2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sezeryan mı olacaksın canım sen mi istedin , doktorun mu öyle uygun gördü ?

yazdıgımı okumamışsın yirim çeni diyorummmm sahura kalkıp kocasına yemek hazırlamış maşallah sanaaa

zekai tahir burak kim yaa:44:

Nisa hastanesi nerdeydi annemlere yakın galiba:44:
bende öyle hiç bişicik sürmüyorum yüzüme, makyaj hiç yapmıyorum zaten, hem cildim hem saçlarım epey dinlendi..

ohoohhh gezin bakalım maşallahhh
canım geçmiş olsun, inşallah bişeyi yoktur yeğeninin. bu ara çocuklara bişiler oldu. hiç iyi şeyler duymuyorum valla.
aldıklarını göster bize :):)

Nisa hastanesi nerdeydi annemlere yakın galiba:44:
bende öyle hiç bişicik sürmüyorum yüzüme, makyaj hiç yapmıyorum zaten, hem cildim hem saçlarım epey dinlendi..

yenibosna-çobançeşme arasında kalıyo canım. yenibosna diyelim

makyaj bi rimel bazen de göz kalmei sürüyorum ben:26:

bugun cok duygusalım zaten tam kalbımden vurdun sen de

kıyamam size ben canlarım, bende ağladım
annemde hep öyle der "anne olunca anlayacaksın, dünyada bi tek ona adayacaksın kendini" diye

Selammmm canımmm
yeğenine geçmiş olsun, öle deme belki bizde anne olunca öle oluruz
ne güzel gezmişsin hem alışverişte yapmışsın ohhhh
resimlerini isterizzzzzz

hemeeeen anlatıyım fön bile çekmiyorum tepede bir topuz hiçbiryerime saç değmemesi lazım acayip yakıyor cilt bakımı olarak yüzüme doğal temizleyici hazırladım ondan yapıyorum.ayrıca gögüs,göbek ve kalçalarımada peeling hazırlıyorum uyguluyorum çatlama olmasın dıye.kimyasallardan uzaklaşmak adına...aklıma geldikçe bebeyagı sürüyorum vücuduma.nemlendirici normaldede kullanmıyorum yaz-kış güneş kremi kullanıyorum sürekli.saçlarımı bende kestirdim sarıydı saçlarım,dipten siyah çıkınca kötü oldu;bende diplerim iyice uzayınca uçlarını koyu renge boyadım.bende ya doğumdan sonra boyatmayı düşünüyorum.yada hiç boyamamayı düşünüyorum kararsızım ( şampuan olarak doğal bir şampuan buldum gerçekten çok güzel yapıyor onu kullanıyorum.oje konusuna gelince;renklerden uzak durmaya çalışsamda malesef parlatıcıdan vazgeçemiyorum...

Ay kız hiç güleceğim yoktu ankaranın zeynep kamili :))

merhaba kızçeler umartım hepiniz iyisiniz.şu alice olayı beni mahfetti.böyle boğazımda top top bişey olmuş. rabbim evlatlarımızın acısı göstermesin inş.dünde benim oğlum eltimin evinde uyuyordu odaya girmemle iç çekip yana döndü ve sonra hemen uyandı.eltim nevgül valla bu kokunu aldı diyo.uyanır uyanmazda annee dedi.

evettt bilirim oraları ben avrupa yakasının kızıyım zaten
bekarken sefaköyde çalışıodum hergün servisle geçtigim güzergah orasıydı hey gidi heyyy..
sen yine rimelini sürüosun bende o da yok, çok saldım ben kendimi

aman esram boşver işte kendin diyon 35 yaşında evlenemedi diye çekememezlikten yapıyordur salal kuzum

oyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy mahvoldum... şükür ki iyiymiş Rabbim cümlemizin evladına sağlık sıhhat versin...

ay ben de düşünemiyorum bir de canım pek tatlı onuru da sokacam doğuma burnundan gelir heralde garibimin

Canım ben de saçlarımı son bir ay kala filan boyatmayı düşünüyorum ama tam karar da vermedim. Cildimi hergün gülsuyu ile temizliyorum yetiyor gibime geliyor. Oje de çok nadir ayacıklarıma sürüyorum :44:

Ama sorun şu ki hamile kaldığımdan bu yana yüzümde ve kollarımda küçük küçük kırmızı kabartılar var ve geçmiyor, hormonlardan sanırım. Sizde olan var mı böyle?

Canım doğum fiyatları ne kadar senin hastanede öğrendin mi? Ben medical parkta yapıcam sanırım ama çok uygun olacağını sanmıyorum. 1700- 3000 civarı sanırım doğumlar. Bir de bebek paketi gibi bir şeyden para alıyormuş bazı hastaneler, aslında hakları yokmuş haberiniz olsun.

Bu arada o laf sokan hanımı da kınıyorum, bence fesatlıkla sarf edilmiş sözler. Hiç takma hatta keyfini çıkar bence tatlım, millet kuduruyor eşinle aranızdaki bağlılığa

:) evet sefaköye yakın bayaa.

aman esram boşver işte kendin diyon 35 yaşında evlenemedi diye çekememezlikten yapıyordur salal kuzum

dimi haklısın canım

onurudamı sokacan doğuma.alıyorlarmıki eşleri doğuma.benim doğum yaptığım kadın-doğum hastanesinde doğum salonlarında erkek sinek yoktu.kocalar dışarda bekliyordu.hatta eşim çok merak etmişbir bayana sormuş ben oan doğuma girmiştim,bayan eşime içerde biri bağırıyo herhalde seninkidir demiş.10 dk sonrada annem oğlumu kucağına götürmüştü.

aynen yaa benimde hep toplu saçlarım, zaten bi sönük bi acaip oldular hamilikte..
kimyasal hiç bişeyi bende kullanmıyorum işte..
oje de kullanmıyorum ben..
hangi şampuanmış o ? ben kerastase kullanıorum hep sacım röfleli oldugu için..
hele benim diplerim nasıl fena oldu hep röfleye öle almışki saclarım
ben senelerdir hep bu rengi kullanırım platin sarı

şimdi diplerim hep cıktı böle durmuo tabi, ben doguma 1 ay kala boyatıcam doktorum onay verdi

Ay kız hiç güleceğim yoktu ankaranın zeynep kamili :))

heh şimdi oldu

dur arayıp sorayım bi canım....

sağol canım benim. insanın eşinin yumuşak, güzel huylu olmasından daha büyük bi nimet ne olabilir ki...

valla özel hastane alırlar diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabi daha sormadım onu:)

bebiş doğduktan sonra buraya geri dönmeyi düşünmüyorum tatlım.. Tabi yine nasip işi ama eve yakın bir yerde iş bakıcam tatlımm

hıııııııııı ondan anladım kuzum patron biliyor mu ?

anammm nasıl görmemişimmmmm yiii çen bziiiiiiii

yeter kiii çen yii, kalktıkk ama uykusuz kaldıkk teyzoş

onun saçını başını yolar tırnaklarını geçirirsinn çocukta sizi görünce güler güzel bir foto olur hehee

tü tüüü tü maşallah sana seksi hatunn :)

yaa doktor boyatabilirsin dedi miiiiiii boyatacakmısın ? ay bana izin versede bilmiyorum boyatabilirmiyim ya geçerse

aktara gittim bugün biraz konuştukta bir kaç ufak tiyo verdi:

1) bebek doğduktan 15 gün sonra ada çayı yağını ayak altlarına ve kasıklarına sürüyorsunuz gaz olmuyor...
2) doğal bebek yağı kullanmak istiyorsanız saf zeytinyağının içine 1-2 damla gliserin ve kayısı yağını karıştırıyoruz...
3) doğum sancıları başladı iyice de sıkılaştı o arada 1-2 finca ada çayı içiyoruz kaslar gevşiyor ve doğum kolaylaşıyor...
4) ödem için doktor izin verirse kiraz sapı ve mısır püskülü çayı..(bunu biliyordum ama deneyemedim cesaret edip arkadaşına doktor önermiş ve 1-2 saate hiç bişeyi kalmıyordu dedi işe yaramış ben de sorcam bu hafta sonu)
5) bunu da bir arkadaşım söyledi kesinlikle yapacağım küçük sıcak su torbalarından hastane çantamızda 2 tane olacak süt kanalları sıcakla açılıyormuş onu koyuyoruz ve ehemn süt geliyor...
6) bunu arkadaşım söyledi hoşaf getirsinler mutlaka hoşaf iç çok süt yapıyor dedi doktorların su yeter dediklerine bakma ben çok faydasını gördüm dedi...

şimdilik bunlar var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…