2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Boşuna aç kaldığımamı yanayım, o kadar can acısınamı yanayım, işyerinden bugünlerde zor izin alıyorum onamı yanayım bilemedim...

Boğacaktım kızı

canım üzüldüm valla yaa.. yine aynı sıkıntıları yaşıcan :26:

bebeğm bugün yine içicem ama doktora sorucam bakalım :26:

kansızlık yok bende şükür

ya bende de yoktu şimdiye kadar... ama doktor 25. haftada tahlilleri yeniledi, çok düşük miktarda demir eksikliği çıktı. hapı arttırmadı yine de. doktora sormadan bırakma bi daha

canımm kesinlikle katılıyorum sanaa

bende ferrum demir hapını 3 gundur içmiyorum kilom 900 gram fark etti kilo mu aldırıyorlar ne

kızlar bende kılo sorunu oldugu ıcın dr hıc vıtamın vermedı vıtamının kılo yaptıgı dogru demır hapı kılo yapmıyor ayrıca yapsa bıle demır hapını kullanmak zorundayızz aysunnn kızarım haaa bırakma demırı

Selam kızlaarrrrrrrr

ayy yoruldum yaa canım temizlik yapmak istedi de

kızlar vitamin hapı kilo aldırıyor bunu hamileliğimin en başında dr um söylemişti ve o yüzden vermemişti,hatta şu an ki dr'um da vermedi arada sırada al dedi ama sağlık ocağındaki aile hekimi ısrarla al vitamini dedi kendi dr um da kızdı sürekli almanı gerektirecek birşey değil dedi.(elevit'ten bahsediyorum) hamile kadınlar her gün içiyorlar sonra davul gibi oluyorlar dedi..

Ben sadece maltofer fol demir ilacını her gün alıyorum,bu sabah tartıldım 59.6'yım hala yaşasınnn
ama 1-2 hafta içinde 60'ı görücem öyle gözüküyo..Dün akşam 2 hafta önce doğum yapan arkadaşımın bebeğini görmeye gittik eşimle
kız öyle güzel incelmiş ki kızlar bacakları kütük gibi ödem olmuştu,hiç bişey kalmamış karnı beli incelmiş maaşallahı var,korkmayalım bence...

kızlar merhaba nasılsınızz
uzun zamandır gıremedım rahatsızlandım boğazlarım enfeksıyon kapmıs antıbıyotıge basladık serum yedım gecen hafta..
sizler nasılsınzı ?doktor kontrolunde verıldı ılac ama hıc ıcım rahat degıl tabı ıcmek ıstemıyorum hıc.kan degerlerımde de düşüş
var doktoruma gosterıcem belkı kan hapı fln verır
bızde park yatagını aldık Chicco Lullaby LX Oyun Parkı Fuego

tamam yaaa bugün söz içicemm

vitamin bendede kilo yaptı diyee haftada 2 ye dusurduu

slmmmmmmm kızlar biz geldikkk yemeğimizi yedikkkkk öğlen çok yakın bir yere gtmeme rağmen bir yerimden ter aktııı

çok sıcakkkkkkkkk kızlar yanıyoruzzzz dışarısı felaketttttt

cidden heyecan dorukta hadi bakalım tam bi sürpriz inşşşş canım bundan sonra girerim artık. bu arada coookk tşklerrr aminnnn rabbim hepimize evinde huzur versinnn

ben merve dimi hoşbulduk tatlışşş cok iyiyiz valla canm baya baya hissediyorum tepki bile veriyo artık babası erkek olursa ben koycam demişti. yunus emre istiyo. ama kesin değil ben de hiç bakmadım acıkcası, babasının dediği olur büyük ihtimalle. senin nasl gidiyo canım. ne koycaksınz isim belli mi??

ne güzel umut verici bir haberrr

evet aferim senin doktoraa benimki verdi hergun içeceksin dedi ben 2 ayda 6 kilo aldımm sonra indirdi amaa iş işten geçtii

hoşgeldin kuzuuu ne bu ttemizlik aşkııı

selam tatlımmm...
bana da maltofer verdi doktor. bir de osteocare diye bi vitamin verdi: magnezyum,kalsiyum ve d3 karışımı. e bi de ben balık yiyemediğim için b12 alıyorum.

biz de bi anda incelicez inşallahhh

sen bugün bi yakınının doğumuna mı gidicektin?? yanlış mı hatırlıyorum :44:

hoşgeldin canım. geçmiş olsun. doktor iç diyorsa yapacak bişey yok..
hayırlı olsun yatapınızda :)

benımd eoyle canım o ızne cıkınca bütün daire bask ve ona baglı müdürlüklere ben bakıyorum hatta bı ızne cıktıgında cok yogundu stresten vucudumda ürtiker cıkmıstı valla
napcaksın saglık olsun madem ıse gerı dönmüyceksın hıc takma az daha sabret ben gene yüz yüze bakıcam çünkü mecburen

tüh ya damarların ınce demek kı ama o kadarda zorlanmaz kı hem ısının ehlı bırı olsa her haulkarda alırdı o kanı gecmıs olsun canım

aysunn ben dekızdım kafana göre kan ılacını bırakma hamıellıkte kan degerlerın ıyı bıle olsa kullanmak zorundasın kıloda yapmaz o
ama vıtamın kılo aldırıyo dogru benbu hamılelıgımde fazla ıcmıyorum

Ya sorma yönetime şikayet etti eşim.. Adamın bile içi kaldırmadı artık içerde igneyi fır döndürüyor damar bulucam diye.. Dedim adam gibi sıksan ve 1 dakika beklesen böyle olmayacak... Günümü yedi zilli

slmmmmmmm kızlar biz geldikkk yemeğimizi yedikkkkk öğlen çok yakın bir yere gtmeme rağmen bir yerimden ter aktııı

Evet hayatım burasıda çok sıcak.. Ter döküyorum ve su kurbağası oldum resmen...

Sağol tatlım... Bakalım c.tesi ne yapıcam

valla eve gitmek zor geliyo... servisten inince 5-6 dakika yürüyorum, ter içinde nefes nefese kalıyorum

İncelicezzzz korkmayalımmm kızlarrr Yeter ki bebişlerimizde bizde sağlıklı olalım..
valla magnezyum versin isterdim ama vermedi benim ki..

Ya çok sıcak çıkamıyorum ki dışarıya klimanın altında oturuyorum,arayacağım birazdan naapmışlar bakalım..

ne güzel umut verici bir haberrr

evet aferim senin doktoraa benimki verdi hergun içeceksin dedi ben 2 ayda 6 kilo aldımm sonra indirdi amaa iş işten geçtii

hoşgeldin kuzuuu ne bu ttemizlik aşkııı

İşte bazı dr lar çok bilmiş oluyo,hatta benim ki folik asit bile vermemişti abartıyolar folik asit olayını demişti.Yediğin herşeyin %70'inde zaten var demişti..

Kız sorma annem evine boya badana halılar vs.temizlik yaptırıyo,halılarını vermiş benim de mutfak halımı aldılar,daha 1 ay olmuştu ama mutfak halısı çabuk kirleniyo,süpürdüm,toz aldım çamaşırlar var ama balkon çok sıcak asamıyorum akşama ancak...

Bugün babişle dolap bakıcaz artık bebişimizeee...

Sen nasılsın kuşum?

ah canım cok gecmiş olsunnnn.... valla en korktugum sey zaten kan tutuyo. bi de öyle uğraşsalar oracıkta bayılır kalırım. neyseki daha önceden bildiğim bi kıza aldırdım ben de dün. tekrardan cok cok gecmiş olsun

oh ohh süpermişşş:) daha cok var demiştin. çok şaşırdımm ve sevindim valla. ayrıcanaa içimi rahatlattın eksikler konusunda. hepsini bir bir tamamlarız inşallahhhh canumm odasını da öyle..

versin versin sana 5-10 tane vitamin versin de biz de rahatlıyalım artık, dimi aysun
sezeryan mıydı??

evet geliyo :) kızımızın şansı :)
boşver, bebiş çıplak kalıcak değil ya :)

Kaju'cum keşke bakırköy devlette yaptırsaydın şeker testini,parmaktan alıyolar kanı 2.dk.da şak diye hallettiler.Neden koldan aldılar merak ettim...

Kızlar eşimin akrabası doğurmuş maaşallah 4kg doğmuş epidural sezaryenle 38.haftasında almışlar bebişi,uyuyormuş bıdık..
3 gün kalacaksın demişler.Son 1 haftadır çarpıntıdan uyuyamıyordum artık diyo..

Şu an iyiymiş aşırı bi ağrım sancım yok diyo sabah 8 de girmiş,çabucak çıkmış..
Ay sağlıkla,hayırlısıyla zamanında darısı başımıza inşallahhhh...

Son düzenleme:
kızlarrr o tartıştıgımız müdür beni odasına çağırdı

ve patronun emriyle işime son verilmişş cuma gunu cıkısımı yaptırmalıymışımmm

ben şimdi napayım patronla konuşayım mı ?????

hamilelik tazminatı nasıl alırım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…