Günaydın anneler....
Biz henüz hiçbir şey almadık çocuğumun hiçbir şeyi yok daha....
Eylül sonu almayı düşünüyorum, çünkü hem kışlıklar çıkmaya başlar rahat olur diye hem de bütçeyi ayarlamak için....
Kızlar sizde de oluyor mu beklentiye girmiyeyim diyorum ama kayınvalidemin kayınpederimin bir ihtiyacınız var mı dememeleri beni kırıyor, eşim babalar günümü bile kutlamadınız dedi geçen daha baba olmadın ki diyorlar falan....
Erkek diye pek umursamıyorlar ya da torunlarını pek takmıyorlar....
Ya da ben çok özenli düşündüğümden karşımda bunu görmeyince kırılıyorum, oysaki annem şimdiden soruyor bunu ben yapayım, doğum hediyen nasıl olsun diye, o böyleyken karşıdan hiçbir hareket görmeyince inciniyorum....
İlla herşey maddiyat değil, illaki bebeğe eşya almalarına gerek yok, sorsa o bile mutlu eder, zaten kimseye bir şey aldırmaya niyetli değilim ki kıyamam da yaşlı insanlar kendilerine gerek olur diye, Rabbim bereketini de verir evladımızın çok şükür, çalışan insanlarız ailelerimizi maddi açıdan sıkıntıya sokmadık şimdiye kadar çok şükür, Allah da beni kimseye kimseyi bana muhtaç etmesin....
nıye üzülüyon kız 16 gün cok mu geldı yoksa ısten ayrılcam dıye mıbugünü saymazsak son 16 iş günüm işyerinde innnşallahhhhhhh
Günaydın anneler....
Biz henüz hiçbir şey almadık çocuğumun hiçbir şeyi yok daha....
Eylül sonu almayı düşünüyorum, çünkü hem kışlıklar çıkmaya başlar rahat olur diye hem de bütçeyi ayarlamak için....
Kızlar sizde de oluyor mu beklentiye girmiyeyim diyorum ama kayınvalidemin kayınpederimin bir ihtiyacınız var mı dememeleri beni kırıyor, eşim babalar günümü bile kutlamadınız dedi geçen daha baba olmadın ki diyorlar falan....
Erkek diye pek umursamıyorlar ya da torunlarını pek takmıyorlar....
Ya da ben çok özenli düşündüğümden karşımda bunu görmeyince kırılıyorum, oysaki annem şimdiden soruyor bunu ben yapayım, doğum hediyen nasıl olsun diye, o böyleyken karşıdan hiçbir hareket görmeyince inciniyorum....
İlla herşey maddiyat değil, illaki bebeğe eşya almalarına gerek yok, sorsa o bile mutlu eder, zaten kimseye bir şey aldırmaya niyetli değilim ki kıyamam da yaşlı insanlar kendilerine gerek olur diye, Rabbim bereketini de verir evladımızın çok şükür, çalışan insanlarız ailelerimizi maddi açıdan sıkıntıya sokmadık şimdiye kadar çok şükür, Allah da beni kimseye kimseyi bana muhtaç etmesin....
cadıııııı sevinsene ne ağlıyonnn
günaydın canım....
ahh ahh ben de çok sinirleniyorum bizimkilere ama yapacak bişey yok. üzülmüyorum, sinirleniyorum sadece. o kadar istiyolardı bu torunu, ben aramazsam aramıyolar bile beni, iyimisin diye sormuyolar hiç. ben de aramıyorum artık.
annen gibi olmazlar zaten. anneler bambaşka...
ben nerdeyse kıyafet alışverişini bitirdim... odası, parkyatağı, bebek arabası ile banyo malzemeleri kaldı... odasını doğunca alıcaz sanırım. yatak ile arabasını da eşim gelince alırız. yavaş yavaş aldığım iyi oldu aslında, bi anda yük binmedi bize.
ismimiz belli gibi neredeyse, ara ara o isimle sesleniyorum oğluma... Buradan söyleyemem çok kişisel bir isim dersem belli olur belki kim olduğum, ancak eşimin ailesi ne tepki verecek korkuyorum, oğullarının çocuğu olunca farklı beklentiler içine girebilirler gibi geliyor....
aaa hani sen de 7sinde çıkıyosunn?? ileri mi aldın???
basarım havamı valla.. sabah gözlerimi açtım, hemen takvimden hesap yaptım :)
canım iki defadır sera yazıyosun. sare olucak doğrusu
bizden ayrılcak ondan ağlıyorr
cadıııııı sevinsene ne ağlıyonnn
nıye üzülüyon kız 16 gün cok mu geldı yoksa ısten ayrılcam dıye mı
haklısın cnaım ınsan ıster ıstemez beklıyor benımde tam tersı annemlerden bı ses yok bız calısıp hersyeımızı kendımız alırız genelde ondan nasılsa ıhtıyacalrı yok dıye düşünüyolar ıhtıyac meselesı deıl ama ıstıyosunkı onlarda heves etsın bıseyler cabalasın annemlerın durumu pek ıyı deıl zaten bayram sonu baska bı eve cıkacaklar bı suru masrafları oalcak hatta bızım onalra destek olmamız lazım o ayrı am aınsan laftata olsa beklıyor dedıgın gıbı
kayınvaldemlere gelınce saolsun kac kere sordu onlarında durumu cok cok ıyı dıel yanı bı luks yasamları yok belkı alacakalrı 200-300 tl lık en fazla ama düşünüp sordula rben ogludman cok sey var zaten pek bı ıhtıyac yok saolun dedım bu seferde o zaman sız bıseye kararverın bız parasını verelım bız bılemıyoruz alamayı zaten dedıler bu yetti onalrıdna borcları var yoksa kımseye yük olmak deıl amacım herseyı kednı zevkıem groe daha guzel alıyorum maksat ıste bı soz beklıyoruz
bizden ayrılcak ondan ağlıyorr
insan aranmak sorulmak birilerinin yanında olduğunu hissetmek istiyor benimde ailem yanımda değil eşimin aileside yok gibi uzun zamandır birlikteyiz eşimle hep birbirimize destek oluyoruz o yüzden ona düşkünlüğüm bu dönemde bi kat daha arttı...rabbim bize kat kat güç versin enerji versin bizler herşeyin üstesinden geliriz evelallah canım
ismimiz belli gibi neredeyse, ara ara o isimle sesleniyorum oğluma... Buradan söyleyemem çok kişisel bir isim dersem belli olur belki kim olduğum, ancak eşimin ailesi ne tepki verecek korkuyorum, oğullarının çocuğu olunca farklı beklentiler içine girebilirler gibi geliyor....
pardonnn sare hanımmm ösür neden öyle yazıyom ki hayırdır inş. :)
nispettt yapıyor kızımmm
günaydın canım....
ahh ahh ben de çok sinirleniyorum bizimkilere ama yapacak bişey yok. üzülmüyorum, sinirleniyorum sadece. o kadar istiyolardı bu torunu, ben aramazsam aramıyolar bile beni, iyimisin diye sormuyolar hiç. ben de aramıyorum artık.
annen gibi olmazlar zaten. anneler bambaşka...
ben nerdeyse kıyafet alışverişini bitirdim... odası, parkyatağı, bebek arabası ile banyo malzemeleri kaldı... odasını doğunca alıcaz sanırım. yatak ile arabasını da eşim gelince alırız. yavaş yavaş aldığım iyi oldu aslında, bi anda yük binmedi bize.
çok var daha
işi takan kim :) çok var :2::2::2:
sizden niye ayrılıyım bacım :) e tabi böyle sabah 8.30 akşam 5 giremem de yine girmeye çalışırım hergün topice :)
valla yanında eşin olsun gerisi o kadar zor değil... Rabbim yardım eder..
benım bugunu saymazsam 7 günüm var
aaa lutfen ama
çatlayın emiii... işle işim bitiyooo az kaldıı 2,5 seneye yakın evimdeyimmm ohhh
Benimki de aynı terane, gelinim beni aramıyor demiş bi kere eşime, biz aramasak aramıyorsunuz deyince eşim, hemen şikayet ediyorlar, aradım da noldu sanki şimdi aramıyorum, merak eden kendi arasın....
Hiç de umurum değil.... Ancak işleri düşünce akıllarına geliriz....
Sanırım bizim alışveriş şöyle olacak bebek doğacak yav bu çocuğa şu da gerek galiba, e hadi çıkıp alalım.....
Kıyafet dert değil de süt sağmak için makine, stelizatör, biberon, emzik, hava temizleyici vb. onları naparım diye düşünüyorum....
Ben bebek arabası almayacağım hemen, çünkü önümüz kış oto koltuğunda gezer ancak, hava ısınınca alacağım arabayı....
Park yatak mı karyola mı karar veremedim....
Aslında çok özeniyorum ancak evimiz geniş değil ve istediklerimi alıp koyacak yer bile yok....
o yüzden heveslerim kursağımda....
Bir de ne biliyor musun Esra, eşimin tarafı kız olsun kız olsun diye beni öyle şartladılar ki erkek diye duyunca bir garip oldum, tepkileri çok inciticiydi eşimin kardeşlerinin, çok kırıldım bir gönlümü bile almadılar... Bazen gözüm hala kız eşyalarına kayıyor, oğluma haksızlık ediyormuşum gibi geliyor kendimi suçluyor ve çok kızıyorum gerçekten.....
RAbbim üzüntüsünü, hastalığını yaşatmasın, ben evladımdan razıyım o da benden razı olsun inşallah... Rabbim razı olsun bizden....
aaa lutfen ama
çatlayın emiii... işle işim bitiyooo az kaldıı 2,5 seneye yakın evimdeyimmm ohhh
canımm hoşgeldinnn
bende eylül sonu gibi alıcam inşAllah canımmm beraberiz yaniiiaynen ancak çıkar bütçe vs Allah yardımcımız olsunnn
ay canımm seninkiler erkek diye benimkiler kız diye takmıyorlar
bizimkilerde sormadı sormazlardaa ceplerinden para çıkar ne gerek varrr bizler zengiiniz yaa:2:
Allah ailemi aydınlıgınaa cıkarsın maddi manevii tez zamanda inşAllah annemin babamın o kadar guzel dusunceleri vardıki bebek için şimdi o kadar uzuluyorlar ki istiyoruz ama yapamıyoruz diyeeötekiler isee yığsınlar alltlarınaaa
Evet öylesine de olsa sorsalar, geçen eski görev yerimden bir arkadaşım aradı belki 1000 km arada mesafe var bir ihtiyacın isteğin emrin var mı diye sordu, ben de ona yapabileceğimiz hiçbir şey yok belki ama birbirimizi onure ettik bu kadar basit....nıye üzülüyon kız 16 gün cok mu geldı yoksa ısten ayrılcam dıye mı
haklısın cnaım ınsan ıster ıstemez beklıyor benımde tam tersı annemlerden bı ses yok bız calısıp hersyeımızı kendımız alırız genelde ondan nasılsa ıhtıyacalrı yok dıye düşünüyolar ıhtıyac meselesı deıl ama ıstıyosunkı onlarda heves etsın bıseyler cabalasın annemlerın durumu pek ıyı deıl zaten bayram sonu baska bı eve cıkacaklar bı suru masrafları oalcak hatta bızım onalra destek olmamız lazım o ayrı am aınsan laftata olsa beklıyor dedıgın gıbı
kayınvaldemlere gelınce saolsun kac kere sordu onlarında durumu cok cok ıyı dıel yanı bı luks yasamları yok belkı alacakalrı 200-300 tl lık en fazla ama düşünüp sordula rben ogludman cok sey var zaten pek bı ıhtıyac yok saolun dedım bu seferde o zaman sız bıseye kararverın bız parasını verelım bız bılemıyoruz alamayı zaten dedıler bu yetti onalrıdna borcları var yoksa kımseye yük olmak deıl amacım herseyı kednı zevkıem groe daha guzel alıyorum maksat ıste bı soz beklıyoruz
sende saklı kalsın o zaman söyleme
kendilerine sorulamasını bile isteyebilirler.
vicdansız arkilerrrbenimde daha çok yawss izne eylülün ya ortasında yada sonunda ayrılcam izne yawsss üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :84:
aaa lutfen ama
vayyyyyyyy sizi gidiler siziiiiiiiiiiiii
benimm daha varrrrr of offfff
ahh yaa keske banada verseler 2 yıl ızın
kötüyüz biz kötüyüz kötüyüzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?