2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
o gün çookkk yoruldumm..sen msj çektiğinde köfte kızartıyodum,,belim o gün koptu iki büklüm iş yaptım resmenn neysee geçtii bitti şükürr

ay darısı başıma cnm ya gercı bzım az ama benı sorun ışle degılde uzun sure ayakta durunca belım agrıyo
ay cnm ya sıcaktada 15 kışıye coz coz köfte bayılır ınnsan

canım bende ondan sordum dr a şekerin kontrol altında olmasaydı dedi aldığı kilo şekerden olurdu dedi...ben hergün aç tok ölçüm yapıyorum hepsi normal diyetle yani ama onlar yüksek çıksaymış şekere bağlı kilo alımı olurmuş şuanki genetik dedi zaten onda sadece kilolu oluyor kilo almaya etkisi var yani benim oğlan boyluydu canım doğduğunda zayıftı ip gibi bacakları vardı ...buda şimdi boyuna göre kilosu ideal canım :)) haftasına göre tombiş ... kontrolsüz şekerde oluyor o bebeğin kilo alması ...

şimdi anladım tatlım su an kontrol altında şekerın ay ne guzel o zman saglıklı tombış bı bebk gelıcek yarende 38..haftada 3500 gr dı normal zmanda olsaydı 4000 dr ı gecerdı demıştı ay kardesıde 3500 olsa yeter benım kızmda dışarıda cok hızlı kg aldı tombalak bışeydı
ama herşyden önce sağlık cnm benım sezeryan benım genel anestesıyle olmuştu ya senın cnm

ay evet cnm ya zaten ardada cok yok ee test falnda yok
ay bende neden görmedım bılmem lenslerde gözumdeydı ama ay bıkere cınsıyet bellı oldugunda dr usg vermıştı ben pıpıyı burnu sandım ya bebgın

burnu mu sandınçocuk maşşallah yaymış kıs gözüne giriyo insanın evt fenalık geldı kızartırken , dilim patatesde kızarttım sonra borcama dizip salça sosyapıp fırına attım.güya kolay olsun dıye yaptım çok uğraştırdı:)=

Son düzenleme:

hahah kolay olsun dıye he ay adam vaşı 3 yane desen 45 köfte resmen gecen arkdaşamı aradım dıokı 20 tene karnıyarık yapcam patlıcanlar da amlum ugraşmalı bıde evının catısı yok bayılmak uzreydı

ay evt 3 taneden hesaplıyıp yaptım:) bıde bursada oturan elitim 2 çocugu gelmezmi:)) anaamm dedimm:)) benım görümce biriyle evleniyo sonra kocasının kız kardeşide görümcenin abisiyle evleniyo:) yanı eltimin çocukları halasına gelmiş kalmaya:) neysekı fazla vardı:))
20 karnıyarıkda harbı bayıltır adamı:)) gerçi ben bi kerede islim köfte yapmıştım ondada bılıyon hem patlıcan kızartıyon hem köfte:)):) hep zor şeyler yapmışım yaw:))

Son düzenleme:

evt şekerim kontrol altında zaten diyet yeterli gelmeseydi ilk diyetim gelmedi biraz yüksekti sonra değiştirdik oda olmasaydı şimdi insülin vurunuyordum ... neyseki ikinci diyetle şekerimi kontrol altına aldık dr hergün ölçtürüyoki bi sapma olmasın hafta ilerledikçe olursa zaten hemen insüline geçicek zaten bebek alıyo kiloyu bide şeker yükselirse düşünemiyorum dedi ne olur durumu ...yareninde kilosu çok iyimiş canım ... normal zamanına 4 kilonun üstüne çıkarmış bırakılsa .. benimkide 5.5 kesinde üstüde olabilir demişti dr ozamn :))

bende genel anestezi oldum canım .. son zamanlarda spinalle epidurali araştırdım bu doğumum için ama yan etkileri gözümü korkuttu vaz geçtim yine genel istiyorum ben ... sen nasıl düşünüyorsun ?

hahahaa gec kalmışlar onlarda ayy nerdeyse 20 kışı benım arkadaşımda hep zor seylerı secmış koca karnıyla

ay cnm benım ben genel yapıcam kesınlıkle zaten ben ılkte epudural ıstedım dr um anlatmak zorundayım dedı yan etkılerı anlattı hemn soğudum ee bıde bı kaç sey okudum en cok ta acelya akoyundan etkılendım nasıp olursa genel ıstıyorum cnm zaten dr umda yıne aynı dr ben genelden memnunda kaldım cnm

açelya akkoyuna ne olmuşki aman pek bi cahil kaldım :)) ben daha druma bu konuda bişey demedima am zaten daha önce geneldi yine öyle olsun en azından bende sorun yaşamadım onda

ne yan etkileri varmış merak ettim bak şimdi,, benım buyuk ihtımal normal olcak ama ..bellıde olmaz bu doğum işlerine bakarsın sezeryan oluverır ama hep bayıltmadan düşündüm ben belden uyuşturarak..şimdi gene kımse bayılmak istemmıyo ayılırken çok acı çekılıyomuşş,,hep belden uyuşturmalı oldu benım arkadaşlarım..rabbım hayırlı doğumlar nasip etsin

açelya akkoyuna ne olmuşki aman pek bi cahil kaldım :)) ben daha druma bu konuda bişey demedima am zaten daha önce geneldi yine öyle olsun en azından bende sorun yaşamadım onda

cnm beklelne bı sure varya o sure gecmış fakat 7. 8. ve 9.katları uyuşmamış oda amelıyata gırmeden anlaşılmıyomuş anlıcagın onunda atbırıyle epidural tutmamış cnm canlı kseıp canlı kesmışler cok canı yanmış o anda genelede gecılmıyo sanıyorum kı bu konuyla ılgılı röortajları avr benım dr umda bunlardan bahsetmıştı ömur boyu bel ağrısı olabılır demıştı kv nın de bı akrabsıında sonrasında acılmamıştı yıllar gectı aradn hala o şekılde ondan korkuyorum cnm ya tamam o anı yaşamak belkı guzeldır ama geneldede hemen acıldıgından yurue daha cabuk oluyo ben 3 saat sonra kalktım vc ye gıttım bebegımı emzırdım cok sukur ıyıydı

evet cnm benım genelde öle ıstıyolar ben yukarıda yazdım cnm dr umun duşunclerını bıde acelyaakkoyunu ondan ıstemıyorum hoş ıstesemde dr um yapmıyo oda ayrı bende ona guveıyorum zzaten o ne derse o rabbım hayırlısını nasıp etsın cnm

aman allahımmm okadarınıda bilmiyordum aman napalım nasibimizde o anı yaşamak yokmuş varsın genel olsun niye kendimi okadar riske atayım ki ...

aman allahımmm okadarınıda bilmiyordum aman napalım nasibimizde o anı yaşamak yokmuş varsın genel olsun niye kendimi okadar riske atayım ki ...

aman cnm benım doğru dıyosun ben bebgımı gördugum o ılkk anı hıc unutmam oda benım ıcın cok degerlıydı asıl annelık o anda başlıyo zaten kamerada sokmuştuk kızımın bagı kesılırken fallan avr en azından bışekılde şahıt oldum

evt cnm okudum...ben yine normal doğmumu yapayım en iisi :) gerçi hepsinde az da olsa riskler vardır hiçbiri kolay deil,sezeryan olsan amelıyat oluyosun ,normaldede riskler oluyo..normal doğumda her sancı vurduğunda bebek anneden deilde kendi nefes almaya başlıyomuş içerde:) hazırlık yapıyomuş ki doğdugunda şok geçirmesin diye yawrucak:)) rabbim ne kadar buyukk herşeyin bir nedeni vr işte..doğum çeşitleride çok fazla artık,,normal doğum yapıpda beline bi alet takıyolarmış,sancı deilde o sancı anında ıkınma geliyomş ve ıkınıyosun sadece okadar dogum sancısı yok..zaten doğuma yakın ıkınma geliyo ve istesende tutamıyosun:)) herkesın evladı saglıkla gelsın inşşalh rabbım yardım etsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…