Yok canım şükran Hanım'a gittim arkadaşımın doktoru diye ama ismini bile sormadı arkadaşımın bel fıtığımı söyledim zorlanıyorum diye ben demeden rapor yazalım dedi şimdi istemiyorum Bayram sonu dedim randevumu aldım o zaman gercek rapor ins sonrada zaten kendi dogum iznim geliyor İns ay bazen erkenden ayrılıp nacak diyorum ama şimdiden belim bacağıma vurmaya başladı yakında topllarım bide yürüyüş ve egzersiz yap dedi bol bol dinlen dedi ins beni doguma kadar onları yaparım en azindan
he...sudemm
hani anneler bebeği göğüslerine yatırıyorlar yaa bir kemerle bağlıyorlar önde gidiyor annenin kucağında sallana sallana onun adı mı kanguru :26: ay anlatamadım
çok güzelmiş kaça aldın?
okadar kafamız çalısıyor herhalll baktıkta sorduk ta gıoolgle amceya
Saolasin canım senin 147 çıkmıştı demi 100 lük istediler mıaklım sendeydı dün yaptrıcanı biliyodum inş. sonucun güzel çıkar...
hadi tatilin keyfini çıkar bakalım...
bende hiç sevmem para mevzularında içilme dişli olmayı herkesin kesesi kendine eşimde sevmez ne benim ailemi ne onun ailesini karıştırırız böyle de olmalı bence ha Allah korusun saglikla ilgili bı durum olur bişeyler olur o zaman sonuna kadar zaten ama diğer türlü gerek yok.kizlar kartlarınızı da vermeyin kocislere ayrimiz gayrimiz yok ama biraz özgürlüğünüz olsun yoksa calışmamızın ne anlamı kalıyoray hadi yaa, bu nasıl iş arakadaş aileler destek olacağına köstek oluyor benim eşim böyle değildirherkesin cebi ayrı bizde, bnm kartımda bende durur, ortak hesabımızvar orayad aktarırz kalan parayı her seferinde eşimden isteyemem ki, 8 yıldır alıştım kendim para mı harcamaya, artı ailesine bu şekilde şeyler yapmaz bir iki yıkacak olmuşlardı bir iki şeyide ben ağzlarının payını vermiştim, bir daha da kalmışmadılar, bu kayınpederrler kayınvalideler çok paracı allahtan eşim onlara bu konuda taviz vermiyor
he...
çok güzelmiş kaça aldın?
bende ıkı tane var ablam saolsun...biri küçükken kullanılır biri daha büyüdüğünde...
çok güzelmiş canım nerden ve ne kadra almıştın:44:
midem bulanıyor kızlar ya of çok ta sıcak uykumda var bugün resmen bunalımdayım
yemeğe çıkıyoruz bizde kendinize iyi bakın öpüldünüz
canlarım ciğerlerim bacılarım,
halen annemlerdeyim...balkonda oturuyoruzz anneannemiz, kızım ve ben:)))) okumaya çalışıyorum sizi ama annemin yanında oldugum için bilgisayarın başındaa fazla zaman geçirmek istemiyorum...sohbet ediyoruz, dertleşiyoruz, kızıma örgü örüyoruzzzz
şöyle bi kaç sayfa okudumdaa yaseminim kuzumm kayınpederinee dediğin lafa koptum...annemee bilee söyledim...ohhhh ne iyi demiş aferin arkadaşınaa diyorr
yarın gelinimizi çarşıya götürcezz, bayram için ciciler alacakmış annem onaa:) bende görümce hanımım yaaa bizdee gidicezzz kızımlaa...hatice yengesinee ciciler alırken fikirr vercezz
benim canım sıkkın yaaa.Dün eşimle iftardan önce tartıştık o oruc ben hamile sudan sebeplerle...İş yerinin iftar yemegi vardı aileli gidilecekti ben buna naz yapayım dedim ben iftara gelmiyorum dedim ne dese beğenirsin zaten seni götürmeyi düşünmüyorum dedi sanki çocuk cezalandırır gibi evde bir lokma yemekte yoktu yaa giderken birde bana afiyet olsun diyo gıcıkkk:I((((aç kaldım sinirden zaten yemedim agladım ..Beyefendi eve teşrif edince ben bu gece sahura kalkamayacagım sana afiyet olsun dedim:)))Acımadım acımayacagım da ona ....Çok yorgunum kızlar sıcaklar ve psikolojim beni mahvetti hem iş ve hem ev işi ayrıca hamilelik kaldıramıyorum çok zorlanıyorum... sana anlayış gösterdikçe sen şımarıyorsun diyor bana yaaaa...
Saolasin canım senin 147 çıkmıştı demi 100 lük istediler mı
bende hiç sevmem para mevzularında içilme dişli olmayı herkesin kesesi kendine eşimde sevmez ne benim ailemi ne onun ailesini karıştırırız böyle de olmalı bence ha Allah korusun saglikla ilgili bı durum olur bişeyler olur o zaman sonuna kadar zaten ama diğer türlü gerek yok.kizlar kartlarınızı da vermeyin kocislere ayrimiz gayrimiz yok ama biraz özgürlüğünüz olsun yoksa calışmamızın ne anlamı kalıyor
canımm hoşgeldinn.... bugün senin dua günün.. özel bir duan varsa dua topicine yaz canımmm.....
ohh siz de gezin ne güzel... sen dayanamaz yine bişeyler alırsın kızçene
benim canım sıkkın yaaa.Dün eşimle iftardan önce tartıştık o oruc ben hamile sudan sebeplerle...İş yerinin iftar yemegi vardı aileli gidilecekti ben buna naz yapayım dedim ben iftara gelmiyorum dedim ne dese beğenirsin zaten seni götürmeyi düşünmüyorum dedi sanki çocuk cezalandırır gibi evde bir lokma yemekte yoktu yaa giderken birde bana afiyet olsun diyo gıcıkkk:I((((aç kaldım sinirden zaten yemedim agladım ..Beyefendi eve teşrif edince ben bu gece sahura kalkamayacagım sana afiyet olsun dedim:)))Acımadım acımayacagım da ona ....Çok yorgunum kızlar sıcaklar ve psikolojim beni mahvetti hem iş ve hem ev işi ayrıca hamilelik kaldıramıyorum çok zorlanıyorum... sana anlayış gösterdikçe sen şımarıyorsun diyor bana yaaaa...
evet bebeğimm ilk işim dua topiğine bakmak oldu...fatmamın ve benim dua günüm bugun...yazdım dilim döndüğünce bişeyler...sen özel bi duan varsa yaz deyince aklıma bide "kızçemin adı mevzusu geldi"
dua topiğine yazmayı unuttum ama sizler inşallah duanıza onuda ekleyin...bebeğim için en hayırlı isim ne olacaksa o olsun...eşim vicdana gelsinde beni kırmasın istediğim isime razı olsun Allahın izniylee:26:
bende dualarımı okudum...Allah kabul eylesin...:26:
bulemsumun özel bi duasını göremedim ama onada dilim döndüğünce, içimden geldiği gibi duasını ettim...
canlarım ciğerlerim bacılarım,
halen annemlerdeyim...balkonda oturuyoruzz anneannemiz, kızım ve ben:)))) okumaya çalışıyorum sizi ama annemin yanında oldugum için bilgisayarın başındaa fazla zaman geçirmek istemiyorum...sohbet ediyoruz, dertleşiyoruz, kızıma örgü örüyoruzzzz
şöyle bi kaç sayfa okudumdaa yaseminim kuzumm kayınpederinee dediğin lafa koptum...annemee bilee söyledim...ohhhh ne iyi demiş aferin arkadaşınaa diyorr
yarın gelinimizi çarşıya götürcezz, bayram için ciciler alacakmış annem onaa:) bende görümce hanımım yaaa bizdee gidicezzz kızımlaa...hatice yengesinee ciciler alırken fikirr vercezz
eşin çok bencilce davranmış. oruç bile olsa böyle yapmaması gerekirdi. bilemyiorum, eşim böyle yapsa ben yapardım :26:
kendini çok yormamaya bak.. bırak ev pis kalsın, senden önemli değil. 2 çeşit yapacağına 1 çeşit yap yemeğini de.zorlama kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?