2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ohh ne güzel. şanslısın bak eşin yardım ediyor. benim oduncuğum yardım etmeyi hiç beceremez.:)

yine de çok yorma kendini.

Sağolsun çok yardımseverdir eşim
cam silerken çok utanmış ama

zorla bi şekilde bence tutuştur eline süpürgeyi bende arkandan silerim falan de :)

Sağolsun çok yardımseverdir eşim
cam silerken çok utanmış ama

zorla bi şekilde bence tutuştur eline süpürgeyi bende arkandan silerim falan de :)

ahh canım anca köpeklerin arkasını toplasa o yetecek. onu bile yapmaz. hemen yardımcı çağıralım der.
şimdiden diyorum bebek olunca ev işlerine yardım edersin diye ama yatılı yardımcı tutarız diyor beyefendi. yada annem yapar benim yerine diyor. kayınvalidem sağolsun yaparda yaşlı ve hasta zaten bende kıyamıyorum. eşim usta getirilecek işe bile üşenir getirmeye. miskin odunum benim:)

Hem köpekler hem bebek zor olacak desene..

Benim eşim de teknik işlerde maalesef beceriksizdir,korniş beklerdi öyle camlar perdesiz bi şekilde,eniştem yardıma geldi de hallettik..
Allahtan ev işlerinde iyi işte o da yetiyo bana

yetmez mi ilaç gibi gelir valla...kıymatini bil çok güzel bişiy :) maşallah diyim nazar değmesin.

benim koca maleseff ne yapsam öğretemedim.

köpeklerimle zor olucak evet. ama ne yapalım bir şekilde aşıcaz. şimdi köpüşlere de bebek gelince yaşayacakları oda için için alıştırmaya çalışıyorum. birde bebek ağlama sesi ile bebeğe alıştırma yapıyoruz:)

Sağol canım.

Evin bahçeli falansa daha rahat olur köpek beslemek aslında.
Ben de bahçem olsa bi hemşo Sivas Kangal alıp yetiştirmeyi çok istiyorum.
Ama 3.katta çok zor :)))

Sağol canım.

Evin bahçeli falansa daha rahat olur köpek beslemek aslında.
Ben de bahçem olsa bi hemşo Sivas Kangal alıp yetiştirmeyi çok istiyorum.
Ama 3.katta çok zor :)))

malesef... ben 4. katta oturuyorum. bahçemiz yok.. evde bakıyoruz.

ama sivas kangal evde baılmaz.. çok enerjik oluyolar.benim rott ve minyatür pincherim var.

malesef... ben 4. katta oturuyorum. bahçemiz yok.. evde bakıyoruz.

ama sivas kangal evde baılmaz.. çok enerjik oluyolar.benim rott ve minyatür pincherim var.

Bebiş gelince kıskanabilirler seni,bazen sahiplerini kıskanabiliyorlar ya..Ne tatlılardır müsait olduğun bi ara resimlerini atarsan bakabiliriz aslında..

süpersin canım maşallah nazar değdireceksin kocişine bende bugün halı muhabbeti açtım kusura bakma yıkayamam dedi hemen yıkarsın aşkım yıkarsın bitanem benim kocam yapar dedim güldü yaparım aşkım dedi işte bu kadar bu erkekleri kanırmak bazen çok kolay yaaaaa

Bebiş gelince kıskanabilirler seni,bazen sahiplerini kıskanabiliyorlar ya..Ne tatlılardır müsait olduğun bi ara resimlerini atarsan bakabiliriz aslında..

resimler albümümde var canım bakabilirsin. iki siyahlar bende sarı da annemde kalan.

kıskanabilirler elbet ama bebeklerden korkuyorlar

Çok şükür vicdanlı biri olmasından kaynaklanıyor biraz da,çok yufka yüreklidir maaşallah diyeyim de :))
Babası da öyle,erkek kardeşi de öyle hatunlara sınırsız hizmet

Aynen dediğin gibi canım biraz da gaz meselesi,gaza getireceksin..

resimler albümümde var canım bakabilirsin. iki siyahlar bende sarı da annemde kalan.

kıskanabilirler elbet ama bebeklerden korkuyorlar

Haa tamam bakıyorum o zaman

sorması ayıp oğum fiyatı ne kaar normali sezeryanı???

Çok ciciler yaa maaşallah
eşim acaip korkar köpekten,yavru köpekten bile kaçmışlığı var

hadi yaa :))))

yavru köpekler çok dolaşıyor insanın ayağına bacağına ondandır:)

kuçmla beraber meyve yedik şimdi. ayağmın dibinde yatıyor.
:)

canım eskişehir acıbadem sgk anlaşmalı. normal 1000 sezeryan 1500 tl miş. eğer kasıma kadar zam gelmesse böyle.

bizim sezeryan herşey dahil 500 nolmal 350-400 özel hastane bide ama osaydıkların bizde yok şehirdeki tek özel hastane zaten

bende yatak odasının camlarını sıldırdım kocıse camlar sılınırken de perdelerı yhıkadım astırdım yarın buyuk temızlık var :))

hava guzel olmasına ragmen sıpamın hareketlerıyle bu saatte ayaktayım herkese gunaydınn

günaydın şekercimmmmm sıpanı yesinler seniiiinnnnn maşAllah benimkide ne zaaman yatağa uzansam uyumak için o zaman başlıyor gıcıklık mı yapıyor nee

günaydınlarrrrrrr burcum kajummm burdasınızzz

Günaydın canlarım, inşallah iyisiniz.

akşam misafirlerimizi ağırladık, yemekler muhabbet herşey çok güzeldi, ama benim pilim bitti birkaç kişi daha var ağırlamak istediğim inşallah Allah bana o gücü verirde gönlüme göre davet edebilirim arkadaşlarımı.

akşam ayaklarım bir şişti bir şişti fotosunu çektim, işyerindekilere gösterdim sabahi kimse inanmıyor benim ayaklarım olabileceğine eşimin ayakları olduğunu idda ediyorlar :)))

hava guzel olmasına ragmen sıpamın hareketlerıyle bu saatte ayaktayım herkese gunaydınn

evet ya uyumadın mı sen şekerim? oyy yesinler sıpanı :)))

günaydın canım, sabahtan geldimde muhabbetten yazamadım, sabki 40 yıldır görüşmedik dün akşamdan beri ne çok konuşacağımız varmış işyerindekilerle :)))

anca yazabiliyorum düşün sen nasılsın canım? dün nasıl ayrıldın işyerinden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…