benim açılmadı pek... öyle deli gibi acıkmıyorum daha... ama sürekli atıştırıyorum kuru üzüm, meyve,kraker falan... boş bırakmıyorum midemi ondan heralde.
çok şükür canımmm...
lierac kremim geldü bu arada
kızlar ne zaman izne çıkıyorsunuz????
ben 7 eylülde çıkıcam :)
çatladınn demii
aslında çok mantıklı zaman zaman aklımdan geçmiyor değil yaptır bi dolap al park yatak, büyüyünce başka seçsin arabalı felan diye düşünüyom, kararsızım
sen çok iyi yapmışsn bence, bu arada nasıl kapartma ? var mı nette örneği ?
ne güzel hallediyorsun hepsinii
fotolarınıda görmek istiyoruzzzz süper babaanne diyorum sizinkine :)
tansiyonum yüksek çıkıyor canım hastanede ve sağlık ocağında olan ölçümlerde ama dr bişey demedi demek ki o kadar mühim değil:26:ama korkuyorum doğum esnasında tansiyon yükselmesinden :18:
kızlarr canım çok sıkkınnn suyumuzdaaa koliform bakteri var hemdeee 90 taneeee 100 ml de çook fazlaaa Allahım yardımcım ol bu sorunun nerden geldiğini saptayayımmmm
su içmesem iyi bebeğim için daha iyi olurrr
yük olmak istediğinden değil buna hiç dikkat etmiyorlar biz babam tuzsuz yesin diye tuzsuz yerdik sırf ona bişey olmasın diye ben o çocuk aklımla gittiğimiz evde babam tuzsuz yer tuz atmayın derdim
teyzemin yaprak sarmasını çok severdim annem böyle yapamıyor derdim ama sonradn anladım ki anneciğim bababma dokunmasın diye hiç tuz kullanamz o yaprakları suda çok bekletirmiş lezzet farkıda ondan olurmuş meğer:26:
yarın için allah kolaylık versin sana canım çok sey hazırlama dün benim yemekler hep arttı soteyi ısıtmamıştım bile
fıstık elimizde kalmadı canım şimdi deniz anası formunda dolanıyor
kızlar günaydın foruma giremiyorum bir soru var şimdi de yazamıyorum umarım yazılar gelir....
tekrar günaydınlar...
Kuzum benim yaa tabi annenin susuz kalması bebekte kırışık doğmasına yol açıyor sen de ondan öyle olmuşsun, ama şükür ki dediğin gibi daha kötü sonuçlarından korumuş Allahım. Oyyy çoook da güzelsin canım benimm maşallahh
Eskilerin böyle cahillkleri varmış kuzum malesef, ama biz şimdi çok bilinçliyiz, benim kayınvalidem de arada sırada akıl vermeye çalışıyor ben yapmamam gerekiyorsa karşı çıkıyorum, dinlemiyorum hiç
Tatlım saat 10 gibi açlık şekerimi anca verebildim, verdikleri glikozlu şurubu da yarım saat sonra filan reflümden dolayı çıkarınca, tekrar içirdiler yine beklemek zorunda kaldım. Ama midem de öldürdü beni bu sırada, işim bitince da hemen bir şey yiyemedim saat 3 ü buldu
Kızçem de küstü sanırım bana dünden beri hiç hareket etmiyor, etse bile az az
Tatlımm sakınnn içme o sudan, kullanma daNeden oluyor acaba? Allahım yardımcın olsun..
Canımm ben eltilerin de yengen de yazıcaktım eksik olmuşSonuçta senin gibisi yok, ama değerini bilen de yok... Sıkma canını birtanem öyle iş yaptırmamazlık da etme bence habersiz ve geç de geliyorlarsa en azından yemekten sonra sana iş bırakmamaları gerekirdi..
Canımmm maşallahhSonunda sen de başladın hissetmeye
Çok güzel değil mi? Bir zaman sonra iyice sıklaşacak ve her an yapsın diye bekleyeceksin, ellerini ayaklarını,yüzünü hayal edeceksin
Tatlımm 3. hoşuma gitti benim de
kuzum evet uzun ama ne yapayım bebeğimle daha çok vakit geçirmek istiyorum normalde bende 15 eylülde falan hakediyorum
benım 3 eylül normalde ama ben bayram sonu 10 gun rapor alıcam baska doktordan sonra kendı ıznım gelıyor zaten ama bı taraftanda dıyorum kendı ıznım gelınce 2 hafta calısabılır alsam calıssam mı su yasa ıcın 5 hafta calısamam bılıyorum cunku bel fıtıgından bazen de amaaan bosver dıyorum
esracığım aile hekimin verir raporu bence çünkü bizi veli nimet görüyorlar artık rapor vermezsen hekimimi değiştiririm de:))))
sağol canım, hazır dolaplar içime sinmedi. ömürlük yaptırmak istedim. evet kabartmalı olacak yüzeyleri numunenin fotosu bak şöyle.
Eki Görüntüle 477028
eylülde herşeyi tamamlansın istiyorum. aslında bebişimin eşyaları sağda solda dağınık duruyor ben ona bozuluyorum. halası kızımın bodylerini, takımlarını, battaniyelerini, nevresimlerini, yorganını yastığını aldı. sağolsun pembe bir sandık içinde evimize gönderdi, çeyiziymiş kızımın. :))) onları yıkayıp ütülemek istiyorum. ama önce dolap gelsin bir daha sürünmesin orda burda. şimdi duvar rengi belki duvar kağıdı beğenme ve uygulama işimiz var.
Allah korusun takip et bakalım, doktor bişi demedi diyorsun, ne kadar yüksek çıkıyor?
canım bırak obu ne der, söyle getirsinler dışardan su. susuz olur mu ? hemde bakteri varmış. senin daha çok içmen lazım.
sağol canım. fazla bişi yapmıcam, zaten eşim kendini yorarsan çağırmam dedi, ona iyi görünmeliyim. çünkü iftara misafir almak çok mutlu ediyor beni. :)))
günaydın canım, alla alla ne oldu ki?
hımmm yarın bende sürüncem demek ki(( aman iyi çıksın sonuçlar gerisi önemli değil.
ben ekimde düşünüyorum soralım bakalım doktor bey ne dicek?
canımmm umarım sende işe yarar bende faydası olmadı
esram aynı tarihte çıkıyormusuzzzz
haklısın canım.. dayanıcaksın artık, yapacak bişey yok.
o yasa çıkar mı acaba?? çıksa da biz de yararlansak keşke...
tehdit heeee
yemek yedik geldik kızlar... yemekten sonra burda bi ayakkabıcı var, gidip ordan rahat bi terlik alıyım dedim.. ayy o nee 40 numaralar girmiyo ayağımdanalamadan geldim tekrardan
efiyet olsunnn löplöp yağ olsunnn
yaa ben normalde 39-40 giyerimmm desene ben erkek terliği bakayımmm
Bir dostum, sevgilisi "Şişmanlıyorum" deyince demiş ki sevgilisine:
"Ne güzel! Seveceğim alan artıyor! Dokunacağım yerler çoğalıyor!"
Ece Temelkuran
löp löp et pıt pıt yağ yani :))))sonra adamcagızın elleri yorulmasın da:)))
aldım canımmmdayanammam diyeee
ay yesinler onun pappalarını giysilerini odasınıııı güle gülee kullansın yavrucuk canımmm
haklısın canım.. dayanıcaksın artık, yapacak bişey yok.
o yasa çıkar mı acaba?? çıksa da biz de yararlansak keşke...
tehdit heeee
yemek yedik geldik kızlar... yemekten sonra burda bi ayakkabıcı var, gidip ordan rahat bi terlik alıyım dedim.. ayy o nee 40 numaralar girmiyo ayağımdanalamadan geldim tekrardan
valla beni sen korkuttun aslında... :):) çatlak olmadan sürmeye başlıyım önlemimi alıyım diyorum... günde bi kere sürücem...
aaa sen de mi 7 eylülde çıkıyosun :):):) az kaldı yaaa bi aycık daha çalışıcaz :)
sağol canım, bebişinin hareketlerini görmeye başlamışsın :))) okuyunca ben ne zaman hissetcem diye soruşların aklıma geldi
daha ne fenalarını hissetcen hazır ol :))) aha yedim tepiki :)))))
bende 40 numara giyorum, sadece spor ayakkabı giyebiliyorum, sandaletlerim akşama kadar sıkıyor. istersen rahat bir spor ayakkabı dene
bende 40 numara giyorum, sadece spor ayakkabı giyebiliyorum, sandaletlerim akşama kadar sıkıyor. istersen rahat bir spor ayakkabı dene
bu gittiiğimde doğum iznine ne zaman cıkarım onları sorucam bana rapor verebilir mi vs
eylul 7 de cıkamazsamm 20 sinde cıkarım kesin yıllık iznimi kullanmadım daha hiç
ay kızlarr maşAllahhh
ilk kezzz kızımın tekmelerini dışardannn göruyorummmm ay ne de guzel vuruyorrrrr heyecanlandım hemde duygulandımmm Allahımm ablamada kuzenimede isteyen kardeşlerimede bu duuyguyu hayırlısıylaa tez zamanda yaşat bizlerede hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip et aminnnnn
inşAllah akşamda tekmelerde kocacım gorur geliyor hergun konuusyor bakıyor kızına tekmeliyor mu dıyee
sağol canım, hazır dolaplar içime sinmedi. ömürlük yaptırmak istedim. evet kabartmalı olacak yüzeyleri numunenin fotosu bak şöyle.
Eki Görüntüle 477028
eylülde herşeyi tamamlansın istiyorum. aslında bebişimin eşyaları sağda solda dağınık duruyor ben ona bozuluyorum. halası kızımın bodylerini, takımlarını, battaniyelerini, nevresimlerini, yorganını yastığını aldı. sağolsun pembe bir sandık içinde evimize gönderdi, çeyiziymiş kızımın. :))) onları yıkayıp ütülemek istiyorum. ama önce dolap gelsin bir daha sürünmesin orda burda. şimdi duvar rengi belki duvar kağıdı beğenme ve uygulama işimiz var.
Allah korusun takip et bakalım, doktor bişi demedi diyorsun, ne kadar yüksek çıkıyor?
canım bırak o bu ne der, söyle getirsinler dışardan su. susuz olur mu ? hemde bakteri varmış. senin daha çok içmen lazım.
sağol canım. fazla bişi yapmıcam, zaten eşim kendini yorarsan çağırmam dedi, ona iyi görünmeliyim. çünkü iftara misafir almak çok mutlu ediyor beni. :)))
günaydın canım, alla alla ne oldu ki?
hımmm yarın bende sürüncem demek ki(( aman iyi çıksın sonuçlar gerisi önemli değil.
ben ekimde düşünüyorum soralım bakalım doktor bey ne dicek?
Bir dostum, sevgilisi "Şişmanlıyorum" deyince demiş ki sevgilisine:
"Ne güzel! Seveceğim alan artıyor! Dokunacağım yerler çoğalıyor!"
Ece Temelkuran
niye ki???
ayy canım valla benim kayınvalidemin hiç bir şey yapacağı yok... bi de görüntüde o kadar meraklı o kadar meraklı ki... eli çok yatkın olduğu halde hiç bişi örmüyo, yapmıyo, sinir oldum. insan bari sorar biz ne yapalım esra.. malum adetler farklı, belki yapmamız gereken bişi vardır diye... sözde bebek arabasını eşim onlar alırlar dedi ama hiç ses seda yok. bize yıktılar onu da. çok sinir oldum çokkk....
kuzum valla kayseride kız evinin işi çok zor ama söyliyimm...evlenirken misafir odası+mutfagı kız evi alır..ilk torunda bebeğin odasını anneanne alır...babaannemiz bunları aldı ama anneannemiz 3-4 milyarlık oda takımı alacakk kızıma:44:masallah ne gzuel syeelr almıssınız gule gule gıysın prenses
kayserıye gelın gıtmek varmıs demek
çok orjınal gözüküyor canım..kendi evim olsa bende kalıcı dolap yaptırırdım...istediğim ebatlarda ve iç dizaynını kendim belirlerdim ama kiracı oluncaa mümkün değillsağol canım, hazır dolaplar içime sinmedi. ömürlük yaptırmak istedim. evet kabartmalı olacak yüzeyleri numunenin fotosu bak şöyle.
Eki Görüntüle 477028
hamd olsun canımmmmmen miniğinizde hareketlendi hamd olsunnn
kızımlaa bnzinlikten 1.5 lt erikli su aldık içiyoruz şimdiii kimse görmeden firmaya sokmaya calıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?