Günaydın canlarım, inşallah iyisiniz.
akşam misafirlerimizi ağırladık, yemekler muhabbet herşey çok güzeldi, ama benim pilim bitti birkaç kişi daha var ağırlamak istediğim inşallah Allah bana o gücü verirde gönlüme göre davet edebilirim arkadaşlarımı.
akşam ayaklarım bir şişti bir şişti fotosunu çektim, işyerindekilere gösterdim sabahi kimse inanmıyor benim ayaklarım olabileceğineeşimin ayakları olduğunu idda ediyorlar :)))
evet ya uyumadın mı sen şekerim? oyy yesinler sıpanı :)))
günaydın canım, sabahtan geldimde muhabbetten yazamadım, sabki 40 yıldır görüşmedik dün akşamdan beri ne çok konuşacağımız varmış işyerindekilerle :)))
anca yazabiliyorum düşünsen nasılsın canım? dün nasıl ayrıldın işyerinden?
günaydın şekercimmmmmsıpanı yesinler seniiiinnnnn maşAllah benimkide ne zaaman yatağa uzansam uyumak için o zaman başlıyor gıcıklık mı yapıyor nee
günaydınlarrrrrrr burcum kajummm burdasınızzz
Günaydın canlarım, inşallah iyisiniz.
akşam misafirlerimizi ağırladık, yemekler muhabbet herşey çok güzeldi, ama benim pilim bitti birkaç kişi daha var ağırlamak istediğim inşallah Allah bana o gücü verirde gönlüme göre davet edebilirim arkadaşlarımı.
akşam ayaklarım bir şişti bir şişti fotosunu çektim, işyerindekilere gösterdim sabahi kimse inanmıyor benim ayaklarım olabileceğineeşimin ayakları olduğunu idda ediyorlar :)))
evet ya uyumadın mı sen şekerim? oyy yesinler sıpanı :)))
günaydın canım, sabahtan geldimde muhabbetten yazamadım, sabki 40 yıldır görüşmedik dün akşamdan beri ne çok konuşacağımız varmış işyerindekilerle :)))
anca yazabiliyorum düşünsen nasılsın canım? dün nasıl ayrıldın işyerinden?
canımmm gunaydınn ay ne guzel ben kimseyi alamıyorum canım yaa artık evdeyim alırım sıradan
geçmiş olsun kıyamam sana
ben dun o gıcık mudurlerde dahil patronda dahil herkesle vedalastım helalleştim patron resmen benden kaçtı yannına gelicem dedi gelmedi bende toplantı salonuna girdim ve tokalaştm utandı görmeliydin yüzüme bakamadı o mudurlerde utandı
haftaya ararız seni dediler para ve imza için umarım kurusuna kadar alırım canım ihtiyacım var sonucta bebeğimin rızkı o
sen iştemisin
canımmm gunaydınn ay ne guzel ben kimseyi alamıyorum canım yaa artık evdeyim alırım sıradan
geçmiş olsun kıyamam sana
ben dun o gıcık mudurlerde dahil patronda dahil herkesle vedalastım helalleştim patron resmen benden kaçtı yannına gelicem dedi gelmedi bende toplantı salonuna girdim ve tokalaştm utandı görmeliydin yüzüme bakamadı o mudurlerde utandı
haftaya ararız seni dediler para ve imza için umarım kurusuna kadar alırım canım ihtiyacım var sonucta bebeğimin rızkı o
sen iştemisin
burcum gece gec uyuyabıldım sabah 7de uyandım buraya yazdım sonra bı uyumusum yenı uyandım cok ıyı geldı gunaydın kuzum sanaada
ben geldim gece sahurda evdeydim ama eşim karsı komsuda sahur yaptı yol beni perişan etti sıpam hareketi kesti sol ayağım balon gibi şişti
esram artık sağlıklı sorun yok seneye 13 ağustosta randevumuz var gene
canım hoşgeldin sefa getirdin. ohhh kızında sıkıntı yokmuş, maşallah.
ayyy yol çekilmiyor dimi canım napcan geldi geçti işte, yayağın için geçmiş olsun, uzatırsın hafifler biraz, eşin iyi bari komşuya geçmiş sana bişi yaptırmamış.
ben geldim gece sahurda evdeydim ama eşim karsı komsuda sahur yaptı yol beni perişan etti sıpam hareketi kesti sol ayağım balon gibi şişti
esram artık sağlıklı sorun yok seneye 13 ağustosta randevumuz var gene
hoşbuldum canım benimmmburcu gece rüyamda ben seni gördüm arabada içim geçmiş o an gördüm seni telefonum çalıyor arayan sensin ne konustuk hatırlamıyorum ama
eşim kaynıma gidelim dedi 5 kat kim çıkacak karsı komsuya git dedim aradım komsumu 2 bardak çayın fazla olsun dedim sağolsun ikiletmedi isteğimi eşim onlara geçti ben eve geçtim yattım hemen sabah 5.30 geldi eşim nerdeydin dedim camiye gitmiş sabah namazı içinşimdi uyanmasını bekliyorum uyansın anneme kızımı almaya gideceğim akşama abimler iftara gelecekler
hoşbuldum canımHoşgeldin benim ayağımda anormal şiş bacağıma doğru uyuşma var ama bebek hareketli seninkinin hareketsiz olması normalmiymiş bari
telepati oldu demek ki senin beni düşünmen canımmözlemişim seni bitanem, şükür kazasız belasız geldin , dün gece çok aklıma geldin valla, hissettin belkide, allah hayırlara çıkarsın.
ne güzel ya komşuluğunuz var, biz yan daireyi tanımıyoruz, birkaç girişimde bulundum ama kadın oralı olmadı((
akşama misafir var demek, yol yorgunu niye kabul ettin canım ya , ayağın ancak dinlenince geçer sen şimdi yemekle uğraşacaksın((
bide bişi sorcam ben hamile çamaşırı alacamda hani katalog göndermiştin ne zaman elimizde olur şimdi sipariş versek canım ?
günaydın canım hoşgeldinngünaydın kızlar.. hafta sonu sakin yine buralar
hoşbuldum canımdemek sende muzdaripsin şiş ayaktan
valla canım su az olunca bebek hareket edemiyomuş düzelecek inşşş
telepati oldu demek ki senin beni düşünmen canımm
komsum iyidir allah razı olsun onlardan yola çıktığımız gecede onlarla beraber yaptık sahuru çıktık yola akşam iftara beklemişler gelmeyince merak etmişler eşimde kuzenim bırakmadı iftardan sonra yola çıkacağız demiş
öyle tek komsu yeter insana
canım ben sana link veririm secer beğenirsin eline geçmesi en geç 1 hafta olur canım yurtiçi kargo ile gönderim yapıyorlar kapıda ödeme yapma imkanıda var ama yanlız geçen söyledim mi bilmem 60 tl den aşşağıya kargo parası istiyorlar
emekide bir kaç esya isteyeceğim demişti isterseniz beraber sipariş verin kargo parası sıkıntısı çekmeyin
hoşbuldum canımdemek sende muzdaripsin şiş ayaktan
valla canım su az olunca bebek hareket edemiyomuş düzelecek inşşş
telepati oldu demek ki senin beni düşünmen canımm
komsum iyidir allah razı olsun onlardan yola çıktığımız gecede onlarla beraber yaptık sahuru çıktık yola akşam iftara beklemişler gelmeyince merak etmişler eşimde kuzenim bırakmadı iftardan sonra yola çıkacağız demiş
öyle tek komsu yeter insana
canım ben sana link veririm secer beğenirsin eline geçmesi en geç 1 hafta olur canım yurtiçi kargo ile gönderim yapıyorlar kapıda ödeme yapma imkanıda var ama yanlız geçen söyledim mi bilmem 60 tl den aşşağıya kargo parası istiyorlar
emekide bir kaç esya isteyeceğim demişti isterseniz beraber sipariş verin kargo parası sıkıntısı çekmeyin
ben hep diyorum kalplerimiz bir diye :))evet canım, hissettik birbirimizi demek.
evet emekle konuşmuştuk bak benden önce davranmış :))) olabilir aslında onunla 60 ı geçeriz de onunla bir buluşamadık, bakalım konuşalım bi. 1 hafta baya kısa bir zaman. iyi bari hemen elimize geçecek :)))
ben çıkıyorum canlarım. bugün kendime gecelik sabahlık alacam :))) bide bir bebek ziyaretine gitcez onada cici bakcam. p.tesi görüşürüz çokkkk öpüyorummmm mucksss
sanada geçmiş olsun canım en kısa zamn da geçer inşşşUzaktan bile bakanlar farkında bir sürü test yapıldı sonuçlar iyi çıktı bol su ve serin yerde dinlen o zaman
:)) benımkı de dıo kı mahalledekı tum karızmam yerle bır oldu dıo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?