2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sorma kuzum aynen su kurbası oldukk vuraaakkk

valla eve gitmek zor geliyo... servisten inince 5-6 dakika yürüyorum, ter içinde nefes nefese kalıyorum

demiiiiii inş. arkası yağmurdur yaa resmen tenimi yakıyooo

a-a ? nasıl yaaa neden son verilmiş gerekçe nedir ? çok üzüldümmm

ciddimisin aysun neymiş kabahtın peki

a-a ? nasıl yaaa neden son verilmiş gerekçe nedir ? çok üzüldümmm

ciddimisin aysun neymiş kabahtın peki

kabahatim yok...

firma küçülmeye gidiyormuşş şimdilik benim calıstııgm çevre ve isg alanında calısma yapılmayacakmışş ve işten çıkısımı veriyorlar mışş

ama adam belirtiyor siz çok sey yaptınız firma için sizin yerinizdee bir baskası olsaydı patrona ya o ya ben derdim dedi bendee bundada demiş olabilirsiniz dedim hayır yok öyle bişey dedi siz herseyi yaptınız elinizden geldiğince..

Ayy ne gıcıklar yaa hamile kadına yapılana bak sen..

Git konuş tabi ki,tazminatını da çatır çatır alırsın..
Üzülme tatlım belki de hakkında hayırlı olan böylesidir..

tartıştığınızzzz müdür çağırmışş ama bahane küçültme , iste tazminatını

tatlım ben devlette muayene bile olmayı beceremedim ki şimdiye kadar
Zaten onları bekleyecek zamanımda olmuyor hemen işe dönmem gerekiyor..Doktorda dedi parmaktan lın diye saat 11 olmuştu artık dedi yarına artık.. Bende yarın izin alamam kusura bakmayın dedim, hiç eziyet etme kendine dışarda yaptır dedi doktorum.. Bakalım c.tesi halletmeye çalışıcam..

Ayy canım epudural sezeryan'dan korkuyorum ben.. Normal doğumda epuduralden korkmuyorum ama.. Bir makale okumuştum ondan sonra soğudum epudural sezeryan olayından.. Arkadaşın nerde doğum yapmış ? Hangi hastanede ?

nası yaaa
inanmıyorummm...

Aysun ciddimisin sen ?

bunu yapmazlar ama, yani böyle şey olurmu? zaten senin doğum iznin geldi sayılır ne kaldı ki? sen bence patronla konuş.. Tazminatını vermezlerse de hemen SGK'ya git şikayet et !!

Böylesi bir zulüm yok yani
Sen önce patronunla konuş tatlım

bu kadar da ahlaksızlık olmaz yaa... bahaneye de bak. kesinlikle patronla konuş. taviz verme. tazminatını da al. gerekirse şikayet et.

Haklısın canım,o zaman c.tesi gidersen parmaktan yaptırmalarını iste hem de çabucak bi işlem..

Akrabamız Amerikan Hastanesi'nde yapmış doğumunu,o da diyo zaten iyi bi anestesi uzmanı olsun eğer epidural yaparsan diyo
bakalım nolacağız,Allah hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah..

inan ki üzülmüyorum içim bir hoşşş

Aslına bakarsan senin için sevindim bilediyebilirim stresten uzak bir 3 ay geçireceksin ama bir yandan üzüldüm de, Doğum izni için o kadar dişini sıktın şunun şurasında ne kalmış ki ?

Bence bilinçli yapılan bişey bu.. Tazminatınıda çatır çatır alırsın kuzum onlar gönüllü vermese SGK alır merak etme

masalalh tosuncuga allah analı babalı büyütsün

saka mı aysun
bunalrın boyel yapacagı bellıydı aslında sureklı sorun cıkarıp duruyolardı ama boyel pat dıye de olmaz kı canım
hakkında hayırlısı bıtanem gerı donüşü olabılır mı bılmıyorum ama ıyıce konus olmazsada butun haklarını al bunlardan

Oyy tepkilerini severim onun bennn İsmi de çok güzelmiş tatlımm, bir dahakine de sen koyarsın artık
Bizim bebiş de çok hareketli teyzesi hiç uyumuyor sanki ordan oraya taklalar atıyor karnımda ve hareketleri dışardan bile belli oluyor artık. İsim konusunda da şu an aklımdaki Defne Alya canım. Bakalım belki daha güzeli olursa değiştiririm de

Enemm maşallah tatlımm bir tosuncuk daha, son günlerde aldığımız haberler hep 4 kilo ve üstü bebeklerin, bizimkiler kaç kilo olacak acaba?

Ama neden kii?? Konuş tatlım sen patronla. Ve sakın tazminatından da vazgeçme. Ağzıma bir sürü laf geldi geldi geri gönderdim o patronlarına senin, Allaha havale hepsi

sezeryan olursan genel anestezi mi olucan kuzum ?

versin versin sana 5-10 tane vitamin versin de biz de rahatlıyalım artık, dimi aysun
sezeryan mıydı??

evet geliyo :) kızımızın şansı :)
boşver, bebiş çıplak kalıcak değil ya :)
hehe dimi yaaa...esraaa 89 günün kalmışşş ne güzel..
aminnn.. ayy 38 miii ayy bize de cok az kaldı o zaman:) kızdır heralde dimi erkek daha cok bekliyo

a aaaaaa....... şok oldum yaaa ben problem oldunu bile bilmiyorummm. canım çok geçmiş olsun ya böylesi hayırlıdır belki.

Aysunnn nun tartıştığı müdür zaten böyle bişi yapacak gibiydi, aysunda diyordu kendim mi çıksam diye, göz dağı vermişlerdi... hatrlıyrum

iyi ki kendin çıkmamışsın kuzum, şimdi tazminat alırsın şikayet etttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…