorum...çok dert ediniyorum, iyyip bitiriyorum kendimi çünkü.

anladım canım olur öyle tartışmalar zamanla unutulur sen canını sıkmaa Allah huzur versin yuvalarımıza kıyamam sana ben ağlama tamam mı guzel esram benimmmm

az önce avvio bebek bakım çantam geldi.. çok güzel ve çok kaliteli kızlar. baya da büyük... eşim bol bol taşıcak, neyseki kumaşı ince .1:

canım beğendiğin modelleri hatırlıyorum da hangisini aldıydın?

güle güle kullanın .....

biz bebek çantası yerine sırt çantası aldık siyah ....

eşim sırtında taşıycak....

diyorum kanguruyu öne bağlarım çocuğu önde çantayı da sırtına veririm ....

sudemm

hani anneler bebeği göğüslerine yatırıyorlar yaa bir kemerle bağlıyorlar önde gidiyor annenin kucağında sallana sallana onun adı mı kanguru :26: ay anlatamadım

öyle de rahat olur canım... şu modelin bej rengini aldım ben :

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…