hoşgeldin canımm. aynı şeyler :)
aynı bende emzırırken aglıyodum bıd ebenım uzun sürüd hıcbısye fayda etmedı bakalım bu sefer napıcaz
mervecım garmastanı bende kullandım en ıyı o gelmıstı bana ama bıtkısel bı krem deıl düzelteyım bebegı emzırmeden once göğsünü yıkaman yada silmen gerekiyor
yok canım cııcırla alakalıdıramnıyon sıvısı oyl ebı renk deıl su gıbı en fazal acık sarıdır dogumdan once suyum geldı bılıyorum yani
ama ben 26.haftada vermıstım 6 ay kılomu haftaya gore 6 ya dolmadıgı ıcın sımdı 28 oldum napcam:26:
gunaydın kızlar
dün avmye gıttık ıs cıkısı ayakkabım yoktu pahalı bıseyde almak ıstemıyordum terlıkde terleyınce ayagımdan kayıyodu ablam almıstı tatıle gdıerken bı sandalet ondan aldım hemde 42 numara37 lıraya cok rahatım bugun
bıde esım dayanamdı magazalara sokmuyo benı hadı gır dedı mother vardı ee gırınce baya bakındım kızıma bı takım aldım cok cıcı resmını koyarım ee annelık oglusuma da kıyamadım onada bı takım valla hep boyel haksızlık yapmayım dıye gıdersem ısımız ıs bızımen ıyısı fazla alısverıs yapmamak
hilalim hayırlı olsun arabanız cok uyguna almıssınız gercekten güll egüle kullanın
yasemenıncım o bebek merak etme benımde kaburga kemıgıme dayanıyor valla cok zorlanıyorum
bu arada kızlar hastane cantası ıcın doguma ykın hastane bı lıste vermıstı bana muhtemelen sızede verıceklerdır bende aynı cantaya koyarım ama beysalın dedıgı gıbı farklı hurc olabılır
ancak okuyup gelebıldım valla dıcektımkı bel ve kasık agrım var dunden berı dıe senın takvımınde yazıyo kasık agrısı normal dıe:)
mervecim sanki bizim mahalleyi anlattın eksiği var fazlası yok inanbende sabah 4-5 gibi uyuya kaldım 7 de kalktım bir haftadır böyle sonra işşş gelde dayansın bünye
hiç dikkat etmemiştim :)
dün ben uyurken üst komşumuz tv nin sesini sonuna kadar açmış maç izliyo. bi bağırmdım ki kardeşim geldi noldu abla diyekapattılar hemen sesini... çocuklarının sesi yetmiyomuş gibi bi de maçları çıktı başımıza
dün ben uyurken üst komşumuz tv nin sesini sonuna kadar açmış maç izliyo. bi bağırmdım ki kardeşim geldi noldu abla diyekapattılar hemen sesini... çocuklarının sesi yetmiyomuş gibi bi de maçları çıktı başımıza
cok sınır bozucu bı durum ya dusunsene bıde 2-3 ay sonra bebısten uyuyamayacagın aklına geldıkce asadakılere neler sayıyorum bı bılsen:)
evet horluyodum bebegımm yok sen cok takıyosun ya bak 10 kılo amelıyattta gıtmıs bıle uzulme dıe dedım ben onu
aynı bende emzırırken aglıyodum bıd ebenım uzun sürüd hıcbısye fayda etmedı bakalım bu sefer napıcaz
mervecım garmastanı bende kullandım en ıyı o gelmıstı bana ama bıtkısel bı krem deıl düzelteyım bebegı emzırmeden once göğsünü yıkaman yada silmen gerekiyor
yok canım cııcırla alakalıdıramnıyon sıvısı oyl ebı renk deıl su gıbı en fazal acık sarıdır dogumdan once suyum geldı bılıyorum yani
ama ben 26.haftada vermıstım 6 ay kılomu haftaya gore 6 ya dolmadıgı ıcın sımdı 28 oldum napcam:26:
gunaydın kızlar
dün avmye gıttık ıs cıkısı ayakkabım yoktu pahalı bıseyde almak ıstemıyordum terlıkde terleyınce ayagımdan kayıyodu ablam almıstı tatıle gdıerken bı sandalet ondan aldım hemde 42 numara37 lıraya cok rahatım bugun
bıde esım dayanamdı magazalara sokmuyo benı hadı gır dedı mother vardı ee gırınce baya bakındım kızıma bı takım aldım cok cıcı resmını koyarım ee annelık oglusuma da kıyamadım onada bı takım valla hep boyel haksızlık yapmayım dıye gıdersem ısımız ıs bızımen ıyısı fazla alısverıs yapmamak
hilalim hayırlı olsun arabanız cok uyguna almıssınız gercekten güll egüle kullanın
yasemenıncım o bebek merak etme benımde kaburga kemıgıme dayanıyor valla cok zorlanıyorum
bu arada kızlar hastane cantası ıcın doguma ykın hastane bı lıste vermıstı bana muhtemelen sızede verıceklerdır bende aynı cantaya koyarım ama beysalın dedıgı gıbı farklı hurc olabılır
evet.. şimdi biraz daha moralim geldi yerine :)
eşime yeni bi isim söyledim... ya canım arama isim boşver.. ben sareye çok alıştım, seni kızdırmak için öyle diyorum, başka ismi yakıştıramıyorum artık dedi
daha da isim arayışına girmem :):) önüme güzel başka bi isim gelene kadar kızımız sare :)
Günaydın anneler....
Biz henüz hiçbir şey almadık çocuğumun hiçbir şeyi yok daha....
Eylül sonu almayı düşünüyorum, çünkü hem kışlıklar çıkmaya başlar rahat olur diye hem de bütçeyi ayarlamak için....
Kızlar sizde de oluyor mu beklentiye girmiyeyim diyorum ama kayınvalidemin kayınpederimin bir ihtiyacınız var mı dememeleri beni kırıyor, eşim babalar günümü bile kutlamadınız dedi geçen daha baba olmadın ki diyorlar falan....
Erkek diye pek umursamıyorlar ya da torunlarını pek takmıyorlar....
Ya da ben çok özenli düşündüğümden karşımda bunu görmeyince kırılıyorum, oysaki annem şimdiden soruyor bunu ben yapayım, doğum hediyen nasıl olsun diye, o böyleyken karşıdan hiçbir hareket görmeyince inciniyorum....
İlla herşey maddiyat değil, illaki bebeğe eşya almalarına gerek yok, sorsa o bile mutlu eder, zaten kimseye bir şey aldırmaya niyetli değilim ki kıyamam da yaşlı insanlar kendilerine gerek olur diye, Rabbim bereketini de verir evladımızın çok şükür, çalışan insanlarız ailelerimizi maddi açıdan sıkıntıya sokmadık şimdiye kadar çok şükür, Allah da beni kimseye kimseyi bana muhtaç etmesin....
evet.. şimdi biraz daha moralim geldi yerine :)
eşime yeni bi isim söyledim... ya canım arama isim boşver.. ben sareye çok alıştım, seni kızdırmak için öyle diyorum, başka ismi yakıştıramıyorum artık dedi
daha da isim arayışına girmem :):) önüme güzel başka bi isim gelene kadar kızımız sare :)
Günaydın anneler....
Biz henüz hiçbir şey almadık çocuğumun hiçbir şeyi yok daha....
Eylül sonu almayı düşünüyorum, çünkü hem kışlıklar çıkmaya başlar rahat olur diye hem de bütçeyi ayarlamak için....
Kızlar sizde de oluyor mu beklentiye girmiyeyim diyorum ama kayınvalidemin kayınpederimin bir ihtiyacınız var mı dememeleri beni kırıyor, eşim babalar günümü bile kutlamadınız dedi geçen daha baba olmadın ki diyorlar falan....
Erkek diye pek umursamıyorlar ya da torunlarını pek takmıyorlar....
Ya da ben çok özenli düşündüğümden karşımda bunu görmeyince kırılıyorum, oysaki annem şimdiden soruyor bunu ben yapayım, doğum hediyen nasıl olsun diye, o böyleyken karşıdan hiçbir hareket görmeyince inciniyorum....
İlla herşey maddiyat değil, illaki bebeğe eşya almalarına gerek yok, sorsa o bile mutlu eder, zaten kimseye bir şey aldırmaya niyetli değilim ki kıyamam da yaşlı insanlar kendilerine gerek olur diye, Rabbim bereketini de verir evladımızın çok şükür, çalışan insanlarız ailelerimizi maddi açıdan sıkıntıya sokmadık şimdiye kadar çok şükür, Allah da beni kimseye kimseyi bana muhtaç etmesin....
bugünü saymazsak son 16 iş günüm işyerinde innnşallahhhhhhh
tarçınım henüz almadım ama funnababy alıcazz Allah izin verirse... mobilyamızı alacagımız yer (eşiminde arkadaşım zaten) onun önerdi..bide halısı, perdesi, abajuru, lambası, cibinliği tam bi takım yapabiliyorsun..çok hoşuma gitti örnekleri görüncee...bende öyleee istiyorum dedim eşime...peki dedi:)))
şimdi bi kaç siteye daha baktımda kuzum...10lu hastane çıkışı ve 1 adet bebek bezi yazmış anneler..bide hastaneye gidince sorcam bakalımm yazarım size bebeğimm
geçmş olsun canımm...
kesin şu olsun demedik ama ilgilenen adamda çok güzel yönlendirme yaptı sağolsun...kafamızdaaa şekillendi bişeyler...boyayla nerdeysee aynı fiyata denk geliyor...duvar kagıdında dikkat edilmesi gereken şey sorvent (yanlış yazmış olabilirim) bazlı olmaması ve kore kagıdı olmamasıymışş...
evet kuzum takım olarak 350ye aldık...babymaxlerde indiirim yapmışlar...kırmızı siyahını aldık..hem kıza hem oğlan olur diye...kısmet bundan sonraki pipiloşş olursaaa...maviside vardı:))
web sitesi şu kuzum ama bende baktımda şimdi babymax monteroyu koymamışlarr siteye...
Tıpış Tıpış Bebek Mağazaları
yok kuzum düşük olması neden sorun olsun..kaç çıkıyorkii?
inşallahh teyzesi çok sağol...aldık arabamızı...çantamıda kırmızı almıştım...takım oldu...akşam evde antrede çantamı koluma takıp bi süre arabayı sürdüm heveslee..eşim nasıl gülüyorr banaa
günaydın canım hoşgeldinn :) haklısın, burası kafa dağıtmanın en güzel yeri
evet sinmedi eşimin içine... bakalım hayırlısı artık :)
ben de daha ne blog adresleri var :):):)
günaydın canımm.
kayınvaliden alınmıştır benceşuna bak, hem yardım etmiyor hem de uyuyamıyo diye kapıyı kapattırıyor demiştir
sare çoğu insana farklı geldi.. en sonunda dün annem "neyse kalsın ismi böyle, sareye de alıştık söyleye söyleye" dedi
evet nehir ismi de çok güzel, ama benim takıntım var, illa manası güzel dini bir isim olucak
ay yok canım. ben çok rahatsız olurum. rahat rahat oturamıyorum bile hala babacığımın yanında
benimki de genelde aşağıda canım.. bazen göbeğimin biraz üstüne çıkıyo.
günaydın canım hoşgeldin... kolay gelsin sana
kozete, dumanoglu, yoncimik vardı nereye kayboldular?
((( lavinyam hayatım alınmayın ne olur. sizi unutmam mümkün mü güzel anneler hatta baktım baya bir kişi atlamışım ((
inanın sabah geliyorum bir bakıyorum, birkaç mesaj okuyorum cevap ver tuşuna basıyorum sonra çıkıyorum dolaşmaya, arada gelen mesajları göremiyorum, isim vermicem bundan sonra herkese günaydın dicem.
hayatım ne zaman gidecek bu kayınvalidelerin ya, ben bile burdan sinir oldum. hamile kadın geç geliyorsun bide işten gürültü niye yapıyorlar bu kadar. gitsinler evlerine artık((
gunaydın kızlar
Allah komşunun hayırlısını versin, komşuyla terbiye etmesin rabbim, yaşadım başımda seni çok iyi anlıyorum...
ne varsa kendi analarımızda babalarımızda var kuzum boşver...
hadi hayırlı olsun küçük saren:)
ismimiz belli gibi neredeyse, ara ara o isimle sesleniyorum oğluma... Buradan söyleyemem çok kişisel bir isim dersem belli olur belki kim olduğum, ancak eşimin ailesi ne tepki verecek korkuyorum, oğullarının çocuğu olunca farklı beklentiler içine girebilirler gibi geliyor....evet.. şimdi biraz daha moralim geldi yerine :)
napalım yaaa hep sizin yüzünüzden takıoyrumm sizde alsanız 12-13 kilo bak o zaman takmam
kıyamam sanaaa çok ses olması da kötü yaaa bizim yan komşuu yazlıktaa burdaykenn gece 2 lere kadar kızıylaa konsuyordu sesinden yatamıyordummm
Göğüs uçları için lanhsinoh diye bir markanın kremi var çok iyi olduğunu ve bebeği emzirirken de silinmeden kullanılabileceğini biliyorum çok duydum, pahalı ama çok yararlıymış...
günaydın şekerimm oh saol tecrubeli anne içimi rahatlattın
ohooo yandınız sizzz bol bol alışveriş o zaman
biz hafta olrak veriyoruz canım bilemedimmm doğrusu nedirrr
hava basmaa yeterrrrrr benimdeee bugünü saymazsakkkk 28 iş günücükkkkoff çok var dahaa yaaaa
demişmidir demesin yaa yardımcı olmaya çalışıyor ama onun kendi tarzı böle partırtılı
serada güzel alışılıyor dediğim gibi, ama nehir daha güzel
sen nasıl istiyorsan öyle koy kuzumm
bugünü saymazsak son 16 iş günüm işyerinde innnşallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?