2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canımmm gunaydınn ay ne guzel ben kimseyi alamıyorum canım yaa artık evdeyim alırım sıradan

geçmiş olsun kıyamam sana

ben dun o gıcık mudurlerde dahil patronda dahil herkesle vedalastım helalleştim patron resmen benden kaçtı yannına gelicem dedi gelmedi bende toplantı salonuna girdim ve tokalaştm utandı görmeliydin yüzüme bakamadı o mudurlerde utandı

haftaya ararız seni dediler para ve imza için umarım kurusuna kadar alırım canım ihtiyacım var sonucta bebeğimin rızkı o

sen iştemisin

burcum gece gec uyuyabıldım sabah 7de uyandım buraya yazdım sonra bı uyumusum yenı uyandım cok ıyı geldı gunaydın kuzum sanaada

senınkıler sana ıyılık yaptı kuzum aslında:))) bebekten snra sen ayrılcktın zaten tazmnatn yancaktı:=)))) bebısın hayrlısıyla gelıyo sımdı ordan alacagn parayla bebısın ıhtyaclarının bayasını karsılarsınn

ben geldim gece sahurda evdeydim ama eşim karsı komsuda sahur yaptı yol beni perişan etti sıpam hareketi kesti sol ayağım balon gibi şişti
esram artık sağlıklı sorun yok seneye 13 ağustosta randevumuz var gene

çok güzel yapmışsın, tebrik ederim seni. utansınlar tabi, hamile birini zor durumda bıraktılar, pis vicdansızlar.

ohhh bide toplantıda yapmışsın ya adamın kafası allak bullak olmuştur

misafir zor oluyor ama napayım seviyorum misafiri, inş sende gönlüne göre alırsın evine :)

burcum gece gec uyuyabıldım sabah 7de uyandım buraya yazdım sonra bı uyumusum yenı uyandım cok ıyı geldı gunaydın kuzum sanaada

ohhh iyi gelmez mi bende geç uyudum canım, misafirler 12 deçıktılar evden hadi gezelim dediler, ben evde kalayım dicektim de eşimi merak ederim diye kabul ettim, gece gece izmir turuda yaptık (( o an ayaklarım bitti zaten

canım hoşgeldin sefa getirdin. ohhh kızında sıkıntı yokmuş, maşallah.

ayyy yol çekilmiyor dimi canım napcan geldi geçti işte, yayağın için geçmiş olsun, uzatırsın hafifler biraz, eşin iyi bari komşuya geçmiş sana bişi yaptırmamış.

hoşbuldum canım benimmm burcu gece rüyamda ben seni gördüm arabada içim geçmiş o an gördüm seni telefonum çalıyor arayan sensin ne konustuk hatırlamıyorum ama
eşim kaynıma gidelim dedi 5 kat kim çıkacak karsı komsuya git dedim aradım komsumu 2 bardak çayın fazla olsun dedim sağolsun ikiletmedi isteğimi eşim onlara geçti ben eve geçtim yattım hemen sabah 5.30 geldi eşim nerdeydin dedim camiye gitmiş sabah namazı için şimdi uyanmasını bekliyorum uyansın anneme kızımı almaya gideceğim akşama abimler iftara gelecekler

hatice nasıl oldu haber var mı?
aysun aklıma ne geldi senin çıkışını bile bile vermiş olabilir patronun malum müdür senle uğraşıp duruyor sen istifa etseydin hak iddea edemiyecektin belki bu yüzden çıkışını vermiş olabilir nede olsa iş yerinde olan gerginlikleri biliyor adamçünkü hiç sorun çıkarmadan veriyorlar paranı

Hoşgeldin benim ayağımda anormal şiş bacağıma doğru uyuşma var ama bebek hareketli seninkinin hareketsiz olması normalmiymiş bari

özlemişim seni bitanem, şükür kazasız belasız geldin , dün gece çok aklıma geldin valla, hissettin belkide, allah hayırlara çıkarsın.

ne güzel ya komşuluğunuz var, biz yan daireyi tanımıyoruz, birkaç girişimde bulundum ama kadın oralı olmadı ((

akşama misafir var demek, yol yorgunu niye kabul ettin canım ya , ayağın ancak dinlenince geçer sen şimdi yemekle uğraşacaksın ((

bide bişi sorcam ben hamile çamaşırı alacamda hani katalog göndermiştin ne zaman elimizde olur şimdi sipariş versek canım ?

Hoşgeldin benim ayağımda anormal şiş bacağıma doğru uyuşma var ama bebek hareketli seninkinin hareketsiz olması normalmiymiş bari
hoşbuldum canım demek sende muzdaripsin şiş ayaktan
valla canım su az olunca bebek hareket edemiyomuş düzelecek inşşş

telepati oldu demek ki senin beni düşünmen canımm
komsum iyidir allah razı olsun onlardan yola çıktığımız gecede onlarla beraber yaptık sahuru çıktık yola akşam iftara beklemişler gelmeyince merak etmişler eşimde kuzenim bırakmadı iftardan sonra yola çıkacağız demiş
öyle tek komsu yeter insana
canım ben sana link veririm secer beğenirsin eline geçmesi en geç 1 hafta olur canım yurtiçi kargo ile gönderim yapıyorlar kapıda ödeme yapma imkanıda var ama yanlız geçen söyledim mi bilmem 60 tl den aşşağıya kargo parası istiyorlar
emekide bir kaç esya isteyeceğim demişti isterseniz beraber sipariş verin kargo parası sıkıntısı çekmeyin

evet canım, hissettik birbirimizi demek.

evet emekle konuşmuştuk bak benden önce davranmış :))) olabilir aslında onunla 60 ı geçeriz de onunla bir buluşamadık, bakalım konuşalım bi. 1 hafta baya kısa bir zaman. iyi bari hemen elimize geçecek :)))

ben çıkıyorum canlarım. bugün kendime gecelik sabahlık alacam :))) bide bir bebek ziyaretine gitcez onada cici bakcam. p.tesi görüşürüz çokkkk öpüyorummmm mucksss

Uzaktan bile bakanlar farkında bir sürü test yapıldı sonuçlar iyi çıktı bol su ve serin yerde dinlen o zaman

ben hep diyorum kalplerimiz bir diye :))
tamam canım ona göre haber verirsiniz siz bana ben link ve şifreyi veririm kafanıza göre takılırsınız
allaha emanet ol canım iyi eğlenceler sana

Uzaktan bile bakanlar farkında bir sürü test yapıldı sonuçlar iyi çıktı bol su ve serin yerde dinlen o zaman
sanada geçmiş olsun canım en kısa zamn da geçer inşşş
benim dünle bugun şişim çok oldu canım yoldan sebeb oldu galiba uzatamadım nede olsa ayaklarımı

günaydın kızlar:) şimdi uyandım.. bir topiğe göz atayım dedim:)

fatoss: canım sizinorası çok uygunmuş. ne güzel şanslısın. biz eskişehire gidicez doğum için orada 5 tane özel hastane var. fiyatlar hep yakın birbirinie...

bizim bura 300 kızlar dogum..beleşe geldik yani:))))bu arada şeker yüklemem sonuçları cok iyi çıktı.Doktor diyet falan yapma zaten kilo alamıyorsun dedi ohhhhh bir rahatladım geldim eve meyvelere yumuldum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…