2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım bebeğim sağlıklı olsun zamanında gelsin de yatmaya hazırım inş bi 10 hafta daha dayanır

çok teşekkürler canım Allah kimseye evlat acısı göstermesin

canım bebeğim sağlıklı olsun zamanında gelsin de yatmaya hazırım inş bi 10 hafta daha dayanır

çok teşekkürler canım Allah kimseye evlat acısı göstermesin

inşallah canım benimde çok riskliydi belki yatmasaydım şimdiye çoktan kaybetmiştim bebeğimi 20 hafta kadar yattım yani ... sende yatacaksın mecburen hiç bir iş yapma bakacak birisi inşallh vardır seni .. ben bi wc ye bide banyo yapmaya kalkıyordum herşeyim ayağıma geliyordu..

oh cnm benm kullanışlı şeylexr qlmıssın gule gule kullanın ınşalla annesı cnm senın bı oğlun vardı dımı ondan kamıştır kardeşine ne guzel bızım bı kaçparca dışında bışeyler yok pembe pembe almılız hep kardeşıne pek faydası olmadı

yok canım benim bitane donu bilem kalmadıki :)) o temmuz bebeğiydi kıyafet namına hiç bişey yok :) ama pusetimiz var arabamız küvetimiz temel şeyler yani ... zaten benim oğluma aldıklarım ona bile olmadıki giyilmeden gitti çoğu .. buda maşallh uzun boylu tombik gidiyo o yüzden hep 3ay 6 ay alıyorum genelde ..

iiyim tatlım..aldığın cicilere bakıyodumm maşallahh doldurmuşsunn bitirmişsin sen alışverişii..hem bakıyom hemde kafamda tasarlıyorum neler alsam diyee:)

oh ne guzel cnm benımkızımda tombuldu hemen kıyafetler kuculdu bende karışık aldım cnm 0-3 3-6 ama sanırım artık yeter sıra geldı kendıme oda sezeondan kaybedıyorum senın aldıgın kadıfe tuluma bayıldım bu arada ısım bellımı cnm

iiyim tatlım..aldığın cicilere bakıyodumm maşallahh doldurmuşsunn bitirmişsin sen alışverişii..hem bakıyom hemde kafamda tasarlıyorum neler alsam diyee:)

senı gördugume sevındım cnm göremedım bı kaçgundur alışverış bıttı cnm cok sukur gecmış sayfalardada var
ay cnm benım ben cok kafaya takmıştım sankı ılk cocuk gıbı ne alcam ne etcem dıe hep aklımdydı bıtırdım rahatladım
darısı başına artık malum cınsıyet farklı olunca sıfırdan başladık dımı

canım iyi etmişsin büyük almakla zaten tecrübelisin biliyosunki ya bikere ya ikikere zor giyiyolar hemen küçülü veriyor...

bizim isim belli canım dayısı yavuz istedi kıramadım onu bende eymen istiyordum yavuz eymen olacak ismimiz inşallah ..
sizin bellimi canım ... bu arada nezman doğum yapacaksın bellimi senin canım benim 19 ekim yada 20 ekim gibi ..

cnm yavuzda eymende cok guzel kk tanıtıgım 3 arkadaşımda eymen duşunuyo sen 4.olucaksın bende cok severım eymen ısmını dayımın kızının adıda eymen yıllar önce garıp gelmıştı bıze kız 20 yaşında am sımdılerde sevıyorum bende
bizim nasıp olursa ARAS olucak cnm doğumda 29 ekım bdt 6 kasım ama malum sezeryan olucak 29 ekım olsun cumhurıyet cocgu olsun dedık 29 ekım pazartesı 09.00.da ılk bızı alck dr umuz

aynen benımde hep kafamda ne alsam kaç tane alsamm..kızımda en çok neye ihtiyaç duymuştum falan..düşünüüyorum..kızdan hep pembe şeyler kaldığı için zaten mecbur sıfırdan alışveriş olcak..:) bizim cinsiyet bellı olunca zaten topladım kızın herşeyini ihtiyacı olanlara verdim.. ben de sırf uzun kollu çıtçıtlı badi bulamıcam diye beklıyorum hee:) sen bulabildinmii? neyse artık şu eylül de girsinde eylül ortası gibi yaparım inşallah..

erva2008 elıfzadede eymen koyucak bılıyomusun sen nesrın bıde fburak 4 lendınız eymen annelerı bıze bı topik acmak lazım

canım evet çok kullanılıyor bende seviyorum o ismi koyacağım napim :)) .. desene ben senden önce doğurucam 7 kasım ama aras ismide güzelmiş canım ismiyle yaşasın paşan inşallah ...

bızım kızlrın cıcılerını kaderı aynı olmuş bende topladım buyuklerı ablamın kızına kalanlarıda dagıttım ay bıde dr kız dermış vermış hahah
cnm uzun kollu badı ben bolca aldım kıpanın bebk bölumunden cokta guzel kumaşları hatta bıkaç sayfa önceye koymuştum bıkaçtaneseını

erva2008 elıfzadede eymen koyucak bılıyomusun sen nesrın bıde fburak 4 lendınız eymen annelerı bıze bı topik acmak lazım

ayy tam koyduk şimdi caydıracaksın beni :) bizim previalıların topictede bi kişi var oda eymen koyacak :))

aa elifdemii :)) ama bizim henüz belli deil yaa,,biz babaya henüz begendiremnedik,,bi kaç isim saydım,,eymenide arada söylüyom kulağına hoş gelmeye başlar zamanla ya bu meri nerdee haberin varmı cinsiyet noldu acaba onunn??

eylülde iice çeşitler çıkar atık heralde,kalın bahtanıye falanda lazımm,,malum kış bebeği:) senın doğumda bellı olmuş anam az kaldı valla,,sen haklısın alışverişini yapmakda,,,bende bıdaha kı ay inşallah..ben doğurana kadar senınkı koca adam olcak yaw 1

canım evet çok kullanılıyor bende seviyorum o ismi koyacağım napim :)) .. desene ben senden önce doğurucam 7 kasım ama aras ismide güzelmiş canım ismiyle yaşasın paşan inşallah ...

aa cnm benımıcıne sındıyse tum dunya koysun bıtmıştır cok zguzel bı ısım cnm senın bıraz erken değilmi 19 u ayın19 gun önce oluyo

aa cnm benımıcıne sındıyse tum dunya koysun bıtmıştır cok zguzel bı ısım cnm senın bıraz erken değilmi 19 u ayın19 gun önce oluyo

canım benim bebek depar yaptı resmen 2 haftacık önden gidiyo gelişimi o yüzden benim beklenen doğumum senin sezeryana geliyor sezeryanımda 10 gün öncesine ... sat 1 şubat aşılama 14 şubat bunu gelişimi benim sata 1 şunbata sanki döllenme olmuş gibi geliyo :)) ama ben o gün adet olmakla mesguldüm ... tabi 2 hafta önceden değilde 1 haftacık önceden alıcak doktorumuz ..
zaten biz ona bebek demiyoruz eymen diyoruz oda alıştı ismine baya baya o yüzden değiştirmek olmaz bu saaten önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…