ewet canım sezaryan olacak inş...
ewet canım bende dün çok heyecanlandım ...biz kıyafetlerimizi hazırladık ancak beşiğini falan daha almadım onu 32.haftadan sonra alırım diyorum şu havalr biraz serinlesin hiç dışarı çıkıp sıcakta dolaşmayı göze alamıyorum...
ewet canım sağlıkla doğsunlarda hiçbir şey önemli değil..o zaman seninle aynı tarihlere gelebilir doğumlarımız..
tatlım boşver hiç kafana takma...o kızlar resmen kıskançlıklarını farklı bir dille ifade etmişler zaten bu kafayla giderlerse daha çok evde beklerler...sevgilerini paylaşacak kimse bulamazlar..
canım sen niye streslndin ya...gönlünü ferah tut hiç birşeycik olmaz önce senin moralin iyi olsun canım sonra değerlerin iyi çıkacak bak gör..
seninle doğum tarihlerimiz arasında 1 gün var canım ..bende dün gittim 26 haftalık kızım 900 gram olmuş ve dr gelişimini beğendi neden sen geri olduğunu düşündün ki..
ben de var kuzum bir süredir kullanıyorumm
benimde 20 gün yıllık iznim var ama ben bebiş doğunca kullanırım diyordum sen neden baştan kullanıyorsun bebiş ?
tatlım normal doğumda senin yüz ifaden nasıl olur bilemedmsaç baş kan ter
gelişimi çok iyi maşallah benimki daha küçük o bile iyi dedi dr baktım interntte uygun ebatlarda zaten arkadaşımda öyle benimle aynı ölçüde o da başka hastanede onada normal demişler bu arada benim zekai tahir burak a gitme ihtimalim var kızlar nr dersiniz
zaten nerdeyse kadın-doğum hastanesi gibi orası... gerçekten güzel bi hastane... sancı odaları ayrı ayrı yapmışlar, çok ilgililer. doktorum da orda zaten. fiyatları da çok uygunmuş diğer hastanelere göre.
canım ben eskisi kadar cilt bakımı yapmıyorum açıkçası... cilde sürülen herşe kana karışarak bebeğe geçebiliyor çünkü. hergün gülsuyu ile temizliyorum sadece. maskeleri tamamen bıraktım. saçımı bi kere kestirdim. fön bile çektirmedim hiç.
valla çok heyecanlı.. ekim annesi olucan sanırım32 den önce hazırla bence, iyice ağırlaşmadan...
ya kız 35 yaşında kendi yaşında sevgilisi var. çocuk temiz düzgün bi çocuk. ama bu herşeyine bişey buluyo çocuğun. sanki kendisi çok mükemmel ya.
eşi olmayan anlamaz işte ne diceksin.. batıyo ona demek başka insanların mutluluğu.
Selam fıstıklaaarrr,biz geldik ama çıkıcaz birazdan yeğenim biraz halsizmiş pimpirikli ablam hemen dr a götürelim dedi,annemi de alıp ordan sonra da biraz gezip tozalım dedik.
Dün akşam da kocişle dolap,yatak falan bakındık biraz ya sanırım park yatağa karar vericez gibi,3 sene sonra zaten oda yapıcaz diye sadece park yatak ve küçük bir dolap alalım diyoruz şimdilik...Aslında yatak konusunda hala kararsızım ama bakalım...
Bi de tulum,patik çoraplar,pijama vs.falan aldıkk ayyy çok ciciii,eşimle ilk defa aldık çok heyecan yaptı..
Ordan da 2 saate yakın dolaştık,yürüyüş te yaptık eve kadar yorulduk valla..
Neyse canlarım ben kaçıyorum,erken gelirsem uğrarım öpüldünüz miniklerinizle birlikte...
Nisa hastanesi nerdeydi annemlere yakın galiba:44:
bende öyle hiç bişicik sürmüyorum yüzüme, makyaj hiç yapmıyorum zaten, hem cildim hem saçlarım epey dinlendi..
ah cnm benım ınan okudugum andanberı aglıyorum esımde yanımda bırden sastı kaldı aglamaktan anlatamamadm bıle hepınz anne adaysnz ama anne olmak bambaska rabbım kımseye evlat acısı vermesn ay cok korktyorum yarenıme bısey olck ona bı zarar gelcek dıe hepdua edıyorum rabbım kımseye evlat acısı vermesın dayanılmaz
bugun cok duygusalım zaten tam kalbımden vurdun sen de
Selam fıstıklaaarrr,biz geldik ama çıkıcaz birazdan yeğenim biraz halsizmiş pimpirikli ablam hemen dr a götürelim dedi,annemi de alıp ordan sonra da biraz gezip tozalım dedik.
Dün akşam da kocişle dolap,yatak falan bakındık biraz ya sanırım park yatağa karar vericez gibi,3 sene sonra zaten oda yapıcaz diye sadece park yatak ve küçük bir dolap alalım diyoruz şimdilik...Aslında yatak konusunda hala kararsızım ama bakalım...
Bi de tulum,patik çoraplar,pijama vs.falan aldıkk ayyy çok ciciii,eşimle ilk defa aldık çok heyecan yaptı..
Ordan da 2 saate yakın dolaştık,yürüyüş te yaptık eve kadar yorulduk valla..
Neyse canlarım ben kaçıyorum,erken gelirsem uğrarım öpüldünüz miniklerinizle birlikte...
Hamilelikte cilt bakımı, saç boyası ve oje;
Kızlar benim hamilelikten önce kullandıgım tonik, nemlendirici krem, haftada bir yaptıgım maskelerim vardı
hamilelik süresinde hiç bi şey sürmedim ve sürmüyorum cildime..
Saçlarımda kestirmek dışında hiç bi şey yapmadım, doguma 1 ay kala boyatacagım ama
onun dışında şampuan ve saçkremi dışında bi şey degmiyor saclarıma..
oje de hiiiç kullanmıyorum..
Sizler neler yapıosunuz ?
sezeryan mı olacaksın canım sen mi istedin , doktorun mu öyle uygun gördü ?
yazdıgımı okumamışsın yirim çeni diyorummmm sahura kalkıp kocasına yemek hazırlamış maşallah sanaaa
zekai tahir burak kim yaa:44:
bende öyle hiç bişicik sürmüyorum yüzüme, makyaj hiç yapmıyorum zaten, hem cildim hem saçlarım epey dinlendi..
ohoohhh gezin bakalım maşallahhh
canım geçmiş olsun, inşallah bişeyi yoktur yeğeninin. bu ara çocuklara bişiler oldu. hiç iyi şeyler duymuyorum valla.
aldıklarını göster bize :):)
yenibosna-çobançeşme arasında kalıyo canım. yenibosna diyelim
makyaj bi rimel bazen de göz kalmei sürüyorum ben:26:
mülayim olmak, sırtına vur ekmeğini al demek değil ki..... dedim zaten benim eşim mülayim, yani yumuşak, yani yumuşak huylu.. bu onun vur sırtına ekmeğini al demek değil diye.
35 yaşında sevgilisi var ama evlenemyio bi türlü. ama çok terbiyesizce ettiği laf... kaldı ki o benim eşime üstad der. eşimin çoook altında bir memur. çok ayıp etti... aynı odadayız bide. görmek konuşmak istemiyorum bile artık.
tamam canım, yazarım.
var ya kesinlikle ben de konuşmıcam artık.. fikrimi beyan etmicem. terbiyesiz yaaaa sen kim oluyosun da başkasının kocası, eşi için vur başına ekmeğini al diyebiliyosun...
canım geçmiş olsun yaaa.. ben de çok strese girmiştim... ne zaman belli olucak sonuçların canım?
***ANNEDEN ÖLEN KIZINA HAYAT ÖPÜCÜĞÜ... ***
İngiliz anne yaşam destek ünitesi kapatılmadan önce sımsıkı sarıldı kızına. Öptü, öptü, öptü. Cihaz kapatıldı. Ancak küçük kız mucize eseri hayatta kaldı!
İngiltere’nin Lincolnshire bölgesind
e yaşayan Alice, 2010 Şubat’ında, henüz 14 aylıkken menenjite yakalandı. Böbrekleri iflas eden, felç geçiren küçük kız diyaliz ve yaşam destek ünitesine bağlı yaşamaya başladı. Mart ayının sonunda ise doktorlar aileye kötü haberi verdi: “Alice’in hiç şansı kalmadı. Artık yaşamdestek ünitesini kapatmamız gerekiyor.”
Lawson o anları şöyle anlattı: O an gözlerimin önünden tüm anılar geçti. Onu ne kadar çok sevdiğimizi anlatmak istedim ve beni duymasını ümit ettim. Önce onunla konuştum, çıldırmış gibiydim. Onun sıcaklığını hissettim. Yanakları pembemsiydi. Uyuyan Güzel'e benziyordu.
Yaşama tutunmak için bu verdiği mücadeleden dolayı onunla ne kadar gurur duyduğumu ve artık dinlenebileceğini söyledim. Yanına uzandım. Doktorlar bana kendi başına nefes alamadığını söylediği için kendimi hazırlamaya çalıştım. Ama hazırlayamadım çünkü insanın içinde hep bir umut oluyor."
Konuşma zorluğu yaşıyor!
Hıçkırıklara boğulan anne Jennifer Lawson bunun üzerine vedalaşmak için son bir kez kızını kucağına aldı. Sımsıkı sarıldı kızına... Öptü, öptü, öptü... Ve yaşamdestek ünitesi kapatıldı. Ancak, bir mucize oldu. Günlerdir cihaz yardımıyla soluyan Alice kendi başına nefes alıp vermeye başladı. Hastalık nedeniyle bir bacağı kısalan, konuşmakta güçlük çeken Alice bugün 3.5 yaşında.
Eki Görüntüle 477895
ben de var kuzum bir süredir kullanıyorumm
benimde 20 gün yıllık iznim var ama ben bebiş doğunca kullanırım diyordum sen neden baştan kullanıyorsun bebiş ?
tatlım normal doğumda senin yüz ifaden nasıl olur bilemedmsaç baş kan ter
Hamilelikte cilt bakımı, saç boyası ve oje;
Eğer cilt probleminiz yoksa temizleme sütü kullanınız, geceleri nemlendirici sabahları ise güneş koruyucu krem kullanınız ama bunları kullanırken dikkat etmeniz gereken kullandığınız kremlerin A vitamini içermemesi gerektiğidir.
Eki Görüntüle 477897
Saç derisine değmediği sürece boya, parlatıcı vb. maddelerin zararı yoktur. Nemlendirici tarzı krem ve yumuşatacı yağlar kullanılmalıdır. Bunlar vücuttaki gerilmeye bağlı olarak ortaya çıkan kaşıntıyı engellemekte ve cildin kurumasını engellemektedir.
Eki Görüntüle 477898
Hamilelikte oje kullanan için bayanlar için aseton adlı temizleyici maddenin kullanılması risk teşkil edebilir fakat kullanıldıktan sonra bol suyla yıkanması durumunda izin verilebilmektedir. Tırnakta bir haftadan fazla kalmamak koşuluyla sadece kaliteli ojeler kullanılabilir.
Eki Görüntüle 477899
Kızlar benim hamilelikten önce kullandıgım tonik, nemlendirici krem, haftada bir yaptıgım maskelerim vardı
hamilelik süresinde hiç bi şey sürmedim ve sürmüyorum cildime..
Saçlarımda kestirmek dışında hiç bi şey yapmadım, doguma 1 ay kala boyatacagım ama
onun dışında şampuan ve saçkremi dışında bi şey degmiyor saclarıma..
oje de hiiiç kullanmıyorum..
Sizler neler yapıosunuz ?
zaten nerdeyse kadın-doğum hastanesi gibi orası... gerçekten güzel bi hastane... sancı odaları ayrı ayrı yapmışlar, çok ilgililer. doktorum da orda zaten. fiyatları da çok uygunmuş diğer hastanelere göre.
canım ben eskisi kadar cilt bakımı yapmıyorum açıkçası... cilde sürülen herşe kana karışarak bebeğe geçebiliyor çünkü. hergün gülsuyu ile temizliyorum sadece. maskeleri tamamen bıraktım. saçımı bi kere kestirdim. fön bile çektirmedim hiç.
valla çok heyecanlı.. ekim annesi olucan sanırım32 den önce hazırla bence, iyice ağırlaşmadan...
ya kız 35 yaşında kendi yaşında sevgilisi var. çocuk temiz düzgün bi çocuk. ama bu herşeyine bişey buluyo çocuğun. sanki kendisi çok mükemmel ya.
eşi olmayan anlamaz işte ne diceksin.. batıyo ona demek başka insanların mutluluğu.
evettt bilirim oraları ben avrupa yakasının kızıyım zaten
bekarken sefaköyde çalışıodum hergün servisle geçtigim güzergah orasıydı hey gidi heyyy..
sen yine rimelini sürüosun bende o da yok, çok saldım ben kendimi
aman esram boşver işte kendin diyon 35 yaşında evlenemedi diye çekememezlikten yapıyordur salal kuzum
aman esram boşver işte kendin diyon 35 yaşında evlenemedi diye çekememezlikten yapıyordur salal kuzum
oyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy mahvoldum... şükür ki iyiymiş Rabbim cümlemizin evladına sağlık sıhhat versin...
ay ben de düşünemiyorum bir de canım pek tatlı onuru da sokacam doğuma burnundan gelir heralde garibimin
hemeeeen anlatıyım fön bile çekmiyorum tepede bir topuz hiçbiryerime saç değmemesi lazım acayip yakıyorcilt bakımı olarak yüzüme doğal temizleyici hazırladım ondan yapıyorum.ayrıca gögüs,göbek ve kalçalarımada peeling hazırlıyorum uyguluyorum çatlama olmasın dıye.kimyasallardan uzaklaşmak adına...aklıma geldikçe bebeyagı sürüyorum vücuduma.nemlendirici normaldede kullanmıyorum yaz-kış güneş kremi kullanıyorum sürekli.saçlarımı bende kestirdim sarıydı saçlarım,dipten siyah çıkınca kötü oldu;bende diplerim iyice uzayınca uçlarını koyu renge boyadım.bende ya doğumdan sonra boyatmayı düşünüyorum.yada hiç boyamamayı düşünüyorum kararsızım ( şampuan olarak doğal bir şampuan buldum gerçekten çok güzel yapıyor onu kullanıyorum.oje konusuna gelince;renklerden uzak durmaya çalışsamda malesef parlatıcıdan vazgeçemiyorum...
Ay kız hiç güleceğim yoktu ankaranın zeynep kamili :))
Canım doğum fiyatları ne kadar senin hastanede öğrendin mi? Ben medical parkta yapıcam sanırım ama çok uygun olacağını sanmıyorum. 1700- 3000 civarı sanırım doğumlar. Bir de bebek paketi gibi bir şeyden para alıyormuş bazı hastaneler, aslında hakları yokmuş haberiniz olsun.
Bu arada o laf sokan hanımı da kınıyorum, bence fesatlıkla sarf edilmiş sözler. Hiç takma hatta keyfini çıkar bence tatlım, millet kuduruyor eşinle aranızdaki bağlılığa
onurudamı sokacan doğuma.alıyorlarmıki eşleri doğuma.benim doğum yaptığım kadın-doğum hastanesinde doğum salonlarında erkek sinek yoktu.kocalar dışarda bekliyordu.hatta eşim çok merak etmişbir bayana sormuş ben oan doğuma girmiştim,bayan eşime içerde biri bağırıyo herhalde seninkidir demiş.10 dk sonrada annem oğlumu kucağına götürmüştü.
bebiş doğduktan sonra buraya geri dönmeyi düşünmüyorum tatlım.. Tabi yine nasip işi ama eve yakın bir yerde iş bakıcam tatlımm
sezeryan mı olacaksın canım sen mi istedin , doktorun mu öyle uygun gördü ?
yazdıgımı okumamışsın yirim çeni diyorummmm sahura kalkıp kocasına yemek hazırlamış maşallah sanaaa
zekai tahir burak kim yaa:44:
oyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy mahvoldum... şükür ki iyiymiş Rabbim cümlemizin evladına sağlık sıhhat versin...
ay ben de düşünemiyorum bir de canım pek tatlı onuru da sokacam doğuma burnundan gelir heralde garibimin
dur arayıp sorayım bi canım....
sağol canım benim. insanın eşinin yumuşak, güzel huylu olmasından daha büyük bi nimet ne olabilir ki...
aynen yaa benimde hep toplu saçlarım, zaten bi sönük bi acaip oldular hamilikte..
kimyasal hiç bişeyi bende kullanmıyorum işte..
oje de kullanmıyorum ben..
hangi şampuanmış o ? ben kerastase kullanıorum hep sacım röfleli oldugu için..
hele benim diplerim nasıl fena oldu hep röfleye öle almışki saclarım
ben senelerdir hep bu rengi kullanırım platin sarı
Eki Görüntüle 477932
şimdi diplerim hep cıktı böle durmuo tabi, ben doguma 1 ay kala boyatıcam doktorum onay verdi
heh şimdi oldu
valla özel hastane alırlar diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabi daha sormadım onu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?