aa elifdemii :)) ama bizim henüz belli deil yaa,,biz babaya henüz begendiremnedik,,bi kaç isim saydım,,eymenide arada söylüyom kulağına hoş gelmeye başlar zamanlaya bu meri nerdee haberin varmı cinsiyet noldu acaba onunn??
aslında anlamı güzel cennet kapısının adı eymen kapısı rabet ondan çok canım ...hahahah olsun bak guzel ısım kı talep cok bıde onu duşun cnm benım guzele talep coktur
canım benim bebek depar yaptı resmen 2 haftacık önden gidiyo gelişimi o yüzden benim beklenen doğumum senin sezeryana geliyor sezeryanımda 10 gün öncesine ... sat 1 şubat aşılama 14 şubat bunu gelişimi benim sata 1 şunbata sanki döllenme olmuş gibi geliyo :)) ama ben o gün adet olmakla mesguldüm ... tabi 2 hafta önceden değilde 1 haftacık önceden alıcak doktorumuz ..
zaten biz ona bebek demiyoruz eymen diyoruz oda alıştı ismine baya baya o yüzden değiştirmek olmaz bu saaten önce..
cnm oondan hıc haberım yok
cnm sen ısmı beyendıysen doğuma kadar alışır sen kulagını alıştır yeter malum kadın ısterse olmaz yok erva nnapıyo kardesıne karşı nasıl
ay bızım aras varya ben uyumadan hıc uyumuyo yada uyurkendemı hareket edıyo anlamadım hep aktıf ıcerıde ben ne zman uyuyuorum oda ozman uyuyo dışarıdada böel olurssa yandık teyzesı
eylülde iice çeşitler çıkar atık heralde,kalın bahtanıye falanda lazımm,,malum kış bebeği:) senın doğumda bellı olmuş anam az kaldı valla,,sen haklısın alışverişini yapmakda,,,bende bıdaha kı ay inşallah..ben doğurana kadar senınkı koca adam olcak yaw1
eymen annelerı tANIŞTIRAYIM SIZI erva208fburak
cnm bızımde bı hafta ffalan önden ama drumuz sata göre hareket edıyo ama normalde 38 dealıyolar ay belkıde topiğin ılk annesı sen olucak sın cnm
ya adama diyorumki ozaman sen isim bul bitane de bana söyle bide ben beğenmiyimhem aklına bişey gelmıyo hem benim bulduklarımı begenmıyo arada ona eyymenn eymenn diyom alışsın ay erva çok meraklı sorma ne zamn doğcak dıyo gelıp gelip seviyo karnımı,bı de dün ona oynarken gösterdim karnımı çok sevindi benımde yatınca daha çok oynuyo , bazen hele takla atıyo resmen ve yer değiştirdiğini hissedeiiyorum resmen.. bide benim sol taraftaki böbreğim acımaya başladı,,ervadada böyle omuştu hafıf hafıf başladı agrılar,,
ay evet cn ya 79 gun kaldı bebklerımızın 40 ları karışcak ınşalla ay senle dr dan sonra ek rastgelemdık alatsan bıraz nasıldı kontorl dtaylı ıstedımı
canım benim aslında 1 hafta olsa sorun olmucakta 2 hafta önden gidince o bir hafta arada kaydı .. şimdi ben daha bişey demedim bu konuda bakalım o zmaan bi yaklaşsın geciktire bilirsem biraz daha çünkü kurban bayramı giriyo araya ay bilmiyorum :)) ozamanda gelişimine göre çok geç oluyor bi zaman yaklaşsında bakıcaz artık duruma göre ..
bu sefer çok beklemeyınce çok fazla heyecan yapamadım girmeden hemen giriverdım doktorun yanınasonra guzel poz yakalamaya çalıştı doktor ama bizim sıpa koymuş elini yuzune 30.haftalarda daha guzel olur dedı tipide yerine oturur detaylı falanda istemedi,,şeker yuklemesini yapt işte bu ay da yapabiliriz dedi,,ööle guzeldii herşey,, bu sefer 1 ayı biraz geçiricem ben .eylül 4 de falan alcam randevu
ah cnm benım kıymama kardeşlerı olcak kızlarımızın buyudulerde bakalım doğunca ne yapacakalr maşalla oğluna cnm hareketlı senınde demek ben saag taraıma yattıgımda cok vuruyo rahatsız oluyo gun cındede hopuyo yavrucum cnm börekte gennışleme olabılıyomuş detaylıda gözukuomuş bı arkadaşta aynı oldu burada beysal ın benı sadece yorulunca belım agrıyo yatınca gecıyo
aa ben de sağ tarafıma yatamıyorum acıyo ve hemen tekme atıyo zaten:) ervada da olmuştu bende böbrek çok ağrıyapıyo ,başladı şimdiden yandım gene..belim ve sırtımda agrıyo benım
sorm cnm benım bayram var ya bayram önce ya bayram sonrası bızde drla 29 una karar verdık calışıyomuş 29.da ılk senı alıcam dedı ay bak bı an böle konuşuncada heyecan oldum he
bak sen yaramaza ay nesrınınkıde öle kaö aydır hep yuzu kapalı 4 gun sonr kontrolu var ıstıyo artık görsun ay cnm ben arasın rwsme defalarca baktım sen demesen malum organı görmemişi ne kadrada netmış cnm ya
şeker yulmende guzel cıkar ınşlalla cnm ama sorun olsa aralardı zaten 4 eylulede cok var dımı benım 26 ağustos gecmıyo bı turlu cok özledım bakalım poz vercekmı
evet araya bayram giriyo ... benimde başta sezeryan günü öyleydi 29 ekimdi ama ne bilim ya benim büyük oğlumda öyle önceden alındı zaten 20 gün vardı onunda normal doğumuna o haliyle 4. kilo 100 gram olmuştu .. bide benim iç karnım yok bebek zorlanmaya başladı son günlerde hareket edemiyordu dr yeri kalmamış dedi bir hafta daha bekledik öyle kıpraşamıyordu sonra aldı zaten daha durduramayız dedi ... şimdide diyoki drum aynı bu arada buda abisine çekmiş diyo :)) bu durmaz ozamana kadar diyo zaten benim ilk sezeryan olmamda bunun iriliğindendi .. ozaman dr bana dediki 2 sene geçerse aradan normal doğurabilirsin ... 5bende çok istiyorum aslında normal doğumu ama dr da genetik dedi bu kilo boy olayına ... bazı bebekler şekerden alırmış bende acaba ondanmı dedim hayır dedi ölçüm yapıyorum her öğünde yazıp götürüyorum şekerin diyetle normal durumda dedi şekerin etkisi yok dedi bana sadece genetik dedi .. bide şekerine dikkat etmeseydin daha fazla alırdı dedi buda kötü olurdu dedi organ gelişimini etkiliyormuş kilo bebeklerde..
ah cnm ıftarın nasıl gectı agrımıştır dımı benımde yarın akşam var 4 5 kışıler ama eşim evde ya ona guvenıyorum yoksa ben curuk elma hahahah
her ay sonu gidiyodum dedım ayın başına döniyim artıkk büyüsün azcıksen nasıl görmedin zaten şaştımmmm çocuk yaymışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?