Selam kızlaaar nabersiniz?
Bugün yağmurlu bir İstanbul'a uyandık süperrr
Oğluşum bugün manyak manyak dönüp duruyor karnımda,resmen karnımı yamulttu
Dün babaannesi kumbarada 300 tl biriktirmiş onu verdi bana al bunu en azından ıvır zıvırlarını alırsınız şimdilik diye,ay çok mutlu oldum yaa.
Akşam babasıyla gidip küçük bi dolap bakalım diyoruz,beşiğini amcası alacak zaten.
Ama bişey soracağım kızlar
sizce beşik ve dolabı takım mı alayım odamız büyük sığar şimdilik 3-4 sene içinde oda yapacağız oğluma Allah izin verirse çünkü..
Ne dersiniz naapsak?:26:
Dün babaannesi kumbarada 300 tl biriktirmiş onu verdi bana al bunu en azından ıvır zıvırlarını alırsınız şimdilik diye,ay çok mutlu oldum yaa.
Akşam babasıyla gidip küçük bi dolap bakalım diyoruz,beşiğini amcası alacak zaten.
sizce beşik ve dolabı takım mı alayım odamız büyük sığar şimdilik 3-4 sene içinde oda yapacağız oğluma Allah izin verirse çünkü..
yaaa kuzusunun kuzusu değilmi senin kızın...nasıl bi çöp bişey almadan, örmeden gücünün yettiğince destek olmadan içinee siner anlamıyorum...benim eltiminde anne tarafı öylee davrandı kuzumRabbim babasına sana çok versin..herşeyini eksiksiz 4-4lük yapın inşallahh
çok şükür doyduk ve geldik şimdide çok doyduk uyku bastırdı
:):) sen kaç saattir yiyosun öyle
canımm şebekeden geliyor biz tekrar arıtıp firmaya veriyorruzz dısardan mı bizden mi kaynaklanıyor bilemiyorum iki ayrı yerden numune alıcam
benim açılmadı pek... öyle deli gibi acıkmıyorum daha... ama sürekli atıştırıyorum kuru üzüm, meyve,kraker falan... boş bırakmıyorum midemi ondan heralde.
çok şükür canımmm...
lierac kremim geldü bu arada
kızlar ne zaman izne çıkıyorsunuz????
ben 7 eylülde çıkıcam :)
yağ mı olsunnnnnnnnnn
olmuyo yaaa girmiyo ayağımdan :26::26::26: lacivert ya da siyah eczane terliği alıcam ben de
selam kızlar biz geldikk
Tam sonuçları saat 5'te alıcaz yani doktorumuzdan öğrenicez ama şimdilik elimdeki kağıtta şöyle yazıyor;
Açlık kan şekeri: 99
Glukoz Tolerans : *153
Kafam karıştı ne ki acaba bu ? iyimi kötümü ?
yaa napcan kuzum o da onun ayıbı...ilk kez babaanne olacak ve sıfır emekAmin canım... Allaha şükür onlara ihtiyacımız yok, herşeyini en güzel şekilde yaparız Allahın izniyle ama ben sinir oldum, benim annem teyzelerim, ananem herkes koca koca bohçalar hazırlıyo... Annen beşik alıcaktı, aldırmadım. Madem onlar bişi almıyo sen de alma dedim. Bi de ilk kez babanne olucak düşün yani
çok şükür doyduk ve geldik şimdide çok doyduk uyku bastırdı
hoşgeldin tatlımm.... burda neden yağmıyo yaa :44:
Ne güzel düşünmüş kayınvaliden... kadın elinden geleni yapmaya çalışıyo belli ki.
canım çekmeceli karyola da alabilirsin. eğer sığarsa renklerini de oda takımına göre alırsan öyle takımda olabilir aslında.
hoşgeldin canım...yesinlerr onu tekmelerini...vur oğluşş anneyeee geçirr tekmelerii paşammm
babaannesinin eline sağlık...bence takım al canım...3-4 yaşına kadar bile olsaa kullancak nasılsaa o odayı..en fazla 2 yaşına kadar yanında yatırırsın...hatta belki 1 yaşına kadar...
tatlım evim büyük sığar diyorsan takım al miss gibi.. Dolapta lazım bakma biz almadık ama yerimiz olmadığı için almadık.. benim öyle bir seçeneğim olsaydı kesin takım alırdım tatlım
ben aldım tatilden geldiğimde ayaklarım şişmişti ortopedik acayip rahat valla alın sırt ağrınızada daha iyi geliyor...
Erkek Bebek ikolatas : ikolata Yolla
baksanıza kızlar ben hastane için şu normal madlen çikolatalardan düşünüyorum
yaa napcan kuzum o da onun ayıbı...ilk kez babaanne olacak ve sıfır emekbelkide sona saklıyordurr...bebeğe bişey almayıp güppp diye hediyesini yapacaksaa, sana bilezik, bebeğe altın künye falan gibi...anadoluda altın ne kaaa önemlidir bilirsinn
afiyet bal şeker olsun efenim..evet yaaaaaaaaaaaaa ne kaa zamandırr yiyonuzz siz bakimmm pipiloşlaaa???
Sağol canımcım,evet aslında çekmeceli karyola mantıklı beyaz renk istiyorum ki ilerde odasını beyaz yapmak istiyorum benim takımlarım siyah bıktım siyahtan.
Ay bu alışverişler çok heyecanlı bee
Sormaa teyzesi maaşallah bi hareketli ki,dün resmen yerimden zıplattı beni,çikolata yemiştim sölemesi ayıp
Evet takım daha mantıklı gibi görünüyor yaa..
Evim 2+1 ama çok şükür yatak odam büyük sayılır,evet galiba şimdilik büyüyen çekmeceli yatak ve küçük bir dolap düşünüyoruz..
--canım bu arada senin şeker sonuçların kaç gr yüklemeden sonra 153 çıktı?
Erkek Bebek ikolatas : ikolata Yolla
baksanıza kızlar ben hastane için şu normal madlen çikolatalardan düşünüyorum
hadi bakalım kolay gele
güle güle kullan kuzum...
bende cumartesi doktora gittiğimde konuşacağım 1 haftada yıllık iznim var eylül başına denk gelir diye düşünüyorum...
ben aldım tatilden geldiğimde ayaklarım şişmişti ortopedik acayip rahat valla alın sırt ağrınızada daha iyi geliyor..
canım doktorunu bekle kurcalama kendin...
50 mg canım... nasıl yüksekmi ?
Canım bnimki 50 gr dan sonra 109 çıkmıştı ve sınır 175 yazıyor,sınır 175 olduğuna göre yüksek değil şekerim...
çok güzel canım çok sade ve şık
evet tatlım bende çok beğendim
esracım oradada güzelmiş bakalım buradaki çikolatacımız var onada soracam hangisi uuygunsa ona göre yaptıracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?