2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ay yaren yerim ben o bebeği bende böyle fotoğrafımız olsun istiyorum ya inşallah çekerler hastanede çok merak ediyorum nasıl gözüktüğümüzü ilk buluşmamızı

düşünemiorum o anı, o ilk buluşmayı, ben kesin ağlarım:2:

ben yemeğe iniyorum kızlar.. görüşürüz

takılma boşverrrrrrrrrrr Afiyet olsunnnnn...

Son düzenleme:
ay yaren yerim ben o bebeği bende böyle fotoğrafımız olsun istiyorum ya inşallah çekerler hastanede çok merak ediyorum nasıl gözüktüğümüzü ilk buluşmamızı

inşalla tatlım adatıp hastanesınde böe 2 album koymuşlar aslında adresı falan yazıyo ben kararsızım aslında yarende ıcerıye kamera sokmuştuk göbek bagı kesılırken gıdıyınırken falan vıde osu var ama o zmanlar böel cok yaygın değildı doğum fotoğracılıgı eger oğlumda böle bışey yaparsam yarenımde dermı neden benım yok falan dıe bılemeyoru sankı ıkısıde eşit olsun ıztıyorum gıbı bıde ben baygın olacagım malum

ama nie dalga geçion arkadaşım hevesliyiz ne yapalım heyecanım arttı bugün görünce 2 li rakamlarda görünce çizelgeyi biz iyiyiz siz nasılsınz efendim

aaa ask olsun yavrum ya dakge gecmek olurmu hıc öle takılayım dedım
bızlerde ıyıyız efendım sızlerı görduk daha ıyı oldukkkk

aaa ask olsun yavrum ya dakge gecmek olurmu hıc öle takılayım dedım
bızlerde ıyıyız efendım sızlerı görduk daha ıyı oldukkkk

biz hastaneye gidiyoruz kuzular çok sevdiğim bir kardeşim bademcik ameliyatı oluyor onu görmeye gidicem hadi öpüyoruz sizi

Nisa Hastanesinde yapıcam inşallah canım. Sen?

Geçen günlerde eski iş arkadaşım geldi işyerime.. Eşi nisa hastanesinde doğum yapmış çok memnun kalmışlar.. Hatta o kadar güzel anlattıki karşıda oturmasam bende oraya gideyim diyecektim ama malesef bana çok uzak.. İyi bir tercih yapmışsın tatlım

***ANNEDEN ÖLEN KIZINA HAYAT ÖPÜCÜĞÜ... ***

İngiliz anne yaşam destek ünitesi kapatılmadan önce sımsıkı sarıldı kızına. Öptü, öptü, öptü. Cihaz kapatıldı. Ancak küçük kız mucize eseri hayatta kaldı!

İngiltere’nin Lincolnshire bölgesind
e yaşayan Alice, 2010 Şubat’ında, henüz 14 aylıkken menenjite yakalandı. Böbrekleri iflas eden, felç geçiren küçük kız diyaliz ve yaşam destek ünitesine bağlı yaşamaya başladı. Mart ayının sonunda ise doktorlar aileye kötü haberi verdi: “Alice’in hiç şansı kalmadı. Artık yaşamdestek ünitesini kapatmamız gerekiyor.”

Lawson o anları şöyle anlattı: O an gözlerimin önünden tüm anılar geçti. Onu ne kadar çok sevdiğimizi anlatmak istedim ve beni duymasını ümit ettim. Önce onunla konuştum, çıldırmış gibiydim. Onun sıcaklığını hissettim. Yanakları pembemsiydi. Uyuyan Güzel'e benziyordu.

Yaşama tutunmak için bu verdiği mücadeleden dolayı onunla ne kadar gurur duyduğumu ve artık dinlenebileceğini söyledim. Yanına uzandım. Doktorlar bana kendi başına nefes alamadığını söylediği için kendimi hazırlamaya çalıştım. Ama hazırlayamadım çünkü insanın içinde hep bir umut oluyor."

Konuşma zorluğu yaşıyor!
Hıçkırıklara boğulan anne Jennifer Lawson bunun üzerine vedalaşmak için son bir kez kızını kucağına aldı. Sımsıkı sarıldı kızına... Öptü, öptü, öptü... Ve yaşamdestek ünitesi kapatıldı. Ancak, bir mucize oldu. Günlerdir cihaz yardımıyla soluyan Alice kendi başına nefes alıp vermeye başladı. Hastalık nedeniyle bir bacağı kısalan, konuşmakta güçlük çeken Alice bugün 3.5 yaşında.

Hamilelikte cilt bakımı, saç boyası ve oje;

Eğer cilt probleminiz yoksa temizleme sütü kullanınız, geceleri nemlendirici sabahları ise güneş koruyucu krem kullanınız ama bunları kullanırken dikkat etmeniz gereken kullandığınız kremlerin A vitamini içermemesi gerektiğidir.

Saç derisine değmediği sürece boya, parlatıcı vb. maddelerin zararı yoktur. Nemlendirici tarzı krem ve yumuşatacı yağlar kullanılmalıdır. Bunlar vücuttaki gerilmeye bağlı olarak ortaya çıkan kaşıntıyı engellemekte ve cildin kurumasını engellemektedir.

Hamilelikte oje kullanan için bayanlar için aseton adlı temizleyici maddenin kullanılması risk teşkil edebilir fakat kullanıldıktan sonra bol suyla yıkanması durumunda izin verilebilmektedir. Tırnakta bir haftadan fazla kalmamak koşuluyla sadece kaliteli ojeler kullanılabilir.

Kızlar benim hamilelikten önce kullandıgım tonik, nemlendirici krem, haftada bir yaptıgım maskelerim vardı
hamilelik süresinde hiç bi şey sürmedim ve sürmüyorum cildime..
Saçlarımda kestirmek dışında hiç bi şey yapmadım, doguma 1 ay kala boyatacagım ama
onun dışında şampuan ve saçkremi dışında bi şey degmiyor saclarıma..
oje de hiiiç kullanmıyorum..

Sizler neler yapıosunuz ?

ne güzel iyi habrler almışsın cok sevindim gözün aydın canım
senin sezeryan mı olacak, kesin mi
ewet canım sezaryan olacak inş...
ewet canım bende dün çok heyecanlandım ...biz kıyafetlerimizi hazırladık ancak beşiğini falan daha almadım onu 32.haftadan sonra alırım diyorum şu havalr biraz serinlesin hiç dışarı çıkıp sıcakta dolaşmayı göze alamıyorum...
canım benimde bayramdan önce olacak 22 ekim olur galiba diye düşünüyorum...

bakalım ilk doğum hikayesi kimden gelecek...

inşallah erken doğumlar olmazda ilk hikaye son hikaye önemli değil...
ewet canım sağlıkla doğsunlarda hiçbir şey önemli değil..o zaman seninle aynı tarihlere gelebilir doğumlarımız..
tatlım boşver hiç kafana takma...o kızlar resmen kıskançlıklarını farklı bir dille ifade etmişler zaten bu kafayla giderlerse daha çok evde beklerler...sevgilerini paylaşacak kimse bulamazlar..
canım sen niye streslndin ya...gönlünü ferah tut hiç birşeycik olmaz önce senin moralin iyi olsun canım sonra değerlerin iyi çıkacak bak gör..

seninle doğum tarihlerimiz arasında 1 gün var canım ..bende dün gittim 26 haftalık kızım 900 gram olmuş ve dr gelişimini beğendi neden sen geri olduğunu düşündün ki..

ben de var kuzum bir süredir kullanıyorumm

17 eylül'de çıkacaktım normalde (doktorum öyle hesapladı)... Ama Bayramdan sonra yıllık izin kullanıp bir daha da gelmiciiimmm

benimde 20 gün yıllık iznim var ama ben bebiş doğunca kullanırım diyordum sen neden baştan kullanıyorsun bebiş ?

ya mükemmel bir şey bu ya süper.. bende istiyorum böyle güzel bir foto:)

kuzum benim ya rahat ol... iyi düşün iyi olsun.. hadi elini yüzünü yıka derin bir nefes al temiz havaya çık...

tatlım normal doğumda senin yüz ifaden nasıl olur bilemedm saç baş kan ter

gelişimi çok iyi maşallah benimki daha küçük o bile iyi dedi dr baktım interntte uygun ebatlarda zaten arkadaşımda öyle benimle aynı ölçüde o da başka hastanede onada normal demişler bu arada benim zekai tahir burak a gitme ihtimalim var kızlar nr dersiniz

zaten nerdeyse kadın-doğum hastanesi gibi orası... gerçekten güzel bi hastane... sancı odaları ayrı ayrı yapmışlar, çok ilgililer. doktorum da orda zaten. fiyatları da çok uygunmuş diğer hastanelere göre.

canım ben eskisi kadar cilt bakımı yapmıyorum açıkçası... cilde sürülen herşe kana karışarak bebeğe geçebiliyor çünkü. hergün gülsuyu ile temizliyorum sadece. maskeleri tamamen bıraktım. saçımı bi kere kestirdim. fön bile çektirmedim hiç.

valla çok heyecanlı.. ekim annesi olucan sanırım 32 den önce hazırla bence, iyice ağırlaşmadan...

ya kız 35 yaşında kendi yaşında sevgilisi var. çocuk temiz düzgün bi çocuk. ama bu herşeyine bişey buluyo çocuğun. sanki kendisi çok mükemmel ya.
eşi olmayan anlamaz işte ne diceksin.. batıyo ona demek başka insanların mutluluğu.

bugun cok duygusalım zaten tam kalbımden vurdun sen de

Selam fıstıklaaarrr,biz geldik ama çıkıcaz birazdan yeğenim biraz halsizmiş pimpirikli ablam hemen dr a götürelim dedi,annemi de alıp ordan sonra da biraz gezip tozalım dedik.

Dün akşam da kocişle dolap,yatak falan bakındık biraz ya sanırım park yatağa karar vericez gibi,3 sene sonra zaten oda yapıcaz diye sadece park yatak ve küçük bir dolap alalım diyoruz şimdilik...Aslında yatak konusunda hala kararsızım ama bakalım...

Bi de tulum,patik çoraplar,pijama vs.falan aldıkk ayyy çok ciciii,eşimle ilk defa aldık çok heyecan yaptı..
Ordan da 2 saate yakın dolaştık,yürüyüş te yaptık eve kadar yorulduk valla..

Neyse canlarım ben kaçıyorum,erken gelirsem uğrarım öpüldünüz miniklerinizle birlikte...

bebiş doğduktan sonra buraya geri dönmeyi düşünmüyorum tatlım.. Tabi yine nasip işi ama eve yakın bir yerde iş bakıcam tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…