ee belden yapanda da önemli hepsi için önemliiama işte bulamazsın ki onu artık kendimizi Allaha havale edip bırakıcaz kuzum hayırlısıı
evet canım uzun sürdü taşınman senin :) iyi yaptınnn bağlan tabii özledikkevet canım herkes şikayetçi sıcaklardann, oğluş iyi kuzum bişi yok hareketlii :)
amannnn ohh yandannn ne halleri varsa görsünlerrrrrrrr,
evde net vardı demi senin bizden kopma bakk uçarımm sana
aysunum sımdı okudumda uzulme sakın agla agla rahatla sonrada onların ıcabına bak cnm ısyerınden alacagın paranın yanında sskdan doğum paranı alabılıyorsun hemen sskya gıt ve neler gerektıgını sor oldumu cnm
evet yaaa o zaman pilates topu olurzzz
canım radyologa gitti oda erkekte olabilir demişşş pozisyonundn dolayı belli değil
sende az almışsın heee bizi kandırıyorsun burdaaa
bende çok uzunum anlatamam 168 cm
yok kız kıyamam ben kocamaa onu öper sarrarımmm sarmalarım
evet gitmez miiiisende var mı çatlaklar
canımm kesinlikle katılıyorum sanaa
bende ferrum demir hapını 3 gundur içmiyorum kilom 900 gram fark ettikilo mu aldırıyorlar ne
aysunum sımdı okudumda uzulme sakın agla agla rahatla sonrada onların ıcabına bak cnm ısyerınden alacagın paranın yanında sskdan doğum paranı alabılıyorsun hemen sskya gıt ve neler gerektıgını sor oldumu cnm
nasıl ssk dan dogum paramı alıyorum canım vermezlerkii sigortam bitirilecek
nasıl ssk dan dogum paramı alıyorum canım vermezlerkii sigortam bitirilecek
kızlarrr o tartıştıgımız müdür beni odasına çağırdı
ve patronun emriyle işime son verilmişş cuma gunu cıkısımı yaptırmalıymışımmm
ben şimdi napayım patronla konuşayım mı ?????
hamilelik tazminatı nasıl alırım acaba
kızım ne kıskanması yahuuuu Allah iyiliğini versinn işten çıkarılıyorum benkeşke bende devlette olsaydımm
işveren birde babamın arkadaşıwallahi versinlerrr onlaraa mahfederim babamı ararım söylerim bakanlıkları baslarına bela ederim bana verecekleri az miktarda bakanlıga verecekelri ceza trilyon
aynen canımm artık dinlenirim evimde biraz eşimde zaten karnın iyice büyüdü zorlanacaktın dedi
Allaha havale ediyorum o isg uzmanınıdaa saolsun sayesinde ayrılıyorum işteenn patron buna sormuşş aysun hanım olmazsa işler ilerler mi demiş oda evet devam eder sorun olmaz demişşşş
devam ettirsinler o zaamaannn bana patron isg uzmanını çıkaralım dediğinde ben iziin vermemiştimmm kimsenin ekmeğiyle oynamayayım dedim ama insanlar şerefsiz olmuşş
Tatlımm, o isg uzmanı da yeni gelmişti değil mi? Demek ki taa ne zamandan yapmışlar planı, uzmana da sormuşlar işler yürür mü diye.Dediğin gibi valla insanalrda ne şeref kalmış ne de haya,, senin sekreter de kına yaksın bi yerlerine artık.kızım ne kıskanması yahuuuu Allah iyiliğini versinn işten çıkarılıyorum benkeşke bende devlette olsaydımm
işveren birde babamın arkadaşıwallahi versinlerrr onlaraa mahfederim babamı ararım söylerim bakanlıkları baslarına bela ederim bana verecekleri az miktarda bakanlıga verecekelri ceza trilyon
aynen canımm artık dinlenirim evimde biraz eşimde zaten karnın iyice büyüdü zorlanacaktın dedi
Allaha havale ediyorum o isg uzmanınıdaa saolsun sayesinde ayrılıyorum işteenn patron buna sormuşş aysun hanım olmazsa işler ilerler mi demiş oda evet devam eder sorun olmaz demişşşş
devam ettirsinler o zaamaannn bana patron isg uzmanını çıkaralım dediğinde ben iziin vermemiştimmm kimsenin ekmeğiyle oynamayayım dedim ama insanlar şerefsiz olmuşş
Araştır kuzum 1 kuruşunu bırakma onlara
işveren değilmiş o adam, işverenlik böyle olmazAllah sorsun hesabını
Ama tam hakkını vermezse şimdilik SGK'da sorsun.. Şikayet et hiç tereddüt etme sakın.. Öküz öldü ortaklık bozuldu dersin.. Hareketinin dile gelmiş halini anlar belki...
valla yan yatıyorsun bizim aldığımız doppler varya evde kullandığımız onun biraz büyücenek olanını bağlıyorlar sana sancı ölçüyorlar.. Şimdilik sancım yok var ama şiddetli değildi.. Yanımda yatan 9 aylık kızın sancısı 0 'ken bende 16 felandı ama azdı yani.. Oğlum habire tekmeledi cihazı amaNasılda denk getirip vuruyor bir duysaydın ona gülmekten ekrana bakamadım desem yeridir 20 dakika oynadı onunla velet
canım bu ne güzel dua...vallahi içim titredii özeliiklee şu cümlende "evlatlarımızı öyle güzel yaratsın ki( onun yarattığı herşey güzeldir) evlatlarımıza bakınca bunu bu kadar güzel yarttın kim bilir sen ne güzelsin mevlan deyip rabbimize yönelmeyi nasip etsin bize"merhabalar kızlar ben geldim.kızımı gördümde geldim.çok şükür bir problem yok.kızım 720 gr mış.maşallah deyin.açlık kan şekerim için kan verdim.şimdi 50grlık şeker içtim.saat 13:00 gibide tokluk kan şekeri için kan vermeye gidecem.rabbim yavrularımızı sağlıklı sıhhatli ayıpsız kusursuz kucağımıza almayı nasip etsin.rabbim bizi yavrularımızla imtihan etmesin.ilk önce bizi onlara hayırlı anne baba sonra onları bize hayırlı evlat eylesin.evlatlarımıza baktığımız her an rabbimizin büyüklüğünü görüp şükretmeyi nasip etsin mevlam.evlatlarımızı öyle güzel yaratsın ki( onun yarattığı herşey güzeldir) evlatlarımıza bakınca bunu bu kadar güzel yarttın kim bilir sen ne güzelsin mevlan deyip rabbimize yönelmeyi nasip etsin bize.kadir mevlam evlatlarımızı ona şükür vesilelerimiz olarak yetiştirmeyi nasip etsin.amin amin.
bu dua tamamen içimden gelerek yapılmış bir dua.rabbim kabul etsin inş.
hadi yaaa bak yaramazaoyuncak sandıı heralde
benimki de geçen gün babası ileri konuşurken çenesine vurduu
göbeğime dayanmştı, çok masraflı bu oğlan felan derken bir çaktı çeneyeeeeeeeekoptuuukk
Kızlar Lavinya nerede ?
Bilen varmı ? Erken doğum riski vardı bişey olmasın sakın
hadi yaaa bak yaramazaoyuncak sandıı heralde
benimki de geçen gün babası ileri konuşurken çenesine vurduu
göbeğime dayanmştı, çok masraflı bu oğlan felan derken bir çaktı çeneyeeeeeeeekoptuuukk
Kızlar Lavinya nerede ?
Bilen varmı ? Erken doğum riski vardı bişey olmasın sakın
canım bu ne güzel dua...vallahi içim titredii özeliiklee şu cümlende "evlatlarımızı öyle güzel yaratsın ki( onun yarattığı herşey güzeldir) evlatlarımıza bakınca bunu bu kadar güzel yarttın kim bilir sen ne güzelsin mevlan deyip rabbimize yönelmeyi nasip etsin bize"
[/COLOR]
Bende dün oturdum yusuf suresi'ni okudum.güzel olurmuş bebişlerimiz aman sağlıklı olsunlar da gerçi güzellik 2.planda kalsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?