2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Amin canım.. Dün çok kasılmalarım olmuştu doktor birde nts'ye bağladı beni bugün ne olur ne olmaz diye, gelenler hep son günlerinde benim karnım küçücük.. Bakıyorlar ne yapıyor bu diye... O kadar çok son günlerinde hamile görünce korktum bende doğumdan ne yalan söyliyim.. Herkez de bir korku zaten konuşuyorlar nasıl olacak diye :26::26:

Allahım Hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah

Tatlım bu aralarda sen nerdesin bak,immmmmm neler yapıyorsun,

pek grmediğinden haberin yokturr

Bundan sonra da bol bol dinlenirsin canım.Bebişinle ilgilenirsin artık..

nası yaaa
inanmıyorummm...

bu kadar da ahlaksızlık olmaz yaa... bahaneye de bak. kesinlikle patronla konuş. taviz verme. tazminatını da al. gerekirse şikayet et.

eşimle konuştum şimdi azıcık agladım sanırım onların beni çıkarması zoruma gittiii

ohh rahatladımmm kovuluyorummm uleennnn

bu zamana kadar işten çıkardıklarının tazminatını verdiler

banada verirler herhalde patrona kırıldımm konusmaya gerek yok isterse o çağırsın beniii:2: muhasebedeki patronun oglunun yanınada yarın çıkıcam şimdi çıkarsam ağlarım sinirden

akşam hem eşimle arastırıcaz ne gibi haklarımız var diye

hayırlısı napalım

aaa nts ye mi girdin nasıl bişi kaç çıktı sancın ?

Gün yaklaştıkça korkular artacak kuzum

bu zmaana kadar çıkan herkesin tazminatını verdiler benimkini de verirler herhalde

1 maaşım 1 tazminat 14 gunlukte izin param varrr dua edinde hepsini versinler canımm

Enemm maşallah tatlımm bir tosuncuk daha, son günlerde aldığımız haberler hep 4 kilo ve üstü bebeklerin, bizimkiler kaç kilo olacak acaba?

Aynen canım yaa maaşallahı varmış bebişin darısı bize inşallah hayırlısıyla..

aminnn.. ayy 38 miii ayy bize de cok az kaldı o zaman:) kızdır heralde dimi erkek daha cok bekliyo

Yaa sorma 38 olursak bizim de 10 haftamız falan kaldı düşünsenizeeeErkek canım,oğluşu oldu..

Hadi yaa,ya inan millet çatır çatır doğuruyo bana da bi cesaret geldi,nst için erken değil miydi ya?

sezeryan olursan genel anestezi mi olucan kuzum ?

evet canım.. Genel anestezi daha rahat diye düşünüyorum.. Zira Açelya Akkoyun'du galiba onun doğum hikayesini okumuştum epudural sezeryanla olmuş ve pek iç açıcı değilmiş.. Tabi anestezi uzmanı çok önemli nilgün'ün dediği gibi ama anestezi uzmanının da tecrübesini nasıl ölçer ki insan veya nasıl araştırır bilemedim yani.. Hastanemde doğum yapmış kadınlarla konuşucam artık soteye yatıp yeni doğum yapmışları avlayıp ağızlarından laf alıcam

ayyy süperrrmiş teyzesi yesinnn cadıyı,adıyla yaşasın prensesin tatlımmm vala ayneen biz de öyleyiz. geceleri kara kara düşünüyorum bazen bu saatte beni uyutmuycak sıpam doğunca diyorumm canları sağolsunn da

Tatlım bu aralarda sen nerdesin bak,immmmmm neler yapıyorsun,

pek grmediğinden haberin yokturr

yasminciiim taşındım demiştim ya netim yoktuuu yeni baglandı. ben de hemen size baglandım ramazan rehaveti işte canım nolsun yaa tutamasak da etki etti..hele şu sıcaklarr yok mu elim kolum kalkmıyo inan. sende ne var ne yok. oğluşun napıyo hepimizden öndesin var mı cok bi farklılık canım ?

ayyy canım benimmmmmmm gözyaşlarına kıyamam

ama yani hamile kalan her bayan çıkarılmaz kiiiii hayret yaaa çok sinirlendim kuzum bende

sen bilirsin sakinleşşş

şey yap oh be kurtuluyorummm buradan felan de

bu zmaana kadar çıkan herkesin tazminatını verdiler benimkini de verirler herhalde

1 maaşım 1 tazminat 14 gunlukte izin param varrr dua edinde hepsini versinler canımm

amin canım vermezlerse şikayet ederinnnnn

hehe dimi yaaa...esraaa 89 günün kalmışşş ne güzel..

evet bişi kalmadı :)

hiç sıkma kendini. bak benden önce izne çıkıyosun bi kaç gün zor geçer. zaten çıkıcaktın, ne güzel evde bebeğe bol bol hazırlık yap, kafanı dinle... en başından beri aptal insanlarla uğraştın. yeter bu kadar.

Allaha havale ettimm umarımmm işlerin altından kalkamazlardaaaa adımı sık sık anarlarr o şöyle yapıyordu böyle iyiydi diyee Allah aratsınnn aminnnn

birdeee bana diyorkiii sizin yerinizdeee A olsaydı patrona çıkar ya o ya ben derdim dedi ama siz emek verdiniz buraya demem dedi bende diyebilisiniz de dedim yok demedim dedi

ben mesajı aldımmm huzurluyumm çunku birilerinin arkasınaa dusen bir yerde calısmıcam artık

canım tabiki sinir bozucu sinirden ağlaman çok normal yani bu akşam sakin kafayla bir bakın eşinle iyice sonra yarın konuş kiminle konuşacaksan rabbim hakkınızda hayırlısını versin kuzucum umarım hiç bir hakkın kalmadan ayrılırsın seni daha fazla üzemeezler inşallah

inşalllaahh çatır çatır alırsın tatlım. değsin yaşadığın sıkıntıya...

kızlar mukabelem var 3.30 da ancak hazrlanırım. gelirim yine inşşş.. sizi cidden özlemişimmm bi daha böyle ayrı kalmam inş öpüldünüüüüüüüz

amin canımm saolasın

evet sakin kafayla konuşmak lazım

evet ya eşimdee yoruldugun yıprandıgın yeter boşver iyi olmuş dedi

ohh beeee wallahi hafifledimmmm ben eşime 2 ay daha destek olacaktım ona uzuldum nasip Rabbim gönderiyor rızkımızı

Aminnnnn

terbiyesize bak yaaa. adam resmen sana takmış kafayı... böyle kişilik sorunları olan insanlarla nasıl çalışıyolar anlamıyorum. adamın derdi resmen senleymiş.

amannn boşver aysunum. valla bi yandan kıskandım seni artık topik baya sessizleşicek desene :26:

Araştır kuzum 1 kuruşunu bırakma onlara
işveren değilmiş o adam, işverenlik böyle olmaz Allah sorsun hesabını
Ama tam hakkını vermezse şimdilik SGK'da sorsun.. Şikayet et hiç tereddüt etme sakın.. Öküz öldü ortaklık bozuldu dersin.. Hareketinin dile gelmiş halini anlar belki...

aaa nts ye mi girdin nasıl bişi kaç çıktı sancın ?

Gün yaklaştıkça korkular artacak kuzum

valla yan yatıyorsun bizim aldığımız doppler varya evde kullandığımız onun biraz büyücenek olanını bağlıyorlar sana sancı ölçüyorlar.. Şimdilik sancım yok var ama şiddetli değildi.. Yanımda yatan 9 aylık kızın sancısı 0 'ken bende 16 felandı ama azdı yani.. Oğlum habire tekmeledi cihazı ama Nasılda denk getirip vuruyor bir duysaydın ona gülmekten ekrana bakamadım desem yeridir 20 dakika oynadı onunla velet

Kuzumm hiç üzme kendini, belliydi böyle yapacakları...
En azından hamişliğinin son aylarını kafan rahat bir şekilde geçirirsin. Senin gibi çalışkan hatunu da arasalar da bulamazlar artık, beter olsunlarr

ben geldim kaynanacığım geldi az oturdu gitti sonra esrayı okula yazdırdım ama sinir oldum karsılaştığım bir şahıs yüzünden
aysuncum geçmiş olsun canım ama senin çıkmandan onların çıkartması daha hayırlı oldu bence tazminatını hak edersin böylece alacağını alırsın emeğinin karsılığı gelir seni bulur

ee belden yapanda da önemli hepsi için önemlii ama işte bulamazsın ki onu artık kendimizi Allaha havale edip bırakıcaz kuzum hayırlısıı

evet canım uzun sürdü taşınman senin :) iyi yaptınnn bağlan tabii özledikk evet canım herkes şikayetçi sıcaklardann, oğluş iyi kuzum bişi yok hareketlii :)

amannnn ohh yandannn ne halleri varsa görsünlerrrrrrrr,

evde net vardı demi senin bizden kopma bakk uçarımm sana

kızım ne kıskanması yahuuuu Allah iyiliğini versinn işten çıkarılıyorum ben keşke bende devlette olsaydımm

işveren birde babamın arkadaşı wallahi versinlerrr onlaraa mahfederim babamı ararım söylerim bakanlıkları baslarına bela ederim bana verecekleri az miktarda bakanlıga verecekelri ceza trilyon

Kuzumm hiç üzme kendini, belliydi böyle yapacakları...
En azından hamişliğinin son aylarını kafan rahat bir şekilde geçirirsin. Senin gibi çalışkan hatunu da arasalar da bulamazlar artık, beter olsunlarr

aynen canımm artık dinlenirim evimde biraz eşimde zaten karnın iyice büyüdü zorlanacaktın dedi

Allaha havale ediyorum o isg uzmanınıdaa saolsun sayesinde ayrılıyorum işteenn patron buna sormuşş aysun hanım olmazsa işler ilerler mi demiş oda evet devam eder sorun olmaz demişşşş

devam ettirsinler o zaamaannn bana patron isg uzmanını çıkaralım dediğinde ben iziin vermemiştimmm kimsenin ekmeğiyle oynamayayım dedim ama insanlar şerefsiz olmuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…