2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Canlarım fıstıklarım lütfen kendinize gelin,olumsuz hiç birşey düşünmüyoruz,şunu unutmayın ki kötü örnek örnek değildir.Ayrıca Sercun arkadaşımız da hiç üzülmesin,benim teyzemin kızı 29 yaşında şu an taa o zamanlar 750 gr doğmuştu,şimdi maaşallah at gibi derler yaa öyle 1 tane oğlu var onunda..Teyzem anlatır biz hep yaşamaz gözüyle bakardık der,ama işte hayat bu yiyecek ekmeği varmış demek ki...

Olumsuz haberleri de okumayın kızlar,ben ne zamandır olumlamalar üzerine kitaplar okuduğum için bu tarz şeyleri çıkardım hayatımdan ve işe yaradığını da görüyorum çok şükür..

Tek bir şifreniz olsun"Herşey daha da güzel olacak"deyin...

canım sen iyi bir bebe yorganı biliyor musun ?

Kızlaaaaarrr benım hediyem geldiiiii

İlk miyim ben şimdi Burcu arkadaşıma çooookk teşekkür ederim.Beni iyi uyuttunFotosunu iş yerinden koyamıyorum ama akşama koyarım artık

güle güle kullan canım...

kudurmak ne kelime.... evet canım onlar işten biz çıkartıyoruz diye kağıt verirlerse alırsın....

canım benim bende de var erken doğum riski dua edelim olumlu düşünelim hep birlikte...

hayııırrrrr ilk hediyeee benimmmmmm taaa geçen haftaaa geldiii bulemsuu engelledi yarın topik açıcam sende orda paylaşırsın kuzummmm

vay sinsi şey seni hiç çaktırmadın maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

beysalım ben ağlamim dimiiiiiiii duştan çıktım yağlanayım dedim birde ne göreyim göbeğim catlamay devam zaten bacaklarımmm haritaya dönmüşş sinirlerim bozulduuuu

anam noluyo sana böyle kuzucuk nazar değdi bu kadar güzel olunca

bebişin için sağlıklı ye annesi ya... boşver canım emin ol hiç üzülmüyorum hem de hiç.. böyle insanların gercek yüzlerini gördüm iyi oldu ben hala iyiler sanıyordum yoksa bunları...

kızlar ya bebekleriniz nasıl çok hareketli mi? benimki çok az hareketli ya hiç eskisi gibi değil hastanedeyken dr.a fln da sordum kalp atışlarına bakıyolar iyi diyolar ama içim huzursuz güvenmiyorum hiç birine

hepimizinkiler de azalma var büyüdüler yerleri daraldı canım...

sakın ihmal etme hemde sakın... kesinlikle git doktora

aa göndermeye başladk mıııııııı

bende gönderim ona göre ?

ağlama kuzum yaaaaaaaa kıyamam geçecekk

pştttttttt slm canım napıyonnnnn

offf napım yaa içim daraldı bugün..
sabah tartıya cıktım su an itibariyle bu ay +3,5 kg almış görünüom cok moralim bozuldu
bi de sercun'u okuyunca içim bi tuhaf oldu
sen napıon gülüm ?

haklısın canım sagol ..

inşallah canım !!!

oh ya bugün içimi okuyan biri var nilim benimmm süpersin ya :)

merhaba kızlar nasılsınız baklaım
topiği actım pek hoş haberle karşılaşmadım sercun cnm raabbım evlatlarıı sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın dualrım hep senın ve meleklerınle tatlım
kızlar ya benımde en buyuk korkum zamansız bıde dr um olmadan gercekleşecek bı doğum dr 6.5 yıllık dr um ona cok guvenıyorum sankı o olmazsa kımse benı sağlkla doğurtamıcak gıbı gelıyo ben 29 eım dedım o gun calışıyorum bayram dönuşu 4 gunluk tatılde döner dönmez hemen senı alıca dedı doğumunda her şartt beraber olucazz dedı eger ıstersem bayram öncesıde alabılecegını söledı pufffffffffffff ınşalla hepımzın gönlune göre olur

haklısın canım.. derin nefes alıp veriyoruz ve negatif enerjiyi geri gönderiyoruzzz

benimde kuzum içim daraldı karnımda da bir ağrı var, çok değil böyle hafif hafif

olsun çok değil kuzum yaa şuan kaç kilo olmuşsun çok değildir

bende sercuna üzüldüm

selam canım. inşallah sorun çıkmaz da kendi doktorun girer canım.

inşallah canım !!!

Tatlışkom sen her halinle güzelsin önemli olan onu dünyaya sağlıkla getirmen,zaten doğumdan sonra rahat rahat eski formumuza döneceğiz inan buna..
light bisküvileri de yeme,onun yerine bol bol meyve ve yoğurt tüket ki minişkon güzeller güzeli olsun..

oh ya bugün içimi okuyan biri var nilim benimmm süpersin ya :)

tabi ki hayatım yaa annemin bi sözü var"kötülüğe lanet"diye iyi düşüneceğiz ki iyi olsun.güzel hayaller kuracağız ki sonu temiz olsun..
kötü düşünmek yok okeyyy

Son düzenleme:
haklısın canım.. derin nefes alıp veriyoruz ve negatif enerjiyi geri gönderiyoruzzz

Ama bu çok doğru,evrene olumlu mesaj gönderiyoruz ve o mesajın zamanı geldiğinde olumlu olarak bize geri dönüyor..
Tabi tamamiyle inanç meselesi..

Fırsat bulursanız"evrenden torpilim var"kitabını okuyun kızlar..

selam canım. inşallah sorun çıkmaz da kendi doktorun girer canım.

ınşalla cnm hepımızın gönlune göre olur sukur dr um cok ıcımı rahatlatıyo cook stres yaparsan bayram arıfesıde alabılırız dedı pufff bılıyorum ama sukurkı dr umla herşeyı acıkca konuşabılıyorum

aman aman düşünmeyelim nolur....

kızlar ben yarın doktora gidecegim ve inşallah herşey yolunda olursa memlekete gidecegiz ..uzunca bir müddeet girmeyebilirim şimdiden hepinize hayırlı bayramlar saglık mutluluk ve huzur diliyorum.Biraz ailemle kalacagımm nete fazla takılamam annem izin vermez:)))hem sıkılıyor hemde zararlı bebege diyor ...dua edin bebeklerimiz vaktinde gelsin canlarım

aynı durumdayım güzelim sabahtan beri hep kötü haberler tek temennim sabah oğlumu sağlıkla görmüş olmak rabbim hepimizi evlatlarımızı korusun inşallah.

hoşgeldin kuzucum nasılsın
hiç kafana takma canım rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin aras beyi ne olaacaksa görecez zaten rabbim büyük imtihan vermesin...

Çizelge var ama bende katılmak istiyorum dua ya :44:

amin canım inşallah dikkat et kendine...

Canım memleketin uzak mı kaç saat?

yolda sık sık mola vermeyi unutma eğer yol uzunsa,bende tatildeyken 2-3 saatte bir mola verdik ve yürüdüm,gayet iyi döndüm.Bizde bayramda ya yalova ya da Ankara'ya gidelim diyoruz ama emin değilim.

Annemler Sarıyer'de dedemlerde,ablamlar yalova da olacaklar,k.validemler Sivas'ta olacaklar,kaynımlar Avşa'da olacaklar biz kocişle başbaşa kalıcaz herhalde bayramda bakalım napıcaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…