2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
tamam canım 99ar tane bunu okuyalım...

313 ayetel kürsiye ne dersiniz??

ben 30 tane okurum.

bende okurum oda olur sayı tamamlanırsa okuyam ayetel kürsiyide

ama 99 ar tane şu ya mübdi diyelim kızlarrrrrrr olur mu ? Haticenin erken doğum olmasın bebek zamanında gelsinn diyeceğiz.

hatta çok terseniz bölüşünn ?

Son düzenleme:
kızlar dün doktora gittim benim kolestrol 531'e yükselmiş :2: kansızlık ilerlemiş :2: benden bebeğime giden kanda azmış bebeğimdede kansızlık varmış yani haftaya randewu verdi bakılacakmış yine.ne olacak bu boyle bilemedimki kan hapı falan verdi ama kolestrole yapacak bişey yok diyor...aranızda varmı benim gibi sorunu olan?

geçmiş olsun canım. inşallah hap ile düzelir.

bende 50 tane başladım bileee kızlar Allah şifa versin dualarımızı kabul etsinn....

esra86: 30
merwecik: 30
tospis: 50

toplam:110[/QUOTE]

yettım garıııı 30da ben okurum mubdı de derım:)

süpersinnnn

okuyalım tabi.. Hatta araştıralım veya annesinin birtanesi bilir.. Böyle durumlarda okunacak ayet varmı ? Onuda okuyalım

netten bulduk 99 kere diyo kuzum

bende 50 tane başladım bileee kızlar Allah şifa versin dualarımızı kabul etsinn....

aminnn süpersin

geçmiş olsun canım. inşallah hap ile düzelir.

toplam:110
[/QUOTE]

kız bana yazmışsın 30

bu arada 99 kere okudum ya mübdiyi

Allahım sen Hatice kulunu erken doğumdan koru yarabbim, acil şifalar ver aminnn

Allah kabul etsinnn

tamam tatlım bende okurum

Allah razı olsun canım..
kaç yazalım.. tam sayı olsun...

süpersinnnn

netten bulduk 99 kere diyo kuzum

aminnn süpersin

kız bana yazmışsın 30

bu arada 99 kere okudum ya mübdiyi

Allahım sen Hatice kulunu erken doğumdan koru yarabbim, acil şifalar ver aminnn

Allah kabul etsinnn[/QUOTE]

anlamadım canım 30 yazıyım mı??

slm cnm bende de biraz kansızlık çıktı 2 katına çıakrdı demir hapını onun dışında kolestrol çıkmadı bilmiyorum kuzumm

ferah tut içini

Çok iyi düşündünüz,

benimde içim çok sıkıntılı, haticeme de şifa olur

hadi okuyalım !

ayetel kürsi kaçar tane ?

"ya mübdi" 99 tane okuyorum.

anlamadım canım 30 yazıyım mı??[/QUOTE]

30 yaz canım banada ben ayetel kürsi'yi ezberleyemedim çünkü küçüklüğümden beri.. yanlış okumak günah diye diye korkudan ezberleyememiştim.. Öylede gitti.. Bakarak okuyacak şimdilik 30 olsun bitireyim eksik kalırsa alırım yine

anlamadım canım 30 yazıyım mı??

30 yaz canım banada ben ayetel kürsi'yi ezberleyemedim çünkü küçüklüğümden beri.. yanlış okumak günah diye diye korkudan ezberleyememiştim.. Öylede gitti.. Bakarak okuyacak şimdilik 30 olsun bitireyim eksik kalırsa alırım yine[/QUOTE]

tamam canım . katılman bile yeterli... ben de zor ezberlemiştim :)

hayatbanagüzel:30
kaju80: 30

toplam:170

30 ayetel kursı ve 99 ya mubdı okudum kızlar esracım ayetel kursı eksık kalırsa bana yazarsın yıne oldumu allahım kabul eder ınsalla annelerıyle kınık bebeklerının dualarını hem hatıcemızı hem bebegını hemde bızım bebeklerımızı sag salım gununde gelısımını tamamlayarak kucagımıza almayı nasıp etsın amın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…