2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Canım şükran hocayada iyi diyolar ama bana çok konuşuyormuş gibi geliyo saat 2 gibi ara reçeteye gerek görürse e reçete iste sıcaklar yüzünden kolay rapor veriyorlar . bir gün arayla gitmişiz çrş ben ordaydım karşılaşabilirdik ) bu ara aysun ben senin kocana çok kızdım yazdım ama dolu şey çıkmadı zamanında yaptığı şeyleri bi şekilde senin kafana kakıyo üzüyo seni o gelinlik yapan kiracı evde poposunu büyütütken biz erkek gibi çalışıyoz şu sıcakta uykusuz ney öyle turkcelll tavuğu gibi bıt bıt konuşmak iyi gelsin bir hafta 8-6 çalışsınlarda görsünler neresini yırtarsa yırtsın kaynanan senin gibi para kazanamaz onun yaptığı temizliğide maaşının küçük bölümünü verirsin yaptırsın temizliği onun kazanacağı para en fazla bu kadardır işte lafını da sokarsın onun yaptığı işi ben bir günlük paramla yaptırırım dersin sana iş derse tut bir kadın de aylık para veriyorsan eğer kaynana ayda bir temizlikçi tut yolla para mara verme iyi cevap olur ne demek viladayla temizlik yaptırmak haddini bilsin o senin dengin mi

sudemm

hani anneler bebeği göğüslerine yatırıyorlar yaa bir kemerle bağlıyorlar önde gidiyor annenin kucağında sallana sallana onun adı mı kanguru :26: ay anlatamadım
he...

öyle de rahat olur canım... şu modelin bej rengini aldım ben :

Eki Görüntüle 473477
çok güzelmiş kaça aldın?

Eki Görüntüle 473478

kızlar benn buna bayılıyorummm

bende ıkı tane var ablam saolsun...biri küçükken kullanılır biri daha büyüdüğünde...

midem bulanıyor kızlar ya of çok ta sıcak uykumda var bugün resmen bunalımdayım
yemeğe çıkıyoruz bizde kendinize iyi bakın öpüldünüz

canlarım ciğerlerim bacılarım,
halen annemlerdeyim...balkonda oturuyoruzz anneannemiz, kızım ve ben:)))) okumaya çalışıyorum sizi ama annemin yanında oldugum için bilgisayarın başındaa fazla zaman geçirmek istemiyorum...sohbet ediyoruz, dertleşiyoruz, kızıma örgü örüyoruzzzz

şöyle bi kaç sayfa okudumdaa yaseminim kuzumm kayınpederinee dediğin lafa koptum...annemee bilee söyledim...ohhhh ne iyi demiş aferin arkadaşınaa diyorr

yarın gelinimizi çarşıya götürcezz, bayram için ciciler alacakmış annem onaa:) bende görümce hanımım yaaa bizdee gidicezzz kızımlaa...hatice yengesinee ciciler alırken fikirr vercezz

aklım sendeydı dün yaptrıcanı biliyodum inş. sonucun güzel çıkar...

hadi tatilin keyfini çıkar bakalım...
Saolasin canım senin 147 çıkmıştı demi 100 lük istediler mı
bende hiç sevmem para mevzularında içilme dişli olmayı herkesin kesesi kendine eşimde sevmez ne benim ailemi ne onun ailesini karıştırırız böyle de olmalı bence ha Allah korusun saglikla ilgili bı durum olur bişeyler olur o zaman sonuna kadar zaten ama diğer türlü gerek yok.kizlar kartlarınızı da vermeyin kocislere ayrimiz gayrimiz yok ama biraz özgürlüğünüz olsun yoksa calışmamızın ne anlamı kalıyor

arzum çarşamba 100 mg yapılacak...

applebay arkidişimsin artıkın....

acıktım yaff...az karnımızı doyuralım...

he...

çok güzelmiş kaça aldın?

bende ıkı tane var ablam saolsun...biri küçükken kullanılır biri daha büyüdüğünde...

çok güzelmiş canım nerden ve ne kadra almıştın:44:

sağolun kızlar...
butikbebe kampanyasından aldım..150tl normalde fiyatı.. ben kargoyla beraber 90tl ye aldım.

süpermiş

midem bulanıyor kızlar ya of çok ta sıcak uykumda var bugün resmen bunalımdayım
yemeğe çıkıyoruz bizde kendinize iyi bakın öpüldünüz

geçmiş olsun canım. yorma kendini.. sabret, haftasonuna saatler kaldı :34.

canımm hoşgeldinn.... bugün senin dua günün.. özel bir duan varsa dua topicine yaz canımmm.....

ohh siz de gezin ne güzel... sen dayanamaz yine bişeyler alırsın kızçene

benim canım sıkkın yaaa.Dün eşimle iftardan önce tartıştık o oruc ben hamile sudan sebeplerle...İş yerinin iftar yemegi vardı aileli gidilecekti ben buna naz yapayım dedim ben iftara gelmiyorum dedim ne dese beğenirsin zaten seni götürmeyi düşünmüyorum dedi sanki çocuk cezalandırır gibi evde bir lokma yemekte yoktu yaa giderken birde bana afiyet olsun diyo gıcıkkk:I((((aç kaldım sinirden zaten yemedim agladım ..Beyefendi eve teşrif edince ben bu gece sahura kalkamayacagım sana afiyet olsun dedim:)))Acımadım acımayacagım da ona ....Çok yorgunum kızlar sıcaklar ve psikolojim beni mahvetti hem iş ve hem ev işi ayrıca hamilelik kaldıramıyorum çok zorlanıyorum... sana anlayış gösterdikçe sen şımarıyorsun diyor bana yaaaa...

canım ya kafana takıpta kenidini ve bebişini yıpratma erkekler bazen bizim beklediğimiz ilgiyi ve anlayışı göstermiyorlar...en fazla ilgi gösterecekleri anda onlarda çocuklasıyorlar işte ...
kızlar beysalın bebişinin cinsiyeti ne oldu çarşamba gidecekti o kısmı okuyamadım ben

bizim kocamın tarafı bizi yolmayı iyi bilir çift maaşlılar alsınlar tabi derler...babamlar ihtiyacları yok cok şükür ama gönülleri tok herşeyden önce canlarım benim hala onlar bize verir balımızı zeytin yagımızı daha neler neler arabayı doldururlar öbürlerinden çöp görmedik görmeyelimde istemem zaten..kart konusuna gelince benim kart kocada ben alışveriş manyagı oldugum için onda ama istersem alırım sorun degil birikim yapıyoruz sonuçta onunda maaşını hesabını nereye ne harcadığını bilirim :))))

canımm hoşgeldinn.... bugün senin dua günün.. özel bir duan varsa dua topicine yaz canımmm.....

ohh siz de gezin ne güzel... sen dayanamaz yine bişeyler alırsın kızçene

evet bebeğimm ilk işim dua topiğine bakmak oldu...fatmamın ve benim dua günüm bugun...yazdım dilim döndüğünce bişeyler...sen özel bi duan varsa yaz deyince aklıma bide "kızçemin adı mevzusu geldi"
dua topiğine yazmayı unuttum ama sizler inşallah duanıza onuda ekleyin...bebeğim için en hayırlı isim ne olacaksa o olsun... eşim vicdana gelsinde beni kırmasın istediğim isime razı olsun Allahın izniylee:26:

bende dualarımı okudum...Allah kabul eylesin...:26:

bulemsumun özel bi duasını göremedim ama onada dilim döndüğünce, içimden geldiği gibi duasını ettim...

eşin çok bencilce davranmış. oruç bile olsa böyle yapmaması gerekirdi. bilemyiorum, eşim böyle yapsa ben yapardım :26:
kendini çok yormamaya bak.. bırak ev pis kalsın, senden önemli değil. 2 çeşit yapacağına 1 çeşit yap yemeğini de.zorlama kendini.

aminn canım aminn......

bulemsu bugün girmedi hiç.. genel olarak onun dualarını tahmin edebiliyorum gerçi... bilmeyenlerde Rabbim gönlündekileri versin, hayırlı,sağlıklı evlat versin, evine huzur bereket versin diye dua edebilirler...

hoşgeldiniz kuzum özletme ama kendini yaaa canımm eşinle birlikte annendemisiinizz ne guzel yaaa bag evinde bidee

oy cici görümceee

bugün senin dua günün dileklerini yaz bakimmmmm

aferim kız sanaaa oh olsunnnnn

benimkide dün sinir etti beni orucun açılmasına 15 dk var annemler bugün bizi dışarı pikniğe götürecekler bende cok bunaldım deniz kenarı süper olur dedim mırın kırın etti önce tamam dedi bende annemleri aradım gelicez dedim sonraa bu başladı gitmicem demeyeee bende başladım bağırmaya ben senin oyuncağın değilim gidilecek bittti diyee oda hayatta gitmem dediiiii benim sinirlerim zıpladı görüşürüz bir gitme seni boşarım dedim

yemek yedik ben konusmuyorum tabi hemen geldi aşkımm yarın gidelim de bilmem nee hani gitmiyordun dedim ben öyle birsey demedin diyorr dengeesiz yaaaa

yani şekerim bunlar erkek ne önunden gidilir nde arkalarından

yapmayacagım canım zaten yapamıyorum dün o gidince sinirden evi süpürdüm ama olan bana oldu belim kütük oldu.konuşmayacagım onunla yıllık iznimdede ailemin yanına gidecegim en azından annem beni rahat ettirir.^3 haftam kaldı sabretmem lazım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…