2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

iştahın açılmazsa bence normal seyirde gidersin canım, takma kafana... evini yerleştirdin mi, bitti mi işleriniz??

hoşgeldin canımm. öncelikle maşallah barekallah

aminn aminn.. ne güzel dualar böyle.. tüylerim diken diken oldu. Allah razı olsun canım.

iyi de canım onun izni senin raporunu neden etkilesin ki?
ne demek sabredersin.. milletin tatil keyfinin bitmesini mi bekliceksin izne çıkmak için, hayret bişey ay çok sinirlendim bak

canım içte zorlama kendini... bi de içine limon sık mesela, değişik değişik alternatifler bul kendine
susuz kalmış bebiş, bi de neye alındı acaba diyodun
evet canım suyu azalmış ben nazlı kızım kime alındı diye merak ediyordum hep

oh ne güzel canım bizim babamız bir doğsun ben dünyaları alırım diyor çöp aldırmıyor bana o hafiflik birde bana gelse
3 tane iyidir bazen gerek kalmıyor ama bazen kullanılıyor işte
esrada ben doğduğunda ebenin giydirdiği birde benim giyirdiğim 2 tane kullanmıştım ama sana dediğim hiç aklıma gelmedi eşimden valiiz almışlar bir güzel harmanlamışlar makine nakışından emek emek işlediğim battaniyeye sarmışlar o kanı ve tentürdüyotuyla kızımı hastane çıkışıda aynı şekilde hepsi çöpe gitti şimdilekeler çıkmadı çünkü
ama sen kendin ayarlarsan daha iyi olur esrada yaşadıklarım bana ders oldu şimdi herkesi tembihliyorum ve kendimde öyle yapacam inşşş

saol tatlım yaaa.... olsun senin de aşırı değilki. ama bu son 3 ay iki kat dikkat etmek lazım. alsak da amannnn bebişimizden önemli mi sanki koyverrr gitsin

hıı tabii bişi değil canım seninkinin 2 katı

aynen sağlıkla hayırla gelsinlerrr

dün eşimm bana " aşkım sen hamilelerden bahsederken top yutmuş gibiler diyordun şimdi sende futbol topu yutmuş gibisin " dedi

tühh yaa sana da benım gıbı olmus ama ben taviz vermedım rapor felan demedım yasal ıznım geldı dedım daıre baskanı da ertelyemez mısın bıraz ıkınızınde aynı anda ızne cıkması ıyı olmadı dedı yok duramıyorum rahatsızım ıyı olsam bende calıscaktım felan dedım tamam dedı artık naparlarsa yapsınlar sankı ben yokken o hıc ızne ayrılmıycak gene aynı seyelr olucak her zaman bızı mı bulcaklar kuzum

ay ne kadar düşüncesiz bu insanlar yaaaa biz hamileyizz!!!!!

oldu milletin keyfini bekleyelimmmmm başka istekleri varmıymışşş Allahım sen bizleree yardım ettt !

aysuncum o akıntının rengi geçenlerde sen iltihap var demiştin ya onla alakalı olabilir canım amniyon sıvısı şeffaf renkdedir

daha durrr... kocaman bi top olucak deseydinn :):):):):)

saol canımmm ama çok tırsmıştım heee Allah korusunnn

hoşgeldinnn bıdışın yada pipiloşunlaa hatta yaramaz sıpaaa
allah korusun tabi canım zaten sıvı azalmasında akıntı en son belirtiymiş sıvının azaldığını usg ile öğreniyorlarmış korkma yanii
hoşbuldum yaramaz sıpamla bennnn

aminnnn ne güzel etmişsin valla...
iştahın açılmazsa bence normal seyirde gidersin canım, takma kafana... evini yerleştirdin mi, bitti mi işleriniz??

inş tatlım yaa şimdilik gayet normal iştahım. açılmadı öyle pek. yerleşti şükürrr canım yaa eksiklerim var hala ama yavaş yavaş tamamlanıyo. huzurum yerinde hamdolsun. eski evimi çok severdim taşıncağım hiç aklıma gelmezdi ama babam o evden çıktıgı için onun ölümünden sonra bi türlü tekrardan ısınamadım eve. şimdiki evimde de rahatım. huzur herşeyden önemli. rabbim hiç birimizin huzurunu bozmasın

hoşbuldum esra.aslında şuan boğazımda bir düğüm var.hastanede bir anne başka bir kadına anlatırken kulak misafiri oldum.alçı odasında bir çocuk vardı sesinden anladığım kadarıyla 13 14 yaşlarında belkide daha büyüktü bilmiyorum görmedim.sadece acı içinde oyy seslerini duydum.ve çocuk özürlüymüş.biz ne kadar şükretsek azdır dedim.ağaçların yaprakları kadar bile şükretsek yinede rabbimize olan minnetimizi ödeyemeyiz.bir parmağın yokluğu bile insana çok sıkıntı verebiliyor.rabbim herşeyimizi tamamlayıp göndermiş hamdolsun ona.rabbim şükürsüz insanlardan eylemesin inş.

ev yerleştirmek zor dimi :26: Rabbim huzur versin dediğin gibi.. gerisi hiç önemli değil.

tabi senin haberin yok, biz de bayrama kadar istanbula temelli taşınıyoruz inşallah.. kayınvalidemler konyada evimi topluyolar sağolsunlar. ben geçen hafta kendi özel eşyalarımı topladım, gerisini onlara bıraktım

bebek odasını ne yaptınız, neye karar verdiniz?

Amin canım, rabbim yardımcıları olsun....

Ben 8 aldım ama boyum senin kadar yo kcanım 162yim ben oyüzden fazla oldu tabi, bir de iç bacağımda ağrı var tam kasık altı bacak birleşiminde yürüyemiyorum da....
Canım yalan da deseler hoşa gidiyor değil mi????
Benimki başladı şimdiden doğumdan sonra spora gidersin eve spor aleti alırız evde yaparsın diğer çocuğa hazırlık için zayıflaman lazım diye...
Sen bana şişko mu diyorsun diye bir pöykürüyorum hemen yok aşkım falan filan bir başlıyor....

Canım bugünün yarını da var, insanoğlu bencil işte..... Zamanı geldiğinde hatırlatırsın sen de....

O topu kafana bir atarım deseydin....

Sorma canım yaa normal senelik iznime çıkarken ayrı bi uğraştırdılar beni şimdi ayrı uğraştırıyorlar

Aynen kuzum yaa işin kötü tarafı o arkadaş izne gidince bütün ağır işler bana kalıcak, anlıyacağın koca bölümün sorumluluğunu karnı burnunda hamileye bırakıyorlar. Adam alın şimdiden sıkıntıya girmeyelim diyorum -ki zaten ben gidince almak durumunda kalıcaklar çünkü bir yandan da izine gidenler var vardiya dönmüyor- yok ben sabredecekmişim Off illa salla başı al maaşı modunda getirip götürecekler beni

ay ne kadar düşüncesiz bu insanlar yaaaa biz hamileyizz!!!!!

oldu milletin keyfini bekleyelimmmmm başka istekleri varmıymışşş Allahım sen bizleree yardım ettt !

Sorma kuzum yaa hamileliğimin başından beri ne rapor istedim ne mazeret kullandım ama yaranamıyorum. Zaten geçen ay mesaileri de yatırmadılar ve büyük olasılıkla bayram mesaisi de yatırmaz bunlar... İyice soğudum anlıyacağın ve hesap ettim 23 gün daha çalışmak zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…