heheheh deli kızz gülme komşuna gelir başınahıı tabii bişi değil canım seninkinin 2 katı
aynen sağlıkla hayırla gelsinlerrr
dün eşimm bana " aşkım sen hamilelerden bahsederken top yutmuş gibiler diyordun şimdi sende futbol topu yutmuş gibisin " dedi
a aaaaaa tebrik ederimmmm kocişine kavusuyosun yani? nasıl oldu tayin falan mı? ayy valla cok sevndm cok muzdariptin bu konuda. bak Allah ım gönlüne göre vermiş. hadi bakalım herşey daha iyi olsun inşallah.... bebek odasıyla alakalı daha hiç bişi yapmadık canım ya. eşimin bazı sıkıntıları var son zamanlarda. oda yapalım die üstüne varmıyorum. kendi derse güzel bi o da yapcam inşallah bebeğime.nasıl olsa hemen kullanılmıyo. daha hiiiç bişi almadım inanırmısın. sadece gecenlerde eşim beşiktaşlı hastane cıkışı aldı bi de annem ablam oyle begendikce alıyolar bana. ama ben daha başlamadım. sizi gördükçe geç mi kaldmkii? diyorum. büyük şeyleri için bayramdan sonra ankaraya gidip alşveriş yapcam inşallah. sonra ufaak tefekleri de burdan hallederim. sen napmayı düşünüyosun. odası için yaptınmı bişiler??ev yerleştirmek zor dimi :26: Rabbim huzur versin dediğin gibi.. gerisi hiç önemli değil.
tabi senin haberin yok, biz de bayrama kadar istanbula temelli taşınıyoruz inşallah.. kayınvalidemler konyada evimi topluyolar sağolsunlar. ben geçen hafta kendi özel eşyalarımı topladım, gerisini onlara bıraktım
bebek odasını ne yaptınız, neye karar verdiniz?
hadi yaaa kesin değil hala öyle mi??? çok şaşırdım canım yaa hayırlısı bakalımmm... valla senin bebiş pek gizemli çıktı.. ben de iyiim işte canım.. ev taşıdık da o yuzden giremedim bayadır. netim bağlanmış dün gece aktif oldunu farkettim vee hemen girip bakim size dedim. hepinzi özledimmkıza benziyor ama erkek de olabilirmiş tatlım dün radyoloji görevlisi öyle söyledi
hayırlısı neyse o olsun inşş sen nasılsın bayadır gözükmüyordur
evet canım benim sıpam gizemi seviyor böylesi daha heyecanlı galibaheheheh deli kızz gülme komşuna gelir başınatoplamda 17-18 le bitirsen normal işteee.. ben de 12-13 olurum die düşünüyorum. amannn valla aslnda kafaya takmaya degmez. herşey normal ya daha ne olsun diimiiii
a aaaaaa tebrik ederimmmm kocişine kavusuyosun yani? nasıl oldu tayin falan mı? ayy valla cok sevndm cok muzdariptin bu konuda. bak Allah ım gönlüne göre vermiş. hadi bakalım herşey daha iyi olsun inşallah.... bebek odasıyla alakalı daha hiç bişi yapmadık canım ya. eşimin bazı sıkıntıları var son zamanlarda. oda yapalım die üstüne varmıyorum. kendi derse güzel bi o da yapcam inşallah bebeğime.nasıl olsa hemen kullanılmıyo. daha hiiiç bişi almadım inanırmısın. sadece gecenlerde eşim beşiktaşlı hastane cıkışı aldı bi de annem ablam oyle begendikce alıyolar bana. ama ben daha başlamadım. sizi gördükçe geç mi kaldmkii? diyorum. büyük şeyleri için bayramdan sonra ankaraya gidip alşveriş yapcam inşallah. sonra ufaak tefekleri de burdan hallederim. sen napmayı düşünüyosun. odası için yaptınmı bişiler??
hadi yaaa kesin değil hala öyle mi??? çok şaşırdım canım yaa hayırlısı bakalımmm... valla senin bebiş pek gizemli çıktı.. ben de iyiim işte canım.. ev taşıdık da o yuzden giremedim bayadır. netim bağlanmış dün gece aktif oldunu farkettim vee hemen girip bakim size dedim. hepinzi özledimm
Amin canım, rabbim yardımcıları olsun....
Ben 8 aldım ama boyum senin kadar yo kcanım 162yim ben oyüzden fazla oldu tabi, bir de iç bacağımda ağrı var tam kasık altı bacak birleşiminde yürüyemiyorum da....
Canım yalan da deseler hoşa gidiyor değil mi????
Benimki başladı şimdiden doğumdan sonra spora gidersin eve spor aleti alırız evde yaparsın diğer çocuğa hazırlık için zayıflaman lazım diye...
Sen bana şişko mu diyorsun diye bir pöykürüyorum hemen yok aşkım falan filan bir başlıyor....
Canım bugünün yarını da var, insanoğlu bencil işte..... Zamanı geldiğinde hatırlatırsın sen de....
O topu kafana bir atarım deseydin....
hoşbuldum esra.aslında şuan boğazımda bir düğüm var.hastanede bir anne başka bir kadına anlatırken kulak misafiri oldum.alçı odasında bir çocuk vardı sesinden anladığım kadarıyla 13 14 yaşlarında belkide daha büyüktü bilmiyorum görmedim.sadece acı içinde oyy seslerini duydum.ve çocuk özürlüymüş.biz ne kadar şükretsek azdır dedim.ağaçların yaprakları kadar bile şükretsek yinede rabbimize olan minnetimizi ödeyemeyiz.bir parmağın yokluğu bile insana çok sıkıntı verebiliyor.rabbim herşeyimizi tamamlayıp göndermiş hamdolsun ona.rabbim şükürsüz insanlardan eylemesin inş.
bulemsu cuumun bebişin cinsiyeti daha belli değil mi yaa?????
Kız mı erkek mi bilmem ama acayip gizemli ve nazlı bir bebek olacak bu annesi....
aynen öyle olacak ve ben bir kova burcu olaraktan gizem çözmeye bayılırımmm
Sorma canım yaa normal senelik iznime çıkarken ayrı bi uğraştırdılar beni şimdi ayrı uğraştırıyorlar
Aynen kuzum yaa işin kötü tarafı o arkadaş izne gidince bütün ağır işler bana kalıcak, anlıyacağın koca bölümün sorumluluğunu karnı burnunda hamileye bırakıyorlar. Adam alın şimdiden sıkıntıya girmeyelim diyorum -ki zaten ben gidince almak durumunda kalıcaklar çünkü bir yandan da izine gidenler var vardiya dönmüyor- yok ben sabredecekmişimOff illa salla başı al maaşı modunda getirip götürecekler beni
Sorma kuzum yaa hamileliğimin başından beri ne rapor istedim ne mazeret kullandım ama yaranamıyorum. Zaten geçen ay mesaileri de yatırmadılar ve büyük olasılıkla bayram mesaisi de yatırmaz bunlar... İyice soğudum anlıyacağın ve hesap ettim 23 gün daha çalışmak zorundayım
heheheh deli kızz gülme komşuna gelir başınatoplamda 17-18 le bitirsen normal işteee.. ben de 12-13 olurum die düşünüyorum. amannn valla aslnda kafaya takmaya degmez. herşey normal ya daha ne olsun diimiiii
a aaaaaa tebrik ederimmmm kocişine kavusuyosun yani? nasıl oldu tayin falan mı? ayy valla cok sevndm cok muzdariptin bu konuda. bak Allah ım gönlüne göre vermiş. hadi bakalım herşey daha iyi olsun inşallah.... bebek odasıyla alakalı daha hiç bişi yapmadık canım ya. eşimin bazı sıkıntıları var son zamanlarda. oda yapalım die üstüne varmıyorum. kendi derse güzel bi o da yapcam inşallah bebeğime.nasıl olsa hemen kullanılmıyo. daha hiiiç bişi almadım inanırmısın. sadece gecenlerde eşim beşiktaşlı hastane cıkışı aldı bi de annem ablam oyle begendikce alıyolar bana. ama ben daha başlamadım. sizi gördükçe geç mi kaldmkii? diyorum. büyük şeyleri için bayramdan sonra ankaraya gidip alşveriş yapcam inşallah. sonra ufaak tefekleri de burdan hallederim. sen napmayı düşünüyosun. odası için yaptınmı bişiler??
hadi yaaa kesin değil hala öyle mi??? çok şaşırdım canım yaa hayırlısı bakalımmm... valla senin bebiş pek gizemli çıktı.. ben de iyiim işte canım.. ev taşıdık da o yuzden giremedim bayadır. netim bağlanmış dün gece aktif oldunu farkettim vee hemen girip bakim size dedim. hepinzi özledimm
evet canım benim sıpam gizemi seviyor böylesi daha heyecanlı galiba
iyi yapmışsın canım inşş şimdiden sonrasında ayrı kalmayız yeni evinde huzurlu mutlu otur inşşş
MİLONA DÜN CANIN SIKKINDI SENİN ŞİMDİ NASILSIN CANIM ODUN KOCİŞİN NEDEN ÜZDÜ SENİİ
evet canım benim sıpam gizemi seviyor böylesi daha heyecanlı galiba
iyi yapmışsın canım inşş şimdiden sonrasında ayrı kalmayız yeni evinde huzurlu mutlu otur inşşş
MİLONA DÜN CANIN SIKKINDI SENİN ŞİMDİ NASILSIN CANIM ODUN KOCİŞİN NEDEN ÜZDÜ SENİİ
Kızlarr hani ben de birden kilo aldım diyordum yaa, sanırım sebebi kullandığım vitamin hapıymış. İki haftaya yakın bir zamandır içmiyorum ve kilomda düşüş oldu desem??? En son tartıldığımda 65 civarıydım ve şimdi 63,8-64 gösteriyor tartı. Tekrardan 24. haftamdaki kilom kadarım nerdeyse
Vitamin kullanmıyorum ama bol bol da meyve tüketiyorum dip not olarak belirteyim şekerlerrr
daha durrr... kocaman bi top olucak deseydinn :):):):):)
bulemsu cuumun bebişin cinsiyeti daha belli değil mi yaa?????
Amin canım, rabbim yardımcıları olsun....
Ben 8 aldım ama boyum senin kadar yo kcanım 162yim ben oyüzden fazla oldu tabi, bir de iç bacağımda ağrı var tam kasık altı bacak birleşiminde yürüyemiyorum da....
Canım yalan da deseler hoşa gidiyor değil mi????
Benimki başladı şimdiden doğumdan sonra spora gidersin eve spor aleti alırız evde yaparsın diğer çocuğa hazırlık için zayıflaman lazım diye...
Sen bana şişko mu diyorsun diye bir pöykürüyorum hemen yok aşkım falan filan bir başlıyor....
Canım bugünün yarını da var, insanoğlu bencil işte..... Zamanı geldiğinde hatırlatırsın sen de....
O topu kafana bir atarım deseydin....
Kızlarr hani ben de birden kilo aldım diyordum yaa, sanırım sebebi kullandığım vitamin hapıymış. İki haftaya yakın bir zamandır içmiyorum ve kilomda düşüş oldu desem??? En son tartıldığımda 65 civarıydım ve şimdi 63,8-64 gösteriyor tartı. Tekrardan 24. haftamdaki kilom kadarım nerdeyse
Vitamin kullanmıyorum ama bol bol da meyve tüketiyorum dip not olarak belirteyim şekerlerrr
Sorma canım yaa normal senelik iznime çıkarken ayrı bi uğraştırdılar beni şimdi ayrı uğraştırıyorlar
Aynen kuzum yaa işin kötü tarafı o arkadaş izne gidince bütün ağır işler bana kalıcak, anlıyacağın koca bölümün sorumluluğunu karnı burnunda hamileye bırakıyorlar. Adam alın şimdiden sıkıntıya girmeyelim diyorum -ki zaten ben gidince almak durumunda kalıcaklar çünkü bir yandan da izine gidenler var vardiya dönmüyor- yok ben sabredecekmişimOff illa salla başı al maaşı modunda getirip götürecekler beni
Sorma kuzum yaa hamileliğimin başından beri ne rapor istedim ne mazeret kullandım ama yaranamıyorum. Zaten geçen ay mesaileri de yatırmadılar ve büyük olasılıkla bayram mesaisi de yatırmaz bunlar... İyice soğudum anlıyacağın ve hesap ettim 23 gün daha çalışmak zorundayım
heheheh deli kızz gülme komşuna gelir başınatoplamda 17-18 le bitirsen normal işteee.. ben de 12-13 olurum die düşünüyorum. amannn valla aslnda kafaya takmaya degmez. herşey normal ya daha ne olsun diimiiii
canım ne vitamini alıyodun?? söyle de topikçe bırakalım
canımm kesinlikle katılıyorum sanaa
bende ferrum demir hapını 3 gundur içmiyorum kilom 900 gram fark ettikilo mu aldırıyorlar ne
Kızlar ben geldim
2. şeker yüklememi yapamadılar malesef.. Labaratuardaki gereksiz kan alamadı damarlarımda hal kalmadı ağlattı beni doktorda iptal edin bayılacaksınız dedi...
cumartesi başka hastanede deniyecem inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/544716-2012-kasim-anneleri-yemek-menuleri.html
canlarr akşama ne yapıyorsunuz gelin bakalım
canım demir hapı bırakılır mı hiç????? doktorun tahlillerde eksik görürse ikiye çıkarıcak sonra sayısını.. hamilelikte en çok görülen vitamin eksikliği bu. bebeğin kas ve kemik gelişimi annedeki demir rezerviye ilgili.
hoşgeldin canım. offf boşu boşuna da aç kaldın yaa.
canımm kesinlikle katılıyorum sanaa
bende ferrum demir hapını 3 gundur içmiyorum kilom 900 gram fark ettikilo mu aldırıyorlar ne
Kuzummm kıyamam sana, madem alamıyor neden ağlatana kadar uğraşıyorsa? Çok kızdım bak şimdi, böyle beceriksizler de kan alırım diye ortaya çıkıyorlarKızlar ben geldim
2. şeker yüklememi yapamadılar malesef.. Labaratuardaki gereksiz kan alamadı damarlarımda hal kalmadı ağlattı beni doktorda iptal edin bayılacaksınız dedi...
cumartesi başka hastanede deniyecem inşallah
canım demir hapı bırakılır mı hiç????? doktorun tahlillerde eksik görürse ikiye çıkarıcak sonra sayısını.. hamilelikte en çok görülen vitamin eksikliği bu. bebeğin kas ve kemik gelişimi annedeki demir rezerviye ilgili.
hoşgeldin canım. offf boşu boşuna da aç kaldın yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?