2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selam kızlar biz geldikk

Tam sonuçları saat 5'te alıcaz yani doktorumuzdan öğrenicez ama şimdilik elimdeki kağıtta şöyle yazıyor;

Açlık kan şekeri: 99
Glukoz Tolerans : *153

Kafam karıştı ne ki acaba bu ? iyimi kötümü ?

tatlım evim büyük sığar diyorsan takım al miss gibi.. Dolapta lazım bakma biz almadık ama yerimiz olmadığı için almadık.. benim öyle bir seçeneğim olsaydı kesin takım alırdım tatlım

hoşgeldin canım...yesinlerr onu tekmelerini...vur oğluşş anneyeee geçirr tekmelerii paşammm

babaannesinin eline sağlık...bence takım al canım...3-4 yaşına kadar bile olsaa kullancak nasılsaa o odayı..en fazla 2 yaşına kadar yanında yatırırsın...hatta belki 1 yaşına kadar...

lavinyam söylemeyi untumuşum biraz önce baby angel mavi olanı beğendim canım ben

Amin canım... Allaha şükür onlara ihtiyacımız yok, herşeyini en güzel şekilde yaparız Allahın izniyle ama ben sinir oldum, benim annem teyzelerim, ananem herkes koca koca bohçalar hazırlıyo... Annen beşik alıcaktı, aldırmadım. Madem onlar bişi almıyo sen de alma dedim. Bi de ilk kez babanne olucak düşün yani

hoşgeldin tatlımm.... burda neden yağmıyo yaa :44:

Ne güzel düşünmüş kayınvaliden... kadın elinden geleni yapmaya çalışıyo belli ki.

canım çekmeceli karyola da alabilirsin. eğer sığarsa renklerini de oda takımına göre alırsan öyle takımda olabilir aslında.

çok şükür doyduk ve geldik şimdide çok doyduk uyku bastırdı

canımm şebekeden geliyor biz tekrar arıtıp firmaya veriyorruzz dısardan mı bizden mi kaynaklanıyor bilemiyorum iki ayrı yerden numune alıcam

hadi bakalım kolay gele

güle güle kullan kuzum...

kızlar ne zaman izne çıkıyorsunuz????

ben 7 eylülde çıkıcam :)

bende cumartesi doktora gittiğimde konuşacağım 1 haftada yıllık iznim var eylül başına denk gelir diye düşünüyorum...

yağ mı olsunnnnnnnnnn

olmuyo yaaa girmiyo ayağımdan :26::26::26: lacivert ya da siyah eczane terliği alıcam ben de

ben aldım tatilden geldiğimde ayaklarım şişmişti ortopedik acayip rahat valla alın sırt ağrınızada daha iyi geliyor..

canım doktorunu bekle kurcalama kendin...

yaa napcan kuzum o da onun ayıbı...ilk kez babaanne olacak ve sıfır emek belkide sona saklıyordurr...bebeğe bişey almayıp güppp diye hediyesini yapacaksaa, sana bilezik, bebeğe altın künye falan gibi...anadoluda altın ne kaaa önemlidir bilirsinn

çok şükür doyduk ve geldik şimdide çok doyduk uyku bastırdı

afiyet bal şeker olsun efenim..evet yaaaaaaaaaaaaa ne kaa zamandırr yiyonuzz siz bakimmm pipiloşlaaa???

Sağol canımcım,evet aslında çekmeceli karyola mantıklı beyaz renk istiyorum ki ilerde odasını beyaz yapmak istiyorum benim takımlarım siyah bıktım siyahtan.
Ay bu alışverişler çok heyecanlı bee

Sormaa teyzesi maaşallah bi hareketli ki,dün resmen yerimden zıplattı beni,çikolata yemiştim sölemesi ayıp
Evet takım daha mantıklı gibi görünüyor yaa..

tatlım evim büyük sığar diyorsan takım al miss gibi.. Dolapta lazım bakma biz almadık ama yerimiz olmadığı için almadık.. benim öyle bir seçeneğim olsaydı kesin takım alırdım tatlım

Evim 2+1 ama çok şükür yatak odam büyük sayılır,evet galiba şimdilik büyüyen çekmeceli yatak ve küçük bir dolap düşünüyoruz..

--canım bu arada senin şeker sonuçların kaç gr yüklemeden sonra 153 çıktı?

ben aldım tatilden geldiğimde ayaklarım şişmişti ortopedik acayip rahat valla alın sırt ağrınızada daha iyi geliyor...

ilk işim hemen terlik almak olucak :)

Erkek Bebek ikolatas : ikolata Yolla

baksanıza kızlar ben hastane için şu normal madlen çikolatalardan düşünüyorum

ben de hastane için bunlardan yaptırıcam canım... e-seker.com da da aynısı var... alanlar memnun kalmışlar.. kaliteli çikolataları da.

haklısın onların ayıbı...
ay yok hiç bişi beklemiyorum ondan, yapmaz da zaten.. teyzemin eşi niğdeli... kayınbabası bilezik takmıştı. bizimkiler yapmazlar hayatta.

50 mg canım... nasıl yüksekmi ?

tamam kurcalamayayım.. Zaten ilaçları 2 katına çıkardı, hap içmekten kapsül görmek istemez hale geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…