Boşuna aç kaldığımamı yanayım, o kadar can acısınamı yanayım, işyerinden bugünlerde zor izin alıyorum onamı yanayım bilemedim...
Boğacaktım kızı
bebeğm bugün yine içicem ama doktora sorucam bakalım :26:
kansızlık yok bende şükür
canımm kesinlikle katılıyorum sanaa
bende ferrum demir hapını 3 gundur içmiyorum kilom 900 gram fark ettikilo mu aldırıyorlar ne
canım üzüldüm valla yaa.. yine aynı sıkıntıları yaşıcan :26:
ya bende de yoktu şimdiye kadar... ama doktor 25. haftada tahlilleri yeniledi, çok düşük miktarda demir eksikliği çıktı. hapı arttırmadı yine de. doktora sormadan bırakma bi daha
kızlar bende kılo sorunu oldugu ıcın dr hıc vıtamın vermedı vıtamının kılo yaptıgı dogru demır hapı kılo yapmıyor ayrıca yapsa bıle demır hapını kullanmak zorundayızz aysunnn kızarım haaa bırakma demırı
ya bende de yoktu şimdiye kadar... ama doktor 25. haftada tahlilleri yeniledi, çok düşük miktarda demir eksikliği çıktı. hapı arttırmadı yine de. doktora sormadan bırakma bi daha
kızlar bende kılo sorunu oldugu ıcın dr hıc vıtamın vermedı vıtamının kılo yaptıgı dogru demır hapı kılo yapmıyor ayrıca yapsa bıle demır hapını kullanmak zorundayızz aysunnn kızarım haaa bırakma demırı
cidden heyecan dorukta hadi bakalım tam bi sürprizevet canım benim sıpam gizemi seviyor böylesi daha heyecanlı galiba
iyi yapmışsın canım inşş şimdiden sonrasında ayrı kalmayız yeni evinde huzurlu mutlu otur inşşş
MİLONA DÜN CANIN SIKKINDI SENİN ŞİMDİ NASILSIN CANIM ODUN KOCİŞİN NEDEN ÜZDÜ SENİİ
Tatlım valla doğum paramı aldıktan sonra dönmeyi düşünmüyorum ben, temelli çıkıcam işten. En zor zamanlarımda üze üze bi hal ettiler beni ya, Allahıma havale ediyorum hepsini
Mervee hoşgeldiniz tatlım oğluşunlaaNasılsınız, başladı mı tekmelemeye dönmeye bebiş, isim düşündünüz mü bakalımm???
Selam kızlaarrrrrrrr
ayy yoruldum yaa canım temizlik yapmak istedi de
kızlar vitamin hapı kilo aldırıyor bunu hamileliğimin en başında dr um söylemişti ve o yüzden vermemişti,hatta şu an ki dr'um da vermedi arada sırada al dedi ama sağlık ocağındaki aile hekimi ısrarla al vitamini dedi kendi dr um da kızdı sürekli almanı gerektirecek birşey değil dedi.(elevit'ten bahsediyorum) hamile kadınlar her gün içiyorlar sonra davul gibi oluyorlar dedi..
Ben sadece maltofer fol demir ilacını her gün alıyorum,bu sabah tartıldım 59.6'yım hala yaşasınnn
ama 1-2 hafta içinde 60'ı görücem öyle gözüküyo..Dün akşam 2 hafta önce doğum yapan arkadaşımın bebeğini görmeye gittik eşimle
kız öyle güzel incelmiş ki kızlar bacakları kütük gibi ödem olmuştu,hiç bişey kalmamış karnı beli incelmiş maaşallahı var,korkmayalım bence...
kızlar merhaba nasılsınızz
uzun zamandır gıremedım rahatsızlandım boğazlarım enfeksıyon kapmıs antıbıyotıge basladık serum yedım gecen hafta..
sizler nasılsınzı ?doktor kontrolunde verıldı ılac ama hıc ıcım rahat degıl tabı ıcmek ıstemıyorum hıc.kan degerlerımde de düşüş
var doktoruma gosterıcem belkı kan hapı fln verır
bızde park yatagını aldık Chicco Lullaby LX Oyun Parkı Fuego
Selam kızlaarrrrrrrr
ayy yoruldum yaa canım temizlik yapmak istedi de
kızlar vitamin hapı kilo aldırıyor bunu hamileliğimin en başında dr um söylemişti ve o yüzden vermemişti,hatta şu an ki dr'um da vermedi arada sırada al dedi ama sağlık ocağındaki aile hekimi ısrarla al vitamini dedi kendi dr um da kızdı sürekli almanı gerektirecek birşey değil dedi.(elevit'ten bahsediyorum) hamile kadınlar her gün içiyorlar sonra davul gibi oluyorlar dedi..
Ben sadece maltofer fol demir ilacını her gün alıyorum,bu sabah tartıldım 59.6'yım hala yaşasınnn
ama 1-2 hafta içinde 60'ı görücem öyle gözüküyo..Dün akşam 2 hafta önce doğum yapan arkadaşımın bebeğini görmeye gittik eşimle
kız öyle güzel incelmiş ki kızlar bacakları kütük gibi ödem olmuştu,hiç bişey kalmamış karnı beli incelmiş maaşallahı var,korkmayalım bence...
kızlar merhaba nasılsınızz
uzun zamandır gıremedım rahatsızlandım boğazlarım enfeksıyon kapmıs antıbıyotıge basladık serum yedım gecen hafta..
sizler nasılsınzı ?doktor kontrolunde verıldı ılac ama hıc ıcım rahat degıl tabı ıcmek ıstemıyorum hıc.kan degerlerımde de düşüş
var doktoruma gosterıcem belkı kan hapı fln verır
bızde park yatagını aldık Chicco Lullaby LX Oyun Parkı Fuego
benımd eoyle canım o ızne cıkınca bütün daire bask ve ona baglı müdürlüklere ben bakıyorum hatta bı ızne cıktıgında cok yogundu stresten vucudumda ürtiker cıkmıstı vallaSorma canım yaa normal senelik iznime çıkarken ayrı bi uğraştırdılar beni şimdi ayrı uğraştırıyorlar
Aynen kuzum yaa işin kötü tarafı o arkadaş izne gidince bütün ağır işler bana kalıcak, anlıyacağın koca bölümün sorumluluğunu karnı burnunda hamileye bırakıyorlar. Adam alın şimdiden sıkıntıya girmeyelim diyorum -ki zaten ben gidince almak durumunda kalıcaklar çünkü bir yandan da izine gidenler var vardiya dönmüyor- yok ben sabredecekmişimOff illa salla başı al maaşı modunda getirip götürecekler beni
Sorma kuzum yaa hamileliğimin başından beri ne rapor istedim ne mazeret kullandım ama yaranamıyorum. Zaten geçen ay mesaileri de yatırmadılar ve büyük olasılıkla bayram mesaisi de yatırmaz bunlar... İyice soğudum anlıyacağın ve hesap ettim 23 gün daha çalışmak zorundayım
Kızlar ben geldim
2. şeker yüklememi yapamadılar malesef.. Labaratuardaki gereksiz kan alamadı damarlarımda hal kalmadı ağlattı beni doktorda iptal edin bayılacaksınız dedi...
cumartesi başka hastanede deniyecem inşallah
Aynen tatlımm ben de hem demir hem de vitamin içiyordum ikisi birlikte acayip kilo yapıyor daaa üç günde 900 gr ne kadar çok öyle tatlım benimm??? Doktoruna bi danışsan??
He hehh beni de görenler ne kadar kilo almışsın seen diyorlarOysa ki yediklerimde bi değişiklik yok fazladan hiçbir şey yemiyorum ve abur cuburu da kestim. Allah yardımcımız olsun vermemizde
Kuzummm kıyamam sana, madem alamıyor neden ağlatana kadar uğraşıyorsa? Çok kızdım bak şimdi, böyle beceriksizler de kan alırım diye ortaya çıkıyorlar
slmmmmmmm kızlar biz geldikkk yemeğimizi yedikkkkk öğlen çok yakın bir yere gtmeme rağmen bir yerimden ter aktııı
çok sıcakkkkkkkkk kızlar yanıyoruzzzz dışarısı felaketttttt
benımd eoyle canım o ızne cıkınca bütün daire bask ve ona baglı müdürlüklere ben bakıyorum hatta bı ızne cıktıgında cok yogundu stresten vucudumda ürtiker cıkmıstı valla
napcaksın saglık olsun madem ıse gerı dönmüyceksın hıc takma az daha sabret ben gene yüz yüze bakıcam çünkü mecburen
tüh ya damarların ınce demek kı ama o kadarda zorlanmaz kı hem ısının ehlı bırı olsa her haulkarda alırdı o kanı gecmıs olsun canım
aysunn ben dekızdım kafana göre kan ılacını bırakma hamıellıkte kan degerlerın ıyı bıle olsa kullanmak zorundasın kıloda yapmaz o
ama vıtamın kılo aldırıyo dogru benbu hamılelıgımde fazla ıcmıyorum
slmmmmmmm kızlar biz geldikkk yemeğimizi yedikkkkk öğlen çok yakın bir yere gtmeme rağmen bir yerimden ter aktııı
çok sıcakkkkkkkkk kızlar yanıyoruzzzz dışarısı felaketttttt
selam tatlımmm...
bana da maltofer verdi doktor. bir de osteocare diye bi vitamin verdi: magnezyum,kalsiyum ve d3 karışımı. e bi de ben balık yiyemediğim için b12 alıyorum.
biz de bi anda incelicez inşallahhh
sen bugün bi yakınının doğumuna mı gidicektin?? yanlış mı hatırlıyorum :44:
[/B]
ne güzel umut verici bir haberrr
evet aferim senin doktoraa benimki verdi hergun içeceksin dedi ben 2 ayda 6 kilo aldımmsonra indirdi amaa iş işten geçtii
hoşgeldin kuzuuu ne bu ttemizlik aşkııı
ah canımKızlar ben geldim
2. şeker yüklememi yapamadılar malesef.. Labaratuardaki gereksiz kan alamadı damarlarımda hal kalmadı ağlattı beni doktorda iptal edin bayılacaksınız dedi...
cumartesi başka hastanede deniyecem inşallah
evet canım, tayini çıkıyo inşallah bayrama kadar... muzdarip olmam mı hiçç.... ne yaşadığımı bi ben bilirim
dediğin gibi oda için acele etmene gerek yok, bizim de ya son zamanda ya da doğumdan sonraya kalıcak gibi görünüyor oda takımımız.
hiç te geç kalmadın canım. alınanlar bile yeter
İncelicezzzz korkmayalımmm kızlarrrYeter ki bebişlerimizde bizde sağlıklı olalım..
valla magnezyum versin isterdim ama vermedi benim ki..
Ya çok sıcak çıkamıyorum ki dışarıya klimanın altında oturuyorum,arayacağım birazdan naapmışlar bakalım..[/COLOR][/B]
ah canımcok gecmiş olsunnnn.... valla en korktugum sey zaten kan tutuyo. bi de öyle uğraşsalar oracıkta bayılır kalırım. neyseki daha önceden bildiğim bi kıza aldırdım ben de dün. tekrardan cok cok gecmiş olsun
oh ohh süpermişşş:) daha cok var demiştin. çok şaşırdımm ve sevindim valla. ayrıcanaa içimi rahatlattın eksikler konusunda. hepsini bir bir tamamlarız inşallahhhh canummodasını da öyle..
versin versin sana 5-10 tane vitamin versin de biz de rahatlıyalım artık, dimi aysun
sezeryan mıydı??
)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?