moonsunn
canım bu lierac krem hemen emiliyo mu vücutta??
aferim kız sanaaa oh olsunnnnn
benimkide dün sinir etti beni orucun açılmasına 15 dk var annemler bugün bizi dışarı pikniğe götürecekler bende cok bunaldım deniz kenarı süper olur dedim mırın kırın etti önce tamam dedi bende annemleri aradım gelicez dedim sonraa bu başladı gitmicem demeyeee bende başladım bağırmaya ben senin oyuncağın değilim gidilecek bittti diyee oda hayatta gitmem dediiiii benim sinirlerim zıpladı görüşürüz bir gitme seni boşarım dedim
yemek yedik ben konusmuyorum tabi hemen geldi aşkımm yarın gidelim de bilmem nee hani gitmiyordun dedim ben öyle birsey demedin diyorr dengeesiz yaaaa
yani şekerim bunlar erkek ne önunden gidilir nde arkalarından
aferim kız sanaaa oh olsunnnnn
benimkide dün sinir etti beni orucun açılmasına 15 dk var annemler bugün bizi dışarı pikniğe götürecekler bende cok bunaldım deniz kenarı süper olur dedim mırın kırın etti önce tamam dedi bende annemleri aradım gelicez dedim sonraa bu başladı gitmicem demeyeee bende başladım bağırmaya ben senin oyuncağın değilim gidilecek bittti diyee oda hayatta gitmem dediiiii benim sinirlerim zıpladı görüşürüz bir gitme seni boşarım dedim
yemek yedik ben konusmuyorum tabi hemen geldi aşkımm yarın gidelim de bilmem nee hani gitmiyordun dedim ben öyle birsey demedin diyorr dengeesiz yaaaa
yani şekerim bunlar erkek ne önunden gidilir nde arkalarından
yapmayacagım canım zaten yapamıyorum dün o gidince sinirden evi süpürdüm ama olan bana oldu belim kütük oldu.konuşmayacagım onunla yıllık iznimdede ailemin yanına gidecegim en azından annem beni rahat ettirir.^3 haftam kaldı sabretmem lazım ..
evet hemen emiliyor bende bir işe yaramadı canımmm
ahanda ben kaçtımm esraa sana iyi çekiştirmelerrr
sende iyi yapmışsın kuzum nedir bunlardan cektiğimiz yaff....boşarım güzel taktik ben bunu bir kere kullandım bu akıllımda beni kendi babama şikayet etmiş baba melike beni boşarım diye tehdit ediyor diyeee:))halbuk i hiç adeti degildir ifşa etmek ama babam sonra bbeni aradı bir yığın nasihat dinledim.Şakaya vuruyorum güzelim ama beni dün yanında götürmemesi çok zoruma gitti ...bu akşama yemeğim sadece menemen ve cacık parçalamayacagım artık kendimi sahurda agzına veriyordum lokmalarını ama şımardı bu(((
esram ben birde sabah akşam sürüyorum hemen emiliyor öyle nemli bırakmıyor tek tuhaflık karnımdaki çatlaklar beyaz çatlıyr kırmızılıgı yok ettti tek faydası oo birde kaşınmıyor
hilalim okudum Allah kabul etsin Rabbim dualarımızı kabul etsin
esra vip dükkandan bişey aldın mı bugün?
sepete atıp duruyom dedıydın ya...tutabildin mi kendini..??????
dini nikahta imam bana sordu "kızım boşama yükümlülüğünü sende almak istermisin" diye
ben " hayr istemem amca eğer bana da verirseniz her kızddığımdaa kocayı boşarım dedim"
laflaaa söylemekte hoş değil tabi ama dün ikinci kez agzımdan çıktı delirtiyorlar sanki çocuk oyuncağı bir gidicem gitmiceemmm buldu da bunuyor ya bu erkekler cok nankör biz annesigile gidiyoruz da 3 gun aynı yemek konuluyorrr onumuzee bişi demiyordaa bizimkiler kebaplar ızgaralar ypıyordaa burun kıvırıyorrrr
neden öyle yapmış ki belkide eşsiz yemektirrr şımarır erkek milleti canım ben bir araa ustunu basını giydiriyordum sonra kendimee yuh napıosun dedim
bana diyorki eşim " aşkım sen giydirsene çorabımı"
ben uyandım ya artık " Allah sukur elin tutuyor aşkkım sen giy " ddedim
ayy seninki de hamilelik psikolojisine girmiş, şımarıklık yapıyor artist
dediğin gibi yap canım.. inan insan ailesinin yanında huzur buluyor. git kafanı dinle.
yaa emilmesi iyi aslında... ben gece sürüyorum benimkileri emilmiyor, terleyince de patates kızartması gibi kokuyorum
aysun ben senin kocana çok kızdım yazdım ama dolu şey çıkmadı zamanında yaptığı şeyleri bi şekilde senin kafana kakıyo üzüyo seni o gelinlik yapan kiracı evde poposunu büyütütken biz erkek gibi çalışıyoz şu sıcakta uykusuz ney öyle turkcelll tavuğu gibi bıt bıt konuşmak iyi gelsin bir hafta 8-6 çalışsınlarda görsünler neresini yırtarsa yırtsın kaynanan senin gibi para kazanamaz onun yaptığı temizliğide maaşının küçük bölümünü verirsin yaptırsın temizliği onun kazanacağı para en fazla bu kadardır işte lafını da sokarsın onun yaptığı işi ben bir günlük paramla yaptırırım dersin sana iş derse tut bir kadın de aylık para veriyorsan eğer kaynana ayda bir temizlikçi tut yolla para mara verme iyi cevap olur ne demek viladayla temizlik yaptırmak haddini bilsin o senin dengin mi
Allah nazardan saklasın benimkinin ödü patlıyor bişey olacak diye klozete oturuyorum ayaklarımı yıkıyor bir güzel. sonra pijamamı giyerken zorlanıyorum diye tek paçamı o geçiriyor. akşamları pastane mastane götürüyor gezdiriyor ayakkabımı giydiriyor çıkarıyor. dün banyoya üşendim saçımı lavobada yıkadı. hediye fln konusunda kazma ama bu durumlarda hassas ama cilveden yoksun deve işte
en azından kırmızı değil canım.. bu da bi yarar
nemleniyor ki kaşınmıyor bi de.. kuru olsa kaşınırdı.
tuttum ve almadım.. o organiklere baktım... aklımda bir 10lu bir 5 li set vardı. ikisini de aldım zaten. 5li olan organik, 10lu olan saf pamuk. boşuna almayayım dedim ve almadım.
o senin aldığın yeşil eldiven şapka..vs seti var ya onu çok beğendim ama diğer kıyafetleriyle uyum sağlayamaz diye almadım
alkışlıyorum kendimi
kız çok güldüm ya...dini nikahta imam bana sordu "kızım boşama yükümlülüğünü sende almak istermisin" diye
ben " hayr istemem amca eğer bana da verirseniz her kızddığımdaa kocayı boşarım dedim"
laflaaa söylemekte hoş değil tabi ama dün ikinci kez agzımdan çıktı delirtiyorlar sanki çocuk oyuncağı bir gidicem gitmiceemmm buldu da bunuyor ya bu erkekler cok nankör biz annesigile gidiyoruz da 3 gun aynı yemek konuluyorrr onumuzee bişi demiyordaa bizimkiler kebaplar ızgaralar ypıyordaa burun kıvırıyorrrr
neden öyle yapmış ki belkide eşsiz yemektirrr şımarır erkek milleti canım ben bir araa ustunu basını giydiriyordum sonra kendimee yuh napıosun dedim
iyi yapmışsın canım sonuçta 1 ay ya giyecek ya giymeyecek....dünyanın parası...ben yeni doğan için daha hiç zıbın felan almadım ya...evdekiler yeter mi hediye gelir mi hiç bilmiyorum?en azından kırmızı değil canım.. bu da bi yarar
tuttum ve almadım.. o organiklere baktım... aklımda bir 10lu bir 5 li set vardı. ikisini de aldım zaten. 5li olan organik, 10lu olan saf pamuk. boşuna almayayım dedim ve almadım.
o senin aldığın yeşil eldiven şapka..vs seti var ya onu çok beğendim ama diğer kıyafetleriyle uyum sağlayamaz diye almadım
alkışlıyorum kendimi
dini nikahta imam bana sordu "kızım boşama yükümlülüğünü sende almak istermisin" diye
alkışlıyorum kendimi
alkışlıyorum kendimi
patates kızartması mıı
ya bende yağ almalıyım butun yağlardan alıp karıstırcam kafayı fena bozdummm
kız kocişe mi kızdın kayganaya mıı :26:
aynen canımm birde ne diyordu biliyormusun benim gelinlerim çalısırsa ben iş yaptırmam ayaklarına kadar cayı götürüürm diyee nerdeeee sahtekar işteee aynen canımız çıkıyor helle hamile halimizlee eşim kıyamıyor bana bırak işi diyip duuryor yatakta bile zorluk cekıyorum uyurken
ama Allah buyuk canım biz el kızıyız yaa ondan öyle yapıyorr birde temizledikten sonraaa dalga geçer giibi saol sayende evim terrtemiz oldu 15 gundur temızlık yapmadım bilerek dedi oy oy ne anlatayımkii zalimlik başka birsey değil
eşimede kızamıyorum yeri geldi tartıstı kavga etti bagırdı ama bir nebze duzelme olmadı bana aşkım bosver cahil işte demekten baska bişşi yapamıyor
Allah nazardan saklasın benimkinin ödü patlıyor bişey olacak diye klozete oturuyorum ayaklarımı yıkıyor bir güzel. sonra pijamamı giyerken zorlanıyorum diye tek paçamı o geçiriyor. akşamları pastane mastane götürüyor gezdiriyor ayakkabımı giydiriyor çıkarıyor. dün banyoya üşendim saçımı lavobada yıkadı. hediye fln konusunda kazma ama bu durumlarda hassas ama cilveden yoksun deve işte
maşAllah canım
yok benimki evliliğin ilk zamanlarında öyle şımarıyordu aynen şimdi pijamamı giydirir ustumu cıkarmama yardım eder yatakta donderir sofraya oturup kalkmama yardım eder
bir gun annemlerdeyizde sevmediğim yengem var eşim benim ayakkabımı cevirir önce cıkarsa benden cıktı biliyorum çevirecek göz ayırdım yengem bıraz laf konusur soyler her yerdee anlamadı ayakkabıyı eğildi önume cevirdi yengemde buunu gör sen anneme annaneme dayılarıma herkese naklen yayın yapmışş huzurumu bozdu kadın yaaa maşAllah kocalarımızaa ama arada terslikleri tutyor işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?