2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kuzum bu benim alacagım bebek odası takımının beşiği..sallanan beşik...bi bak istersenn...Büyüyebilen Beşik TR1236 | Belis

Bu listede bir ben yokum biraz fazla değil mi bu liste yavvv... Gözüm korktu haaa....

yaaa abarttıımmıı acabaaaa aslında bende acıbademde dogum yapcam sanırım önce bi hastaneye sormam gerekecekk:44:

canım eskişehir acıbadem sgk anlaşmalı. normal 1000 sezeryan 1500 tl miş. eğer kasıma kadar zam gelmesse böyle.

eee sizin ora daha uygunmuş..kayseri acıbadem 2000tl dedi bana:44: sezeryan ve normal doğum aynı..epudral istersen 3250 tl:18:

en kapsamlı anlaşması eskişehirleymiş canım ondan olabilir.gel sende buraya doğuma

ben bulantı için birde düşük tehlikesi için 2 kez yattım çok iyidi ilgileri:)

teyzoşlar biz bugun kızımlaa buluşmaya gittik...biizm nazlı kızımız kapatmış eliylee yüzünüü bi doğru dürüst poz yakalayamadıkk

iştee olanı bitenii bu::

1118 gr 38.5 cm olmuş benim kuzum..uzun bacaklı ince vucutlu bi kız olacakk...çok şanslı dedi doktorumuzz güldük hep birliktee

gelişimi iyiymiş...1 hafta ileri çıktı...bende 20 günde 1 kilo almışım sorun değil dedi...asıl kontorülümüz haftaya bugun renkli ultrasonda kızımızı görelim kime benzediğini merak ettiğimizden gittik ama elde var sıfırr...bizim kız poz veremiyorr anacım..hiç anasına çekmemişş

maşallah haftasına göre gelişimi çok iyi gidiyor maşallah:) e kızz dediğin nazlı olur. şimdiden cilveli yandınız:)

bizde oğluşu pazartesi renkli usg de gördük çok tatlı görünüyordu. cdsi annemde kalmış. akşama alırsam unutmazsa ekliyim bizimki de yan durdu. poz vermeyi sevmiyor. birde çatık kaşlı :)

Kızlar dr bana demir hapı vermemişti fakat kendimi inanılmaz yorgun,unutkan,saçları tutam tutam dökülen biri gibi hissediyorum yani biri bana dese ki Saçlarını yol getir
yolmaya gerek bile kalmayacak o derece

acaba dr.randevumu beklemesem kendim mi gidip alsam ferro sanol'ü

valla canım bence al başla geç bile kalmışsın bence benim dr.umda ne vitamin ne başka bişey başlamıştı sadece ferro sanol başlamıştı ama ben kendim aldım vitaminimi mağnezyumumu başladım 3 aylıkken şimdi dr.um gitti başka dr.a geçmek zorunda kaldım o dr.umda iyiki başlamışsın kendin dedi başla bence zararı yok faydası var sonuçta

Aman da aman maaşallah minik prensesimizeee

annesine benzerse fıstık gibi bi kız olacağı kesin zaten
maaşallah gözün aydın canım,herşey gayet iyiymiş..

çankırı burası küçük yerr

arkadaşlar merhaba. ben sürekli konuyu takip ediyorum ama yazmıyordum belki altta görüyorsunuzdur ismimi online olarak.. benim erken doğum riskim varmış benim için dua ederseniz sevinirim doktor parmağını bile kıpırdatmadan yatacaksın dedi.. bu gece acile gittim sebep ise çok sık ve şiddetli kasılmalarımın olmasıydı ve bebeğin hareketlerinin azalmış olmasıydı.. nst'ye girdim ve gerçekten kasılma çıktı dr alttan da eliyle muayene etti çok yumuşak dedi proluton iğne yaptı sabah akşam progestan içicem sat'a göre 24+5 usg'ye göre 25+6 daha çok küçük doğarsa yaşamaz dedi dualarınızı bekliyorum

ah cnm benım öncelıkle gecmış olsun cnm ablamdada aynı sorun vardı yanı sorun tam olarak aynısı değildı ama erken doğu rıskıydı bol dınlenme ve ıctıgı ılaçlar yardımıyla 38.haftada bebegıne aldı kucegına cnm dr unu dınle bak faretmışınkı doğum eylemın başlamadan önelmişsınız cok sukur 28.haftayıda atlatırsan korkma cnm benım ama en kötusunu de duşunursek arkdaşaım 6.5 aylıkken doğum yaptı maşalla kızı 6 yaşında dualrım sen ve melegınle cnm

merhaba inşallh korktuğun gibi olmaz zaten doğumu engelliyolar ilaçlarla .. bende gebeliğimin başından 20. haftama kadar yattım biraz zor oluyor ama bebeklerimiz için buna katlanıcaz mecburen... 26 haftadan sonra sanırım yaşama şansıda var ama inşallah 30 lu haftaları görürsün..

slm canım nasılsın? bebişin nasıl ? ben çok şükür iyiym canım .. bugün biraz ciciler aldım oğluma .. lohosa pijaması arıyorum güzel kullanışlı sen hiç baktınmı ?

ıyıyız cnm benım ay neler aldın cnm bak bızım toik var paylaşıyoruz malum ılgı alanımız bende bıtırdım artık alışverışı
cnm ya benımde sadece kendıme alış verışım kaldı pijama bende bakıyorum am bı bulamadım hep yazlık ıncecık kısa kollu urunler beklemedeyım am 7.ay dolunca canta hzaırlamak ıstıyorum ne olcak bılemedım
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nnelerinin-bebislerine-aldiklari-ciciler.html

canım çok teşekkür ederim ne yapacağımı bilemiyorum dua ediyorum bol bol nolur bu mesajımı okuyan herkes benim için dua etsin anadolu yakasında iyi bir dr arıyorum bana iyi bakacak iyi takip edecek.. tavsiyesi olan var mı? bir de arkadaşlar lütfen iç güdülerinize güvenin benim dr çok rahat pek umursamadı diyebilirim benim içim rahat etmedi gittim hastaneye ve gerçekten kasılma çıktı kimseyi dinlemeyin bana dediler çok evham yapıyosun vs ben de erteledim erteledim ama dayanamadım bu gece gittim iyi ki gitmişim kızdılar bana hastanede neden bu kadar bekledin diye kasılmalara, karın sertleşmelerine ve bebeğin hareketsizliğine dikkat edin lütfen

cnm benım aslında bu uyarılar ıyıoldu belı hepımız sıradan sanıp önemsemeyebılırız ınşalla sen dahıl hıcbırımız erken doğum yaşamayız bı arkadaşımız daha var lavınya oda aynı durumda senınle cnm
bu topikte ıstanbulda olan arkadaşlarımız var cnm dr konusunda tavsıyerı olacaktır cnm benım
dualarımız snınle

canım resimlerini çekmedim ama nette var bitanesi aldığımın onu koyayım şimdi sonra gerisini çeker koyarım... puset için olan port bebelerden aldım .. kundak aldım çok kullanışlı içi polar dışı kadife tam bizim doğum yapcamız mevsime göre 6aya kadar kullanılıyomuş 65 cm .. uyku tulumu aldım vs ama şimdi kundağın fotosunu koycam oraya sonra hepsinin bir resmini çekerim koyarım olurmu şekerim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…