6 ay bitti 12 kilooo
güle güle otur evinde canımmm
günaydın canımm hoşbuldum. valla çatladım ya görüşmeyeligörenler de gayet iyi oldumu söylüyo ama bu kalan 3 ay cok daha fazlasını alıcam korkusu var biraz da. o yuzden yine de dikkat ediyorum canım. herkesin iyi olmasına çoook sevindmmmm
merhabalar kızlar ben geldim.kızımı gördümde geldim.çok şükür bir problem yok.kızım 720 gr mış.maşallah deyin.açlık kan şekerim için kan verdim.şimdi 50grlık şeker içtim.saat 13:00 gibide tokluk kan şekeri için kan vermeye gidecem.rabbim yavrularımızı sağlıklı sıhhatli ayıpsız kusursuz kucağımıza almayı nasip etsin.rabbim bizi yavrularımızla imtihan etmesin.ilk önce bizi onlara hayırlı anne baba sonra onları bize hayırlı evlat eylesin.evlatlarımıza baktığımız her an rabbimizin büyüklüğünü görüp şükretmeyi nasip etsin mevlam.evlatlarımızı öyle güzel yaratsın ki( onun yarattığı herşey güzeldir) evlatlarımıza bakınca bunu bu kadar güzel yarttın kim bilir sen ne güzelsin mevlan deyip rabbimize yönelmeyi nasip etsin bize.kadir mevlam evlatlarımızı ona şükür vesilelerimiz olarak yetiştirmeyi nasip etsin.amin amin.
bu dua tamamen içimden gelerek yapılmış bir dua.rabbim kabul etsin inş.
Off kızlarr izinden bahsetmişsiniz yaa, ben istediğim tarihte çıkamıyorum
Normalde rapor da alırdım dedim ama eş görev yaptığımız arkadaş kurnazlık yapıp bayramda izne çıkıyor ve taaa 5inde gelicek. Ben de bayramdan sonrasına rapor alırım iki kez 5 er günlük sonra da 7 si gibi izne ayrılırım diyordum ama yattı malesef. Bir de doktor 1 -2 eylül gibi doğum iznime çıkarıcağını söyledi diyorum, izindeki arkadaşların dönene kadar sabredersin diyorlar banaZaten şu anda bile yeterince zorlanıyorum, 1 ay sonra iyice ağırlaşıcam ama adamlar insafsızlar anlamıyorlar
evet canım suyu azalmış ben nazlı kızım kime alındı diye merak ediyordum hepcanım içte zorlama kendini... bi de içine limon sık mesela, değişik değişik alternatifler bul kendine
susuz kalmış bebiş, bi de neye alındı acaba diyodun
oh ne güzel canım bizim babamız bir doğsun ben dünyaları alırım diyor çöp aldırmıyor banasağol teyzesiii..bi parçayı daha halletmiş olmanın dayanılmaz hafifliği var üzerimdeee
evet canım hastane çıkış setlerinde en az 3 tane koymakda fayda var...hatta eydek alt üstde koyulabilir...eltim 2 tane hastane çıkışı koymuş..birini zaten doğar doğğmaz giydirmişler...o batınca diğerini giydirmişlerr akşam...kızı onuda batırıcna kalmışlarr öylecee ortada...bebe kirli zıbını tekrar giymek zorunda kalmışş
ebeye verilecek olana 1 takım hastane çıkışı, 1 tane bez, 1 tanede battaniye koycamm..tamamdırr anlaşıldıısağol tecrübeli annişimizzzz
saol tatlım yaaa.... olsun senin de aşırı değilki. ama bu son 3 ay iki kat dikkat etmek lazım. alsak da amannnn bebişimizden önemli mi sankikoyverrr gitsin
Normalde rapor da alırdım dedim ama eş görev yaptığımız arkadaş kurnazlık yapıp bayramda izne çıkıyor ve taaa 5inde gelicek. Ben de bayramdan sonrasına rapor alırım iki kez 5 er günlük sonra da 7 si gibi izne ayrılırım diyordum ama yattı malesef. Bir de doktor 1 -2 eylül gibi doğum iznime çıkarıcağını söyledi diyorum, izindeki arkadaşların dönene kadar sabredersin diyorlar banaZaten şu anda bile yeterince zorlanıyorum, 1 ay sonra iyice ağırlaşıcam ama adamlar insafsızlar anlamıyorlar
aysuncum o akıntının rengi geçenlerde sen iltihap var demiştin ya onla alakalı olabilir canım amniyon sıvısı şeffaf renkdedirgünaydın beysalımmmmtatil var şekercimmm
nasılsınız annesiiii
yaaa gülmeyiin bana ama utanıyorum size bişi sorucam
ben dün kayısı çok yedimmm ama lavaboya cıkamadım sabah uyandıgımda şortumaa afedersiniz yeşilimsii su vardı ıslatmış bayaa :18: yaa emin olamadım bu amnios sıvısı değildir dimiiii :18:
hıı tabii bişi değil canım seninkinin 2 katı
aynen sağlıkla hayırla gelsinlerrr
dün eşimm bana " aşkım sen hamilelerden bahsederken top yutmuş gibiler diyordun şimdi sende futbol topu yutmuş gibisin " dedi
aysuncum o akıntının rengi geçenlerde sen iltihap var demiştin ya onla alakalı olabilir canım amniyon sıvısı şeffaf renkdedir
allah korusun tabi canım zaten sıvı azalmasında akıntı en son belirtiymiş sıvının azaldığını usg ile öğreniyorlarmış korkma yaniisaol canımmm ama çok tırsmıştım heee Allah korusunnn
hoşgeldinnn bıdışın yada pipiloşunlaa hatta yaramaz sıpaaa
aminnnn ne güzel etmişsin valla...merhabalar kızlar ben geldim.kızımı gördümde geldim.çok şükür bir problem yok.kızım 720 gr mış.maşallah deyin.açlık kan şekerim için kan verdim.şimdi 50grlık şeker içtim.saat 13:00 gibide tokluk kan şekeri için kan vermeye gidecem.rabbim yavrularımızı sağlıklı sıhhatli ayıpsız kusursuz kucağımıza almayı nasip etsin.rabbim bizi yavrularımızla imtihan etmesin.ilk önce bizi onlara hayırlı anne baba sonra onları bize hayırlı evlat eylesin.evlatlarımıza baktığımız her an rabbimizin büyüklüğünü görüp şükretmeyi nasip etsin mevlam.evlatlarımızı öyle güzel yaratsın ki( onun yarattığı herşey güzeldir) evlatlarımıza bakınca bunu bu kadar güzel yarttın kim bilir sen ne güzelsin mevlan deyip rabbimize yönelmeyi nasip etsin bize.kadir mevlam evlatlarımızı ona şükür vesilelerimiz olarak yetiştirmeyi nasip etsin.amin amin.
bu dua tamamen içimden gelerek yapılmış bir dua.rabbim kabul etsin inş.
iştahın açılmazsa bence normal seyirde gidersin canım, takma kafana... evini yerleştirdin mi, bitti mi işleriniz??
iştahın açılmazsa bence normal seyirde gidersin canım, takma kafana... evini yerleştirdin mi, bitti mi işleriniz??
hoşgeldin canımm. öncelikle maşallah barekallah
aminn aminn.. ne güzel dualar böyle.. tüylerim diken diken oldu. Allah razı olsun canım.
iyi de canım onun izni senin raporunu neden etkilesin ki?
ne demek sabredersin.. milletin tatil keyfinin bitmesini mi bekliceksin izne çıkmak için, hayret bişeyay çok sinirlendim bak
saol canımmm ama çok tırsmıştım heee Allah korusunnn
hoşgeldinnn bıdışın yada pipiloşunlaa hatta yaramaz sıpaaa
aminnnn ne güzel etmişsin valla...
inş tatlım yaa şimdilik gayet normal iştahım. açılmadı öyle pek. yerleşti şükürrr canım yaa eksiklerim var hala ama yavaş yavaş tamamlanıyo. huzurum yerinde hamdolsun. eski evimi çok severdim taşıncağım hiç aklıma gelmezdi ama babam o evden çıktıgı için onun ölümünden sonra bi türlü tekrardan ısınamadım eve. şimdiki evimde de rahatım. huzur herşeyden önemli. rabbim hiç birimizin huzurunu bozmasın
canım sorunlar çok karısık ya ne sen sor ne ben söyleyeyim 6000 Tl verdiler özelde yaptırdılarAllahım aratmadan göndersin inşşş
bencede dalga geçiyorlarrr6kg aldımm eyvah :26: ben 12 kg aldım delikız sen toplamda ne kadar aldın varmı 10 kg
benimkinede soruyorum çatlaklar kilo vs sen her halinle guzelsin şirinem dıyorr yalan mı söyluyor acaba:26:
Canım bugünün yarını da var, insanoğlu bencil işte..... Zamanı geldiğinde hatırlatırsın sen de....Off kızlarr izinden bahsetmişsiniz yaa, ben istediğim tarihte çıkamıyorum
hıı tabii bişi değil canım seninkinin 2 katı
aynen sağlıkla hayırla gelsinlerrr
dün eşimm bana " aşkım sen hamilelerden bahsederken top yutmuş gibiler diyordun şimdi sende futbol topu yutmuş gibisin " dedi
kıza benziyor ama erkek de olabilirmiş tatlım dün radyoloji görevlisi öyle söyledibulemsu cuumun bebişin cinsiyeti daha belli değil mi yaa?????
kıza benziyor ama erkek de olabilirmiş tatlım dün radyoloji görevlisi öyle söyledi
hayırlısı neyse o olsun inşş sen nasılsın bayadır gözükmüyordur
aynen öyle olacak ve ben bir kova burcu olaraktan gizem çözmeye bayılırımmmKız mı erkek mi bilmem ama acayip gizemli ve nazlı bir bebek olacak bu annesi....
hoşgeldin canımm. öncelikle maşallah barekallah
aminn aminn.. ne güzel dualar böyle.. tüylerim diken diken oldu. Allah razı olsun canım.
iyi de canım onun izni senin raporunu neden etkilesin ki?
ne demek sabredersin.. milletin tatil keyfinin bitmesini mi bekliceksin izne çıkmak için, hayret bişeyay çok sinirlendim bak
tühh yaa sana da benım gıbı olmus ama ben taviz vermedım rapor felan demedım yasal ıznım geldı dedım daıre baskanı da ertelyemez mısın bıraz ıkınızınde aynı anda ızne cıkması ıyı olmadı dedı yok duramıyorum rahatsızım ıyı olsam bende calıscaktım felan dedım tamam dedı artık naparlarsa yapsınlar sankı ben yokken o hıc ızne ayrılmıycak gene aynı seyelr olucak her zaman bızı mı bulcaklar kuzum
ay ne kadar düşüncesiz bu insanlar yaaaa biz hamileyizz!!!!!
oldu milletin keyfini bekleyelimmmmm başka istekleri varmıymışşş Allahım sen bizleree yardım ettt !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?