2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sağol teyzesiii..bi parçayı daha halletmiş olmanın dayanılmaz hafifliği var üzerimdeee

evet canım hastane çıkış setlerinde en az 3 tane koymakda fayda var...hatta eydek alt üstde koyulabilir...eltim 2 tane hastane çıkışı koymuş..birini zaten doğar doğğmaz giydirmişler...o batınca diğerini giydirmişlerr akşam...kızı onuda batırıcna kalmışlarr öylecee ortada...bebe kirli zıbını tekrar giymek zorunda kalmışş

ebeye verilecek olana 1 takım hastane çıkışı, 1 tane bez, 1 tanede battaniye koycamm..tamamdırr anlaşıldıı sağol tecrübeli annişimizzzz

oburum yaa ben hemen yemeğee gitmiştirr deeee

günaydınnnn... sonunda netim baglandı kızlar ohh yaaa.. nasılsınız bakalım adam akıllı yazmayı özlemişim valla... ben çok iyiyim şükürler olsun rabbime. bebişim de çok iyi şükürler olsunnki dün şeker yüklemesi yaptrdık testler iyi çıktı hamd olsun. git gide şişiyoruz..toplamda 6 kilo almışım bu zamana kadar. ayy pek bodoslama girdim sohbete ama aklıma geleni yazım dedin. siz nasılsınz kızlar? ben yokken olağan üstü bişiler oldu mu herkesler iyidir inşallah....

günaydınn kızz cimcime nerdesin sen ev mi taşıdın naptın

ay 6 kilo çok muu kızıcamm heeee

Canım Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin ablana ve tüm evlat dileyenlere inşallah....

amin canım aminn varlarını yoklarını ortaya koymuşlardı paralarıda kalmadı

Sizin sayenizde fikir ediniyorum ben de....
Demek ki napıcakmışısız bebeği temizleyip getirecek olan hemşilere bir takım koyuyoruz battaniye ve bebek bezi bir de bebeğe değişik olsun diye yanımıza 2 takım daha alıyoruz.....
O minik kolları bacakları popoları severim ben.......

noldu ki canım?? :26:

ay yok ben acıktım da ondan öyle diyorum :)

sabah az yedim :26: evde kahvaltılık yoktu :26:

ben bu adamı çözemedim iyi mi kötümü hemen celalleniyor vs :26:

Allahım hayırlara cıkarsınnn yaa gıcık olduugum biri vardı yaa hani maille emreden ona yine mail attım elemanı iş yapmıyor ortalık fena haldee bakalım onla ne olacak sıkıldım püüff

evet ya bizdede kalmadığı oluyor sarelle ekmek yiyorum

amin canım aminn varlarını yoklarını ortaya koymuşlardı paralarıda kalmadı

Aman aysun bunlar bizle dalga geçiyor, geçen eşime çok çirkinleştim kocaman oldum dedim hayır çok şirinsin, sevimlisin dedi...
Ben de panda gibi desene panda da çok sevimli dedim, sevimli pandam tosunumdiyo bana yaaa.......

Canım ilk deneme başarısız olsunca 2 deneme daha hakları oluyor diye biliyordum ben ücretsiz olarak devlet güvenceleri varsa, değişmiş mi kurallar yoksa.???

günaydın canım hoşgeldin.. şükür kavuşturana
6 kilo çok değil ki canım.. gayet iyisin.
herkes iyi genel olarak

boşver sıkma canını. azıcık sabır...

ben de bal kaymak süt üçlüsüyle kahvaltı yaptım :)

günaydın canımmmm... evet ev taşıdım yaaa ondan önce tatile gtmiştim gelir gelmez toparlanmaya basladım ve tasındım. şimdi de iice yerleştim şükür. 6 kilo iyi dimi? sen kaçtasın de bakkimmm

canım sorunlar çok karısık ya ne sen sor ne ben söyleyeyim 6000 Tl verdiler özelde yaptırdılar Allahım aratmadan göndersin inşşş

bencede dalga geçiyorlarrr 6kg aldımm eyvah :26: ben 12 kg aldım delikız sen toplamda ne kadar aldın varmı 10 kg

benimkinede soruyorum çatlaklar kilo vs sen her halinle guzelsin şirinem dıyorr yalan mı söyluyor acaba:26:

günaydın canım benimmsağolasın kızıma löp löp et olacak inş teyzesiiiçiyoruz bol bol

günaydın canım gece uyumayınca pek anlamı kalmıyor bu saate kadar uyumanın

bal deme yaa eşimm yedirmiyor bana yerim diye evede almıyorr annemle ikiisi bunalttı beniii

günaydın canım hoşgeldin.. şükür kavuşturana
6 kilo çok değil ki canım.. gayet iyisin.
herkes iyi genel olarak

günaydın canımm hoşbuldum. valla çatladım ya görüşmeyeli görenler de gayet iyi oldumu söylüyo ama bu kalan 3 ay cok daha fazlasını alıcam korkusu var biraz da. o yuzden yine de dikkat ediyorum canım. herkesin iyi olmasına çoook sevindmmmm

merhabalar kızlar ben geldim.kızımı gördümde geldim.çok şükür bir problem yok.kızım 720 gr mış.maşallah deyin. açlık kan şekerim için kan verdim.şimdi 50grlık şeker içtim.saat 13:00 gibide tokluk kan şekeri için kan vermeye gidecem.rabbim yavrularımızı sağlıklı sıhhatli ayıpsız kusursuz kucağımıza almayı nasip etsin.rabbim bizi yavrularımızla imtihan etmesin.ilk önce bizi onlara hayırlı anne baba sonra onları bize hayırlı evlat eylesin.evlatlarımıza baktığımız her an rabbimizin büyüklüğünü görüp şükretmeyi nasip etsin mevlam.evlatlarımızı öyle güzel yaratsın ki( onun yarattığı herşey güzeldir) evlatlarımıza bakınca bunu bu kadar güzel yarttın kim bilir sen ne güzelsin mevlan deyip rabbimize yönelmeyi nasip etsin bize.kadir mevlam evlatlarımızı ona şükür vesilelerimiz olarak yetiştirmeyi nasip etsin.amin amin.

bu dua tamamen içimden gelerek yapılmış bir dua.rabbim kabul etsin inş.

Son düzenleme:
Off kızlarr izinden bahsetmişsiniz yaa, ben istediğim tarihte çıkamıyorum
Normalde rapor da alırdım dedim ama eş görev yaptığımız arkadaş kurnazlık yapıp bayramda izne çıkıyor ve taaa 5inde gelicek. Ben de bayramdan sonrasına rapor alırım iki kez 5 er günlük sonra da 7 si gibi izne ayrılırım diyordum ama yattı malesef. Bir de doktor 1 -2 eylül gibi doğum iznime çıkarıcağını söyledi diyorum, izindeki arkadaşların dönene kadar sabredersin diyorlar bana Zaten şu anda bile yeterince zorlanıyorum, 1 ay sonra iyice ağırlaşıcam ama adamlar insafsızlar anlamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…