2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Nöbetçi doktor vardır illaki tatlım.. Nöbetçisiz hastane olurmu ?

bende hep bayramda dogurcakmışım gibi gelio bilmiyorum..
nöbetçi doktor degil de kendi doktorumu isterim ben
naparız o zaman bilmem.. konuşmak gerekir doktorla..

Bugün dua günü unutmayalım kızlar...
Melikemm87 (Melike) GüzelkızMS (Semra) Esra-kar
Kızlar için dualarını okudum Rabbim kabul etsin inşallah...

Allah kabul etsin canım, eve geçince okuycam bende..

Büyük olasılıkla aynı yerdedir tatlım, o zamanlar en bilinen yermiş Zübeyde Hanım.
Aaa Lina kadın sağlığı gördüm en son geldiğimde, belediyenin karşı tarafına düşüyor değil mii??? Hatta annem keşke ankarada olsaydın, hemen burda yapardın doğumunu demişti.Ankaranın sağlık olanaklarını daha çok seviyorum ben canım yaa. İstanbul'da biraz karışık sanki

agzına,yüreğine,eline sağlık canım aminnnnnnnnnn

evet canım orası ıst da hersey karısık
ıns memnun kalacagın rahat edecegın bı hastane olur canım

merhaba kızla nasılsınız bakalım bugun bı ar sıte bakımdaydı acamadım bı turu sonra attım kendımı dışarıya dayanamayıp aldım oğluma cıcişler ana kucagı falan of artık yeter almıcam dıyporum dayanamaıyorum

hosgeldın canım bugun sıte bakımından dolayı sakın bı gundu
hayırlı olsun cıcılerınız ınsan dayanamıyor ben ısteyken tutuyorum kendımı netten pek emın olamadıgım ıcın ama ızne ayrılınca kendımı tutamıycagımı bılıyorum

kızlar ıyı aksamlar ıyı haftasonları kendınıze ve bebıslerınıze cok ıyı bakın suyu yeterlı mıktarda ıcmeyı unutmayalım öptükkk

slm kızlar napıyorsunuz giremiyorum epeydir bugün benim dua günümmüş ben 12 ekim diye hatırlıyordum 3 kişiye ait heralde bugün Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah öpüyorum hepinizi

iyi akşamlar kızlar bende çıkıyorum yavaş yavaş.. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.. Bol tekmeli hafta sonlarıııı

bende öyleyim keyfim yok hiç..
uyu canım dinlenirsin, bende eve gider gitmez uyumayı düşünüyorum ama

Uyuyamadım tatlım yaa olimpiyatları izledim uyuyayım derken
geçmiş olsun canım, banada uyumak iyi gelir sinirlerim bozulunca

Sağol canım,aynen öyle ama işte uyuyamadım açım galiba :)
bu arada senin de gözün aydın canım,sonuçların temiz çıkmış..

Ne oldu ki sana, neyin var ? azcık sabret izne çıkalım ekşirim başına anneme yakınsın bol bol gezeriz

Aman ne biliim yaa,annem boya badana temizlik falan yapıyo,sanki bana sitemlenir gibiydi ya da ben öyle anladım.Ama ben bu halimle boya kokusuna dayanamam ki gidip yardım edeyim

noldu canım yaa? hayırdırr??

Ya galiba anneme sıktım canımı boya badana işleri yüzünden ayyy bi de salondaki korniş komple düşmüş perdele ve tüllerle birlikte yerlerde,ona iyice bi gerildim.Kaynanam işi abarttı (geçen ki durumdan dolayı)ne arıyo ne soruyo oğlunu bile sanki hakaret,küfür,surat ettim.İnan bunu kafaya takmam ama barışınca (ben küs değilim gerçi ama)laf sokacak,kıyaslama yapacak huyudur huyu kuruyasıca..Bi de ev kuşu oldum iyice çatliicam,neyse Allahım sağlık versin de..

Hepsi üstüste geldi bunaldım iyice işte öyle tatlımmm..

Bu arada BEYSAL'cım doğum günün kutluyorum sağlıklı,huzurlu,nice mutlu yılların olsun...

çok güzel dulara emeğine sağlık..
ankaradaki arkadaşalrımda ordaki imkanlardan pek memnun değil canım....istanbulda araştırısan içine sinen bi hastane bulabilirsin bence...
eklede bakalım hemen...merak ettik...

Son düzenleme:
selam canım çok güzel aldıkların , bende lcw den pantolon, ince sweet ve hırka aldım ama hepsini 3-6 ay aldım.hesapladım şubat -mart nisanda giyer diye.umarım doğru yapmışımdır kullanabilir miniğim.

gule gule kullansın cnm benım o kotlar ve gömlekler benımde lcw den ttalım bende 3_6 ay aldım tatlım bıeraz kendıne glir bencede ıyı yapmısın tulum tarzlarıdandan ancak o zaman kurtulacaklar cnm ben outletten aldık lcw ve cok uyguna geldıler ya sen

çok güzel hazırmaşşın cnm ama emın ol yarısından fazlası gerı gelecek eve sen taşıdıgınla kalacaksın bunların çeyregını alsan fazla fazla yeter aynı hazırlıgı bende yapmıştım kalabalıktan başka işe yaramadı

çoook güzel dolu dolu olmuş.

sanıyorum büyük ihtimalle acıbadem de doğum yapıcam. bu yüzden bebek için sadece bir takım eşya ve iki battaniye koyarım çıkış için. çünkü acıbadem doğunca hastanenin acıbadem baskılı tulumunu giydiriyor. (bebek odasında tüm bebekler tek formaydı)ve hastanede kaldığı süre boyunca kremlerini bezlerini kendinden kullanıyor. hatta çıkışta birde yenidoğan seti hediye ediyormuş. ve misafirlere ikram için lohusa şerbeti bile veriyorlarmış:)
belki diğer özel hastanelerde de bu vardır bir öğrenin isterseniz.
ben anne için standart bir çanta hazırlıycam yeterli olur heralde.

Allahım bir avazda sağlıklı huzulu kurtulmayı nasip etsin bebeklerimize ve bizlere...

Akşam akşam eşimle salonu tertemiz yaptık,eniştemle birlikte düşen kornişi taktılar yenisini,bende perdeleri,tülleri ayrı ayrı yıkadım,attım makineye süpürdük odayı,sildik,camın iç kısmını ben,dış kısmını da eşim sildi..

Perdelerimi de taktı,darısı diğer odalarıma
Sırf bir oda bizi bir yordu ki yaa..

Adamcağız poposunu bi yere koyamadı işten geldiğinden beri

ohh ne güzel. şanslısın bak eşin yardım ediyor. benim oduncuğum yardım etmeyi hiç beceremez.:)

yine de çok yorma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…