kız çok güldüm ya...
sen çorabına kadar giydiriyosan sorması ayıp o neler yapıyo...yemek,bulaşık,temizlik,çamaşır serme yapıyomu bari....
iyi yapmışsın canım sonuçta 1 ay ya giyecek ya giymeyecek....dünyanın parası...ben yeni doğan için daha hiç zıbın felan almadım ya...evdekiler yeter mi hediye gelir mi hiç bilmiyorum?
halbuki dün akşama kadar yemege gidecegim için çok mutluydum hemde sevdiğim arkadaşlarımı görecektim ve en güzeli yemek yapma derdim yoktu kolaymı akşam 5 buçuga kadar calış yemek temizlik vs ...bide benimki çok pişkin yaa beni üzer sonra hiç birşey yokmuş gibi hayatım canım konuşmaya devam eder işte bu zaten beni fitil eden ..sen ona giydrt şekerim çorabını aşkım eğilemiyorum de:)))ben konuşmaacagım bu saatten sonra onunla.. gözlerim gülmeyecek ona(((
kızlar kaçar kilo aldınız?
eğilip doğrulmakta,dönmekte, pijama giymekte,çıkarmakta felan zorlanıyomusunuz?
maşAllah canım
yok benimki evliliğin ilk zamanlarında öyle şımarıyordu aynen şimdi pijamamı giydirir ustumu cıkarmama yardım eder yatakta donderir sofraya oturup kalkmama yardım eder
bir gun annemlerdeyizde sevmediğim yengem var eşim benim ayakkabımı cevirir önce cıkarsa benden cıktı biliyorum çevirecek göz ayırdım yengem bıraz laf konusur soyler her yerdee anlamadı ayakkabıyı eğildi önume cevirdi yengemde buunu gör sen anneme annaneme dayılarıma herkese naklen yayın yapmışş huzurumu bozdu kadın yaaa maşAllah kocalarımızaa ama arada terslikleri tutyor işteee
ben çıkarırımda azcık naz yapıyorum azcıkta zorlamak istemiyorum ben 9.5 kg aldım canımm
en çok kocana kızdım annesinin karşısında seni savunmuyor vasıfsızmışsın gibi ezdiriyo ama diliyle ama bakışıyla ve bir de ailene zamanında yardım etmişiniz diye bir şekilde önüne ısıtıp ısıtıp getiriyor durumukimin ihtiyacı varsa ona yardım edilir annemle babam aynı statüde mesela birbirlerine düzdüreciği yok sivastaki ev yapılırken babam amelelik yaptı maddi olarak da yardım etti ama babam hala 32 yıldır damat o evde anneannemden tırsar bir iş varsa yapar anneannemi el üstünde tutar. annemde babamın tarafını sever halarım gelir annem çalışıyor diye yemek yapar vs vs annem babamın büyüklerine yemek yaptırır duasını okutur. ve iki tarafında dünya görüşü çoook farklı ama bir birine saygılıdırlar. senin kaynana sen kaç para veriyorsan ayda verme de ki ben kendi evimi bile zor temizliyorum zaten oğlun gibi sırt sıra verip erkek gibi çalışıyorum bu devirde çalışan kadın para getiren kadın bulmak zor onun yerine bir günlük kazandığım parayla bir temizlikçi tutayım sana ayda bir temizlesin de bir ev hanımı para kazanır sevinir hem dersin ohh.
bu arada hanımlar ew hanımları sakın alınmasın asla yanlış anlamasın ama böyle ev hanımı iş yapmayan kaynanaya da bu laf edilir yoksa evinde mis gibi ev hanımları var ne hanfendi ama sen iş yapmıyorsun hamile çalışan kadından iş istiyorsun pes yani
aa yapmaz olur mu canımm mutfagımızı temizler sofra açar toplar çamaşır serer toplar evi süpürür balkon yıkar maşAllah kuzucgumaaa
ama o şımarıklıklar eskiden di şimdiyapmıyor kıyamıyor yaa
ay canım kıyaamam sana yaa afedersin arada eşşeklik ediyorlar sende burnundan getir özür dileyene kadar konuşmaaa
ben çıkarırımda azcık naz yapıyorum azcıkta zorlamak istemiyorum ben 9.5 kg aldım canımm
kızlar kaçar kilo aldınız?
eğilip doğrulmakta,dönmekte, pijama giymekte,çıkarmakta felan zorlanıyomusunuz?
esram sende başladımı kaşıntı kuruluk
kız çok güldüm ya...
sen çorabına kadar giydiriyosan sorması ayıp o neler yapıyo...yemek,bulaşık,temizlik,çamaşır serme yapıyomu bari....
iyi yapmışsın canım sonuçta 1 ay ya giyecek ya giymeyecek....dünyanın parası...ben yeni doğan için daha hiç zıbın felan almadım ya...evdekiler yeter mi hediye gelir mi hiç bilmiyorum?
çok zorlanmıyorum ama zorlandığımı sanıyor hemen atlıyo bende sesimi çıkarmıyorum nasıl tutarsan öle gider işte baştan alışsın...ben 8kg görünüyo ama dr bu son aldığım 3 kilonun büyük kısmını ödeme bağladı bişey demiyor
yok canım kuruluk kaşıntı yok ama geriliyor baya bi...
zıbın almak lazım ama... sen yine de zaruri şeyleri al, gerisi hediye gelirse gelir canım.
canım eşin iyi işte Allah razı olsun işini gücünü yapıyomuş boşver sen kaynanyı felan boşuna bozma huzurunu....benimki yapmaz mesela....
oruç tutuyo sürekli o bana naz yapıyo sanki hamile o,,,yorgun sürekli,uykusuz,başı ağrır....
az önce bugün kahvaltı yapmadığımı farkettim :26:
tehlike çanları çalmaya başlamış canım dikkatli oll
benimkidee ama aşkım ben oruçluyum diyor nazlanıyor bende ama bende hamileyim diyorummm
senin ki normalde yardım etmiyormu ben ev hanımıyken etmezdi ama çalıstıgım ııcın hep eder Allah razı olsun
neden yapmadın bu şekilde mi dengeliceksin bakim sen kilonuuu
tehlike çanları çalmaya başlamış canım dikkatli oll
benimkidee ama aşkım ben oruçluyum diyor nazlanıyor bende ama bende hamileyim diyorummm
senin ki normalde yardım etmiyormu ben ev hanımıyken etmezdi ama çalıstıgım ııcın hep eder Allah razı olsun
bak yaaaa nasıl da sevindi
evet dikkat etmem lazım da anca yatarken sürüyorum yağımı.. evde yarı çıplak gezmem lazım yoksa.. o da mümkün değil
ay yok farkında değilim ki kuzumm... sana dedim ya sahur yaptım kahvaltıyı az yaparım diye... unutmuşum. kardeşime babama üzülünce aklımdan çıktı heralde :26:
hayır canım normalde de çalışırkende hamileykende yardım etmez....temizliğe kadın müsait olursa gelir....benim evde yaptığım iş yemek ve bulaşık....bi da çamaşır katlamak...istemesem katlamasam da olur katlama kurutmanın içinde kalsın ben ordan alır giyerim der....sadece çoraplarını eşlememi ister...eşlerini bulamıyo da....
Kızlar nasılsınız, benim hala moralim bozuk açlık şekerim normal ama sabah tokluk 158, öğlen 148 çıktı düşer mi acaba bu yaa..
canlarım ciğerlerim bacılarım,
halen annemlerdeyim...balkonda oturuyoruzz anneannemiz, kızım ve ben:)))) okumaya çalışıyorum sizi ama annemin yanında oldugum için bilgisayarın başındaa fazla zaman geçirmek istemiyorum...sohbet ediyoruz, dertleşiyoruz, kızıma örgü örüyoruzzzz
şöyle bi kaç sayfa okudumdaa yaseminim kuzumm kayınpederinee dediğin lafa koptum...annemee bilee söyledim...ohhhh ne iyi demiş aferin arkadaşınaa diyorr
yarın gelinimizi çarşıya götürcezz, bayram için ciciler alacakmış annem onaa:) bende görümce hanımım yaaa bizdee gidicezzz kızımlaa...hatice yengesinee ciciler alırken fikirr vercezz
Saolasin canım senin 147 çıkmıştı demi 100 lük istediler mı
bende hiç sevmem para mevzularında içilme dişli olmayı herkesin kesesi kendine eşimde sevmez ne benim ailemi ne onun ailesini karıştırırız böyle de olmalı bence ha Allah korusun saglikla ilgili bı durum olur bişeyler olur o zaman sonuna kadar zaten ama diğer türlü gerek yok.kizlar kartlarınızı da vermeyin kocislere ayrimiz gayrimiz yok ama biraz özgürlüğünüz olsun yoksa calışmamızın ne anlamı kalıyor
moonsunn
canım bu lierac krem hemen emiliyo mu vücutta??
hoşgeldiniz kuzum özletme ama kendini yaaacanımm eşinle birlikte annendemisiinizz ne guzel yaaa bag evinde bidee
oy cici görümceee
bugün senin dua günün dileklerini yaz bakimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?