2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aa yapmaz olur mu canımm mutfagımızı temizler sofra açar toplar çamaşır serer toplar evi süpürür balkon yıkar maşAllah kuzucgumaaa

ama o şımarıklıklar eskiden di şimdiyapmıyor kıyamıyor yaa

ay canım kıyaamam sana yaa afedersin arada eşşeklik ediyorlar sende burnundan getir özür dileyene kadar konuşmaaa

aman sanane sanki yengenin kıskançlığı işte

ben çıkarırımda azcık naz yapıyorum azcıkta zorlamak istemiyorum ben 9.5 kg aldım canımm

çok zorlanmıyorum ama zorlandığımı sanıyor hemen atlıyo bende sesimi çıkarmıyorum nasıl tutarsan öle gider işte baştan alışsın...ben 8kg görünüyo ama dr bu son aldığım 3 kilonun büyük kısmını ödeme bağladı bişey demiyor

yok canım daha hamileyken çok şükür bir araya gelmedik istemem de surekli anlatır ben hamileyken tarlaya giderdim şunu yapardım diyee

eşimin hakkını yiyeemmem çok kızdı tartıştı aldı beni evden çıktı gitti bağırdı guzelce konustu yok karsıdaki insan değilse kocam ne yapsın canımmm

her ay vermiyoruz her gıttıgımızde hediyeler harclıklar vs vs

ben çıkarırımda azcık naz yapıyorum azcıkta zorlamak istemiyorum ben 9.5 kg aldım canımm

canım eşin iyi işte Allah razı olsun işini gücünü yapıyomuş boşver sen kaynanyı felan boşuna bozma huzurunu....benimki yapmaz mesela....

oruç tutuyo sürekli o bana naz yapıyo sanki hamile o,,,yorgun sürekli,uykusuz,başı ağrır....

kızlar kaçar kilo aldınız?

eğilip doğrulmakta,dönmekte, pijama giymekte,çıkarmakta felan zorlanıyomusunuz?

zorlanmıyorum ama zorlandığımı sanıyor hemen atlıyo bende sesimi çıkarmıyorum nasıl tutarsan öle gider işte baştan alışsın ne kendimi yoracam hadi bebiş sıkışırsa ayakkabı fln giyerken o yokken yapıyoz zati ...ben 8kg görünüyo ama dr bu son aldığım 3 kilonun büyük kısmını ödeme bağladı bişey demiyor

esram sende başladımı kaşıntı kuruluk

yok canım kuruluk kaşıntı yok ama geriliyor baya bi...

zıbın almak lazım ama... sen yine de zaruri şeyleri al, gerisi hediye gelirse gelir canım.

ayy ben kıyamıyom heralde ona ya....oruç tutuyo diye hiç ses etmiyom bişey istemem....kendi işmii kendim görürüm...hatta onun işini de görürüm...

yok canım kuruluk kaşıntı yok ama geriliyor baya bi...

zıbın almak lazım ama... sen yine de zaruri şeyleri al, gerisi hediye gelirse gelir canım.

tehlike çanları çalmaya başlamış canım dikkatli oll

benimkidee ama aşkım ben oruçluyum diyor nazlanıyor bende ama bende hamileyim diyorummm

senin ki normalde yardım etmiyormu ben ev hanımıyken etmezdi ama çalıstıgım ııcın hep eder Allah razı olsun

bak yaaaa nasıl da sevindi
evet dikkat etmem lazım da anca yatarken sürüyorum yağımı.. evde yarı çıplak gezmem lazım yoksa.. o da mümkün değil

hayır canım normalde de çalışırkende hamileykende yardım etmez....temizliğe kadın müsait olursa gelir....benim evde yaptığım iş yemek ve bulaşık....bi da çamaşır katlamak...istemesem katlamasam da olur katlama kurutmanın içinde kalsın ben ordan alır giyerim der....sadece çoraplarını eşlememi ister...eşlerini bulamıyo da....

Kızlar nasılsınız, benim hala moralim bozuk açlık şekerim normal ama sabah tokluk 158, öğlen 148 çıktı düşer mi acaba bu yaa..

bak yaaaa nasıl da sevindi
evet dikkat etmem lazım da anca yatarken sürüyorum yağımı.. evde yarı çıplak gezmem lazım yoksa.. o da mümkün değil

ne sevinicem yavrum yaa keşke çatlamasakk vucudum çok deforme oldu hamilelikte oluyrdaaa

ay yok farkında değilim ki kuzumm... sana dedim ya sahur yaptım kahvaltıyı az yaparım diye... unutmuşum. kardeşime babama üzülünce aklımdan çıktı heralde :26:

ay kıyamam yaa dogru yaa telden konus vs unutmussundur

kadın geldiğinde yavrum oda yardım ediyor bana yorulmim diyee ama eminim bebekten sonra calısmayacagım için yardım etmeyecektir uyuss

Kızlar nasılsınız, benim hala moralim bozuk açlık şekerim normal ama sabah tokluk 158, öğlen 148 çıktı düşer mi acaba bu yaa..

canım hoşgeldin nasıl olalım konsuuyoruz öyle uzulme kuzum Allahım şifa versin düzelir inşAllah beslenmem nasıldı :26:

ohh mis gibi valla dinlen kuzumm hayat sana da güzel

iyi demişim demi sağolsun annen hakadene cevabını vericen kuzum

yanii bencede kuzum aynı fikirdeyiz

moonsunn

canım bu lierac krem hemen emiliyo mu vücutta??

evet cnm hemen emiyor kokusuda yok ben memnunum açıkçası :)

hoşgeldiniz kuzum özletme ama kendini yaaa canımm eşinle birlikte annendemisiinizz ne guzel yaaa bag evinde bidee

oy cici görümceee

bugün senin dua günün dileklerini yaz bakimmmmm

hoşgördük kuzum...iş yerindeki kadar çok kalamıyorum burda...annemle hasret gideriyoruzz...muhabbet ediyoruzzz

yok kuzum eşim yok yanımda, o evde kalıyorr ben annemlerdeyim...teravihi hatimli kılıyor eşim, merkezdeki camiyee gitmesi gerekiyor...ben ilçedeyimm rahat rahat takılıyorum annemlerleee
dua topiğine yazdım bebeğim...bide kızımın isim mevzusunu ekle teyzesii sen duana..unutmuşum yazmayıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…