- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
KIZIM İÇİN 
o 15 tane bebek bezi (prima yenidoğan)
o Islak mendil (unibaby)
o Pişik kremi (pişik önleyici krem) (sebamed)
o 2 takım hastane çıkışı (10lu paketlerden) (biri beyaz veya ekru- biri pembeli süslü)
o 3 takım ayaklı pijama takımı
o 2 tane çıtçıtlı uzun kollu body
o 2 tane iç zıbın takımı
o 1 yelek
o 1 hırka
o 2 penye battaniye
o 1 tane yün kalın battaniye
o Yedek eldiven, şapka ve önlük
o 5 tane küçük ağız mendili
o 1 tane yüz örtüsü çıkış için
o 6 adet çorap - patik
o Bebek için çarşaf (hastanenin çarşaflarında yatmasın kuzum)
o Alt değiştirme örtüsü ve bezi (pazen battaniyemiz ve dalin/canbebe alt değiştirme bezleri tek kullanımlık)***
o 1 adet emzik***
o 1 adet yeni doğan biberon***
o Ana kucağı
o Ana kucağının içine bel destek minderi ***
o NOT: (BEBEĞİN İLK KIYAFETLERİNİ - YANİ 10'LU TAKIMLA 1 ADET BEBEK BEZİNİ- AYRI BİR BÖLMEYE KOY EBE İSTİYORMUŞ DOĞUMA GİRERKEN)
ANNESİ İÇİN 
o 1 paket hasta bezi
o 1 paket sıhhî ped (en büyük boy)
o 1 gecelik takımı
o 2 pijama takımı
o 2 adet emzirme atleti
o 2 tane emzirme sutyeni * sütyen takmasam diyorum
o 5 adet pamuklu iç çamaşırı
o Göğüs ucu pedi ve kremi (lansinoh)
o Göğüs ucu temizleme mendili
o 1 banyo havlusu *hastaneye sor
o 1 el havlusu *hastaneye sor
o 1 çift terlik (yumuşak ve düz tabanlı)
o Şampuan, tarak, kurutma makinesi
o Nemlendirici krem, deodorant, makyaj çantası
o Lohusa tacı ve toka
o Çıkış için eşofman takımı
o Büyük boy pamuk
o Pike takımı
o Pijamama ve geceliğime uygun eşarp, şal
o Çorap, patik
o Süt artırıcı humana stil tree veya malt içeceği
o Kâğıt havlu, kolonya, sıvı sabun
o
DİĞER İHTİYAÇLAR
o Fotoğraf makinesi, şarj aletleri
o Evlenme cüzdanı, nüfus kâğıdı
o Misafirlere ikram edilecek çikolata
o Plastik tabak, bardak, çatal-kaşık
o Oda süsleri
o Kızımın anı defteri
yok canım ya bende gelen gıden bısey yokarcak....
cin bebeden aldıklarımız geldi...seninki geldi mi?
haha evet bende alıstım bu rahatlıga oglumdan once kullanıyodum ama bebek olup erkenden ıse dönünce esım durmaz dıye stres yaptı ban sonra ufak arabayı büyük arabayla değiştirdik oyel oluncada ben alısamadım sımdı 2 yıldır oglusumla bız arkada gıdıyoz babamıza senın gıbı camı ac kapa (cunku cocuk kılıdınden ben acamıyorum) klımayı 2 ye al sunu yap bunu yap derken esım bıktı bı ızne cıksanda 1 sene rahatlasam dıyor:)))
Benim eşim tedirginliğinden kullandırtmıyor, gerilirim bişey olur diye....
Aslında ben alışamadım, işim olunca kullanıyorum...
onun dışında şöför gazla modundayım....
Hatta geçen abarttım arka koltuğa boylu boyunca yattım, müzik aç, bu radyoyu beğenemdim deniştir, sesi kıs, sesi aç....
KIZIM İÇİN 
o Islak mendil (unibaby)
o Pişik kremi (pişik önleyici krem) (sebamed)
o 2 takım hastane çıkışı (10lu paketlerden) (biri beyaz veya ekru- biri pembeli süslü)
o 2 tane iç zıbın takımı
o 1 yelek
o 1 hırka
o 2 penye battaniye
o Yedek eldiven, şapka ve önlük
o 6 adet çorap - patik
o Bebek için çarşaf (hastanenin çarşaflarında yatmasın kuzum)
o Alt değiştirme örtüsü ve bezi (pazen battaniyemiz ve dalin/canbebe alt değiştirme bezleri tek kullanımlık)***
o 1 adet emzik***
o Ana kucağı
o Ana kucağının içine bel destek minderi ***
o NOT: (BEBEĞİN İLK KIYAFETLERİNİ - YANİ 10'LU TAKIMLA 1 ADET BEBEK BEZİNİ- AYRI BİR BÖLMEYE KOY EBE İSTİYORMUŞ DOĞUMA GİRERKEN)
ANNESİ İÇİN 
o 1 paket hasta bezi
o 1 gecelik takımı
o 2 pijama takımı
o 2 adet emzirme atleti
o 5 adet pamuklu iç çamaşırı
o Göğüs ucu pedi ve kremi (lansinoh)
o Göğüs ucu temizleme mendili
o Şampuan, tarak, kurutma makinesi
o Nemlendirici krem, deodorant, makyaj çantası
o Lohusa tacı ve toka
o Çıkış için eşofman takımı
o Büyük boy pamuk
o Pike takımı
o Pijamama ve geceliğime uygun eşarp, şal
o Çorap, patik
o Süt artırıcı humana stil tree veya malt içeceği
o Kâğıt havlu, kolonya, sıvı sabun
o
DİĞER İHTİYAÇLAR
o Fotoğraf makinesi, şarj aletleri
o Evlenme cüzdanı, nüfus kâğıdı
o Misafirlere ikram edilecek çikolata
o Plastik tabak, bardak, çatal-kaşık
o Oda süsleri
o Kızımın anı defteri
Kızlarr nabersiniz bakalım? En son site bakımdaydı,ben de işten çıktım evime geldim,azcık uzandım şimdi de burdayımm
Aman aman kuzummm sen istanbul trafiğinde sakın kullanma bence, stresten kasılmaktan bebiş etkilenir Allah korusun. Ben ankarada en sıkışık trafikte bile sürerken burda iki senedir arabanın anahtarını çevirmiş değilim. Gerçi arabamız yok kendimizin, kayınpederim veriyor bazen ama yine de cesaret edemiyorum
Bu arada eşin de ne akıllıymış senin öylee? Sen git hastanene doğumunu da yap oooh o da hazıra konsunDoğuma gideceğimizde göreceğiz eşlerimizi nasıl tutuşacaklar acaba
Kızlarr nabersiniz bakalım? En son site bakımdaydı,ben de işten çıktım evime geldim,azcık uzandım şimdi de burdayımm
Aman aman kuzummm sen istanbul trafiğinde sakın kullanma bence, stresten kasılmaktan bebiş etkilenir Allah korusun. Ben ankarada en sıkışık trafikte bile sürerken burda iki senedir arabanın anahtarını çevirmiş değilim. Gerçi arabamız yok kendimizin, kayınpederim veriyor bazen ama yine de cesaret edemiyorum
Bu arada eşin de ne akıllıymış senin öylee? Sen git hastanene doğumunu da yap oooh o da hazıra konsunDoğuma gideceğimizde göreceğiz eşlerimizi nasıl tutuşacaklar acaba
teşekkür ederiiimmmm
bugün eşim işe gitmemiş, kendini yorgun hissediyormuş, akşama misafirler gelecek yemekleri hazırlıyormuş. ohhh çok iyi oldu gerçekten yorgunum çünkü
Kızlar ya ben park yatak ya da beşik değil sallanan karyola almak istiyorum internette şöyle bir baktım çilek te var ama gidip bakmam lazım...
park yatakları çok sevmedim baktığım yerlerdeki parkyataklar çok alelade geldi,hatta dandik bile diyebilirim...
ehh tabii istanbul trafiğii..40 yıllık şöförlerin yeri...
Valla applepayım öylee güzel oluyorkii..eve gitmediğim günlerdede odamın kapısını kilitliyorum uzatıyorum ayagımı diğer koltugaa net 1 saat uykuu
Sen bi otur oturdugun yerdee bakemmm...pipiloşşş geliyorrr
kızım için 
o ıslak mendil (unibaby)
o pişik kremi (pişik önleyici krem) (sebamed)
o 2 tane iç zıbın takımı
o 1 yelek
o 1 hırka
o 2 penye battaniye
o yedek eldiven, şapka ve önlük
o 6 adet çorap - patik
o bebek için çarşaf (hastanenin çarşaflarında yatmasın kuzum)
o alt değiştirme örtüsü ve bezi (pazen battaniyemiz ve dalin/canbebe alt değiştirme bezleri tek kullanımlık)***
o 1 adet emzik***
o ana kucağı
o ana kucağının içine bel destek minderi ***
o not: (bebeğin ilk kıyafetlerini - yani 10'lu takımla 1 adet bebek bezini- ayrı bir bölmeye koy ebe istiyormuş doğuma girerken)
annesi için 
o 1 paket hasta bezi
o 1 gecelik takımı
o 2 pijama takımı
o 2 adet emzirme atleti
O 5 adet pamuklu iç çamaşırı
o göğüs ucu pedi ve kremi (lansinoh)
o göğüs ucu temizleme mendili
o şampuan, tarak, kurutma makinesi
o nemlendirici krem, deodorant, makyaj çantası
o lohusa tacı ve toka
o çıkış için eşofman takımı
o büyük boy pamuk
o pike takımı
o pijamama ve geceliğime uygun eşarp, şal
o çorap, patik
o süt artırıcı humana stil tree veya malt içeceği
o kâğıt havlu, kolonya, sıvı sabun
o
diğer ihtiyaçlar
o fotoğraf makinesi, şarj aletleri
o evlenme cüzdanı, nüfus kâğıdı
o misafirlere ikram edilecek çikolata
o plastik tabak, bardak, çatal-kaşık
o oda süsleri
o kızımın anı defteri
istanbulda kolay değil malesef cok kalabalık cok zor bu trafikte araba kullanmak..
iyimiş kuzum bolca dinleniosun işteee
uzun yolda yaniiii bravoooo
ben cok acemiyim
bu sene özel ders alıcaktım kiiiii bebek çıktı meydana
:)))
Benim eşim tedirginliğinden kullandırtmıyor, gerilirim bişey olur diye....
Aslında ben alışamadım, işim olunca kullanıyorum...
onun dışında şöför gazla modundayım....
Hatta geçen abarttım arka koltuğa boylu boyunca yattım, müzik aç, bu radyoyu beğenemdim deniştir, sesi kıs, sesi aç....
yok canım ya bende gelen gıden bısey yok
haha evet bende alıstım bu rahatlıga oglumdan once kullanıyodum ama bebek olup erkenden ıse dönünce esım durmaz dıye stres yaptı ban sonra ufak arabayı büyük arabayla değiştirdik oyel oluncada ben alısamadım sımdı 2 yıldır oglusumla bız arkada gıdıyoz babamıza senın gıbı camı ac kapa (cunku cocuk kılıdınden ben acamıyorum) klımayı 2 ye al sunu yap bunu yap derken esım bıktı bı ızne cıksanda 1 sene rahatlasam dıyor
hiloşum anlaşıldı sen evi taşıycan hastaneye bebek ıcın olanlar cok gıb geldı benım gözüme gerısıne bakamadım bıle
sorma canım ılk dogumumda gece 3 te gıttık hastaneye bayada uzaktı cankayadan etlıke 5 dkda atıvermıstı bızıhatta o sancılı halımle korktum acele etme deyıp durdum
yok canım ya bende gelen gıden bısey yok
haha evet bende alıstım bu rahatlıga oglumdan once kullanıyodum ama bebek olup erkenden ıse dönünce esım durmaz dıye stres yaptı ban sonra ufak arabayı büyük arabayla değiştirdik oyel oluncada ben alısamadım sımdı 2 yıldır oglusumla bız arkada gıdıyoz babamıza senın gıbı camı ac kapa (cunku cocuk kılıdınden ben acamıyorum) klımayı 2 ye al sunu yap bunu yap derken esım bıktı bı ızne cıksanda 1 sene rahatlasam dıyor
hiloşum anlaşıldı sen evi taşıycan hastaneye bebek ıcın olanlar cok gıb geldı benım gözüme gerısıne bakamadım bıle
sorma canım ılk dogumumda gece 3 te gıttık hastaneye bayada uzaktı cankayadan etlıke 5 dkda atıvermıstı bızıhatta o sancılı halımle korktum acele etme deyıp durdum
benim babamın işi arabalarla olduğu için çok küçük yaşta öğrendim, acayip te cesaretliydim bu konuda :)
öğren bi an önce de bebişle gezmelere çıkınn
:) sen tam şöför bulmuşsun kendine :)
en son kenyaya giderken ben de arka koltukta yattım hep.. çok zordu çokk :26:
ben sert kullandığım için korkuyorum, bebeği unutur ani hareket yaparım diye.. en iyisi kullanmamak...
evet çoks eki benim eşim... zaten hamileliğimden bişi çekmedi, tam hazır bebek istiyo :)
doğumhanenin kapısında 9 doğuracakları kesin :):):):):)
ne cok misafir agırladın burcu sen maşallah valla ben kolumu kaldıramıom cok mu tembelim ne
ben hem beşik alıcam, yatak odamda yanımda olması için,
hemde odasına karyola alıcam böle bi düşüncem var,
karyolaya biraz büyüyünce yatacak..
hoşgeldin canımmm bende gecicem birazdan eveee uykusuzum coook
Ooo çankayadan etliğe miii? Bayaa var arası canım yaaBence bunda daha yakın bir hastane bulmak lazım. Benim hastanem de bayaa uzak bakalım değiştircem herhalde
Kızlaaarr bişeyi merak ediyorum, eğer doğumumuz bayrama denk gelirse tatil olduğu için doktorlar da izinde olur,, bizi kim doğurtturur sizce?
Ooo çankayadan etliğe miii? Bayaa var arası canım yaaBence bunda daha yakın bir hastane bulmak lazım. Benim hastanem de bayaa uzak bakalım değiştircem herhalde
Kızlaaarr bişeyi merak ediyorum, eğer doğumumuz bayrama denk gelirse tatil olduğu için doktorlar da izinde olur,, bizi kim doğurtturur sizce?
Ben beşik almicam, aslına bakarsan herşeyi minimumda tutmaya çaçlışıyorum çünkü evimde koyacak yer yok, fazla eşya koymak için resmen bir iğne deliği bile yok....
Oyüzden sadece biri....
A kasım başına yakın doğumu olanlar için kurban bayramına denk gelme ihtimal dahilinde tabi değil mi?
Rabbim zamanlı, hayırlı, sağlıklı doğum versin hepimize....
Önceden konuşmak lazım tabi, bu doğum kontrol değil, tahlil değil bi seferlik başka doktor yapsın denmiyor...
Önceden anlaşmak lazın, şehir dışına ya da yurtdışına gitmeyecekse bence aynı doktor gelip yaptırır gibi geliyor....
Nöbetçi doktor vardır illaki tatlım.. Nöbetçisiz hastane olurmu ?
evet canım bıde etlık merkez deıl yanı zubeyde hanımdan epey yukarda benım hastene allahtan gece oldugu ıcın trafık yoktu hastane aynı olacak bu seferde ama biz tasındık ıste lojmana artık yenımahalle tarafındayız daha yakın yanı
bunu ben doktoruma sordum ankarada olursam gelrıım dedı ankarada olmazasada nöbetçi doktora kalıcam ıns oyle bısey olmaz:18:
Yaa işte bayramda kesin başka doktor gelir ama ne biliim yaa tanıdığın bebişle ilgili her şeyi bilen doktorun olması daha iyi olur gibime geliyor
Sen hangi hastaneye gidiyorsun ki tatlım??? He hehh zübeyde hanım dedin yaaa ben orda doğdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?