- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
boşver arama... seni merak etsinler, onlar aarasın azıcık.. ben de aramıyorum.
canım süt sağma makinesine belki ihtiyacın olmıcak.. neden alasın ki şimdiden?
ben hava temzileyici de almayı düşünmüyorum. duruma göre tabii. bakıcaz.
kıyafet olarak söylüyorsan erkek kıyafetleri tabiiki kız kıyafetleri gibi göz alıcı, renkli değil. ama eşinin ailesi çok yanlış yapmış... anne karnındaki bebek istenilip istenilmediğini hissedermiş. artık tamamen oğluna konsantre olmalısın. benim kayınpederim falan da erkek istiyolardı, ama benim hiç umrumda değil, eşimin de umrunda değil. o yüzden hiç takmıyorum.
bak yaaaaaaa
Yok onu isteyemezler sanırım, çünkü geçen bir olay geçti bir tanıdığımızın başından eşim sordu nolmuş durum diye, isim koymakla alakalıydı, ben de olayı eşime anlatıyorum eşimin ailesi de yanımızda, çok sinir bir durumdu kızın başına gelen, herkes söz sahibiydi ama bir tek anne olarak onun söz hakkı yoktu, baya sert yorum yaptım.... Sonradan aklıma geldi onlara mesaj veriyormuş gibi oldu galiba....
olsun fıstıkk her günün keyfini çıkar evde bulunduğun süre içinde bebişinleee ohhhinşallah bende rapor ayarlaya bilirsem yaza kadar işe dönmemeyi düşünüyorum enazından 8-10 aya kadar birlikte olmak istiyorum kızımla rabbim nasip eder inşallah.. banada o gücü verir şimdiye kadar hiç evde kalmadım uzun süre
herkeslere günaydınnn biz yeni uyandık gerçi esra ablamız uyanmıştı ama biz kızımla yeni uyandık babamıza gece yaptığımız böreklerden kahvaltı yaptık sonra su şişemizi elimizie aldık su içiyoruz bakalım bol bol..
akşam babamız su çok içip zehirlenme dedi geçen nette olan haberde okumuş suyu çok içmiş ve zehirlenip ölmüşbişey olmaz ben bebek için içiyorum dedim
sizler nasılsınız bakalım keyifler ne alemde tekme ve yumruk şiddetleriniz nasıl
Canım ben öğretmenim işyerim eve 1 saat martta işe geri dönmem gerek, oyüzden sağıp bırakmam gerekebilir....
Hava temizleyiciyi de şu anlamda söyledim, doğalgaz yok bizim apartmanda istemediler çoğunluk saçma bir şekilde, halbuki ne rahatlık, çoğunluk istemeyince de bağlatamadık, bebeğin odasına klima almamız gerekecek bir nemlendirici makine almam gerekebilir o yüzden...
Zaten yavrumdan özür diliyorum bazen affet oğlum düşüncelerim yüzüden diye.... Hamile kadının aklını bulandıranlar utansın, geçen eşimin erkek kardeşi bir yemek anlatıyor bak anlatma gece gece arattırmıyayım dedim espiriyle karışık canım çekti iyi mi eve geldik burada da o yemekten yapan hiçbir restorant yok, evde kendim yapmaya çalıştım ama restorant yemeği olduğundan olmadı tabi midem kalktı bir güzel çıkardım... Yani hem yoruldum hem de kustum, adam yerine koyan yok....
herkeslere günaydınnn biz yeni uyandık gerçi esra ablamız uyanmıştı ama biz kızımla yeni uyandık babamıza gece yaptığımız böreklerden kahvaltı yaptık sonra su şişemizi elimizie aldık su içiyoruz bakalım bol bol..
akşam babamız su çok içip zehirlenme dedi geçen nette olan haberde okumuş suyu çok içmiş ve zehirlenip ölmüşbişey olmaz ben bebek için içiyorum dedim
sizler nasılsınız bakalım keyifler ne alemde tekme ve yumruk şiddetleriniz nasıl
tecrübeli oluncamı bilmem sıvımız azalmış nedenseSu iyidir canım geçen doktor da demişti bebeğin içinde bulunduğu sıvı için çok faydalı diye....
Hoş sen gibi tecrübeli anneye bunu demeye gerek bile yok ama...
kötüyüz biz kötüyüz kötüyüzzzzz
muhterem misafirler, size acıların imparatoru ibodan bir şarkı hediye etmek istiyorum...
bu şarkııı tüm işbaşında çalışmak zorunda olanlara ve yakın zamanda izne çıkamayacak olanlara gelsin
buda gecer buda gecer
alismalisinnnnnn
alismalisinnnnnnnn
alismalisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hemen karar verme sabret buda gecer
dayanmalisinnnnnnnnnnn
dayanmalisin nnnnnnnn
dayanmalisinnnnnnnnn
boyle kalmaz zamanla duzelir elbet
buda gecer arkadas buna uzulme
yarin baska bir gundur yarini bekle
buda gecer arkadas sakin uzulme
(nakarat) hepbirliktee
buda gecer buda gecer
alismaliyiz dayanmaliyiz dayanmaliyizzzzzzzz
ne kadar iznin var canım??
hoşgeldin canımmm....
sudan midem bulanır oldu benim yaa... sabahtan beri zorla içiyorum :26:
bebişim durmuyo teyzesi, maşallah ne uyutuyo ne doğru düzgün yemek yediriyo
mecbursun sen o zaman hava temizleyici almaya...
ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1,5 saate kadar süt izni var. bunu kullanırsın en azından.
çok düşüncesizce hareket etmiş. sen bunlarla çok bir arada olma kuzum. en azından şu hamilelik ve lohusalık döneminde...
günaydın canım bugün benimde ağrım var devam ederse doktoru arayacam elimde iş var acil bitmesi gerek eve gidicem sonra da...
benmde geçen hafta oldu sebilden içmiyorum kendime su alıyorum düzeldi...
sağol teyzesii..daha güzellerideeee size olsunnhilalim hayırlı olsun arabanız cok uyguna almıssınız gercekten güll egüle kullanın
rica ederim bebeğim ne demek..evet kuzum tam yatıyor..kraft twist gibi dümdüzz olmuyorr ama onu söyliyim..yok canım sarkmaz herhalde zaten 3 yaşına kadar falan kullanacağız sanırım bunu..sonra bastonlardan alırız..o zamana kadar çok rahat sığar diye düşünüyorum ama denemeden bilemeyizz tabisi:))canım bilgiler için teşekkürler,
araba tam arkaya yatıyor mu ? birde bebiş biraz büyüyünce bacaklar önden sarkacak mı pek çukur gibi durmuyor bu, ama görüntüsü süper :)
bebek araban hayırlı olsun annesininbirtanesiiiigünaydınn hemşom...bizde kahvaltımızı yaptık kızımlaa..sütümüzü içicezz birazdann....
hatunlarr cümleten günaydın...dünkü havadisleri aktarayım sizlere...iş çıkışı eşim aldı beni duvar kagıdı bakmaya gittik...kafamda bişeyler şekillendi...çok pahalı olanlardan değilde uygun yollu bişeyler yaptırcazz sanırım...babasının kafasınaa duvar kagıdı daha çok yattı...çok güzel kombiler var...3 tarafı düz şeker pembesi, bi duvarıda kelebekli, kalpli kombin yaptırcaz gibi gözüküyor...
bebek arabamızıda hallettik...
işte bundan aldık...
Babymax.com.tr - Bebek Arabaları,Travel Sistem Bebek Arabaları,İkiz Bebek Arabaları,Oto Güvenlik Koltukları,Bebek Gereçleri
kraft twist alacaktık ama bebek magazası sahibi olan arkadaşımız bizi buna ikna etti... kraftın yan ürünüymüş zaten...aynı firmanın ürünüü...aksamı herşeyi aynı...kraft twistin adı var dedi...hemde süper indirim yapmışlar bu üründe bizde yararlandık...denedim sürdüm...açtık kapattım gayet kullanışlı geldi bana...umarım pişman olmam...
babaannemizin yıkadıgı ütülediği çeyizlerimiz evimize geldi...orta boy bi valiz alıp yerleştircem yavaş yavaş eşyalarımızı...sizce kendi kullanacagım şeylerler bebeğiminkileri aynı valizemi koyayım? ayrımı?:44:
doğumhaneye ilk neler gidiyor bebek için? hastaneyemi sormam lazım acaba?:44:
hoşbuldum şekerimmmhoşgeldin canımmm....
sudan midem bulanır oldu benim yaa... sabahtan beri zorla içiyorum :26:
bebişim durmuyo teyzesi, maşallah ne uyutuyo ne doğru düzgün yemek yediriyo
geçmiş olsun canım iş bite kadar ayaklarını uzatabileceğin bir yer varmı canım birde eve gidince karnına sıcak bişeyler koyabilirmisingünaydın canım bugün benimde ağrım var devam ederse doktoru arayacam elimde iş var acil bitmesi gerek eve gidicem sonra da...
günaydın canım ben okumadım eşim okumuşcanım benim geçmiş olsunnn
benim sol yanımdaki baskı geçti gibi ama elleyince hafif şişlik var geçmezse bende mi gtsem çok pimpirikliyimdir be n :26:
bulemsu kullanıcısından alıntı
günaydın bacımmmiç iç bol bol bişi olmazz, kötü haberler okuma
taşş atın ama acımadı kiiiiiiii acımadı kiiiiiiii
valla canım bızım yasal ıznımız ucretsız 6 ay ondan sonra sendıkal ızınle 1 yıla cıkarabılıyoruz ama benım amacım 6 aydan sonra 1 yıl alabılmek ama stres ıste amırler verır mı vermez mı 6 aydan sonrası mechul anlıycagın
Canım işte okullardan o süreyi vermek istemiyorlar, bu sefer de iş saatini tamamlamak zorundasın diyorlar, zorluk çıkarıyorlar... Bakalım inşallah başkalarının başına gelen benim başıma gelmez, inşallah benim amirim vicdanlı davranır da başkaları gibi zorluk çıkarmaz...
AYSUNNNNNNNNNNNN nerdesin :26:
bebek araban hayırlı olsun annesininbirtanesiiiikızınla güzel güzel gezin inşşş
canım ufak bir valiz yap 3 tane hastane çıkışı zıbın takım 2 tanede battaniye alsan yeter hatta hepsini kullanmazsın bile bebeğin bezi bir hastane çıkışı zıbın takımı ve bir battaniyeyi küçük bir çantanın içinde hazır et bebek doğar doğmaz valizden şeçmesinler su mu bu mu diye
kendi eşyaların ve bebebğin esyalarını aynı valize koysan daha iyi olur çanta çanta olmasın sonuçta normal doğum olursa 1 günden evinde olacaksın
sadece dediğim parçaları farklı bir poşet yada çantaya koy canım benimmm
hoşbuldum şekerimmm
valla dün çok su içtim bugun benimde sudan midem bulanmaya başladı ama bebeğim için bu sart kendi kendime diyorum sıpam hareket etmiyordu 1 haftadır demek ki sıkıntımız buymuş
ben kaçtım bebişler kendinize iyi bakın belki öğleden sonra giremem
bulemsu canım sana da günaydınn ohh öğleye kadar uykunu güzel almışsındır misssesramm çok haklısın fıstık iki yaşına kadar bebişle olman çok güzel olur inş. bizde olduğumuz süreyi en iyi şekilde değerlendirir ve kaliteli geçiririz.....
Aman en iyisi boşvermek.....
Canım tatile çııktım sormadım ablanın durumu ne oldu, tüp bebek ?????
Evet öylesine de olsa sorsalar, geçen eski görev yerimden bir arkadaşım aradı belki 1000 km arada mesafe var bir ihtiyacın isteğin emrin var mı diye sordu, ben de ona yapabileceğimiz hiçbir şey yok belki ama birbirimizi onure ettik bu kadar basit....
Yok onu isteyemezler sanırım, çünkü geçen bir olay geçti bir tanıdığımızın başından eşim sordu nolmuş durum diye, isim koymakla alakalıydı, ben de olayı eşime anlatıyorum eşimin ailesi de yanımızda, çok sinir bir durumdu kızın başına gelen, herkes söz sahibiydi ama bir tek anne olarak onun söz hakkı yoktu, baya sert yorum yaptım.... Sonradan aklıma geldi onlara mesaj veriyormuş gibi oldu galiba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?