AYSUNNNNNNNNNNNN nerdesin :26:
bebek araban hayırlı olsun annesininbirtanesiiiikızınla güzel güzel gezin inşşş
canım ufak bir valiz yap 3 tane hastane çıkışı zıbın takım 2 tanede battaniye alsan yeter hatta hepsini kullanmazsın bile bebeğin bezi bir hastane çıkışı zıbın takımı ve bir battaniyeyi küçük bir çantanın içinde hazır et bebek doğar doğmaz valizden şeçmesinler su mu bu mu diye
kendi eşyaların ve bebebğin esyalarını aynı valize koysan daha iyi olur çanta çanta olmasın sonuçta normal doğum olursa 1 günden evinde olacaksın
sadece dediğim parçaları farklı bir poşet yada çantaya koy canım benimmm
inşallah sorun çıkmaz, istediğin kadar izin kullanırsın canım.
hergün iki litre su işyerine de taşınmıyo ki
inşallah sorun çıkmaz. devletin verdiği bir hak. iş saatini neden tamamlamak zorunda olasın ki...
yemeğe gitmiştir
canım içte zorlama kendini... bi de içine limon sık mesela, değişik değişik alternatifler bul kendine
susuz kalmış bebiş, bi de neye alındı acaba diyodun
inşallah canımm...
iyi çalışmalar..
canımmm haklısın
olmadı maaleseffftutmadı Rabbim tez zmanda göndersin inşAllahhh
ciici müdürümle ugrasıyorum canımm :26:
oburum yaa ben hemen yemeğee gitmiştirr deeee
günaydınnnn... sonunda netim baglandı kızlar ohh yaaa.. nasılsınız bakalım adam akıllı yazmayı özlemişim valla... ben çok iyiyim şükürler olsun rabbime. bebişim de çok iyi şükürler olsunnkidün şeker yüklemesi yaptrdık testler iyi çıktı hamd olsun. git gide şişiyoruz..toplamda 6 kilo almışım bu zamana kadar. ayy pek bodoslama girdim sohbete ama aklıma geleni yazım dedin. siz nasılsınz kızlar? ben yokken olağan üstü bişiler oldu mu herkesler iyidir inşallah....
Canım Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin ablana ve tüm evlat dileyenlere inşallah....
sağol teyzesiii..bi parçayı daha halletmiş olmanın dayanılmaz hafifliği var üzerimdeee
evet canım hastane çıkış setlerinde en az 3 tane koymakda fayda var...hatta eydek alt üstde koyulabilir...eltim 2 tane hastane çıkışı koymuş..birini zaten doğar doğğmaz giydirmişler...o batınca diğerini giydirmişlerr akşam...kızı onuda batırıcna kalmışlarr öylecee ortada...bebe kirli zıbını tekrar giymek zorunda kalmışş
ebeye verilecek olana 1 takım hastane çıkışı, 1 tane bez, 1 tanede battaniye koycamm..tamamdırr anlaşıldıısağol tecrübeli annişimizzzz
noldu ki canım?? :26:
ay yok ben acıktım da ondan öyle diyorum :)
sabah az yedim :26: evde kahvaltılık yoktu :26:
günaydınn kızz cimcime nerdesin sen ev mi taşıdın naptın
ay 6 kilo çok muu kızıcamm heeee
amin canım aminn varlarını yoklarını ortaya koymuşlardı paralarıda kalmadı
günaydınnnn... sonunda netim baglandı kızlar ohh yaaa.. nasılsınız bakalım adam akıllı yazmayı özlemişim valla... ben çok iyiyim şükürler olsun rabbime. bebişim de çok iyi şükürler olsunnkidün şeker yüklemesi yaptrdık testler iyi çıktı hamd olsun. git gide şişiyoruz..toplamda 6 kilo almışım bu zamana kadar. ayy pek bodoslama girdim sohbete ama aklıma geleni yazım dedin. siz nasılsınz kızlar? ben yokken olağan üstü bişiler oldu mu herkesler iyidir inşallah....
ben bu adamı çözemedim iyi mi kötümü hemen celalleniyor vs :26:
Allahım hayırlara cıkarsınnn yaagıcık olduugum biri vardı yaa hani maille emreden ona yine mail attım elemanı iş yapmıyor ortalık fena haldee bakalım onla ne olacak sıkıldım püüff
evet ya bizdede kalmadığı oluyor sarelle ekmek yiyorum
günaydınn kızz cimcime nerdesin sen ev mi taşıdın naptın
ay 6 kilo çok muu kızıcamm heeee
Aman aysun bunlar bizle dalga geçiyor, geçen eşime çok çirkinleştim kocaman oldum dedim hayır çok şirinsin, sevimlisin dedi...
Ben de panda gibi desene panda da çok sevimli dedim, sevimli pandam tosunumdiyo bana yaaa.......
Canım ilk deneme başarısız olsunca 2 deneme daha hakları oluyor diye biliyordum ben ücretsiz olarak devlet güvenceleri varsa, değişmiş mi kurallar yoksa.???
günaydın canımmmm... evet ev taşıdım yaaa ondan önce tatile gtmiştim gelir gelmez toparlanmaya basladım ve tasındım. şimdi de iice yerleştim şükür. 6 kilo iyi dimi? sen kaçtasın de bakkimmm
günaydın canım benimmsağol teyzesii..daha güzellerideeee size olsunn
rica ederim bebeğim ne demek..evet kuzum tam yatıyor..kraft twist gibi dümdüzz olmuyorr ama onu söyliyim..yok canım sarkmaz herhalde zaten 3 yaşına kadar falan kullanacağız sanırım bunu..sonra bastonlardan alırız..o zamana kadar çok rahat sığar diye düşünüyorum ama denemeden bilemeyizz tabisi:))
günaydınn efenimm..afiyet olsun..bal şeker olsun...evet evet bol bol iç suyunu
günaydın canım gece uyumayınca pek anlamı kalmıyor bu saate kadar uyumanınben kaçtım bebişler kendinize iyi bakın belki öğleden sonra giremem
bulemsu canım sana da günaydınn ohh öğleye kadar uykunu güzel almışsındır misssesramm çok haklısın fıstık iki yaşına kadar bebişle olman çok güzel olur inş. bizde olduğumuz süreyi en iyi şekilde değerlendirir ve kaliteli geçiririz.....
günaydın canım hoşgeldin.. şükür kavuşturana
6 kilo çok değil ki canım.. gayet iyisin.
herkes iyi genel olarak
boşver sıkma canını. azıcık sabır...
ben de bal kaymak süt üçlüsüyle kahvaltı yaptım :)
günaydın canım hoşgeldin.. şükür kavuşturana
6 kilo çok değil ki canım.. gayet iyisin.
herkes iyi genel olarak
bal deme yaa eşimm yedirmiyor bana yerim diye evede almıyorr annemle ikiisi bunalttı beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?