2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canımmm umarım sende işe yarar bende faydası olmadı

kızlar ne zaman izne çıkıyorsunuz????

ben 7 eylülde çıkıcam :)

esram aynı tarihte çıkıyormusuzzzz

sağol canım, hazır dolaplar içime sinmedi. ömürlük yaptırmak istedim. evet kabartmalı olacak yüzeyleri numunenin fotosu bak şöyle.

eylülde herşeyi tamamlansın istiyorum. aslında bebişimin eşyaları sağda solda dağınık duruyor ben ona bozuluyorum. halası kızımın bodylerini, takımlarını, battaniyelerini, nevresimlerini, yorganını yastığını aldı. sağolsun pembe bir sandık içinde evimize gönderdi, çeyiziymiş kızımın. :))) onları yıkayıp ütülemek istiyorum. ama önce dolap gelsin bir daha sürünmesin orda burda. şimdi duvar rengi belki duvar kağıdı beğenme ve uygulama işimiz var.

tansiyonum yüksek çıkıyor canım hastanede ve sağlık ocağında olan ölçümlerde ama dr bişey demedi demek ki o kadar mühim değil:26:ama korkuyorum doğum esnasında tansiyon yükselmesinden :18:

Allah korusun takip et bakalım, doktor bişi demedi diyorsun, ne kadar yüksek çıkıyor?

canım bırak o bu ne der, söyle getirsinler dışardan su. susuz olur mu ? hemde bakteri varmış. senin daha çok içmen lazım.

sağol canım. fazla bişi yapmıcam, zaten eşim kendini yorarsan çağırmam dedi, ona iyi görünmeliyim. çünkü iftara misafir almak çok mutlu ediyor beni. :)))

kızlar günaydın foruma giremiyorum bir soru var şimdi de yazamıyorum umarım yazılar gelir....

tekrar günaydınlar...

günaydın canım, alla alla ne oldu ki?

hımmm yarın bende sürüncem demek ki (( aman iyi çıksın sonuçlar gerisi önemli değil.

ben ekimde düşünüyorum soralım bakalım doktor bey ne dicek?

hamd olsun canımmmmm en miniğinizde hareketlendi hamd olsunnn

kızımlaa bnzinlikten 1.5 lt erikli su aldık içiyoruz şimdiii kimse görmeden firmaya sokmaya calıstım

kuzum evet uzun ama ne yapayım bebeğimle daha çok vakit geçirmek istiyorum normalde bende 15 eylülde falan hakediyorum

haklısın canım.. dayanıcaksın artık, yapacak bişey yok.

o yasa çıkar mı acaba?? çıksa da biz de yararlansak keşke...

esracığım aile hekimin verir raporu bence çünkü bizi veli nimet görüyorlar artık rapor vermezsen hekimimi değiştiririm de:))))

tehdit heeee

yemek yedik geldik kızlar... yemekten sonra burda bi ayakkabıcı var, gidip ordan rahat bi terlik alıyım dedim.. ayy o nee 40 numaralar girmiyo ayağımdan alamadan geldim tekrardan

aldım canımmm dayanammam diyeee

ay yesinler onun pappalarını giysilerini odasınıııı güle gülee kullansın yavrucuk canımmm

canımmm umarım sende işe yarar bende faydası olmadı

esram aynı tarihte çıkıyormusuzzzz

valla beni sen korkuttun aslında... :):) çatlak olmadan sürmeye başlıyım önlemimi alıyım diyorum... günde bi kere sürücem...
aaa sen de mi 7 eylülde çıkıyosun :):):) az kaldı yaaa bi aycık daha çalışıcaz :)

efiyet olsunnn löplöp yağ olsunnn

yaa ben normalde 39-40 giyerimmm desene ben erkek terliği bakayımmm

Bir dostum, sevgilisi "Şişmanlıyorum" deyince demiş ki sevgilisine:
"Ne güzel! Seveceğim alan artıyor! Dokunacağım yerler çoğalıyor!"

Ece Temelkuran

aldım canımmm dayanammam diyeee

ay yesinler onun pappalarını giysilerini odasınıııı güle gülee kullansın yavrucuk canımmm

sağol canım, bebişinin hareketlerini görmeye başlamışsın :))) okuyunca ben ne zaman hissetcem diye soruşların aklıma geldi

daha ne fenalarını hissetcen hazır ol :))) aha yedim tepiki :)))))

bende 40 numara giyorum, sadece spor ayakkabı giyebiliyorum, sandaletlerim akşama kadar sıkıyor. istersen rahat bir spor ayakkabı dene

bu gittiiğimde doğum iznine ne zaman cıkarım onları sorucam bana rapor verebilir mi vs

eylul 7 de cıkamazsamm 20 sinde cıkarım kesin yıllık iznimi kullanmadım daha hiç

ay minicik ayaklarınııı ısırsınlar onunnnnn

hemen kocişe mail yazdımmm kızımm baba varken de tekme at tamam mı diyorr ay inşAllah oda görürrr bende spor alıcam herhalde canımmm 1 ay sonra yaz biter rahat rahat giyeriz

bende 40 numara giyorum, sadece spor ayakkabı giyebiliyorum, sandaletlerim akşama kadar sıkıyor. istersen rahat bir spor ayakkabı dene

spor ayakkabı da giyiyorum ama çok sıcaklarda bunaltıyor o da... bu gidişle tekrar spor ayakkbılara dönücem gibi görünüyor...
ilk kez böyle oldu yaaa.. dün çok fazla yürüdüm ondan mı diyorum acaba
resmen yanıyo ayaklarım

bu gittiiğimde doğum iznine ne zaman cıkarım onları sorucam bana rapor verebilir mi vs

eylul 7 de cıkamazsamm 20 sinde cıkarım kesin yıllık iznimi kullanmadım daha hiç

ayrıntılıda tam günü belli olur canım.. benimki aynı tarih çıkmıştı.
7 eylül senin için erken oluyo gerçi.8 hafta öncesi eylül sonuna gelmez mi??

aminnnn caım benim, ayy çok sevindimm ne güzel güçlendi demekk senin kızçe

ne güzel erkenden :)

ben o kadar erken çıkamam sanrım yani bünyeme göre bakıcam, ben doğumdan sonra kullanmak istiyorum çoğunu

aaa çok hoş, kibar narin olmuş, genç kız havasında :) sen pembişlerle süslersin güzel seçim

Bir dostum, sevgilisi "Şişmanlıyorum" deyince demiş ki sevgilisine:
"Ne güzel! Seveceğim alan artıyor! Dokunacağım yerler çoğalıyor!"

Ece Temelkuran

:129:

yaaa kuzusunun kuzusu değilmi senin kızın...nasıl bi çöp bişey almadan, örmeden gücünün yettiğince destek olmadan içinee siner anlamıyorum...benim eltiminde anne tarafı öylee davrandı kuzum Rabbim babasına sana çok versin..herşeyini eksiksiz 4-4lük yapın inşallahh

masallah ne gzuel syeelr almıssınız gule gule gıysın prenses
kayserıye gelın gıtmek varmıs demek
kuzum valla kayseride kız evinin işi çok zor ama söyliyimm...evlenirken misafir odası+mutfagı kız evi alır..ilk torunda bebeğin odasını anneanne alır...babaannemiz bunları aldı ama anneannemiz 3-4 milyarlık oda takımı alacakk kızıma:44:

çok orjınal gözüküyor canım..kendi evim olsa bende kalıcı dolap yaptırırdım...istediğim ebatlarda ve iç dizaynını kendim belirlerdim ama kiracı oluncaa mümkün değill
hamd olsun canımmmmm en miniğinizde hareketlendi hamd olsunnn

kızımlaa bnzinlikten 1.5 lt erikli su aldık içiyoruz şimdiii kimse görmeden firmaya sokmaya calıstım

oyyy yesin teyzesii onun hareketlerini...pıtırcıgım benim...hemşomunn güzeliii

iç tabiki bebeğim..susuz olurmuu Allah korusunn amann sallaaa kim ne dersee desin...doktor hazır su içmen lazım dedi dersinn soran olursaa...ay açıklama bile yapmana gerek yok hatta gıcık oluyorum zaten sizin ordakilereee..seni üzüyorlarr

Selam kızlaaar nabersiniz?

Bugün yağmurlu bir İstanbul'a uyandık süperrr

Oğluşum bugün manyak manyak dönüp duruyor karnımda,resmen karnımı yamulttu
Dün babaannesi kumbarada 300 tl biriktirmiş onu verdi bana al bunu en azından ıvır zıvırlarını alırsınız şimdilik diye,ay çok mutlu oldum yaa.

Akşam babasıyla gidip küçük bi dolap bakalım diyoruz,beşiğini amcası alacak zaten.

Ama bişey soracağım kızlar
sizce beşik ve dolabı takım mı alayım odamız büyük sığar şimdilik 3-4 sene içinde oda yapacağız oğluma Allah izin verirse çünkü..
Ne dersiniz naapsak?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…