2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
popo kemiklerim sızlıyo nedenini bilen var mı?

dün sandalyede oturdum biraz aceba o tetiklemiş olabilir mi?

Okudum ben canlarım ona göre yapın dağılımı..

tamam canım tospisten 5 düştük... mesajla da ilettim ona, burda görmez belki diye...

günaydın kızlar haticeye okunan aytelkürsiler bitti mi?
ben sedece 99 ya mübdi mi okuyayım ne yapayım?[/QUOTE]

bitti canım..
99 Ya Mubdi oku sen de...
olmazsa ilerleyen zamanlarda tekrar okuruz.. İnşallah gerek kalmaz...

kızlarrrrrrr süperizzzzzzz

allah kabul etsinnnnnn

hepinizi çok seviyorum ben yaaaaaaaaaaa

yasemin ne güzel biliyo musun... hiç tanımadığımız insanlar bizim için üzülüyolar, dua ediyolar, şifa diliyolar Allahtan. Bir sürü kişi ruyasında lavinyayı görmüş... Düşünsene bu çok tuhaf aslında. Hiç tanımadığın bir insanı kafaya takıyosun ve ruyalarına giriyor... Maşallahh
Topicimize de bi nazar duası mı okusak ne

sulu göz mu oldum ne bitti canım Allah kabul etsin insallah düzelir hepimiz saglıklı bir sekılde bebeklerımızı kucagımıza alırız .Pekı benım gıbı sekerı cok yukse olup diyet yapan var mı? aranızda

esra86: 33
merwecik: 30
tospis: 75
hayatbanagüzel:30
Kaju80: 30
Beysal: 30
annesininbirtanesi: 50
ilknurakdemir: 30
applepay:5

toplam: 313

allah şifa versin.. Bebeğini ve hatice'yi korusun.. Allah kabul etsin inşallah.. Kızlar ağzınıza sağlık

kızlar ya karnımın ıcı acıyo mu agrıyo mu öle bısı bazen serlesıyo bazen yumusuyorr kasıklarım otururken bıle agrıyo bıde belım var tabıkı.

kontrolum de taa 22 agustosta saglık ocagına gıdıvrdım sabh kalp atısları normal bebısımın evhamlanmıyım hemen dımıı:))

bı ılk 3 ay ömrumden ömur yedı herald ebu son 3 ay da öle gecıcek:))

popo kemiklerim sızlıyo nedenini bilen var mı?

dün sandalyede oturdum biraz aceba o tetiklemiş olabilir mi?

benim hamileliğin başından beri kuyruk sokumu kemiğim ağrıyo... oturma simidi aldım ama fayda etmiyor artık :26:

amin canım inşallah....
burcunun yüksek çıkmıştı canım, ona sor istersen..

allah şifa versin.. Bebeğini ve hatice'yi korusun.. Allah kabul etsin inşallah.. Kızlar ağzınıza sağlık

aminnn...

tamam canım tospisten 5 düştük... mesajla da ilettim ona, burda görmez belki diye...

günaydın kızlar haticeye okunan aytelkürsiler bitti mi?
ben sedece 99 ya mübdi mi okuyayım ne yapayım?

bitti canım..
99 Ya Mubdi oku sen de...
olmazsa ilerleyen zamanlarda tekrar okuruz.. İnşallah gerek kalmaz...

yasemin ne güzel biliyo musun... hiç tanımadığımız insanlar bizim için üzülüyolar, dua ediyolar, şifa diliyolar Allahtan. Bir sürü kişi ruyasında lavinyayı görmüş... Düşünsene bu çok tuhaf aslında. Hiç tanımadığın bir insanı kafaya takıyosun ve ruyalarına giriyor... Maşallahh
Topicimize de bi nazar duası mı okusak ne
[/QUOTE]

evet kuzum yaaaa tüğlerim diken diken olduu çok güzelllll Haticem çok sevinecekkk

hakkikaten nazar değmesinnn maşallah topiğimize 41 buçuk kere tü tü

alllah kabul etsin topikçe sulu gözlülük var bizde

aminnnnnnnnnnnnnn

kızlar haticeyi arıyorumm umarım kalkmıştır

Benimde randevum 22 agustosta mervecim..
sırt ve bel agrısı oluo bende de, şirkette bütün gün oturmaktan.
ilk 3 ayı hiç hatırlatma
son 3 ayda en zor zamanlarımız..Allah yardımcımız olsun..

var canım bir kaç arkadaşın şekeri yüksek çıktı onlar diyet yapıyor.. Benimde azcık yüksek ama 2. yüklemeden sonra belli olacak

evhamlı anne seni :)

merve söylemeyi unuttum.. haftasonu alışveriş merkezlerinde hep sana benzeyen kişiler gördüm biliyomusun... ve çok ilginç hepsi eşiyle ve bebek arabalarıyla geziyolardı... 1-2 değil rahat 7-8 kişiyi benzettim sana

benim eşim de bu ara çok evhamlı oldu.. nerdeyse saatte bi arıyo, iyi misin, bi sorun yok dimi, bi yerin ağrımıyo dimi, aman dikkat et esra, asıl bundan sonrası riskli.. canın istemiyosa bile bişeyler ye, aç kalma sakın, suyunu iç vs... sıkıldım beeeaaaa yiterrrrr

hadi inşallahhhh

Benimde randevum 22 agustosta mervecim..
sırt ve bel agrısı oluo bende de, şirkette bütün gün oturmaktan.
ilk 3 ayı hiç hatırlatma
son 3 ayda en zor zamanlarımız..Allah yardımcımız olsun..

amin canım ben paşa paşa randevumu beklıyım sımdıden telaslanmıyım hersey yolundaydı cunku cok sukur:))

demek bırsuru dobiyle karsılastın haftasonu:)) ay ne guzel ıste ılgılı baba bızımkı de bebek benı sevmıyo dıo ayrıntılıda poz vermedı bıde neymıs babasına tekme atmıyomus.getırıyo elını koyuyo karnıma o anda tekme atmasını ıstıyo oldu:)) allahtan 1 kere hıssettı :)) heyecanlı ama tam baba bılıncınde ve olgunlugunda degıl :)) dıokı playstatıon alalım dıo eve bende ne oyunu dıom kasımdan sonra aksmların hep pışpışlarla gecıcek dıom.:))

hatim etmişsiniz yetişemedim (((((((((((

bende okuyayım ayetel kürsi , bölünmeden okuyabildiğim kadar çok yoğun burası. bide 99 ya mübdi diyim.

burcuuu özel mesaj hakkım yok dıyetmı yapıyorsun?

canım geçmiş olsun diyet yapıyorum dicemde ben hamileğin başından beri yapıyorum. doktor diyet yap mı dedi? şekerin kaç çıktı?

Son düzenleme:
CANIM BENDe aynı böyle senin gibi bir rüya gördüm baya etkilenmiştim...sanırım bilinçaltı yaptık iyice...

kızlarr lavinyaya şurda kaç kişiysekkk birer tane ayetel kürsi felan okuyuversek ? napsakk ?

tamam canım 99ar tane bunu okuyalım...

313 ayetel kürsiye ne dersiniz??

ben 30 tane okurum.

canım bende okumak istiyorum geç mi kaldım çok olanlarından alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…