2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canımm hoşgeldinnn

bende eylül sonu gibi alıcam inşAllah canımmm beraberiz yaniii aynen ancak çıkar bütçe vs Allah yardımcımız olsunnn

ay canımm seninkiler erkek diye benimkiler kız diye takmıyorlar

bizimkilerde sormadı sormazlardaa ceplerinden para çıkar ne gerek varrr bizler zengiiniz yaa:2:

Allah ailemi aydınlıgınaa cıkarsın maddi manevii tez zamanda inşAllah annemin babamın o kadar guzel dusunceleri vardıki bebek için şimdi o kadar uzuluyorlar ki istiyoruz ama yapamıyoruz diyee ötekiler isee yığsınlar alltlarınaaa

bugünü saymazsak son 16 iş günüm işyerinde innnşallahhhhhhh
nıye üzülüyon kız 16 gün cok mu geldı yoksa ısten ayrılcam dıye mı

haklısın cnaım ınsan ıster ıstemez beklıyor benımde tam tersı annemlerden bı ses yok bız calısıp hersyeımızı kendımız alırız genelde ondan nasılsa ıhtıyacalrı yok dıye düşünüyolar ıhtıyac meselesı deıl ama ıstıyosunkı onlarda heves etsın bıseyler cabalasın annemlerın durumu pek ıyı deıl zaten bayram sonu baska bı eve cıkacaklar bı suru masrafları oalcak hatta bızım onalra destek olmamız lazım o ayrı am aınsan laftata olsa beklıyor dedıgın gıbı
kayınvaldemlere gelınce saolsun kac kere sordu onlarında durumu cok cok ıyı dıel yanı bı luks yasamları yok belkı alacakalrı 200-300 tl lık en fazla ama düşünüp sordula rben ogludman cok sey var zaten pek bı ıhtıyac yok saolun dedım bu seferde o zaman sız bıseye kararverın bız parasını verelım bız bılemıyoruz alamayı zaten dedıler bu yetti onalrıdna borcları var yoksa kımseye yük olmak deıl amacım herseyı kednı zevkıem groe daha guzel alıyorum maksat ıste bı soz beklıyoruz

insan aranmak sorulmak birilerinin yanında olduğunu hissetmek istiyor benimde ailem yanımda değil eşimin aileside yok gibi uzun zamandır birlikteyiz eşimle hep birbirimize destek oluyoruz o yüzden ona düşkünlüğüm bu dönemde bi kat daha arttı...rabbim bize kat kat güç versin enerji versin bizler herşeyin üstesinden geliriz evelallah canım

sende saklı kalsın o zaman söyleme
kendilerine sorulamasını bile isteyebilirler.

aaa hani sen de 7sinde çıkıyosunn?? ileri mi aldın???
basarım havamı valla.. sabah gözlerimi açtım, hemen takvimden hesap yaptım :)

canım iki defadır sera yazıyosun. sare olucak doğrusu

pardonnn sare hanımmm ösür neden öyle yazıyom ki hayırdır inş. :)

bizden ayrılcak ondan ağlıyorr

nispettt yapıyor kızımmm

cadıııııı sevinsene ne ağlıyonnn

çok var daha

işi takan kim :) çok var :2::2::2:

bizden ayrılcak ondan ağlıyorr

sizden niye ayrılıyım bacım :) e tabi böyle sabah 8.30 akşam 5 giremem de yine girmeye çalışırım hergün topice :)

valla yanında eşin olsun gerisi o kadar zor değil... Rabbim yardım eder..

nasıl kişisel bisim kız merak ettım dogrusu:44:

Benimki de aynı terane, gelinim beni aramıyor demiş bi kere eşime, biz aramasak aramıyorsunuz deyince eşim, hemen şikayet ediyorlar, aradım da noldu sanki şimdi aramıyorum, merak eden kendi arasın....
Hiç de umurum değil.... Ancak işleri düşünce akıllarına geliriz....

Sanırım bizim alışveriş şöyle olacak bebek doğacak yav bu çocuğa şu da gerek galiba, e hadi çıkıp alalım.....

Kıyafet dert değil de süt sağmak için makine, stelizatör, biberon, emzik, hava temizleyici vb. onları naparım diye düşünüyorum....
Ben bebek arabası almayacağım hemen, çünkü önümüz kış oto koltuğunda gezer ancak, hava ısınınca alacağım arabayı....
Park yatak mı karyola mı karar veremedim....
Aslında çok özeniyorum ancak evimiz geniş değil ve istediklerimi alıp koyacak yer bile yok....
o yüzden heveslerim kursağımda....

Bir de ne biliyor musun Esra, eşimin tarafı kız olsun kız olsun diye beni öyle şartladılar ki erkek diye duyunca bir garip oldum, tepkileri çok inciticiydi eşimin kardeşlerinin, çok kırıldım bir gönlümü bile almadılar... Bazen gözüm hala kız eşyalarına kayıyor, oğluma haksızlık ediyormuşum gibi geliyor kendimi suçluyor ve çok kızıyorum gerçekten.....
RAbbim üzüntüsünü, hastalığını yaşatmasın, ben evladımdan razıyım o da benden razı olsun inşallah... Rabbim razı olsun bizden....

benım bugunu saymazsam 7 günüm var

boşver arama... seni merak etsinler, onlar aarasın azıcık.. ben de aramıyorum.

canım süt sağma makinesine belki ihtiyacın olmıcak.. neden alasın ki şimdiden?
ben hava temzileyici de almayı düşünmüyorum. duruma göre tabii. bakıcaz.

kıyafet olarak söylüyorsan erkek kıyafetleri tabiiki kız kıyafetleri gibi göz alıcı, renkli değil. ama eşinin ailesi çok yanlış yapmış... anne karnındaki bebek istenilip istenilmediğini hissedermiş. artık tamamen oğluna konsantre olmalısın. benim kayınpederim falan da erkek istiyolardı, ama benim hiç umrumda değil, eşimin de umrunda değil. o yüzden hiç takmıyorum.

benım bugunu saymazsam 7 günüm var

bak yaaaaaaa

Aman en iyisi boşvermek.....
Canım tatile çııktım sormadım ablanın durumu ne oldu, tüp bebek ?????

Evet öylesine de olsa sorsalar, geçen eski görev yerimden bir arkadaşım aradı belki 1000 km arada mesafe var bir ihtiyacın isteğin emrin var mı diye sordu, ben de ona yapabileceğimiz hiçbir şey yok belki ama birbirimizi onure ettik bu kadar basit....

sende saklı kalsın o zaman söyleme
kendilerine sorulamasını bile isteyebilirler.

Yok onu isteyemezler sanırım, çünkü geçen bir olay geçti bir tanıdığımızın başından eşim sordu nolmuş durum diye, isim koymakla alakalıydı, ben de olayı eşime anlatıyorum eşimin ailesi de yanımızda, çok sinir bir durumdu kızın başına gelen, herkes söz sahibiydi ama bir tek anne olarak onun söz hakkı yoktu, baya sert yorum yaptım.... Sonradan aklıma geldi onlara mesaj veriyormuş gibi oldu galiba....

vayyyyyyyy sizi gidiler siziiiiiiiiiiiii

benimm daha varrrrr of offfff

muhterem misafirler, size acıların imparatoru ibodan bir şarkı hediye etmek istiyorum...

bu şarkııı tüm işbaşında çalışmak zorunda olanlara ve yakın zamanda izne çıkamayacak olanlara gelsin

buda gecer buda gecer
alismalisinnnnnn
alismalisinnnnnnnn
alismalisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hemen karar verme sabret buda gecer
dayanmalisinnnnnnnnnnn
dayanmalisin nnnnnnnn
dayanmalisinnnnnnnnn

boyle kalmaz zamanla duzelir elbet
buda gecer arkadas buna uzulme
yarin baska bir gundur yarini bekle
buda gecer arkadas sakin uzulme

(nakarat) hepbirliktee
buda gecer buda gecer
alismaliyiz dayanmaliyiz dayanmaliyizzzzzzzz

kötüyüz biz kötüyüz kötüyüzzzzz

olsun fıstıkk her günün keyfini çıkar evde bulunduğun süre içinde bebişinleee ohhh inşallah bende rapor ayarlaya bilirsem yaza kadar işe dönmemeyi düşünüyorum enazından 8-10 aya kadar birlikte olmak istiyorum kızımla rabbim nasip eder inşallah.. banada o gücü verir şimdiye kadar hiç evde kalmadım uzun süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…