kızlar ne okunacaksa ne kadar banada yazın
bende okuyorum bitanem 30
anlamadım canım 30 yazıyım mı??
50de ben okurum allahın izniylee...
ya mübdi 99 kez deriz zaten hepimiz inşallahh...
benimde ekstradan bildiğim dua yokk canlarım...
50de ben okurum allahın izniylee...
ya mübdi 99 kez deriz zaten hepimiz inşallahh...
benimde ekstradan bildiğim dua yokk canlarım...
30 ayetel kursı ve 99 ya mubdı okudum kızlar esracım ayetel kursı eksık kalırsa bana yazarsın yıne oldumu allahım kabul eder ınsalla annelerıyle kınık bebeklerının dualarını hem hatıcemızı hem bebegını hemde bızım bebeklerımızı sag salım gununde gelısımını tamamlayarak kucagımıza almayı nasıp etsın amın
30 yaz canım banada ben ayetel kürsi'yi ezberleyemedim çünkü küçüklüğümden beri.. yanlış okumak günah diye diye korkudan ezberleyememiştim.. Öylede gitti.. Bakarak okuyacak şimdilik 30 olsun bitireyim eksik kalırsa alırım yine
canım 313 ayetel kürsi okuyoruz hep birlikte...
isteyen de 99 adet ya mubdi okuyor.
esra86: 30
merwecik: 30
tospis: 50
hayatbanagüzel:30
Kaju80: 30
Beysal: 30
toplam: 200
tamam kim için okuyoruz ben 99 ya mubdiu yu okurum 30 da ayet el kürsi
canım ayetel kürsi istediğin kadar 1 tane bile yeter... önemli olan çok kişinin okuması.
30 daha yaz canım bana ben bitirdim devam edeyim ben hızlı okurum çocukluktan alışkanlık Allah tüm şifa bekleyen kullarına acil şifa versin...[/QUOTE]tamam canım . katılman bile yeterli... ben de zor ezberlemiştim :)
esra86: 30
kaju80: 30
toplam:170
99 tane "ya mübdi" , 5 tane "ayetel kürsi" okudum
"Allahım hatice kulunun bebeğini hayırlısıyla, sağlıkla kucagına almasını nasip et,
onu ve bebeğini koru" amin
Allah kabul etsin !
"Allahım hatice kulunun bebeğini hayırlısıyla, sağlıkla kucagına almasını nasip et,
Allah kabul etsin !
burdakı bu bırlık beraberlıgı cok sevıyorum oturdugumuz yerden bız de sevaba gırıyoruz hem allah kabul edıyorsa bı arkadasımızın sıkıntısını hafıfletmeye vesıle oluyoruz.ön ayak olanlardan da allah razı olsun
30 daha yaz canım bana ben bitirdim devam edeyim ben hızlı okurum çocukluktan alışkanlık Allah tüm şifa bekleyen kullarına acil şifa versin...
burdakı bu bırlık beraberlıgı cok sevıyorum oturdugumuz yerden bız de sevaba gırıyoruz hem allah kabul edıyorsa bı arkadasımızın sıkıntısını hafıfletmeye vesıle oluyoruz.ön ayak olanlardan da allah razı olsun
esra applepay ıle 285 oldu
[/QUOTE]esra86: 30
annesininbirtanesi: 50
ilknurakdemir: 30
toplam: 280
Allah kabul etsin !
esra applepay ıle 285 oldu
allah kabul etsin cnm
dimi gözlerim doldu bittiğini görüncee aminnnnn
esra86: 33
tospis: 80
annesininbirtanesi: 50
ilknurakdemir: 30
toplam: 313
kızlar bitti.. hepinizden Allah razı olsun
evet ne güzel değil mi... zor sıkıntılı zamanlarımızda birbirimize dua edebiliyoruz...
tospis en son aldığın 30u 25 yapalım canım
apple pay 5 taneyi alsın.
evet ne güzel değil mi... zor sıkıntılı zamanlarımızda birbirimize dua edebiliyoruz...
tospis en son aldığın 30u 25 yapalım canım
apple pay 5 taneyi alsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?