2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

heheheheeh alınmazzlarr şekercimmmm

hee var bizdende kalmışlardan

bıdış hanımmm iyidir inşAllah teyzesiiii

hıhhh bak sen bir o mu kaldı eksiiğinnnn vah vah nasıl atlarsın sen

ayy böcükler benii ısırmasınnnnn

yokk üst katta çatı katında kalıyorlar, sıcak oluyor ya orası, ondan aşşağı iniyor, aslında onlar ç.kale merkezde kalıyor hem bahçe işine bakmak için hemde ben sahura kalmiyim diye 1 hafta kalacakalr ama yine uyuyamıyomm

yaa çok takırtı yapıyoor, kendi evinde de böyle

off hadi yaa ses çok sinir bozucu olur bende sinirden aglarım ses oluncaa

tarçınım henüz almadım ama funnababy alıcazz Allah izin verirse... mobilyamızı alacagımız yer (eşiminde arkadaşım zaten) onun önerdi..bide halısı, perdesi, abajuru, lambası, cibinliği tam bi takım yapabiliyorsun..çok hoşuma gitti örnekleri görüncee...bende öyleee istiyorum dedim eşime...peki dedi:)))

şimdi bi kaç siteye daha baktımda kuzum...10lu hastane çıkışı ve 1 adet bebek bezi yazmış anneler..bide hastaneye gidince sorcam bakalımm yazarım size bebeğimm

geçmş olsun canımm...

kesin şu olsun demedik ama ilgilenen adamda çok güzel yönlendirme yaptı sağolsun...kafamızdaaa şekillendi bişeyler...boyayla nerdeysee aynı fiyata denk geliyor...duvar kagıdında dikkat edilmesi gereken şey sorvent (yanlış yazmış olabilirim) bazlı olmaması ve kore kagıdı olmamasıymışş...

evet kuzum takım olarak 350ye aldık...babymaxlerde indiirim yapmışlar...kırmızı siyahını aldık..hem kıza hem oğlan olur diye...kısmet bundan sonraki pipiloşş olursaaa...maviside vardı:))

web sitesi şu kuzum ama bende baktımda şimdi babymax monteroyu koymamışlarr siteye...

Tıpış Tıpış Bebek Mağazaları

yok kuzum düşük olması neden sorun olsun..kaç çıkıyorkii?

inşallahh teyzesi çok sağol...aldık arabamızı...çantamıda kırmızı almıştım...takım oldu...akşam evde antrede çantamı koluma takıp bi süre arabayı sürdüm heveslee..eşim nasıl gülüyorr banaa

günaydın canım hoşgeldinn :) haklısın, burası kafa dağıtmanın en güzel yeri

evet sinmedi eşimin içine... bakalım hayırlısı artık :)

ben de daha ne blog adresleri var :):):)

günaydın canımm.
kayınvaliden alınmıştır bence şuna bak, hem yardım etmiyor hem de uyuyamıyo diye kapıyı kapattırıyor demiştir

sare çoğu insana farklı geldi.. en sonunda dün annem "neyse kalsın ismi böyle, sareye de alıştık söyleye söyleye" dedi

evet nehir ismi de çok güzel, ama benim takıntım var, illa manası güzel dini bir isim olucak

neden utanıyorsun canım yaa ben giyiyorum herkesin yanındaa

ay yok canım. ben çok rahatsız olurum. rahat rahat oturamıyorum bile hala babacığımın yanında

benimki de genelde aşağıda canım.. bazen göbeğimin biraz üstüne çıkıyo.

günaydınlarrr canlar nasılsınızzz buaralar hem kafa hem iş yoğunluğundan pek giremiyorum bir selam vereyim dedim bulduğum boşlukta

günaydın canım hoşgeldin... kolay gelsin sana

kozete, dumanoglu, yoncimik vardı nereye kayboldular?

heheheheeh alınmazzlarr şekercimmmm

hee var bizdende kalmışlardan

bıdış hanımmm iyidir inşAllah teyzesiiii

hıhhh bak sen bir o mu kaldı eksiiğinnnn vah vah nasıl atlarsın sen

inş. alınmazlarrrrr yaaaaa

kafadan noksan yazıcağıma kafadan doksan yazmışımm uykusuzum yaa

oyyy bıdışımm benimm

daha vardır kızzzz eksik ama onlar yokk

herkese gunaydınlarr neler kaynattınız bakımm kız

günaydınn kuzumm

((( lavinyam hayatım alınmayın ne olur. sizi unutmam mümkün mü güzel anneler hatta baktım baya bir kişi atlamışım ((

inanın sabah geliyorum bir bakıyorum, birkaç mesaj okuyorum cevap ver tuşuna basıyorum sonra çıkıyorum dolaşmaya, arada gelen mesajları göremiyorum, isim vermicem bundan sonra herkese günaydın dicem.

hayatım ne zaman gidecek bu kayınvalidelerin ya, ben bile burdan sinir oldum. hamile kadın geç geliyorsun bide işten gürültü niye yapıyorlar bu kadar. gitsinler evlerine artık ((

evet horluyodum bebegımm yok sen cok takıyosun ya bak 10 kılo amelıyattta gıtmıs bıle uzulme dıe dedım ben onu

benımkı göbek delıgımın oralarda

valla doğru ben sezeryan oldum öle cı cekmedım sesım cıkmadı ama gödus ucu yarasından ağladıgımı bılırım
aynı bende emzırırken aglıyodum bıd ebenım uzun sürüd hıcbısye fayda etmedı bakalım bu sefer napıcaz
mervecım garmastanı bende kullandım en ıyı o gelmıstı bana ama bıtkısel bı krem deıl düzelteyım bebegı emzırmeden once göğsünü yıkaman yada silmen gerekiyor
ben sonra lavaboya girdim cırcır olmuşum bence ondanda kaynaklanmış olabilir nette baktım ama kimi yerde şeffaf kimi yerde koyu renkli olabilir diyor Allahım korusun bol su içmeliyim bugünnn
yok canım cııcırla alakalıdır amnıyon sıvısı oyl ebı renk deıl su gıbı en fazal acık sarıdır dogumdan once suyum geldı bılıyorum yani

aynen canım 24. haftada yazdık 28. haftada yazıcaz

ama ben 26.haftada vermıstım 6 ay kılomu haftaya gore 6 ya dolmadıgı ıcın sımdı 28 oldum napcam:26:

gunaydın kızlar
dün avmye gıttık ıs cıkısı ayakkabım yoktu pahalı bıseyde almak ıstemıyordum terlıkde terleyınce ayagımdan kayıyodu ablam almıstı tatıle gdıerken bı sandalet ondan aldım hemde 42 numara 37 lıraya cok rahatım bugun
bıde esım dayanamdı magazalara sokmuyo benı hadı gır dedı mother vardı ee gırınce baya bakındım kızıma bı takım aldım cok cıcı resmını koyarım ee annelık oglusuma da kıyamadım onada bı takım valla hep boyel haksızlık yapmayım dıye gıdersem ısımız ıs bızım en ıyısı fazla alısverıs yapmamak

hilalim hayırlı olsun arabanız cok uyguna almıssınız gercekten güll egüle kullanın
yasemenıncım o bebek merak etme benımde kaburga kemıgıme dayanıyor valla cok zorlanıyorum

bu arada kızlar hastane cantası ıcın doguma ykın hastane bı lıste vermıstı bana muhtemelen sızede verıceklerdır bende aynı cantaya koyarım ama beysalın dedıgı gıbı farklı hurc olabılır

Son düzenleme:

günaydın mirayımm kuzum...

yavaş yavaş bişeyler olmaya başladı...odamızı boşaltcazz bugun yarın allah izin verirseee:))

sağol canım daha güzelide size olsun...benimde çok içime sindi...fiyatıda uygun oldu bayaa...baston arabalar ileri yaş için bitanem..travel sistemlerde ana kucagıda 13 kiloya kadar bebek arabasına takılıp kullanılabiliyorr..bence güzel bi özellik...hem takım oluyorr hemde daha uygunaa geliyorr..ayrı ayrı almayıda düşündük ama arabası+ana kucagı daha pahalıya geldii

baby max montero travel sisten kırmızı siyah son kararımız olduu

off hadi yaa ses çok sinir bozucu olur bende sinirden aglarım ses oluncaa

ohooo sız bızım bınada otursanız nolcak kız sıcaktan cam kapı her yer acıkk gece 12ye kadar coluk cocuk sokakta apartman sakınlerı kadınlar kapının önunde kocaları yokmus gıbı tam onlar eve gırıyoo uyucaz bu sefer davulcu kardes gelıyooo cok sıkıntılıyımm cokk dun uyudugumda 3.30du dusunun yanı sabah 7.30 uyandım dus aldım gerı yattım of

bekliyorum telaşla:) ben de dün çekecektim eşim geç oldu haftasonu hallet dedi yine kaldı

herkese gunaydınlarr neler kaynattınız bakımm kız

günaydın canım hoşgeldin..

:) hadi neyse affedeyim bari böyle güzel bir şekeri:)

mervecim sanki bizim mahalleyi anlattın eksiği var fazlası yok inan bende sabah 4-5 gibi uyuya kaldım 7 de kalktım bir haftadır böyle sonra işşş gelde dayansın bünye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…