2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
AYSUNUM cnm benım okudum sımdı ınan cok uzuldum beım arkadaşımı uzdukelrı ıcın ya bu özel sektör denılen olay okadar acımasız kı herkez kafasına göre takılabılıyo sımdııden sonraq cnm sana duam ınşalla tum haklarını sonuna kadar alabılmen olur ttalım sakın canını sıkıp ağlama kıyamam yaşlarına

nasıl ssk dan dogum paramı alıyorum canım vermezlerkii sigortam bitirilecek
bende alabılıyorusn dıye bılıyorum tatlım mervenın dedıgı dogru ama sen ayrıntılar ıcın gıt konus sgk yla
hatta dedıgı gıb ıbelkı ıssızlık parası bıel alırsın 6 ay mı ne oluyo afferın kız merve aysunu zengın ettın bı anda
Kızlar Lavinya nerede ?

Bilen varmı ? Erken doğum riski vardı bişey olmasın sakın

bende merak ettım ıns ıyıdır:26:

kızlar bursa il sgk yı aradım

ben dedimki " ben 6 aylık hamileyim ve 2 gun sonra çıkış yaptırcaklar tazminat hakkım nolucak ben hamileyim dedim"

onlarda bana "kesinlikle hiçbir belgeye imza atmayın ilçe sgk ya gidin hamile oldugunuzu işten çıkarıldıgınızı söyleyin " dedi

biz size evrak hazırlayıp işyerine vermenizi söylucez dedi"

ben yarın sgk ya gideyim o zaman

dogum paranızı bu işlemi halledin zamanı gelince alırsınız dedi :26:

kızlar bilemedim napim ben şimdi

Benimkide deniyorda daha tekme yemişliği yok, ama kaşınıyor yani yakında yer
Geçen akşam elini karnıma koymuş tekmelerini hissetti " oğlum napıyosun !! anne o futbol topu değil o kadar vurulurmu?" diyor

Bak hele sennn, babasının dedikleri hoşuna gitmedi tekmeyi atıverdi demeeek
Şimdinin çocukları çok alem anacımm

dmi alemlerrr

cnm bende kızımda genel anestesı oldum zaten benım dr umda tum rısklerını anlattı epıdural den o anda vazgectım kı benı başında urkuten acelya akkayonun bellı bı kattan sonra uyuşma olmamasıda olayı benıde dahada uzaklaştırdı ve cevremdekı pek cok olay nasıp olursa yıne genel olucak

calısmıyorum bukadar bılıyorum bıde calıssam neler yapcamm:)) yok kız evde bosbos oturmaktan saga sola sarıyorum ya hep onu sıkayet et bunnu sıkayet et arastrıyorum felan ınsallah bu dedıklerımızın hepsını alabılır aysun

sgk'ya bir git tatlım bakalım ne evrağı verecekler.. Nasıl yol gösterecekler..

cnm kasınlıkle sana söylenenı yap onlar senın haklarını cok daha ıyı korurlar oraya gıtmeden hıcbışey ımzalama

bak kadında benım dedıgımı demıs allahım aklımı seveyım ımzalama hıcbıseyı.yarın ılce sgkya gıt ve yapılması gerekenlerı yap.haa bırde sabah ılk ıs saglık ocagına gıt ve yarın ıcın rapor al.rapor al kı ısyerı tutanak tutmasın ızınsız ve mazeretsız ıse gelmedıgın ıcın.tamammı.

Canım ihmal etme mutlaka git ilçe sgk ya gerçekten yardımcı oluyorlar bu konuda...

aysun bencede sgk ya git canım o senin hakkın ve iş yerinle alakası yok o parayı devlet veriyor neden mahrum olasın.bebişine altın alırsın.

arkadaşlar sonuçlarım iyi çıktı çok şükür.açlık kan şekerim 78 tokluk ise 108.

geçmiş olsun canım.

canım iyi etmişsin aramakla... aynen yarın ilçe sgk ya gidiyosun ve gerekli evraklarını alıp işyerine veriyosun.
napıcaksın tabii ki de denileni yapıcaksın.. sakın bu saatten sonra aman patron babamın arkadaşı, ayıp olur falan diye de düşünme. seni işten çıkardılar, hem de gayri ahlaki bir biçimde... denileni yap sen.

bu linkide aysun atmıştı, sık kullanılanlara ekledim bende :)
sen bütün önemli duaları sureleri yaz ver ellerine, sen doğumdayken onları okusunlar sürekli.

Tamam işte tatlım yarın hemen git ilçe sgk'ya doldur ne gerekiyorsa.Oooh doğum paranı da alacaksın sgk dan daha ne olsunnn

aysunnn

canım merve haklı. yarın için rapor al... öyle ben hastaneye gidicem falan da deme. sabah git al raporunu. eşin götürsün olmazsa işyerine yada fakslayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…