merhaba inşallh korktuğun gibi olmaz zaten doğumu engelliyolar ilaçlarla .. bende gebeliğimin başından 20. haftama kadar yattım biraz zor oluyor ama bebeklerimiz için buna katlanıcaz mecburen... 26 haftadan sonra sanırım yaşama şansıda var ama inşallah 30 lu haftaları görürsün..
cnm benım aslında bu uyarılar ıyıoldu belı hepımız sıradan sanıp önemsemeyebılırız ınşalla sen dahıl hıcbırımız erken doğum yaşamayız bı arkadaşımız daha var lavınya oda aynı durumda senınle cnm
bu topikte ıstanbulda olan arkadaşlarımız var cnm dr konusunda tavsıyerı olacaktır cnm benım
dualarımız snınle
canım bebeğim sağlıklı olsun zamanında gelsin de yatmaya hazırım inş bi 10 hafta daha dayanır
çok teşekkürler canım Allah kimseye evlat acısı göstermesin
canım resimlerini çekmedim ama nette var bitanesi aldığımın onu koyayım şimdi sonra gerisini çeker koyarım... puset için olan port bebelerden aldım .. kundak aldım çok kullanışlı içi polar dışı kadife tam bizim doğum yapcamız mevsime göre 6aya kadar kullanılıyomuş 65 cm .. uyku tulumu aldım vs ama şimdi kundağın fotosunu koycam oraya sonra hepsinin bir resmini çekerim koyarım olurmu şekerim ..
oh cnm benm kullanışlı şeylexr qlmıssın gule gule kullanın ınşalla annesı cnm senın bı oğlun vardı dımı ondan kamıştır kardeşine ne guzel bızım bı kaçparca dışında bışeyler yok pembe pembe almılız hep kardeşıne pek faydası olmadı
yok canım benim bitane donu bilem kalmadıki :)) o temmuz bebeğiydi kıyafet namına hiç bişey yok :) ama pusetimiz var arabamız küvetimiz temel şeyler yani ... zaten benim oğluma aldıklarım ona bile olmadıki giyilmeden gitti çoğu .. buda maşallh uzun boylu tombik gidiyo o yüzden hep 3ay 6 ay alıyorum genelde ..
iiyim tatlım..aldığın cicilere bakıyodumm maşallahh doldurmuşsunn bitirmişsin sen alışverişii..hem bakıyom hemde kafamda tasarlıyorum neler alsam diyee:)
oh ne guzel cnm benımkızımda tombuldu hemen kıyafetler kuculdu bende karışık aldım cnm 0-3 3-6 ama sanırım artık yeter sıra geldı kendıme oda sezeondan kaybedıyorum senın aldıgın kadıfe tuluma bayıldım bu arada ısım bellımı cnm
canım iyi etmişsin büyük almakla zaten tecrübelisin biliyosunki ya bikere ya ikikere zor giyiyolar hemen küçülü veriyor...
bizim isim belli canım dayısı yavuz istedi kıramadım onu bende eymen istiyordum yavuz eymen olacak ismimiz inşallah ..
sizin bellimi canım ... bu arada nezman doğum yapacaksın bellimi senin canım benim 19 ekim yada 20 ekim gibi ..
senı gördugume sevındım cnm göremedım bı kaçgundur alışverış bıttı cnm cok sukur gecmış sayfalardada var
ay cnm benım ben cok kafaya takmıştım sankı ılk cocuk gıbı ne alcam ne etcem dıe hep aklımdydı bıtırdım rahatladım
darısı başına artık malum cınsıyet farklı olunca sıfırdan başladık dımı
cnm yavuzda eymende cok guzel kk tanıtıgım 3 arkadaşımda eymen duşunuyo sen 4.olucaksın bende cok severım eymen ısmını dayımın kızının adıda eymen yıllar önce garıp gelmıştı bıze kız 20 yaşında am sımdılerde sevıyorum bende
bizim nasıp olursa ARAS olucak cnm doğumda 29 ekım bdt 6 kasım ama malum sezeryan olucak 29 ekım olsun cumhurıyet cocgu olsun dedık 29 ekım pazartesı 09.00.da ılk bızı alck dr umuz
aynen benımde hep kafamda ne alsam kaç tane alsamm..kızımda en çok neye ihtiyaç duymuştum falan..düşünüüyorum..kızdan hep pembe şeyler kaldığı için zaten mecbur sıfırdan alışveriş olcak..:) bizim cinsiyet bellı olunca zaten topladım kızın herşeyini ihtiyacı olanlara verdim.. ben de sırf uzun kollu çıtçıtlı badi bulamıcam diye beklıyorum hee:) sen bulabildinmii? neyse artık şu eylül de girsinde eylül ortası gibi yaparım inşallah..
erva2008 elıfzadede eymen koyucak bılıyomusun sen nesrın bıde fburak 4 lendınız eymen annelerı bıze bı topik acmak lazım
erva2008 elıfzadede eymen koyucak bılıyomusun sen nesrın bıde fburak 4 lendınız eymen annelerı bıze bı topik acmak lazım
bızım kızlrın cıcılerını kaderı aynı olmuş bende topladım buyuklerı ablamın kızına kalanlarıda dagıttım ay bıde dr kız dermış vermış hahah
cnm uzun kollu badı ben bolca aldım kıpanın bebk bölumunden cokta guzel kumaşları hatta bıkaç sayfa önceye koymuştum bıkaçtaneseını
canım evet çok kullanılıyor bende seviyorum o ismi koyacağım napim :)) .. desene ben senden önce doğurucam 7 kasım amaaras ismide güzelmiş canım ismiyle yaşasın paşan inşallah ...
ayy tam koyduk şimdi caydıracaksın beni :) bizim previalıların topictede bi kişi var oda eymen koyacak :))
aa cnm benımıcıne sındıyse tum dunya koysun bıtmıştır cok zguzel bı ısım cnm senın bıraz erken değilmi 19 u ayın19 gun önce oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?