Kızlar ya ben park yatak ya da beşik değil sallanan karyola almak istiyorum internette şöyle bir baktım çilek te var ama gidip bakmam lazım...
park yatakları çok sevmedim baktığım yerlerdeki parkyataklar çok alelade geldi,hatta dandik bile diyebilirim...
Bu listede bir ben yokum biraz fazla değil mi bu liste yavvv... Gözüm korktu haaa....
canım eskişehir acıbadem sgk anlaşmalı. normal 1000 sezeryan 1500 tl miş. eğer kasıma kadar zam gelmesse böyle.
Kızlar dr bana demir hapı vermemişti fakat kendimi inanılmaz yorgun,unutkan,saçları tutam tutam dökülen biri gibi hissediyorum yani biri bana dese ki Saçlarını yol getir
yolmaya gerek bile kalmayacak o derece
acaba dr.randevumu beklemesem kendim mi gidip alsam ferro sanol'ü
teyzoşlar biz bugun kızımlaa buluşmaya gittik...biizm nazlı kızımız kapatmış eliylee yüzünüü bi doğru dürüst poz yakalayamadıkk
iştee olanı bitenii bu::
Eki Görüntüle 486441 Eki Görüntüle 486442
1118 gr 38.5 cm olmuş benim kuzum..uzun bacaklı ince vucutlu bi kız olacakk...çok şanslı dedi doktorumuzz güldük hep birliktee
gelişimi iyiymiş...1 hafta ileri çıktı...bende 20 günde 1 kilo almışım sorun değil dedi...asıl kontorülümüz haftaya bugun renkli ultrasonda kızımızı görelim kime benzediğini merak ettiğimizden gittik ama elde var sıfırr...bizim kız poz veremiyorr anacım..hiç anasına çekmemişş
günaydın kızlar:) şimdi uyandım.. bir topiğe göz atayım dedim:)
fatoss: canım sizinorası çok uygunmuş. ne güzel şanslısın. biz eskişehire gidicez doğum için orada 5 tane özel hastane var. fiyatlar hep yakın birbirinie...
kızlar bugün aldım kargodan çatlak kremimi inş. faydası olur krem bu; Lierac Phytolastil Çatlaklar İçin Jel 100 ml. GittiGidiyor'da 61362475
arkadaşlar merhaba. ben sürekli konuyu takip ediyorum ama yazmıyordum belki altta görüyorsunuzdur ismimi online olarak.. benim erken doğum riskim varmış benim için dua ederseniz sevinirim doktor parmağını bile kıpırdatmadan yatacaksın dedi.. bu gece acile gittim sebep ise çok sık ve şiddetli kasılmalarımın olmasıydı ve bebeğin hareketlerinin azalmış olmasıydı.. nst'ye girdim ve gerçekten kasılma çıktı dr alttan da eliyle muayene etti çok yumuşak dedi proluton iğne yaptı sabah akşam progestan içicem sat'a göre 24+5 usg'ye göre 25+6 daha çok küçük doğarsa yaşamaz dedi dualarınızı bekliyorum
arkadaşlar merhaba. ben sürekli konuyu takip ediyorum ama yazmıyordum belki altta görüyorsunuzdur ismimi online olarak.. benim erken doğum riskim varmış benim için dua ederseniz sevinirim doktor parmağını bile kıpırdatmadan yatacaksın dedi.. bu gece acile gittim sebep ise çok sık ve şiddetli kasılmalarımın olmasıydı ve bebeğin hareketlerinin azalmış olmasıydı.. nst'ye girdim ve gerçekten kasılma çıktı dr alttan da eliyle muayene etti çok yumuşak dedi proluton iğne yaptı sabah akşam progestan içicem sat'a göre 24+5 usg'ye göre 25+6 daha çok küçük doğarsa yaşamaz dedi dualarınızı bekliyorum
fburak sudem mervecık nasılsınız kızlar
slm canım nasılsın? bebişin nasıl ? ben çok şükür iyiym canım .. bugün biraz ciciler aldım oğluma .. lohosa pijaması arıyorum güzel kullanışlı sen hiç baktınmı ?
ah cnm benım öncelıkle gecmış olsun cnm ablamdada aynı sorun vardı yanı sorun tam olarak aynısı değildı ama erken doğu rıskıydı bol dınlenme ve ıctıgı ılaçlar yardımıyla 38.haftada bebegıne aldı kucegına cnm dr unu dınle bak faretmışınkı doğum eylemın başlamadan önelmişsınız cok sukur 28.haftayıda atlatırsan korkma cnm benım ama en kötusunu de duşunursek arkdaşaım 6.5 aylıkken doğum yaptı maşalla kızı 6 yaşında dualrım sen ve melegınle cnm
canım çok teşekkür ederim ne yapacağımı bilemiyorum dua ediyorum bol bol nolur bu mesajımı okuyan herkes benim için dua etsin anadolu yakasında iyi bir dr arıyorum bana iyi bakacak iyi takip edecek.. tavsiyesi olan var mı? bir de arkadaşlar lütfen iç güdülerinize güvenin benim dr çok rahat pek umursamadı diyebilirim benim içim rahat etmedi gittim hastaneye ve gerçekten kasılma çıktı kimseyi dinlemeyin bana dediler çok evham yapıyosun vs ben de erteledim erteledim ama dayanamadım bu gece gittim iyi ki gitmişim kızdılar bana hastanede neden bu kadar bekledin diye kasılmalara, karın sertleşmelerine ve bebeğin hareketsizliğine dikkat edin lütfen
ıyıyız cnm benım ay neler aldın cnm bak bızım toik var paylaşıyoruz malum ılgı alanımız bende bıtırdım artık alışverışı
cnm ya benımde sadece kendıme alış verışım kaldı pijama bende bakıyorum am bı bulamadım hep yazlık ıncecık kısa kollu urunler beklemedeyım am 7.ay dolunca canta hzaırlamak ıstıyorum ne olcak bılemedım
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nnelerinin-bebislerine-aldiklari-ciciler.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?