kızlar ben biraz gergin gibiyim sanki,ağlamaklı gibiyim..
bunaldım biraz kaç gündür evdeyim biraz uyumaya çalışayım görüşürüz öpüyorum..
kızlar ben biraz gergin gibiyim sanki,ağlamaklı gibiyim..
bunaldım biraz kaç gündür evdeyim biraz uyumaya çalışayım görüşürüz öpüyorum..
bende öyleyim keyfim yok hiç..
uyu canım dinlenirsin, bende eve gider gitmez uyumayı düşünüyorum ama
diyet iyi canım ...amma canım çok şey istiyor...sıkıyom dişimi doğuma kadar sıkıcam daha 73 gün allah iizn verirse....günde 1 -2 meyve yıyom o kadar...eşimin tatlısının dondurmasının kenarından tadıyom nefis öldürüyom yani...
arabayla 5-6 dakika kuzum...bugun araba bendeydi...öğlende cuma sebebiylee 1.5 saat aramız var..burada durmayım eve gidip adam akıllı yemeğimi yiyeyim birazda uyuyayım dedim..süper olduu
sağol canım Allah razı olsun.
evet siteye bişiler oldu. canım meyve yemeği bırakmamıştım sadece manümden karpuz kavun muz incir üzümü çıkarmıştım. azar azar yerim tekrardan artık.
senin nasıl gidiyor diyet?
ne oldu kuzum? kim seni sinir etti bu kadar? anlatsana beraber döveriz :)
sağol canım. konu bebek olunca üzülüyor insan. Allah evladıyla sınamasın insanı.
geçmiş olsun canım. geceden bişiler yediysen yüksek çıkabilir açlıkta. ama sınırı geçmemişsin yinede. tokluk kaç çıktı?
şekeri içince bebek delirmişti içerde, çok kıpraştı bulantımı arttırmıştı((( bundan sonra kilona dikkat edersin.
kızlarrrrrr benim de inşallah avatarımdaki gibi maviş bir oğluşum olurolasılık var dedemiz boncuk gözlü anneannemiz yeşil bakalım inş. çeker amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn.............
kızlar adem güneş kitapları seti alan var mı aranızda?
birde butikbebede bit pazarı butiğinde tulumlar 5.90 wenice marka...
ihtiyacı olan varsa haberi olsun...
bütün siteleri talan ettim sabah sabah...
ayyy sinirlerim tepemde valla yeni yer düzenlemesi yapıyorlarda
arkamıza mutfak yapacaklarmışş çok sinir oldum bakalım yerimi değiştiricemm
aramadı kuzum yoğundumm bilmiyorm kiii :26:
çok sinirliyim kuşummm sürekli bizim bölümü buluyor herşey
herşye tmm diyen yöneticimizvar
arabayla 5-6 dakika kuzum...bugun araba bendeydi...öğlende cuma sebebiylee 1.5 saat aramız var..burada durmayım eve gidip adam akıllı yemeğimi yiyeyim birazda uyuyayım dedim..süper olduu
amann boşver az kaldı zten.
noldu canım yaa? hayırdırr??
Ne oldu ki sana, neyin var ? azcık sabret izne çıkalım ekşirim başına anneme yakınsın bol bol gezeriz
geçmiş olsun canım, banada uyumak iyi gelir sinirlerim bozulunca
ne oldu kuzum böyle, uyku dediniz bak uykum geldi :)
napalım canım herşey onlar için. bende arada otlandım eşimin tatlılarından akşam çoştum ama yinede iyi çıktı şekerim.
oh süpermiş canım...
ben araba kullanamıyorum.. daha doğrusu kullanmıyorum... bi kaç defa kasıklarıma ağrı girince bıraktım. halbuki doktor araba kullanmanın zararı olmaz demişti ama ben rahat edemedim nedense... :26:
finan müdüremizzzzsürekli kendini ve elemanlarını düşünerek hareket ediyorlarr
bizim kisi tam mıymıy herkes kadının ağzına bakıyor kimse hayır diyemiyor çenebaz bişiiiiiiii
dövelim kuzum gellll
slm kızlar bende şeker yüklemesi yaptırdım bugün gerçekten bööüüü çok kötüymüşama içtik bi yudumda napalım artıkın:))sonuçlar iimiş çok şükür dr um aradı daha çok su içmeliymişim sadece idrarda bakteri var sanırım suya bolca devamm kızlarr çok sıcak burası ofise zor geldim...
ben kullanıyorum canım emniyet kemeri biraz rahatsız ediyorr itiraf ediyorumoh süpermiş canım...
ben araba kullanamıyorum.. daha doğrusu kullanmıyorum... bi kaç defa kasıklarıma ağrı girince bıraktım. halbuki doktor araba kullanmanın zararı olmaz demişti ama ben rahat edemedim nedense... :26:
owwww ne cokmuş öle aranız 1,5 saat
benim arkadasım 8 aylıkken bile kullanıodu hayret ediodum
bürosuna hep kendi arabasıyla gidip geliodu
yarın akşamda ona gidicez iftara şimdi kocaman oldu oğluşu vay be zaman ne cabuk gecio..
ben kullanıyorum canım emniyet kemeri biraz rahatsız ediyorr itiraf ediyorumistanbul trafiğiyle buranınki aynı değilki kuzum...için rahat etmiyorsa mecbur kalmadıkça kullanma tabisi
cuma günleri böylee bebeğim...beyler cuma namazına gidiyorlar yaa 13.30adoğru geliyorlar..bizimde gayri resmi olarakl öğle aramız 12-13.30 arası oluveriyorr
ben kullanıyorum canım emniyet kemeri biraz rahatsız ediyorr itiraf ediyorumistanbul trafiğiyle buranınki aynı değilki kuzum...için rahat etmiyorsa mecbur kalmadıkça kullanma tabisi
cuma günleri böylee bebeğim...beyler cuma namazına gidiyorlar yaa 13.30adoğru geliyorlar..bizimde gayri resmi olarakl öğle aramız 12-13.30 arası oluveriyorr
ilk başlarda konyaya gidip gelirken bile kullanıyodum bi kaç saat. ama istanbul için de dur kalk dur kalk yapmaktan sanırım ağrı girdi... bi de ben ister istemez sert basarım frene gazao da tetiklemiş olabilir.
ayy benim eşim takılıyo bana.. ben sana arabayı bırakıyım, suyun geldimi arabayla doktora git, bebek doğunca çağrı at geliyim diye
aysun bursada büyük başka bir firma bulabilir ama.. Sen bir dur iki dakka
ilk başlarda konyaya gidip gelirken bile kullanıyodum bi kaç saat. ama istanbul için de dur kalk dur kalk yapmaktan sanırım ağrı girdi... bi de ben ister istemez sert basarım frene gazao da tetiklemiş olabilir.
ayy benim eşim takılıyo bana.. ben sana arabayı bırakıyım, suyun geldimi arabayla doktora git, bebek doğunca çağrı at geliyim diye
haklısın buranın trafiği sorun bence de... araba kullanmayıp şöför kullanmak en iyisi
ehh tabii istanbul trafiğii..40 yıllık şöförlerin yeri...
istanbulda kolay değil malesef cok kalabalık cok zor bu trafikte araba kullanmak..
iyimiş kuzum bolca dinleniosun işteee
uzun yolda yaniiii bravoooo
ben cok acemiyim
bu sene özel ders alıcaktım kiiiii bebek çıktı meydana
evet doğru benim böyle bir kurumsal şirket bulabilmem için şehir değiştirmem gerekiyorşimdide bebiş olcakkk annemler burda of of
zaten izmirde bir şubemizde yer açığı vardı ne güzel kayacaktımmama artık kığırdayamıcaz deyip bebeiş yaptık :)
ilk başlarda kenyaya gidip gelirken bile kullanıyodum bi kaç saat. ama istanbul için de dur kalk dur kalk yapmaktan sanırım ağrı girdi... bi de ben ister istemez sert basarım frene gazao da tetiklemiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?