ohh ne güzel. şanslısın bak eşin yardım ediyor. benim oduncuğum yardım etmeyi hiç beceremez.:)
yine de çok yorma kendini.
Sağolsun çok yardımseverdir eşim
cam silerken çok utanmış ama
zorla bi şekilde bence tutuştur eline süpürgeyibende arkandan silerim falan de :)
ahh canım anca köpeklerin arkasını toplasa o yetecek. onu bile yapmaz. hemen yardımcı çağıralım der.
şimdiden diyorum bebek olunca ev işlerine yardım edersin diye ama yatılı yardımcı tutarız diyor beyefendi. yada annem yapar benim yerine diyor. kayınvalidem sağolsun yaparda yaşlı ve hasta zaten bende kıyamıyorum. eşim usta getirilecek işe bile üşenir getirmeye. miskin odunum benim:)
Hem köpekler hem bebek zor olacak desene..
Benim eşim de teknik işlerde maalesef beceriksizdir,korniş beklerdi öyle camlar perdesiz bi şekilde,eniştem yardıma geldi de hallettik..
Allahtan ev işlerinde iyi işte o da yetiyo bana
yetmez mi ilaç gibi gelir valla...kıymatini bil çok güzel bişiy :) maşallah diyim nazar değmesin.
benim koca maleseff ne yapsam öğretemedim.
köpeklerimle zor olucak evet. ama ne yapalım bir şekilde aşıcaz. şimdi köpüşlere de bebek gelince yaşayacakları oda için için alıştırmaya çalışıyorum. birde bebek ağlama sesi ile bebeğe alıştırma yapıyoruz:)
Sağol canım.
Evin bahçeli falansa daha rahat olur köpek beslemek aslında.
Ben de bahçem olsa bi hemşo Sivas Kangal alıp yetiştirmeyi çok istiyorum.
Ama 3.katta çok zor :)))
malesef... ben 4. katta oturuyorum. bahçemiz yok.. evde bakıyoruz.
ama sivas kangal evde baılmaz.. çok enerjik oluyolar.benim rott ve minyatür pincherim var.
Bebiş gelince kıskanabilirler seni,bazen sahiplerini kıskanabiliyorlar ya..Ne tatlılardır müsait olduğun bi ara resimlerini atarsan bakabiliriz aslında..
süpersin canım maşallah nazar değdireceksin kocişine bende bugün halı muhabbeti açtım kusura bakma yıkayamam dedi hemen yıkarsın aşkım yıkarsın bitanem benim kocam yapar dedim güldü yaparım aşkım dedi işte bu kadar bu erkekleri kanırmak bazen çok kolay yaaaaa
resimler albümümde var canım bakabilirsin. iki siyahlar bende sarı da annemde kalan.
kıskanabilirler elbet ama bebeklerden korkuyorlar
çoook güzel dolu dolu olmuş.
sanıyorum büyük ihtimalle acıbadem de doğum yapıcam. bu yüzden bebek için sadece bir takım eşya ve iki battaniye koyarım çıkış için. çünkü acıbadem doğunca hastanenin acıbadem baskılı tulumunu giydiriyor. (bebek odasında tüm bebekler tek formaydı)ve hastanede kaldığı süre boyunca kremlerini bezlerini kendinden kullanıyor. hatta çıkışta birde yenidoğan seti hediye ediyormuş. ve misafirlere ikram için lohusa şerbeti bile veriyorlarmış:)
belki diğer özel hastanelerde de bu vardır bir öğrenin isterseniz.
ben anne için standart bir çanta hazırlıycam yeterli olur heralde.
Allahım bir avazda sağlıklı huzulu kurtulmayı nasip etsin bebeklerimize ve bizlere...
sorması ayıp oğum fiyatı ne kaar normali sezeryanı???
Çok ciciler yaa maaşallah
eşim acaip korkar köpekten,yavru köpekten bile kaçmışlığı var
canım eskişehir acıbadem sgk anlaşmalı. normal 1000 sezeryan 1500 tl miş. eğer kasıma kadar zam gelmesse böyle.
Akşam akşam eşimle salonu tertemiz yaptık,eniştemle birlikte düşen kornişi taktılar yenisini,bende perdeleri,tülleri ayrı ayrı yıkadım,attım makineye süpürdük odayı,sildik,camın iç kısmını ben,dış kısmını da eşim sildi..
Perdelerimi de taktı,darısı diğer odalarıma
Sırf bir oda bizi bir yordu ki yaa..
Adamcağız poposunu bi yere koyamadı işten geldiğinden beri
Sağolsun çok yardımseverdir eşim
cam silerken çok utanmış ama
zorla bi şekilde bence tutuştur eline süpürgeyibende arkandan silerim falan de :)
hava guzel olmasına ragmen sıpamın hareketlerıyle bu saatte ayaktayım herkese gunaydınn
hava guzel olmasına ragmen sıpamın hareketlerıyle bu saatte ayaktayım herkese gunaydınn
günaydın şekercimmmmmsıpanı yesinler seniiiinnnnn maşAllah benimkide ne zaaman yatağa uzansam uyumak için o zaman başlıyor gıcıklık mı yapıyor nee
günaydınlarrrrrrr burcum kajummm burdasınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?