ay yaren yerim ben o bebeği bende böyle fotoğrafımız olsun istiyorum ya inşallah çekerler hastanede çok merak ediyorum nasıl gözüktüğümüzü ilk buluşmamızı
yok muhabbetim olmaz daha zaten...
benim eşim de öyledir...İŞte böyle olunca başına vur ekmeğini al oluyolarmış, ne alakası var halbuki yumuşak güzel huylu olmakla başına vur ekmeğini al cinsinden olmanın...?
Bi de hala artislik yapıyo laf sokup çıkıyo odadan yaa gerizekalı.
ben yemeğe iniyorum kızlar.. görüşürüz
ay yaren yerim ben o bebeği bende böyle fotoğrafımız olsun istiyorum ya inşallah çekerler hastanede çok merak ediyorum nasıl gözüktüğümüzü ilk buluşmamızı
ama nie dalga geçion arkadaşım hevesliyiz ne yapalım heyecanım arttı bugün görünce 2 li rakamlarda görünce çizelgeyi biz iyiyiz siz nasılsınz efendim
aaa ask olsun yavrum ya dakge gecmek olurmu hıc öle takılayım dedım
bızlerde ıyıyız efendım sızlerı görduk daha ıyı oldukkkk
biz hastaneye gidiyoruz kuzular çok sevdiğim bir kardeşim bademcik ameliyatı oluyor onu görmeye gidicem hadi öpüyoruz sizi
Kızlar nbr ya İstanbul Avrupa'dakiler özellikle hangi hastane doğum yapıcaksınız kara verdiniz mi ?
Nisa Hastanesinde yapıcam inşallah canım. Sen?
Kızlar nbr ya İstanbul Avrupa'dakiler özellikle hangi hastane doğum yapıcaksınız kara verdiniz mi ?
ewet canım sezaryan olacak inş...ne güzel iyi habrler almışsın cok sevindim gözün aydın canım
senin sezeryan mı olacak, kesin mi
ewet canım bende dün çok heyecanlandım ...biz kıyafetlerimizi hazırladık ancak beşiğini falan daha almadım onu 32.haftadan sonra alırım diyorum şu havalr biraz serinlesin hiç dışarı çıkıp sıcakta dolaşmayı göze alamıyorum...canım geçmiş olsun yaaa. tansiyonun baya çıkmış, üzüldüm gerçekten.. yediklerine içtiklerine dikkat et. sen hazırlıklarınız bitirdin mi?? 37. hafta.. ayy panik yaptım bi an :)
ne güzel canım.. daha güzelleri de olsun inşallah
ewet canım sağlıkla doğsunlarda hiçbir şey önemli değil..o zaman seninle aynı tarihlere gelebilir doğumlarımız..canım benimde bayramdan önce olacak 22 ekim olur galiba diye düşünüyorum...
bakalım ilk doğum hikayesi kimden gelecek...
inşallah erken doğumlar olmazda ilk hikaye son hikaye önemli değil...
tatlım boşver hiç kafana takma...o kızlar resmen kıskançlıklarını farklı bir dille ifade etmişler zaten bu kafayla giderlerse daha çok evde beklerler...sevgilerini paylaşacak kimse bulamazlar..çok sinirliyimmmm gerizekalı birine
arkadaşlarla muhabbet ediyoduk... "genelde erkekler kaba oluyo, eşleri memnun olmuyo onlardan" dedi biri. ben de "aaa ben çok memnunum,... hanım da çok memnun, ikimizinde eşleri yumuşak, mülayim dedim" bi kız da diğer bi memura "vur başına al ekmeğini onlar" dedi. gülüştüler... sonra kıza dedim "mülayim yumuşak olan, vur başına al ekmeğini mi oluyo ...." dedim. "bana göre öyle" falan dedi, "ben kötü manada söylemedim" biraz daha açıklama yaptı... sonra uyuz bişi daha söyledi çekti gitti.
(hiçbiri evli değil buarada)
canım sen niye streslndin ya...gönlünü ferah tut hiç birşeycik olmaz önce senin moralin iyi olsun canım sonra değerlerin iyi çıkacak bak gör..Selam kızlar,
şeker yüklemesinden geliyorum, çok stresliydim ben ya(( arada bir gözlerimde doldu, daraldım, bunaldım, stresle yakın ilişkiliyse bu durum değerlerim yine yüksek çıkacak (((
engelleyemedim kendimi.
sudem duamı yazarım bir ara.
ay ne güzel dogar dogmaz hayata gülümsemişşş cnm benim yaaa kurban olurum yaradaaa
mrb kızlar nasısınız benim biraz sancılarım var sizdede oluyomuu
salı günü dr gittim benim oglann 960 gr olmş 26 haftalık mışş biraz geri gibi gelişimi iyimi kızlar saglıgı iyi olsunda gerçi herşeyin başı saglıkk
Günaydın tatlışşşş gene erkencisinnnnnn
bende çift rakamlardayımmmm owwwww heyecan vericiiiiii
geçmiş olsun esrammm.. tuzlu yemiosun di mi ? keşke acık bi sandalet giyseydin bugün..
bende uyumak istioooooooommm
ay yirim çeniiii sen sahura kalkıp eşine bişeyler mi hazırladın
ben kalkamıom eşimde su içip yatıo garibimmmkolay geleeeeeeeeee
bende hiç sevmedim yawwww:26:
Günaydın LAVİNYAAAAAmmmm
kızlar işyerinde ayaklarınızın altına bi tabure gibi bişey koyun yüksekte dursun doktorum öle dedi banaaa
bende koymadım gerci ama:44:
Hepinize kocaman kocaman GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRR
17 eylül'de çıkacaktım normalde (doktorum öyle hesapladı)... Ama Bayramdan sonra yıllık izin kullanıp bir daha da gelmiciiimmm
ya mükemmel bir şey bu ya süper.. bende istiyorum böyle güzel bir foto:)
kuzum benim ya rahat ol... iyi düşün iyi olsun.. hadi elini yüzünü yıka derin bir nefes al temiz havaya çık...
ewet canım sezaryan olacak inş...
ewet canım bende dün çok heyecanlandım ...biz kıyafetlerimizi hazırladık ancak beşiğini falan daha almadım onu 32.haftadan sonra alırım diyorum şu havalr biraz serinlesin hiç dışarı çıkıp sıcakta dolaşmayı göze alamıyorum...
ewet canım sağlıkla doğsunlarda hiçbir şey önemli değil..o zaman seninle aynı tarihlere gelebilir doğumlarımız..
tatlım boşver hiç kafana takma...o kızlar resmen kıskançlıklarını farklı bir dille ifade etmişler zaten bu kafayla giderlerse daha çok evde beklerler...sevgilerini paylaşacak kimse bulamazlar..
canım sen niye streslndin ya...gönlünü ferah tut hiç birşeycik olmaz önce senin moralin iyi olsun canım sonra değerlerin iyi çıkacak bak gör..
seninle doğum tarihlerimiz arasında 1 gün var canım ..bende dün gittim 26 haftalık kızım 900 gram olmuş ve dr gelişimini beğendi neden sen geri olduğunu düşündün ki..
Geçen günlerde eski iş arkadaşım geldi işyerime.. Eşi nisa hastanesinde doğum yapmış çok memnun kalmışlar.. Hatta o kadar güzel anlattıki karşıda oturmasam bende oraya gideyim diyecektim ama malesef bana çok uzak.. İyi bir tercih yapmışsın tatlım
Kızlar benim hamilelikten önce kullandıgım tonik, nemlendirici krem, haftada bir yaptıgım maskelerim vardı
hamilelik süresinde hiç bi şey sürmedim ve sürmüyorum cildime..
Saçlarımda kestirmek dışında hiç bi şey yapmadım, doguma 1 ay kala boyatacagım ama
onun dışında şampuan ve saçkremi dışında bi şey degmiyor saclarıma..
oje de hiiiç kullanmıyorum..
Sizler neler yapıosunuz ?
ewet canım bende dün çok heyecanlandım ...biz kıyafetlerimizi hazırladık ancak beşiğini falan daha almadım onu 32.haftadan sonra alırım diyorum şu havalr biraz serinlesin hiç dışarı çıkıp sıcakta dolaşmayı göze alamıyorum...
tatlım boşver hiç kafana takma...o kızlar resmen kıskançlıklarını farklı bir dille ifade etmişler zaten bu kafayla giderlerse daha çok evde beklerler...sevgilerini paylaşacak kimse bulamazlar..
***ANNEDEN ÖLEN KIZINA HAYAT ÖPÜCÜĞÜ... ***
İngiliz anne yaşam destek ünitesi kapatılmadan önce sımsıkı sarıldı kızına. Öptü, öptü, öptü. Cihaz kapatıldı. Ancak küçük kız mucize eseri hayatta kaldı!
İngilterenin Lincolnshire bölgesind
e yaşayan Alice, 2010 Şubatında, henüz 14 aylıkken menenjite yakalandı. Böbrekleri iflas eden, felç geçiren küçük kız diyaliz ve yaşam destek ünitesine bağlı yaşamaya başladı. Mart ayının sonunda ise doktorlar aileye kötü haberi verdi: Alicein hiç şansı kalmadı. Artık yaşamdestek ünitesini kapatmamız gerekiyor.
Lawson o anları şöyle anlattı: O an gözlerimin önünden tüm anılar geçti. Onu ne kadar çok sevdiğimizi anlatmak istedim ve beni duymasını ümit ettim. Önce onunla konuştum, çıldırmış gibiydim. Onun sıcaklığını hissettim. Yanakları pembemsiydi. Uyuyan Güzel'e benziyordu.
Yaşama tutunmak için bu verdiği mücadeleden dolayı onunla ne kadar gurur duyduğumu ve artık dinlenebileceğini söyledim. Yanına uzandım. Doktorlar bana kendi başına nefes alamadığını söylediği için kendimi hazırlamaya çalıştım. Ama hazırlayamadım çünkü insanın içinde hep bir umut oluyor."
Konuşma zorluğu yaşıyor!
Hıçkırıklara boğulan anne Jennifer Lawson bunun üzerine vedalaşmak için son bir kez kızını kucağına aldı. Sımsıkı sarıldı kızına... Öptü, öptü, öptü... Ve yaşamdestek ünitesi kapatıldı. Ancak, bir mucize oldu. Günlerdir cihaz yardımıyla soluyan Alice kendi başına nefes alıp vermeye başladı. Hastalık nedeniyle bir bacağı kısalan, konuşmakta güçlük çeken Alice bugün 3.5 yaşında.
Eki Görüntüle 477895
***ANNEDEN ÖLEN KIZINA HAYAT ÖPÜCÜĞÜ... ***
İngiliz anne yaşam destek ünitesi kapatılmadan önce sımsıkı sarıldı kızına. Öptü, öptü, öptü. Cihaz kapatıldı. Ancak küçük kız mucize eseri hayatta kaldı!
İngiltere’nin Lincolnshire bölgesind
e yaşayan Alice, 2010 Şubat’ında, henüz 14 aylıkken menenjite yakalandı. Böbrekleri iflas eden, felç geçiren küçük kız diyaliz ve yaşam destek ünitesine bağlı yaşamaya başladı. Mart ayının sonunda ise doktorlar aileye kötü haberi verdi: “Alice’in hiç şansı kalmadı. Artık yaşamdestek ünitesini kapatmamız gerekiyor.”
Lawson o anları şöyle anlattı: O an gözlerimin önünden tüm anılar geçti. Onu ne kadar çok sevdiğimizi anlatmak istedim ve beni duymasını ümit ettim. Önce onunla konuştum, çıldırmış gibiydim. Onun sıcaklığını hissettim. Yanakları pembemsiydi. Uyuyan Güzel'e benziyordu.
Yaşama tutunmak için bu verdiği mücadeleden dolayı onunla ne kadar gurur duyduğumu ve artık dinlenebileceğini söyledim. Yanına uzandım. Doktorlar bana kendi başına nefes alamadığını söylediği için kendimi hazırlamaya çalıştım. Ama hazırlayamadım çünkü insanın içinde hep bir umut oluyor."
Konuşma zorluğu yaşıyor!
Hıçkırıklara boğulan anne Jennifer Lawson bunun üzerine vedalaşmak için son bir kez kızını kucağına aldı. Sımsıkı sarıldı kızına... Öptü, öptü, öptü... Ve yaşamdestek ünitesi kapatıldı. Ancak, bir mucize oldu. Günlerdir cihaz yardımıyla soluyan Alice kendi başına nefes alıp vermeye başladı. Hastalık nedeniyle bir bacağı kısalan, konuşmakta güçlük çeken Alice bugün 3.5 yaşında.
Eki Görüntüle 477895
ben de var kuzum bir süredir kullanıyorumm
benimde 20 gün yıllık iznim var ama ben bebiş doğunca kullanırım diyordum sen neden baştan kullanıyorsun bebiş ?
tatlım normal doğumda senin yüz ifaden nasıl olur bilemedmsaç baş kan ter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?