2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bencede tatlım yapabılıyosa normal yap herhangı sorun olmazsa sonucta adı ustunde normal doğum ama ben sukur sezeryandada zorluk ckmedım 2.de öle gecer ınşalla rabbım herkese hayırlı doğum versın cnm benım baklım erkan sanada dıcekmı 20 kemıgın kırılır gıbı agrın olcak boşver normalı dıe

evet şekerim aynen öyle doğru diyosun .. ben çıkıyorum canım kendine ve bebişlerine iyi bak öptüm .. iyi geceler..

ben cesaret edip normal doğumu göze alıyorum doktor caydırıyo ne kadar saçma:))) bakalım bende merak edıyorum neler olcakk..sezeryanın tek sevdiğim yönü günü saati belli normalde birden oluyo suyun geliyo mesela bi aptal gibi oluyosun birden ervada yine sezeryana alın dayanamıyorum dedığımde doktor ama neden dedı açılman başladı öbür türlü amelıyat olcak deyıp benı vazgeçirmişti.. güya yasaklandı sezeryan,,önlerine geleni kesip biçiyolar..

Son düzenleme:

yok tatlım ya nerde bakıyorum temmuz topiğine genelde yuzde 80 sezeryan buluyolar ışte cnm bence sen ormal ıstoyosan caydırmasınlar sezeryanda ısteyenede enfgel olmasınlar benım dr um da bana normal yapabılırsın dıe anlattı ama ben korkularımı anlatınca kabul ettı cunku bu korkuyla oğumun dahada zor olur dedı ama ablamın ılkınde normal doğurttu cnm zamnı doğru dıyon mesel abneım eşim gece yok ya son zamanlar cok korkarım herald suyummu geldı sancımmı geldı dıe
ınşalla cnm ıkımıznde ve tum akdaşlarımın gönlune göre kılay doğumlar olur

nedense doktorlara sezeryan kolay gelıyo heralde uğraştırmadan..biz hastanede sıra beklerken doktor gıttı bı ara sezeryana gıttı dedıler 2 sezeryan yaptı yarım saatte geldi..15 dk da birini halletmiş düşün:):) normalde süreklı gidip gelmesi lazım uğraşması lazım bi bahane bulup sezeryana alıyolar hemen artık..bende merak edıyorum benım nasıl olcak bakalım..arkadasım doğum yaptı erkanda..suyu gelmiş kızın sancı falan yok ,hemen almış sezeryana..ee dedım arkadasa zaten hemen sancı gelmeyebılır..benım ervada gece 1 de suyum geldi,, hastaneye gıttık sabah olduu sancı yok öğle oldu 12 de falan başladı ancaa sancımm,,açılmada çabuk olmadı,,akşam üstü 7.30 da doğdu düşün kaç saat geçti,,,bide suyun gelince hemen hastaneye koşturmaya gerek yok valla hemen doğuvermiyolar ööle çabucak,,

evet cnm beım drlarında kolayına gelıyo mesela duşun benım ablam sabaha karşı 4 te doğum yaptı drum geldı o saatte doğumu yaptırdı bı daha muayne odasına gıttı yattı uyudu o zman dahada gözume gırmıştı
dedgım gıbı suyla sancı gelmıyo drlarında ışıne gelıyo bahane arıyolar ay senınde doğum baya uzun surmuş bıde kaçkışıyla doğurmuşun aman nıluuuu amma doğurmuşun he kaç kışı vardı

ay sorma ya hemen doğcakmış gibi koşturdum hastaneye hemen karşımda varya üniv.hastanesi,,20 kadar öğrenci vardı doğum anında ama ben onları gördüm çatala çıktığım an şookkk oldumm ohaa dedım:)) benım sancı bi an gitti:)) bıde onun öncesinde odada açıp bakıyolar ıkınıyon gene falan doğuma hazır hale geliyon iice ordada kaç tane öğrenci girdi:))

ay cnm benı ya duşunemıyorum ya aslında ızın verılmmemelı ımı ama sorulmadı ay 20 kişi
ay bakalım 2.de nasıl doğumlar nasıp olcak cnm
tatlım nese ben kaçım artık eşime sahurluk hazırlayı yarın yoğun bu bı gun abak sende kasım annesısın gel arada gunduzde cok tatlı arkadaşlarımız var sohpetleı cok guzel haftaıcı yoğun oluyo k.i.b öptum cok cok

e işte cnm üniv.hastanesi olunca mecbur başka yere git derler:) rabbim saglıkla kavuştursun hayırlı doğumlar nasip etsin tum arkadaşlara....benımde ne anlatasım varmış bu gece sana yaa baya görüşmedik ya birikmiş:) ii geceler benımde belım agrıdı otur otur..ii gec..öptüm

aynen cnm bende özlmışım sohpet etmeyı senınle cok öpuldun cnm

niye bu kadar sessizsiniz kızlar çok sıkıcı bir gün zaten ramajan da mesaiyiye gitti 2 haftadır böyle çok kızıyorum bir pazarı bile bize çok görüyor neyseki annem babam var

günaydın şekerciklerrrr

nasılsınız bakalımmmmmmmm

kociş uyuyor yineeee

sıkıldumm yaaaa kızımı merak ediyorum daha doktor amcaya 25 ağustosta gid
icezzzz

günaydın herkese kocişte oğluşta uyuyorlar bende uyandım kurt gibi acıkmışım bişeyler atıştırdım çamaşır attım iş bitti bekliyoz bakalım uyanırlarsa diye ama yok sizler napıyosunuz nasılsınız

İyi pazarlar anneler....
Benim biraz ağrım var sağ kaburgamda....
Normalde hep yüzü koyun yatan biri olduğumdan şimdi ya sağ ya sol tarafa yatmaktan kaburgam kötü oldu....
Biraz geçiyor yatış pozisyonundan gene aynısı oluyor....

Kafam karışık hala park yatak mı karyolamı diye, aslında bizim gömme dolap yaptırırken küçük odaya mobilyayı yapanlar küüçk odamıza da dolap şifonyer yaptılar, bilgisayar masası ve iki kitap rafı yerleştirdiler zaten 8 m2 bir oda, aslında bebek için ideal çünkü çabuk ısınır kışın falan
Arada kalan avuç içi kadar boşluğa da ya karyola alıcaz ya park yatak...
Ancak gündüz yanımızda olmasını sağlamak için yatabileceği bir şey daha almamız gerekecek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…