Nöbetçi doktor vardır illaki tatlım.. Nöbetçisiz hastane olurmu ?
Yaa işte bayramda kesin başka doktor gelir ama ne biliim yaa tanıdığın bebişle ilgili her şeyi bilen doktorun olması daha iyi olur gibime geliyor
Sen hangi hastaneye gidiyorsun ki tatlım??? He hehh zübeyde hanım dedin yaaa ben orda doğdum
Bugün dua günü unutmayalım kızlar...
Melikemm87 (Melike) GüzelkızMS (Semra) Esra-kar
Kızlar için dualarını okudum Rabbim kabul etsin inşallah...
etlık lokman hekım canımama sımdı doktorum ızınde 2 ay yanı temmuz agustos yok yenımahallede lına kadın saglık merkezıne gıdıyorum gelene kadar
ben nerde dogdum kı anneme bı sorayım belkı aynı yerdır
agzına,yüreğine,eline sağlık canım aminnnnnnnnnnHem mübarek Ramazan ayı hem de cuma günü Amin diyelim kızlar....
Rabbim, evlatlarımızı bize nasip ettin, sen acısını gösterme Ya Rabbi....
Sen yaratansın, affedensin, bağışlayansın, senin her şeye gücün yeter, sen evlatlarımızı bize bağışla, onlara zarar verecek şeylerden bizleri koru kolla, uzak tut Rabbim...
Allah'ım sen evlatlarımızı eli,ayağı, aklı, bedeni, organları tam sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip eyle...
Rabbim sen evlatlarımızın sağlık haberlerini almayı nasip ettin, sağlıkla kucağımıza alamayı da nasip eyle....
Allah'ım sen evlatlarımızı, anne-bsbasına saygılı, vefalı, fedakar, hoş tutan, iyi davranan, onları seven sayan, destek olan, onların hep yayında olan, destek olan, yalnız bırakmayan, anne-babasını başkaları için ezmeyen, hor görmeyen, büyüklerine saygılı, harama el uzatmayan, helal lokma kazanan, imanı kuvvetli, Allah yolundan ayrılmayan, insanlar tarafından sevieln, sayılan, güzel ahlaklı, kötü söz bilmeyen, kötü alışkanlıkları olmayan, çalışkan, başarılı, kimseye muhtaç olmayan, anne-babasını kimseye muhtaç etmeyecek, yüzz akı olan hayırlı evlatlar olarak yetiştirmemizi nasip eyle Rabbim...
Rabbim, sen anne-babalarımızı koru, başımızdan eksik etme, acılarını gösterme, elden-ayaktan düşürüp kimselere muhtaç etme, ahirete göçenlerin günahlarını affet, mekanını cennet eyle Allah'ım... Hastalıklarına şifa ver, dermansız dert yaşatma Rabbim, sen anne-babamıza hayırlı, sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun ömür nasip eyle, hayırlı bol rızık nasip eyle...
Allah'ım sen evimizden dirliği, birliği, güveni, saygıyı, sevgiyi eksik etme... Felaketlerden, belalardan, afetlerden, hırsızlardan koru bizi rabbim... Yolundan ayırma, imanımızı kuvvetlendir... Eşlerimizle bizi birbirimizle sınama Rabbim... Aramıza ayrılık, kavga sokma Allah'ım, aramıza fitne ve kötülük sokmaya çalışan kötü niyetlilerden, fitnelerden, fesatlardan, kem gözlülerden, şeytanın şerrinden bizleri, evimizi, ailemizi koru Rabbim... Eşlerimizle saygımızı, sevgimizi arttır, evimizden huzuru, mutluluğu, sağlığı eksik etme Allah'ım
Sen bize hayırlı, helal rızık nasip eyle, kimseye muhtaç etme, evlatlarımızı hayırla büyütmeyi nasip eyle Rabbim...
Allah'ım işyerlerimizde bizleri koru, kötü niyetli insanlardan, musibetlerden, belalardan koru Rabbim... İyi insanlarla karşılaştır, hayırlı helal kazançlar sağla, huzur nasip et Rabbim....
Büyük olasılıkla aynı yerdedir tatlım, o zamanlar en bilinen yermiş Zübeyde Hanım.
Aaa Lina kadın sağlığı gördüm en son geldiğimde, belediyenin karşı tarafına düşüyor değil mii??? Hatta annem keşke ankarada olsaydın, hemen burda yapardın doğumunu demişti.Ankaranın sağlık olanaklarını daha çok seviyorum ben canım yaa. İstanbul'da biraz karışık sanki
merhaba kızla nasılsınız bakalım bugun bı ar sıte bakımdaydı acamadım bı turu sonra attım kendımı dışarıya dayanamayıp aldım oğluma cıcişler ana kucagı falan of artık yeter almıcam dıyporum dayanamaıyorum
bende öyleyim keyfim yok hiç..
uyu canım dinlenirsin, bende eve gider gitmez uyumayı düşünüyorum ama
geçmiş olsun canım, banada uyumak iyi gelir sinirlerim bozulunca
Ne oldu ki sana, neyin var ? azcık sabret izne çıkalım ekşirim başına anneme yakınsın bol bol gezeriz
noldu canım yaa? hayırdırr??
çok güzel dulara emeğine sağlık..Hem mübarek Ramazan ayı hem de cuma günü Amin diyelim kızlar....
Rabbim, evlatlarımızı bize nasip ettin, sen acısını gösterme Ya Rabbi....
Sen yaratansın, affedensin, bağışlayansın, senin her şeye gücün yeter, sen evlatlarımızı bize bağışla, onlara zarar verecek şeylerden bizleri koru kolla, uzak tut Rabbim...
Allah'ım sen evlatlarımızı eli,ayağı, aklı, bedeni, organları tam sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip eyle...
Rabbim sen evlatlarımızın sağlık haberlerini almayı nasip ettin, sağlıkla kucağımıza alamayı da nasip eyle....
Allah'ım sen evlatlarımızı, anne-bsbasına saygılı, vefalı, fedakar, hoş tutan, iyi davranan, onları seven sayan, destek olan, onların hep yayında olan, destek olan, yalnız bırakmayan, anne-babasını başkaları için ezmeyen, hor görmeyen, büyüklerine saygılı, harama el uzatmayan, helal lokma kazanan, imanı kuvvetli, Allah yolundan ayrılmayan, insanlar tarafından sevieln, sayılan, güzel ahlaklı, kötü söz bilmeyen, kötü alışkanlıkları olmayan, çalışkan, başarılı, kimseye muhtaç olmayan, anne-babasını kimseye muhtaç etmeyecek, yüzz akı olan hayırlı evlatlar olarak yetiştirmemizi nasip eyle Rabbim...
Rabbim, sen anne-babalarımızı koru, başımızdan eksik etme, acılarını gösterme, elden-ayaktan düşürüp kimselere muhtaç etme, ahirete göçenlerin günahlarını affet, mekanını cennet eyle Allah'ım... Hastalıklarına şifa ver, dermansız dert yaşatma Rabbim, sen anne-babamıza hayırlı, sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun ömür nasip eyle, hayırlı bol rızık nasip eyle...
Allah'ım sen evimizden dirliği, birliği, güveni, saygıyı, sevgiyi eksik etme... Felaketlerden, belalardan, afetlerden, hırsızlardan koru bizi rabbim... Yolundan ayırma, imanımızı kuvvetlendir... Eşlerimizle bizi birbirimizle sınama Rabbim... Aramıza ayrılık, kavga sokma Allah'ım, aramıza fitne ve kötülük sokmaya çalışan kötü niyetlilerden, fitnelerden, fesatlardan, kem gözlülerden, şeytanın şerrinden bizleri, evimizi, ailemizi koru Rabbim... Eşlerimizle saygımızı, sevgimizi arttır, evimizden huzuru, mutluluğu, sağlığı eksik etme Allah'ım
Sen bize hayırlı, helal rızık nasip eyle, kimseye muhtaç etme, evlatlarımızı hayırla büyütmeyi nasip eyle Rabbim...
Allah'ım işyerlerimizde bizleri koru, kötü niyetli insanlardan, musibetlerden, belalardan koru Rabbim... İyi insanlarla karşılaştır, hayırlı helal kazançlar sağla, huzur nasip et Rabbim....
ankaradaki arkadaşalrımda ordaki imkanlardan pek memnun değil canım....istanbulda araştırısan içine sinen bi hastane bulabilirsin bence...Büyük olasılıkla aynı yerdedir tatlım, o zamanlar en bilinen yermiş Zübeyde Hanım.
Aaa Lina kadın sağlığı gördüm en son geldiğimde, belediyenin karşı tarafına düşüyor değil mii??? Hatta annem keşke ankarada olsaydın, hemen burda yapardın doğumunu demişti.Ankaranın sağlık olanaklarını daha çok seviyorum ben canım yaa. İstanbul'da biraz karışık sanki
eklede bakalım hemen...merak ettik...merhaba kızla nasılsınız bakalım bugun bı ar sıte bakımdaydı acamadım bı turu sonra attım kendımı dışarıya dayanamayıp aldım oğluma cıcişler ana kucagı falan of artık yeter almıcam dıyporum dayanamaıyorum
çok güzel dulara emeğine sağlık..
ankaradaki arkadaşalrımda ordaki imkanlardan pek memnun değil canım....istanbulda araştırısan içine sinen bi hastane bulabilirsin bence...
eklede bakalım hemen...merak ettik...
selam canım çok güzel aldıkların , bende lcw den pantolon, ince sweet ve hırka aldım ama hepsini 3-6 ay aldım.hesapladım şubat -mart nisanda giyer diye.umarım doğru yapmışımdır kullanabilir miniğim.http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nnelerinin-bebislerine-aldiklari-ciciler.html
bebişimi dun aldıklarım ve lcw ınternet satış magazasından aldıklarımı ekledım kızlar
selam canım çok güzel aldıkların , bende lcw den pantolon, ince sweet ve hırka aldım ama hepsini 3-6 ay aldım.hesapladım şubat -mart nisanda giyer diye.umarım doğru yapmışımdır kullanabilir miniğim.
çok güzel hazırmaşşın cnm ama emın ol yarısından fazlası gerı gelecek eve sen taşıdıgınla kalacaksın bunların çeyregını alsan fazla fazla yeter aynı hazırlıgı bende yapmıştım kalabalıktan başka işe yaramadıKIZIM İÇİN 
o 15 tane bebek bezi (prima yenidoğan)
o Islak mendil (unibaby)
o Pişik kremi (pişik önleyici krem) (sebamed)
o 2 takım hastane çıkışı (10lu paketlerden) (biri beyaz veya ekru- biri pembeli süslü)
o 3 takım ayaklı pijama takımı
o 2 tane çıtçıtlı uzun kollu body
o 2 tane iç zıbın takımı
o 1 yelek
o 1 hırka
o 2 penye battaniye
o 1 tane yün kalın battaniye
o Yedek eldiven, şapka ve önlük
o 5 tane küçük ağız mendili
o 1 tane yüz örtüsü çıkış için
o 6 adet çorap - patik
o Bebek için çarşaf (hastanenin çarşaflarında yatmasın kuzum)
o Alt değiştirme örtüsü ve bezi (pazen battaniyemiz ve dalin/canbebe alt değiştirme bezleri tek kullanımlık)***
o 1 adet emzik***
o 1 adet yeni doğan biberon***
o Ana kucağı
o Ana kucağının içine bel destek minderi ***
o NOT: (BEBEĞİN İLK KIYAFETLERİNİ - YANİ 10'LU TAKIMLA 1 ADET BEBEK BEZİNİ- AYRI BİR BÖLMEYE KOY EBE İSTİYORMUŞ DOĞUMA GİRERKEN)
ANNESİ İÇİN 
o 1 paket hasta bezi
o 1 paket sıhhî ped (en büyük boy)
o 1 gecelik takımı
o 2 pijama takımı
o 2 adet emzirme atleti
o 2 tane emzirme sutyeni * sütyen takmasam diyorum
o 5 adet pamuklu iç çamaşırı
o Göğüs ucu pedi ve kremi (lansinoh)
o Göğüs ucu temizleme mendili
o 1 banyo havlusu *hastaneye sor
o 1 el havlusu *hastaneye sor
o 1 çift terlik (yumuşak ve düz tabanlı)
o Şampuan, tarak, kurutma makinesi
o Nemlendirici krem, deodorant, makyaj çantası
o Lohusa tacı ve toka
o Çıkış için eşofman takımı
o Büyük boy pamuk
o Pike takımı
o Pijamama ve geceliğime uygun eşarp, şal
o Çorap, patik
o Süt artırıcı humana stil tree veya malt içeceği
o Kâğıt havlu, kolonya, sıvı sabun
o
DİĞER İHTİYAÇLAR
o Fotoğraf makinesi, şarj aletleri
o Evlenme cüzdanı, nüfus kâğıdı
o Misafirlere ikram edilecek çikolata
o Plastik tabak, bardak, çatal-kaşık
o Oda süsleri
o Kızımın anı defteri
KIZIM İÇİN 
o 15 tane bebek bezi (prima yenidoğan)
o Islak mendil (unibaby)
o Pişik kremi (pişik önleyici krem) (sebamed)
o 2 takım hastane çıkışı (10lu paketlerden) (biri beyaz veya ekru- biri pembeli süslü)
o 3 takım ayaklı pijama takımı
o 2 tane çıtçıtlı uzun kollu body
o 2 tane iç zıbın takımı
o 1 yelek
o 1 hırka
o 2 penye battaniye
o 1 tane yün kalın battaniye
o Yedek eldiven, şapka ve önlük
o 5 tane küçük ağız mendili
o 1 tane yüz örtüsü çıkış için
o 6 adet çorap - patik
o Bebek için çarşaf (hastanenin çarşaflarında yatmasın kuzum)
o Alt değiştirme örtüsü ve bezi (pazen battaniyemiz ve dalin/canbebe alt değiştirme bezleri tek kullanımlık)***
o 1 adet emzik***
o 1 adet yeni doğan biberon***
o Ana kucağı
o Ana kucağının içine bel destek minderi ***
o NOT: (BEBEĞİN İLK KIYAFETLERİNİ - YANİ 10'LU TAKIMLA 1 ADET BEBEK BEZİNİ- AYRI BİR BÖLMEYE KOY EBE İSTİYORMUŞ DOĞUMA GİRERKEN)
ANNESİ İÇİN 
o 1 paket hasta bezi
o 1 paket sıhhî ped (en büyük boy)
o 1 gecelik takımı
o 2 pijama takımı
o 2 adet emzirme atleti
o 2 tane emzirme sutyeni * sütyen takmasam diyorum
o 5 adet pamuklu iç çamaşırı
o Göğüs ucu pedi ve kremi (lansinoh)
o Göğüs ucu temizleme mendili
o 1 banyo havlusu *hastaneye sor
o 1 el havlusu *hastaneye sor
o 1 çift terlik (yumuşak ve düz tabanlı)
o Şampuan, tarak, kurutma makinesi
o Nemlendirici krem, deodorant, makyaj çantası
o Lohusa tacı ve toka
o Çıkış için eşofman takımı
o Büyük boy pamuk
o Pike takımı
o Pijamama ve geceliğime uygun eşarp, şal
o Çorap, patik
o Süt artırıcı humana stil tree veya malt içeceği
o Kâğıt havlu, kolonya, sıvı sabun
o
DİĞER İHTİYAÇLAR
o Fotoğraf makinesi, şarj aletleri
o Evlenme cüzdanı, nüfus kâğıdı
o Misafirlere ikram edilecek çikolata
o Plastik tabak, bardak, çatal-kaşık
o Oda süsleri
o Kızımın anı defteri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?