applepay 5 tane ayetel kürsi okumuş kuzum 50 lerden düşüver istersen ?
Okudum ben canlarım ona göre yapın dağılımı..
kızlarrrrrrr süperizzzzzzz
allah kabul etsinnnnnn
hepinizi çok seviyorum ben yaaaaaaaaaaa
esra86: 33
merwecik: 30
tospis: 75
hayatbanagüzel:30
Kaju80: 30
Beysal: 30
annesininbirtanesi: 50
ilknurakdemir: 30
applepay:5
toplam: 313
popo kemiklerim sızlıyo nedenini bilen var mı?
dün sandalyede oturdum biraz aceba o tetiklemiş olabilir mi?
sulu göz mu oldum ne bitti canım Allah kabul etsin insallah düzelir hepimiz saglıklı bir sekılde bebeklerımızı kucagımıza alırız .Pekı benım gıbı sekerı cok yukse olup diyet yapan var mı? aranızda
allah şifa versin.. Bebeğini ve hatice'yi korusun.. Allah kabul etsin inşallah.. Kızlar ağzınıza sağlık
tamam canım tospisten 5 düştük... mesajla da ilettim ona, burda görmez belki diye...
günaydın kızlar haticeye okunan aytelkürsiler bitti mi?
ben sedece 99 ya mübdi mi okuyayım ne yapayım?
sulu göz mu oldum ne bitti canım Allah kabul etsin insallah düzelir hepimiz saglıklı bir sekılde bebeklerımızı kucagımıza alırız .Pekı benım gıbı sekerı cok yukse olup diyet yapan var mı? aranızda
allah şifa versin.. Bebeğini ve hatice'yi korusun.. Allah kabul etsin inşallah.. Kızlar ağzınıza sağlık
kızlar ya karnımın ıcı acıyo mu agrıyo mu öle bısı bazen serlesıyo bazen yumusuyorr kasıklarım otururken bıle agrıyo bıde belım var tabıkı.
kontrolum de taa 22 agustosta saglık ocagına gıdıvrdım sabh kalp atısları normal bebısımın evhamlanmıyım hemen dımıı:))
bı ılk 3 ay ömrumden ömur yedı herald ebu son 3 ay da öle gecıcek:))
kızlar ya karnımın ıcı acıyo mu agrıyo mu öle bısı bazen serlesıyo bazen yumusuyorr kasıklarım otururken bıle agrıyo bıde belım var tabıkı.
kontrolum de taa 22 agustosta saglık ocagına gıdıvrdım sabh kalp atısları normal bebısımın evhamlanmıyım hemen dımıı:))
bı ılk 3 ay ömrumden ömur yedı herald ebu son 3 ay da öle gecıcek:))
evet kuzum yaaaa tüğlerim diken diken olduu çok güzelllllHaticem çok sevinecekkk
hakkikaten nazar değmesinnn maşallah topiğimize41 buçuk kere tü tü
kızlar haticeyi arıyorumm umarım kalkmıştır
Benimde randevum 22 agustosta mervecim..
sırt ve bel agrısı oluo bende de, şirkette bütün gün oturmaktan.
ilk 3 ayı hiç hatırlatma
son 3 ayda en zor zamanlarımız..Allah yardımcımız olsun..
kızlar günaydın. hatice nin neyi var yaa?????? okunması gereken bişi varsa ben de okurum
canım erken doğum dedi doktor... bakalım haber bekilyoruz...
99 ya mubdi ismini okuyabilirsin canım
apple pay mesajlarına bak tatlımmm
evhamlı anne seni :)
merve söylemeyi unuttum.. haftasonu alışveriş merkezlerinde hep sana benzeyen kişiler gördüm biliyomusun... ve çok ilginç hepsi eşiyle ve bebek arabalarıyla geziyolardı... 1-2 değil rahat 7-8 kişiyi benzettim sana
benim eşim de bu ara çok evhamlı oldu.. nerdeyse saatte bi arıyo, iyi misin, bi sorun yok dimi, bi yerin ağrımıyo dimi, aman dikkat et esra, asıl bundan sonrası riskli.. canın istemiyosa bile bişeyler ye, aç kalma sakın, suyunu iç vs... sıkıldım beeeaaaa yiterrrrr
hadi inşallahhhh
burcuuu özel mesaj hakkım yok dıyetmı yapıyorsun?
CANIM BENDe aynı böyle senin gibi bir rüya gördüm baya etkilenmiştim...sanırım bilinçaltı yaptık iyice...kızlarrr sahiiii rüyalardan bahsedince rüyamda göbeğimm deli gibi oynuyormuşşş
ay bir sağa bir solaaaaaama normal değil anormal bir şekilde, yamuluyooor dalgalanıyor ayak çıkıyor el çıkıyoo hatta tutuyom böle, :18: ayy hayır olsunn yaaaaani tırssstım
Günaydın canlarım...yoğun sıkıcı bi gün
Ancak okuyabildim geçmişi...haticem dualarımız seninle canım..dinlen bol dol..kendine ve pipiloşa iyi bak kuzum...
Aysunum hakkında hayırlısı olsun balım...
kızlarr lavinyaya şurda kaç kişiysekkk birer tane ayetel kürsi felan okuyuversek ? napsakk ?
tamam canım 99ar tane bunu okuyalım...
313 ayetel kürsiye ne dersiniz??
ben 30 tane okurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?