2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar ben biraz gergin gibiyim sanki,ağlamaklı gibiyim..
bunaldım biraz kaç gündür evdeyim biraz uyumaya çalışayım görüşürüz öpüyorum..

Ne oldu ki sana, neyin var ? azcık sabret izne çıkalım ekşirim başına anneme yakınsın bol bol gezeriz

kızlar ben biraz gergin gibiyim sanki,ağlamaklı gibiyim..
bunaldım biraz kaç gündür evdeyim biraz uyumaya çalışayım görüşürüz öpüyorum..

geçmiş olsun canım, banada uyumak iyi gelir sinirlerim bozulunca

bende öyleyim keyfim yok hiç..
uyu canım dinlenirsin, bende eve gider gitmez uyumayı düşünüyorum ama

ne oldu kuzum böyle, uyku dediniz bak uykum geldi :)

napalım canım herşey onlar için. bende arada otlandım eşimin tatlılarından akşam çoştum ama yinede iyi çıktı şekerim.

arabayla 5-6 dakika kuzum... bugun araba bendeydi...öğlende cuma sebebiylee 1.5 saat aramız var..burada durmayım eve gidip adam akıllı yemeğimi yiyeyim birazda uyuyayım dedim..süper olduu

oh süpermiş canım...
ben araba kullanamıyorum.. daha doğrusu kullanmıyorum... bi kaç defa kasıklarıma ağrı girince bıraktım. halbuki doktor araba kullanmanın zararı olmaz demişti ama ben rahat edemedim nedense... :26:

finan müdüremizzzz sürekli kendini ve elemanlarını düşünerek hareket ediyorlarr

bizim kisi tam mıymıy herkes kadının ağzına bakıyor kimse hayır diyemiyor çenebaz bişiiiiiiii

dövelim kuzum gellll

kızlarrrrrr benim de inşallah avatarımdaki gibi maviş bir oğluşum olur olasılık var dedemiz boncuk gözlü anneannemiz yeşil bakalım inş. çeker amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn.............

inşallah canım.. benim nasıl bi kızım olur acaba :26: en önemlisi sağlıklı olsunlarda

kızlar adem güneş kitapları seti alan var mı aranızda?

birde butikbebede bit pazarı butiğinde tulumlar 5.90 wenice marka...

ihtiyacı olan varsa haberi olsun...

bütün siteleri talan ettim sabah sabah...

sudemmmmm seni alışveriş kurdu ilan ettim

kaç kişisiniz siz o bölümde ? muhasebe bölümü mü bu arada ?

arabayla 5-6 dakika kuzum... bugun araba bendeydi...öğlende cuma sebebiylee 1.5 saat aramız var..burada durmayım eve gidip adam akıllı yemeğimi yiyeyim birazda uyuyayım dedim..süper olduu

owwww ne cokmuş öle aranız 1,5 saat

amann boşver az kaldı zten.

noldu canım yaa? hayırdırr??

Ne oldu ki sana, neyin var ? azcık sabret izne çıkalım ekşirim başına anneme yakınsın bol bol gezeriz

içi sıkıldı galiba.. bazenoluo benimde.. annecigine git sen iyisi niloşum

bilmem sıkıcı bi gün

benim arkadasım 8 aylıkken bile kullanıodu hayret ediodum
bürosuna hep kendi arabasıyla gidip geliodu
yarın akşamda ona gidicez iftara şimdi kocaman oldu oğluşu vay be zaman ne cabuk gecio..

ohhh afiyet olsun.

hımmm pısırık bir müdürün var yani (((

döveriz ne olacak hatta karnıma yaklaştırsak kızım bile döver onu

Ben de pkodan kaynaklı insülin direnci olduğundan doktor çok önem veriyordu bu teste....
Evet bol bol su içmek lazım....
Ben sıcaktan 3 litreyi deviriyorum ama ağız kuruluğum geçmiyor, yoksa mümkün değil içemezdim okadar...

Son düzenleme:
ben kullanıyorum canım emniyet kemeri biraz rahatsız ediyorr itiraf ediyorum istanbul trafiğiyle buranınki aynı değilki kuzum...için rahat etmiyorsa mecbur kalmadıkça kullanma tabisi
owwww ne cokmuş öle aranız 1,5 saat

cuma günleri böylee bebeğim...beyler cuma namazına gidiyorlar yaa 13.30adoğru geliyorlar..bizimde gayri resmi olarakl öğle aramız 12-13.30 arası oluveriyorr

benim arkadasım 8 aylıkken bile kullanıodu hayret ediodum
bürosuna hep kendi arabasıyla gidip geliodu
yarın akşamda ona gidicez iftara şimdi kocaman oldu oğluşu vay be zaman ne cabuk gecio..

ilk başlarda kenyaya gidip gelirken bile kullanıyodum bi kaç saat. ama istanbul için de dur kalk dur kalk yapmaktan sanırım ağrı girdi... bi de ben ister istemez sert basarım frene gaza o da tetiklemiş olabilir.

ayy benim eşim takılıyo bana.. ben sana arabayı bırakıyım, suyun geldimi arabayla doktora git, bebek doğunca çağrı at geliyim diye

Son düzenleme:

haklısın buranın trafiği sorun bence de... araba kullanmayıp şöför kullanmak en iyisi

istanbulda kolay değil malesef cok kalabalık cok zor bu trafikte araba kullanmak..
iyimiş kuzum bolca dinleniosun işteee

uzun yolda yaniiii bravoooo
ben cok acemiyim
bu sene özel ders alıcaktım kiiiii bebek çıktı meydana

aysun bursada büyük başka bir firma bulabilir ama.. Sen bir dur iki dakka

evet doğru benim böyle bir kurumsal şirket bulabilmem için şehir değiştirmem gerekiyor şimdide bebiş olcakkk annemler burda of of

zaten izmirde bir şubemizde yer açığı vardı ne güzel kayacaktımm ama artık kığırdayamıcaz deyip bebeiş yaptık :)

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:

.......................

Son düzenleme:
bugün eşim işe gitmemiş, kendini yorgun hissediyormuş, akşama misafirler gelecek yemekleri hazırlıyormuş. ohhh çok iyi oldu gerçekten yorgunum çünkü

:)))
Benim eşim tedirginliğinden kullandırtmıyor, gerilirim bişey olur diye....
Aslında ben alışamadım, işim olunca kullanıyorum...
onun dışında şöför gazla modundayım....
Hatta geçen abarttım arka koltuğa boylu boyunca yattım, müzik aç, bu radyoyu beğenemdim deniştir, sesi kıs, sesi aç....

haklısın buranın trafiği sorun bence de... araba kullanmayıp şöför kullanmak en iyisi

ehh tabii istanbul trafiğii..40 yıllık şöförlerin yeri...
valla applepayım öylee güzel oluyorkii..eve gitmediğim günlerdede odamın kapısını kilitliyorum uzatıyorum ayagımı diğer koltugaa net 1 saat uykuu

sen bi otur oturdugun yerdee bakemmm...pipiloşşş geliyorrr

KIZIM İÇİN 

o 15 tane bebek bezi (prima yenidoğan)
o Islak mendil (unibaby)
o Pişik kremi (pişik önleyici krem) (sebamed)
o 2 takım hastane çıkışı (10lu paketlerden) (biri beyaz veya ekru- biri pembeli süslü)
o 3 takım ayaklı pijama takımı
o 2 tane çıtçıtlı uzun kollu body
o 2 tane iç zıbın takımı
o 1 yelek
o 1 hırka
o 2 penye battaniye
o 1 tane yün kalın battaniye
o Yedek eldiven, şapka ve önlük
o 5 tane küçük ağız mendili
o 1 tane yüz örtüsü çıkış için
o 6 adet çorap - patik
o Bebek için çarşaf (hastanenin çarşaflarında yatmasın kuzum)
o Alt değiştirme örtüsü ve bezi (pazen battaniyemiz ve dalin/canbebe alt değiştirme bezleri tek kullanımlık)***
o 1 adet emzik***
o 1 adet yeni doğan biberon***
o Ana kucağı
o Ana kucağının içine bel destek minderi ***
o NOT: (BEBEĞİN İLK KIYAFETLERİNİ - YANİ 10'LU TAKIMLA 1 ADET BEBEK BEZİNİ- AYRI BİR BÖLMEYE KOY EBE İSTİYORMUŞ DOĞUMA GİRERKEN)

ANNESİ İÇİN 
o 1 paket hasta bezi
o 1 paket sıhhî ped (en büyük boy)
o 1 gecelik takımı
o 2 pijama takımı
o 2 adet emzirme atleti
o 2 tane emzirme sutyeni * sütyen takmasam diyorum
o 5 adet pamuklu iç çamaşırı
o Göğüs ucu pedi ve kremi (lansinoh)
o Göğüs ucu temizleme mendili
o 1 banyo havlusu *hastaneye sor
o 1 el havlusu *hastaneye sor
o 1 çift terlik (yumuşak ve düz tabanlı)
o Şampuan, tarak, kurutma makinesi
o Nemlendirici krem, deodorant, makyaj çantası
o Lohusa tacı ve toka
o Çıkış için eşofman takımı
o Büyük boy pamuk
o Pike takımı
o Pijamama ve geceliğime uygun eşarp, şal
o Çorap, patik
o Süt artırıcı humana stil tree veya malt içeceği
o Kâğıt havlu, kolonya, sıvı sabun
o
DİĞER İHTİYAÇLAR
o Fotoğraf makinesi, şarj aletleri
o Evlenme cüzdanı, nüfus kâğıdı
o Misafirlere ikram edilecek çikolata
o Plastik tabak, bardak, çatal-kaşık
o Oda süsleri
o Kızımın anı defteri

Kızlar ya ben park yatak ya da beşik değil sallanan karyola almak istiyorum internette şöyle bir baktım çilek te var ama gidip bakmam lazım...
park yatakları çok sevmedim baktığım yerlerdeki parkyataklar çok alelade geldi,hatta dandik bile diyebilirim...

Kızlarr nabersiniz bakalım? En son site bakımdaydı,ben de işten çıktım evime geldim,azcık uzandım şimdi de burdayımm

Aman aman kuzummm sen istanbul trafiğinde sakın kullanma bence, stresten kasılmaktan bebiş etkilenir Allah korusun. Ben ankarada en sıkışık trafikte bile sürerken burda iki senedir arabanın anahtarını çevirmiş değilim. Gerçi arabamız yok kendimizin, kayınpederim veriyor bazen ama yine de cesaret edemiyorum

Bu arada eşin de ne akıllıymış senin öylee? Sen git hastanene doğumunu da yap oooh o da hazıra konsun Doğuma gideceğimizde göreceğiz eşlerimizi nasıl tutuşacaklar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…