2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kremı sılmem gerektıgını söyledıgın ıyı oldu cnm saoll.bu seferkı kılonu 28.haftanda ver bence sonra 32-36 dıe gıdersınn bısı olmaz yanı

ancak okuyup gelebıldım valla dıcektımkı bel ve kasık agrım var dunden berı dıe senın takvımınde yazıyo kasık agrısı normal dıe:)

hiç dikkat etmemiştim :)

dün ben uyurken üst komşumuz tv nin sesini sonuna kadar açmış maç izliyo. bi bağırmdım ki kardeşim geldi noldu abla diye kapattılar hemen sesini... çocuklarının sesi yetmiyomuş gibi bi de maçları çıktı başımıza

mervecim sanki bizim mahalleyi anlattın eksiği var fazlası yok inan bende sabah 4-5 gibi uyuya kaldım 7 de kalktım bir haftadır böyle sonra işşş gelde dayansın bünye

cok sınır bozucu bı durum ya dusunsene bıde 2-3 ay sonra bebısten uyuyamayacagın aklına geldıkce asadakılere neler sayıyorum bı bılsen:)

delırmemek elde degıl gercekten

bu dönemde tahamülümüz nerdeyse sıfırın altında gibi şeker rabbim yardımcımız olsun üfffffffff :26:

cok sınır bozucu bı durum ya dusunsene bıde 2-3 ay sonra bebısten uyuyamayacagın aklına geldıkce asadakılere neler sayıyorum bı bılsen:)

bizim bide komşunun köpeği var üstelik ev merkezde hatta göbeğinde araba sesleri marketçiler mahallede oturan teyzeler sürekli akan kanal sesi işyererinin çalışan klima sesleri hepsi dışarda yani tam filmlik bir yer... taşınmayı istedik bu yıl ama planlarımız uymadı kaldık olduğumuz yerde
inşallah bebişlere kadar bünye alışır uykusuzluğa canım yok insan gün boyu mutsuz ve huzursuz oluyor

Günaydın anneler....
Biz henüz hiçbir şey almadık çocuğumun hiçbir şeyi yok daha....
Eylül sonu almayı düşünüyorum, çünkü hem kışlıklar çıkmaya başlar rahat olur diye hem de bütçeyi ayarlamak için....
Kızlar sizde de oluyor mu beklentiye girmiyeyim diyorum ama kayınvalidemin kayınpederimin bir ihtiyacınız var mı dememeleri beni kırıyor, eşim babalar günümü bile kutlamadınız dedi geçen daha baba olmadın ki diyorlar falan....
Erkek diye pek umursamıyorlar ya da torunlarını pek takmıyorlar....
Ya da ben çok özenli düşündüğümden karşımda bunu görmeyince kırılıyorum, oysaki annem şimdiden soruyor bunu ben yapayım, doğum hediyen nasıl olsun diye, o böyleyken karşıdan hiçbir hareket görmeyince inciniyorum....
İlla herşey maddiyat değil, illaki bebeğe eşya almalarına gerek yok, sorsa o bile mutlu eder, zaten kimseye bir şey aldırmaya niyetli değilim ki kıyamam da yaşlı insanlar kendilerine gerek olur diye, Rabbim bereketini de verir evladımızın çok şükür, çalışan insanlarız ailelerimizi maddi açıdan sıkıntıya sokmadık şimdiye kadar çok şükür, Allah da beni kimseye kimseyi bana muhtaç etmesin....

Son düzenleme:
evet.. şimdi biraz daha moralim geldi yerine :)

eşime yeni bi isim söyledim... ya canım arama isim boşver.. ben sareye çok alıştım, seni kızdırmak için öyle diyorum, başka ismi yakıştıramıyorum artık dedi

daha da isim arayışına girmem :):) önüme güzel başka bi isim gelene kadar kızımız sare :)

evet horluyodum bebegımm yok sen cok takıyosun ya bak 10 kılo amelıyattta gıtmıs bıle uzulme dıe dedım ben onu

napalım yaaa hep sizin yüzünüzden takıoyrumm sizde alsanız 12-13 kilo bak o zaman takmam

kıyamam sanaaa çok ses olması da kötü yaaa bizim yan komşuu yazlıktaa burdaykenn gece 2 lere kadar kızıylaa konsuyordu sesinden yatamıyordummm

günaydın şekerimm oh saol tecrubeli anne içimi rahatlattın

ohooo yandınız sizzz bol bol alışveriş o zaman

biz hafta olrak veriyoruz canım bilemedimmm doğrusu nedirrr

Allah komşunun hayırlısını versin, komşuyla terbiye etmesin rabbim, yaşadım başımda seni çok iyi anlıyorum...

Son düzenleme:

ne varsa kendi analarımızda babalarımızda var kuzum boşver...

hadi hayırlı olsun küçük saren:)

günaydın canım....
ahh ahh ben de çok sinirleniyorum bizimkilere ama yapacak bişey yok. üzülmüyorum, sinirleniyorum sadece. o kadar istiyolardı bu torunu, ben aramazsam aramıyolar bile beni, iyimisin diye sormuyolar hiç. ben de aramıyorum artık.
annen gibi olmazlar zaten. anneler bambaşka...

ben nerdeyse kıyafet alışverişini bitirdim... odası, parkyatağı, bebek arabası ile banyo malzemeleri kaldı... odasını doğunca alıcaz sanırım. yatak ile arabasını da eşim gelince alırız. yavaş yavaş aldığım iyi oldu aslında, bi anda yük binmedi bize.

canım bilgiler için teşekkürler,

araba tam arkaya yatıyor mu ? birde bebiş biraz büyüyünce bacaklar önden sarkacak mı pek çukur gibi durmuyor bu, ama görüntüsü süper :)

demişmidir demesin yaa yardımcı olmaya çalışıyor ama onun kendi tarzı böle partırtılı

serada güzel alışılıyor dediğim gibi, ama nehir daha güzel

sen nasıl istiyorsan öyle koy kuzumm

:) affettikkkk yardım etmeye çalışıyor kadın yeni geldiler daha ama tarzı öyle patırtılııı

günaydın cnm hoşgeldinnn

ismimiz belli gibi neredeyse, ara ara o isimle sesleniyorum oğluma... Buradan söyleyemem çok kişisel bir isim dersem belli olur belki kim olduğum, ancak eşimin ailesi ne tepki verecek korkuyorum, oğullarının çocuğu olunca farklı beklentiler içine girebilirler gibi geliyor....

hava basmaa yeterrrrrr benimdeee bugünü saymazsakkkk 28 iş günücükkkk off çok var dahaa yaaaa

aaa hani sen de 7sinde çıkıyosunn?? ileri mi aldın???
basarım havamı valla.. sabah gözlerimi açtım, hemen takvimden hesap yaptım :)

canım iki defadır sera yazıyosun. sare olucak doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…