günaydınlarrr canlar nasılsınızzzbuaralar hem kafa hem iş yoğunluğundan pek giremiyorum bir selam vereyim dedim bulduğum boşlukta
ben daha almadım uyku seti ve nevresim bu kaldı eksiğimmmmmm
satınalmacılar gıcıkkkkkkkkkkkkkafadan doksanlar acukk (söz meclisten dışşarı)
hoşbuldukk kuzum pipiloşş bey
bıdış hanım nasıllar
hoşbuldukkkk balımmm
nasılsınızz pipiloş nasıllllllll
efettt
günaydınn kuzucuğum hoşgeldin bu aradaa, seninki ile benimki oturuyormudur nedir karnımızda bacaklarını çelmişler
tam soldaki göğsümün altında baskıyı hissediyorum inş. önemli bişi değildir
bu arada senin için evdekilerin fotolarını çektim
bana yok mu
herkese gunaydınlarr neler kaynattınız bakımm kız
günaydın şekercim milanommsaol canımmm geçecek inşAllahh
renkliii böcüklerin ısırsın seniiiii
hay Allahım yaa tam saatini mi bulmuşşşkvalidenler hep sizde mi kalıyorlar canım :26:
günaydın canımsaol yaaa bende kayısıyı fazla kaçırdım anlasılan ama çok korktum yaa Allahım koruusn hepimizi erken zamansız zor dogumdann aminnn
ayy böcükler benii ısırmasınnnnn
yokk üst katta çatı katında kalıyorlar, sıcak oluyor ya orası, ondan aşşağı iniyor, aslında onlar ç.kale merkezde kalıyor hem bahçe işine bakmak için hemde ben sahura kalmiyim diye 1 hafta kalacakalr ama yine uyuyamıyomm
yaa çok takırtı yapıyoor, kendi evinde de böyle
tarçınım henüz almadım ama funnababy alıcazz Allah izin verirse... mobilyamızı alacagımız yer (eşiminde arkadaşım zaten) onun önerdi..bide halısı, perdesi, abajuru, lambası, cibinliği tam bi takım yapabiliyorsun..çok hoşuma gitti örnekleri görüncee...bende öyleee istiyorum dedim eşime...peki dedi:)))günaydınnn annelerrr
zaman yaklaşıyor sizin için daha da yakın gibi görünüyor :)
uyku seti alan var mı içinizde? aldıysanız ya da alacaksanız tavsiye ettiğiniz bir mağaza ya da marka var mıdır?
amin canımm...
canım eşim hiç bişi demiyo. sare olmasın demiyo zaten sağolsun ama ben istiyorum ki onunda çok beğeneceği bi isim olsun. evdekiler de yeni isim arıyolar hep :) demek ki beğenmediler :)
ben de bi dahaki hastaneye gittiğimde sorayım gerçekten. doğumhaneye havlu ilk kıyafetler bebek bezi isterler heralde. başka bişeye gerek olur mu? :44:
günaydın canım. ben uyku seti almadım. iki tane nevresim takımı var.yorganı var. bi de yün battaniyesi olucak. yeter heralde.
soleyin uyku setlerini çok beğenmiştim ben.
günaydın canım. ben mobilyalarını aldığım yere ısmarladım.dün aradılar arifeden bir gün önce teslim edicez diye ama ben bugün arayıp bayramdan sonra getirin demeyi düşünüyorum daha iyi olcak bizim için.taçın ürünlerine bakabilirsin belki.
bu arada troid testimi tekrarlatmıştım sonuçlar çok iyi çıktı.2 hafta sonra tekrar bakılcak
günaydınnn renklii böcüklerrrrr
biz dün gece uyuyamadık yine, kayınvalidemler bizim mutfakta sahur yaptılar, saatler ne bulaşığı bitti, ne takırtısıısinirime ağladım uyuyamıyorum diye, en sonunda kalktım mutfak kapısına doğru yürüdüm kapıyı kapatabilirmiyizzzzz yine uyuyamıyorum dedim, sadece kayınvalidem vardı tmm tmm dedi, inş. alnmamıştır :26:
sabah kalktım sol göğsümün altında baskı var kızlar benim pipiloşun eli ayağı kafasını oraya yaslamış olabilir mi ? :26: endişelenmelimiyim ?
günaydın canımmmmmmafiyetler olsunnnnnnnnn
günaydınn bebişimm duvar kağıdına karar verdiniz mi oh ne güzell, genelde kullanımı zor diye vazgeçiyor siz karar verdiniz sanırım görsel olarak çok güzel oluyoo, çok beğeniyorum bende, bu arada arabanızı çok beğendimm, güle güle kullansn bıdışşşş
çanta ile ilgili paylaşımları bende bekliyorum hemşirelerede sormak lazım hastanenin
günaydın balımmmm
esracım açık olmak gerekirse sera bana çok tersti ha alışılabilir tabikiiiiiama ben nehir ismini çok severimmm kocanı tebrik ederim fevkalede isim bulmuş benim çok sevdiğim isimlerden,
canım 350 ye mi aldınız ? çok iyi almışsınız kuzum katlanması nasıl çok yer kaplıyor mu ? bu mağazanın net adresi var mı ? taşıma koltuğu ile birlikte mi 350 birde hangi rengi aldınçok sordummmmmmm demi
günaydın güzel anneler, inşallah iyisiniz.
ben dün akşam full dinlendim bugün daha iyiyim. şekerim hayli düşük çıkıyor, düşük olması sorun olur mu diye düşünmeye başladım
annesininbirtanesi canım mutlaka güzel seçimler yapmışsınızdır, arabada çok güzel, güle güle kullan inşallah.
aysun endişelenme canım, bencede o sıvı cıcırla alakalı olmalı.
merwe arkadaşını tebrik ederim. vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah.
beysal, esra, tarçın, a_d günaydın arkadaşlar.
Tatlımm günaydınn
Biz keyfini yerine getiririz canımcım, takıl bize unut dertlerini
Prensesine yeni isimler mi aramaya başladın sen bakiimm? Aslında sare benim çok hoşuma gitmişti, hem nehirden de güzel bence ama eşinin içine sinmemiş demek ki. Allahım yavrularımıza en hayırlı isimleri bulmamıza yardımcı olsun inşallah
Bu arada linkini verdiğin blog çok işime yaradı kuzumm,ne zamandır böyle bir şey arıyordum ben de teşekkürlerr
günaydınnn renklii böcüklerrrrr
biz dün gece uyuyamadık yine, kayınvalidemler bizim mutfakta sahur yaptılar, saatler ne bulaşığı bitti, ne takırtısıısinirime ağladım uyuyamıyorum diye, en sonunda kalktım mutfak kapısına doğru yürüdüm kapıyı kapatabilirmiyizzzzz yine uyuyamıyorum dedim, sadece kayınvalidem vardı tmm tmm dedi, inş. alnmamıştır :26:
sabah kalktım sol göğsümün altında baskı var kızlar benim pipiloşun eli ayağı kafasını oraya yaslamış olabilir mi ? :26: endişelenmelimiyim ?
günaydın balımmmm
esracım açık olmak gerekirse sera bana çok tersti ha alışılabilir tabikiiiiiama ben nehir ismini çok severimmm kocanı tebrik ederim fevkalede isim bulmuş benim çok sevdiğim isimlerden
neden utanıyorsun canım yaa ben giyiyorum herkesin yanındaa
Kızlar bebişler göbüşünüzün neresinde benimki göbek deliğimin aşagısında kalıyodu millet göğsümü göbeğim tasıyo deyince şaşırıyodum.şimdi az daha yukarda gibi ama ,bir teyzemle konustum haraketlerıne bakarken elini koymuştu kız bu cocuk aşagıda dediydi.Şimdi döndü az daha yukarda. Sizlerde nasıl ?
günaydınlarrr canlar nasılsınızzzbuaralar hem kafa hem iş yoğunluğundan pek giremiyorum bir selam vereyim dedim bulduğum boşlukta
heheheheeh alınmazzlarr şekercimmmm
hee var bizdende kalmışlardan
bıdış hanımmm iyidir inşAllah teyzesiiii
hıhhh bak sen bir o mu kaldı eksiiğinnnn vah vah nasıl atlarsın sen
satınalmacılar böyle mi oluyor neeeşarkıya bayıldımmm balımmmmm
hoşgeldinizz pipiloşşş beyleee
selam canımcım nerdesin sennn kesin horluyorsun bak sesi geliyorrrr
gıcıkkk nedennn beni söyluyorsunnnalıyoruz işte napalımmm ben almıyorum diye sevinmeyim son 3 ayda en az 12 kilo alırsanız görürüm ben sizziiii
canımcımm allah şifa versin yardımcın olsunnnndualarımızdasınnn
ayrıca kilo topiğine yazmışsın utanma canım yaaa boşver bizde böyle olalımmm
canım çok saoll nerelerdesin sen yaaaa30.haftada lansıon kreme baslıcazz anladımm
Kızlar bebişler göbüşünüzün neresinde benimki göbek deliğimin aşagısında kalıyodu millet göğsümü göbeğim tasıyo deyince şaşırıyodum.şimdi az daha yukarda gibi ama ,bir teyzemle konustum haraketlerıne bakarken elini koymuştu kız bu cocuk aşagıda dediydi.Şimdi döndü az daha yukarda. Sizlerde nasıl ?
aynı bende emzırırken aglıyodum bıd ebenım uzun sürüd hıcbısye fayda etmedı bakalım bu sefer napıcazvalla doğru ben sezeryan oldum öle cı cekmedım sesım cıkmadı ama gödus ucu yarasından ağladıgımı bılırım
yok canım cııcırla alakalıdırben sonra lavaboya girdim cırcır olmuşum bence ondanda kaynaklanmış olabilir nette baktım ama kimi yerde şeffaf kimi yerde koyu renkli olabilir diyorAllahım korusun bol su içmeliyim bugünnn
aynen canım 24. haftada yazdık 28. haftada yazıcaz
hoşgeldin canım kolay gelsin:)
günaydınnnn canım, aleykümselammm ojj geldin
Canımm günaydınn :)
Ne güzel hazırlıklarınızın tamamlanmasına az kaldı sizin de, ben daha hiç başlamadım izine çıkmayı bekliyorum bakalımm
Bu arada bebek arabanız çook güzelmiş tatlımm ben de travel set alıcam, babamız önceleri katlanabilir baston alalım diyordu ama benim içime sinmiyordu, bunları görünce değiştirdi fikrini
off hadi yaa ses çok sinir bozucu olur bende sinirden aglarım ses oluncaa
ben daha almadım uyku seti ve nevresim bu kaldı eksiğimmmmmm
satınalmacılar gıcıkkkkkkkkkkkkkafadan doksanlar acukk (söz meclisten dışşarı)
hoşbuldukk kuzum pipiloşş bey
bıdış hanım nasıllar
hoşbuldukkkk balımmm
nasılsınızz pipiloş nasıllllllll
efettt
günaydınn kuzucuğum hoşgeldin bu aradaa, seninki ile benimki oturuyormudur nedir karnımızda bacaklarını çelmişler
tam soldaki göğsümün altında baskıyı hissediyorum inş. önemli bişi değildir
bu arada senin için evdekilerin fotolarını çektim
bana yok mu
günaydın şekercim milanommsaol canımmm geçecek inşAllahh
renkliii böcüklerin ısırsın seniiiii
hay Allahım yaa tam saatini mi bulmuşşşkvalidenler hep sizde mi kalıyorlar canım :26:
günaydın canımsaol yaaa bende kayısıyı fazla kaçırdım anlasılan ama çok korktum yaa Allahım koruusn hepimizi erken zamansız zor dogumdann aminnn
((( lavinyam hayatım alınmayın ne olur. sizi unutmam mümkün mü güzel anneler hatta baktım baya bir kişi atlamışım ((
inanın sabah geliyorum bir bakıyorum, birkaç mesaj okuyorum cevap ver tuşuna basıyorum sonra çıkıyorum dolaşmaya, arada gelen mesajları göremiyorum, isim vermicem bundan sonra herkese günaydın dicem.
hayatım ne zaman gidecek bu kayınvalidelerin ya, ben bile burdan sinir oldum. hamile kadın geç geliyorsun bide işten gürültü niye yapıyorlar bu kadar. gitsinler evlerine artık((
ohooo sız bızım bınada otursanız nolcak kız sıcaktan cam kapı her yer acıkk gece 12ye kadar coluk cocuk sokakta apartman sakınlerı kadınlar kapının önunde kocaları yokmus gıbı tam onlar eve gırıyoo uyucaz bu sefer davulcu kardes gelıyooo cok sıkıntılıyımm cokk dun uyudugumda 3.30du dusunun yanı sabah 7.30 uyandım dus aldım gerı yattım of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?