2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Canım ben öğretmenim işyerim eve 1 saat martta işe geri dönmem gerek, oyüzden sağıp bırakmam gerekebilir....
Hava temizleyiciyi de şu anlamda söyledim, doğalgaz yok bizim apartmanda istemediler çoğunluk saçma bir şekilde, halbuki ne rahatlık, çoğunluk istemeyince de bağlatamadık, bebeğin odasına klima almamız gerekecek bir nemlendirici makine almam gerekebilir o yüzden...

Zaten yavrumdan özür diliyorum bazen affet oğlum düşüncelerim yüzüden diye....

Son düzenleme:

boşver iyi olmu, ben olsam bilerek bile yapardım bunu :)

valla canım ben mecbur çıkıcam aslında izne... malum taşınıyoruz bayrama kadar... bebek gelmeden evimi düzene sokucam, bebeğin eşyalarını halledicem. yavaş yavaş yaparım artık... yoksa daha geç te çıkardım, dayanırdım ama öyle bir durumum yok malesef.
ben de hiç kalmadım evde ama zor olacağını düşünmüyorum... ilk 2 yıl bebeğin gelişimi özgüveni açısından çok çok önemli. 2 yılımı tamamen bebeğimle ilgilenerek geçirmek istiyorum.

herkeslere günaydınnn biz yeni uyandık gerçi esra ablamız uyanmıştı ama biz kızımla yeni uyandık babamıza gece yaptığımız böreklerden kahvaltı yaptık sonra su şişemizi elimizie aldık su içiyoruz bakalım bol bol..
akşam babamız su çok içip zehirlenme dedi geçen nette olan haberde okumuş suyu çok içmiş ve zehirlenip ölmüşbişey olmaz ben bebek için içiyorum dedim
sizler nasılsınız bakalım keyifler ne alemde tekme ve yumruk şiddetleriniz nasıl

Su iyidir canım geçen doktor da demişti bebeğin içinde bulunduğu sıvı için çok faydalı diye....
Hoş sen gibi tecrübeli anneye bunu demeye gerek bile yok ama...

mecbursun sen o zaman hava temizleyici almaya...

ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1,5 saate kadar süt izni var. bunu kullanırsın en azından.

çok düşüncesizce hareket etmiş. sen bunlarla çok bir arada olma kuzum. en azından şu hamilelik ve lohusalık döneminde...

hoşgeldin canımmm....
sudan midem bulanır oldu benim yaa... sabahtan beri zorla içiyorum :26:
bebişim durmuyo teyzesi, maşallah ne uyutuyo ne doğru düzgün yemek yediriyo

Su iyidir canım geçen doktor da demişti bebeğin içinde bulunduğu sıvı için çok faydalı diye....
Hoş sen gibi tecrübeli anneye bunu demeye gerek bile yok ama...
tecrübeli oluncamı bilmem sıvımız azalmış nedenseher hamileleik ayrı dikkat istiyor tecrübe mecrübe hak getire

kötüyüz biz kötüyüz kötüyüzzzzz

taşş atın ama acımadı kiiiiiiii acımadı kiiiiiiii

ne kadar iznin var canım??

valla canım bızım yasal ıznımız ucretsız 6 ay ondan sonra sendıkal ızınle 1 yıla cıkarabılıyoruz ama benım amacım 6 aydan sonra 1 yıl alabılmek ama stres ıste amırler verır mı vermez mı 6 aydan sonrası mechul anlıycagın

günaydın canım bugün benimde ağrım var devam ederse doktoru arayacam elimde iş var acil bitmesi gerek eve gidicem sonra da...

hoşgeldin canımmm....

benmde geçen hafta oldu sebilden içmiyorum kendime su alıyorum düzeldi...

Canım işte okullardan o süreyi vermek istemiyorlar, bu sefer de iş saatini tamamlamak zorundasın diyorlar, zorluk çıkarıyorlar... Bakalım inşallah başkalarının başına gelen benim başıma gelmez, inşallah benim amirim vicdanlı davranır da başkaları gibi zorluk çıkarmaz...

günaydın canım bugün benimde ağrım var devam ederse doktoru arayacam elimde iş var acil bitmesi gerek eve gidicem sonra da...

canım benim geçmiş olsunnn

benim sol yanımdaki baskı geçti gibi ama elleyince hafif şişlik var geçmezse bende mi gtsem çok pimpirikliyimdir be n :26:

bulemsu kullanıcısından alıntı

herkeslere günaydınnn biz yeni uyandık gerçi esra ablamız uyanmıştı ama biz kızımla yeni uyandık babamıza gece yaptığımız böreklerden kahvaltı yaptık sonra su şişemizi elimizie aldık su içiyoruz bakalım bol bol..
akşam babamız su çok içip zehirlenme dedi geçen nette olan haberde okumuş suyu çok içmiş ve zehirlenip ölmüşbişey olmaz ben bebek için içiyorum dedim
sizler nasılsınız bakalım keyifler ne alemde tekme ve yumruk şiddetleriniz nasıl

günaydın bacımmm iç iç bol bol bişi olmazz, kötü haberler okuma

hilalim hayırlı olsun arabanız cok uyguna almıssınız gercekten güll egüle kullanın
sağol teyzesii..daha güzellerideeee size olsunn

canım bilgiler için teşekkürler,

araba tam arkaya yatıyor mu ? birde bebiş biraz büyüyünce bacaklar önden sarkacak mı pek çukur gibi durmuyor bu, ama görüntüsü süper :)
rica ederim bebeğim ne demek..evet kuzum tam yatıyor..kraft twist gibi dümdüzz olmuyorr ama onu söyliyim..yok canım sarkmaz herhalde zaten 3 yaşına kadar falan kullanacağız sanırım bunu..sonra bastonlardan alırız..o zamana kadar çok rahat sığar diye düşünüyorum ama denemeden bilemeyizz tabisi:))

günaydınn efenimm..afiyet olsun..bal şeker olsun...evet evet bol bol iç suyunu

bebek araban hayırlı olsun annesininbirtanesiiiikızınla güzel güzel gezin inşşş
canım ufak bir valiz yap 3 tane hastane çıkışı zıbın takım 2 tanede battaniye alsan yeter hatta hepsini kullanmazsın bile bebeğin bezi bir hastane çıkışı zıbın takımı ve bir battaniyeyi küçük bir çantanın içinde hazır et bebek doğar doğmaz valizden şeçmesinler su mu bu mu diye
kendi eşyaların ve bebebğin esyalarını aynı valize koysan daha iyi olur çanta çanta olmasın sonuçta normal doğum olursa 1 günden evinde olacaksın
sadece dediğim parçaları farklı bir poşet yada çantaya koy canım benimmm

hoşgeldin canımmm....
hoşbuldum şekerimmm
valla dün çok su içtim bugun benimde sudan midem bulanmaya başladı ama bebeğim için bu sart kendi kendime diyorum sıpam hareket etmiyordu 1 haftadır demek ki sıkıntımız buymuş

ben kaçtım bebişler kendinize iyi bakın belki öğleden sonra giremem
bulemsu canım sana da günaydınn ohh öğleye kadar uykunu güzel almışsındır misss esramm çok haklısın fıstık iki yaşına kadar bebişle olman çok güzel olur inş. bizde olduğumuz süreyi en iyi şekilde değerlendirir ve kaliteli geçiririz.....

geçmiş olsun canım iş bite kadar ayaklarını uzatabileceğin bir yer varmı canım birde eve gidince karnına sıcak bişeyler koyabilirmisin
oğlusun hareket ediyor mu ediyorsa korkma bunlar rahminden gelen kasılmalar
çünkü doğumdan önce bebekler hareket etmezler kendilerini doğuma hazırlarlar
büşrada ağrımın hep olduğunu söylemiştim ya ebe bebekler sıcağı severler bu yüzden havluyu ütüyle ısıt karnına sar ağrın geçer demişti ben bu tekniği esrada kullandım hep sıcağı gördümü bebeişin kasılmaları sona eriyordu

günaydın canım ben okumadım eşim okumuş

taşş atın ama acımadı kiiiiiiii acımadı kiiiiiiii

inşallah sorun çıkmaz, istediğin kadar izin kullanırsın canım.

hergün iki litre su işyerine de taşınmıyo ki

inşallah sorun çıkmaz. devletin verdiği bir hak. iş saatini neden tamamlamak zorunda olasın ki...

AYSUNNNNNNNNNNNN nerdesin :26:

yemeğe gitmiştir

canım içte zorlama kendini... bi de içine limon sık mesela, değişik değişik alternatifler bul kendine
susuz kalmış bebiş, bi de neye alındı acaba diyodun

inşallah canımm...
iyi çalışmalar..

canımmm haklısın

olmadı maalesefff tutmadı Rabbim tez zmanda göndersin inşAllahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…