bu arada ben sabahları işyerinde müsli yiyorum 1 sütle öğlen bi yemek bir salata yarım dilim ekmek akşam ekmeksiz 1 tabak yemek meyve hepsi o arada bir dondurma ama şişiyorum yumurta sevmem... simit mideme dokunuyor. müsli karışık meyveli ama öğle yemeğim iyi gitti bugünnn
ne kadar az yiyorsun canım ? diet mi yapıosun ?
müsli hangisini yiosun ? ben special k aldım hiç begenmedim kaldı öyle..
cnm sızın bdt ne zman hangımız önce doğum yapcaz ben doğum yapmamış olursam gelırım nasıp olursa hasane zıaretıne haberın olsun
bu arada ne zzamn gıdıyodun cnm sen dr a
beysallllll dun ablam vardı alışverışe gelmıştı 1 gunlugune saat 3 te bı cıktık gece 11 de geldık ama nasıl yoruldum bılmem bende her koca göbege sen gözuyle baktım ama bılemedım tek bıldıgım 1.72 boy 92 kg okadarcık
ay sakaryada cokmu gebe var ben gebeyım dıyemı öle gelıyo cözemedım
canım valla doktor tam bişe demedi daha bugün sabah gittim kontrole ultrason kağıdında 2 kasım yazıo adet tarihime göre 9 kasım tatlım muhtemelen sen benden önce doğurcan ben gelirim artık seni görmeye :)
aynı şeyi düşünüyorum geçen telde de dedim ya sana bu kadar mı çok gebe hatun vardün ben iş yerinin iftar yemeğindeydim ordanda ada centera gittik yürüyelim diye 10 buçuk falandı döndük artık buluşalımda telef olmayalım kuzucum böle senmisin o mu diye tüm hamileleri süzmekten
ay onalrın hepsı cok sevımsız ya haklısın cnm ben halıs mulıs yurdum yemeklerını severımmm
bu benm çook yemiş halimm nestlenin karışık meyvesini yiyorum senin yediğin gevrekli bişey değil mi ben de sevmiyorum onları yulaflılar güzel tropik meyveliyi de seviyorum ama diyet değil yine de dr inanmıyor oysa ödemim oluyo ayaklarım gülben ergenin bileği gibi küt küt odun gibi oldu
en iyisi di mi
bu çok yemiş halin mi yani
bende nestle'ninkini alıp bi deniyim bari
benimde ayak bileklerim arada bir şişmelere başladı, tuzlu yemekten midir nedir :26:
doktora sorucam bunu da.
yaa bende agzı burnı şişen hamilleler var ya öyle olmak istiyorum ileride şişer mi acep:)))
bu arada ben sabahları işyerinde müsli yiyorum 1 sütle öğlen bi yemek bir salata yarım dilim ekmek akşam ekmeksiz 1 tabak yemek meyve hepsi o arada bir dondurma ama şişiyorum yumurta sevmem... simit mideme dokunuyor. müsli karışık meyveli ama öğle yemeğim iyi gitti bugünnn
aaaaaaaaaaaaaaaa sen bugun dr amı gıttın hemen anlatıyosun cnm benımanlat bakalım dr kapısından gırıp dr kapısından cıkışına kadar ayrıntı ıstıyorum
cnm sezeryan falan olursan benden önce doğum yapabılırsın ama yapmasssan 29 yada 30 ekımde beklerım hatta eve bıle cnm benım
yaa bende agzı burnı şişen hamilleler var ya öyle olmak istiyorum ileride şişer mi acep:)))
hahahaaha oda guzelmış ama
sudem fatoş kızlar sız öğretmendınız yanlış hatırlamıyorum degılmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?