hadı yıne ıyısınız kargo geç geldıysede 10 tllık çeki kaptınız burcuyla ikiniz....
güle güle harcayın çeklerinizi...
kız hevesın kaçmasın benım 9 numaralı kargo gelecek bugun yada yarın bi tek cin bebden aldığım şapkayla patiği begenmedım...digerlerinin hepsi çok güzel çıktı...
esraaaaaaaaa...bebefox un emzirme önlüğünü sen unnadodan mı aldın?
benımkını tedarik edememişler daha....
Kızlaaaaarrr benım hediyem geldiiiii
İlk miyim ben şimdiBurcu arkadaşıma çooookk teşekkür ederim.Beni iyi uyuttun Fotosunu iş yerinden koyamıyorum ama akşama koyarım artık
Kızlar merhaba.. Bayağı oldu geleli ama sercun'un mesajından sonra dondum kaldım bişey yazamadım
Lavinyam Senin patronda kudurmuş.. Özel sektörde çalışmak çok zor yaaa....
Doğum izni bitince işsizlik maaşı alabiliyormuyuz ? bunu bilmiyordum ben
canım Allah yardımcın olsun benim dr da denize izin vermişti ama ben de idrar yolları enfeksiyonu oldum erken doğum tehlikem varmış acaba ondan mı deyip duruyorum keşke girmeseydim denize.. ben de oturarak namaz kılıyorum hala da devam ediyorum bırakmak istemiyorum Allah'a sığınıyorum artık napıyım.. sen kendini suçlama ben de suçladım çok ama elden bir şey gelmiyor olacak olan oluyor biz engelleyemiyorum ben ki temizlik konusunda deli gibi hassas bi insanım ama geldi beni buldu enfeksiyon işte napalım kader.. bence de dr.lara çok güvenmiceksin hep içgüdülerini dinliceksin benim de sancım vardı ama beni eve yolladılar içim rahat etmedi ertesi gün yine gittim ve direk yatış yaptılar beni eve yollayan dr.a da kızdılar işte napıcaksın Allah'a emanet gidiyoruz biri öyle diyo biri böyle diyo 5 dr.a git 5i farklı şey söylüyo.. sen şimdi içini rahat tut, Allah'tan hayırlısını iste ben çok okudum prematüre hikayeleri herkese neler neler demişler ama bebekler maşallah çok sağlıklı olmuş sonradan.. sen bol bol dua et biz de sana dua edicez Allah hakkında hayırlısını versin ama merak etme her şey güzel olacak 24 haftalık doğan bebek yaşıyor seninkilere de Allah şifa ve sağlık versin inş.. sen de bize dua et..
kızlar hadi arkadaşımıza moral verelim topiğimizin ilk bebekleri geldiher şey güzel olacak inş
hayııırrrrr ilk hediyeee benimmmmmm taaa geçen haftaaa geldiii bulemsuu engellediyarın topik açıcam sende orda paylaşırsın kuzummmm
beysalım ben ağlamim dimiiiiiiii duştan çıktım yağlanayım dedim birde ne göreyim göbeğim catlamay devam zaten bacaklarımmm haritaya dönmüşş sinirlerim bozulduuuu
Kızçelerim çok yoğunum:126:
bi yandan bankacılar arayıp yalvarıooo "nolur kredi kullanın hedefimi tutturmam lazım bayram öncesi" diyeee
bi yandan çek yazıorum , müşterilerin ödemelerini vermeye çalışıom bayram öncesiii
bi yandan bizim cimcime rahat vermioo kıpır kıpır
bi de sabah tartıya cıkınca cok moralim bozuldu, karnım acıktı gittim bunları aldım marketten
Eki Görüntüle 490293
arzucum en erken senin hediye gelmişşş ben daha almadım bile
resmini isterizzzzzzzzz
Burcu hızlı davranmışsın hayatımmm
sercun canım dualarım seninle cok üzüldüm
lavinyam neden öyle yaptı patronun ne anlayışsız, bencil biriymiş
kızlar ya bebekleriniz nasıl çok hareketli mi? benimki çok az hareketli ya hiç eskisi gibi değil hastanedeyken dr.a fln da sordum kalp atışlarına bakıyolar iyi diyolar ama içim huzursuz güvenmiyorum hiç birine
nasılsınız öncelikle ...benim moral bozuk gene cünkü karnımda kasılmalar olyor gün içinde bazen o kadar sertleşiyor ki korkuyorum ..bu kasılmalar normami olagandışı mı yarın yola cıkacagız doktoru aradım meşgul hep meşgul off..Sercun arkadaşımızın cocuklarına acil şifalar diliyorum cok üzüldüm Rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasib etsin..bu taş gibi karın durumu sizlerde de oluyormu bu arada bebek kıpır kıpır maşallah hareket var yani
aa göndermeye başladk mıııııııı
bende gönderim ona göre ?
ağlama kuzum yaaaaaaaakıyamam geçecekk
pştttttttt slm canım napıyonnnnn
bi arakadaşımda bana diyo kız 6 ayda 20 kılo felan almış....oda ben her doğumda 30 kılo alıyorum diyor...ama çokta güzel veriyor 90 la doğum yapıyor 1 sene içinde 58 e düşüyor...emziriyor tabide...
ödemdir sıkma canını hamur işini azlt kendıne bve bege ıyılık yapıucaksan...tatlı porsiyonlarını küçült ama diyet ürünü yeme...onlarda hamur işi sonuçta kılo aldırır...onun
yerıne kuru meyve ye,üzüm ,incir hurma hem tok tutar hemde faydalı kan yapar....
canım kızdım bak şimdi evden zeytin,peynir domates koy en azındna saklama kabına simitin yanında bari bunları ye...kantınden süt al iç...ben okula giderken bi beslenme hazırlıyodum..süperdi..kuru meyvemden maden suyumdan sütümden ayranımdan ne ararsan...hamur yememek için sebze yemeği götürüyodum evden...iş yerınde dolap felan vardır...biz bile müdürün dolabına koyuyoduk sebzeyı bazen....alternetif üret sen annesin...güzel beslen...
sedef sende yabalirisn bak bunları...
canım sercun ve ben gibi o kadar çok erken doğum hıkayesı varki...ben sürekli okuyorum sürekli bunları yaşayan arkadaşların içindeyim 2 yıldır....malesef bende 2010 kasım annesı olacaktım ama kısmet değilmiş....inş. 2012 kasım annesi olurum....rabbim nasip ederse...
bi arkadaşımın 2 kez doğum yaptı ıkısını de doğumdan sonra kaybetti...1. si erken doğumdu,2. si zamanında oldu....şu an 3. doğurdu şükür o yaşıyor ...bende onu düşünüyorum...ye bende 2. kaybedersem korkusu içimi yiyo...düşünmemeye çalışıyorum ama elde değil....Alah imtihan etmek istediği kulunu bi şekilde imtihan ediyo yani..
Canlarım fıstıklarım lütfen kendinize gelin,olumsuz hiç birşey düşünmüyoruz,şunu unutmayın ki kötü örnek örnek değildir.Ayrıca Sercun arkadaşımız da hiç üzülmesin,benim teyzemin kızı 29 yaşında şu an taa o zamanlar 750 gr doğmuştu,şimdi maaşallah at gibi derler yaa öyle 1 tane oğlu var onunda..Teyzem anlatır biz hep yaşamaz gözüyle bakardık der,ama işte hayat bu yiyecek ekmeği varmış demek ki...
Olumsuz haberleri de okumayın kızlar,ben ne zamandır olumlamalar üzerine kitaplar okuduğum için bu tarz şeyleri çıkardım hayatımdan ve işe yaradığını da görüyorum çok şükür..
Tek bir şifreniz olsun"Herşey daha da güzel olacak"deyin...
Canlarım fıstıklarım lütfen kendinize gelin,olumsuz hiç birşey düşünmüyoruz,şunu unutmayın ki kötü örnek örnek değildir.Ayrıca Sercun arkadaşımız da hiç üzülmesin,benim teyzemin kızı 29 yaşında şu an taa o zamanlar 750 gr doğmuştu,şimdi maaşallah at gibi derler yaa öyle 1 tane oğlu var onunda..Teyzem anlatır biz hep yaşamaz gözüyle bakardık der,ama işte hayat bu yiyecek ekmeği varmış demek ki...
Olumsuz haberleri de okumayın kızlar,ben ne zamandır olumlamalar üzerine kitaplar okuduğum için bu tarz şeyleri çıkardım hayatımdan ve işe yaradığını da görüyorum çok şükür..
servikal ne canım?
offf napım yaa içim daraldı bugün..
sabah tartıya cıktım su an itibariyle bu ay +3,5 kg almış görünüom cok moralim bozuldu
bi de sercun'u okuyunca içim bi tuhaf oldu
sen napıon gülüm ?
haklısın canım sagol ..
inşallah canım !!!
merhaba kızlar nasılsınız baklaım
topiği actım pek hoş haberle karşılaşmadım sercun cnm raabbım evlatlarıı sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın dualrım hep senın ve meleklerınle tatlım
kızlar ya benımde en buyuk korkum zamansız bıde dr um olmadan gercekleşecek bı doğum dr 6.5 yıllık dr um ona cok guvenıyorum sankı o olmazsa kımse benı sağlkla doğurtamıcak gıbı gelıyo ben 29 eım dedım o gun calışıyorum bayram dönuşu 4 gunluk tatılde döner dönmez hemen senı alıca dedı doğumunda her şartt beraber olucazz dedı eger ıstersem bayram öncesıde alabılecegını söledı pufffffffffffff ınşalla hepımzın gönlune göre olur
inşallah canım !!!
oh ya bugün içimi okuyan biri var nilim benimmm süpersin ya :)
haklısın canım.. derin nefes alıp veriyoruz ve negatif enerjiyi geri gönderiyoruzzz
selam canım. inşallah sorun çıkmaz da kendi doktorun girer canım.
topiği actım pek hoş haberle karşılaşmadım sercun cnm raabbım evlatlarıı sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın dualrım hep senın ve meleklerınle tatlım
kızlar ya benımde en buyuk korkum zamansız bıde dr um olmadan gercekleşecek bı doğum dr 6.5 yıllık dr um ona cok guvenıyorum sankı o olmazsa kımse benı sağlkla doğurtamıcak gıbı gelıyo ben 29 eım dedım o gun calışıyorum bayram dönuşu 4 gunluk tatılde döner dönmez hemen senı alıca dedı doğumunda her şartt beraber olucazz dedı eger ıstersem bayram öncesıde alabılecegını söledı pufffffffffffff ınşalla hepımzın gönlune göre olur
aynı durumdayım güzelim sabahtan beri hep kötü haberler tek temennim sabah oğlumu sağlıkla görmüş olmak rabbim hepimizi evlatlarımızı korusun inşallah.canım benim bencillik değil... hayatımızda görmediğimiz kilolara çıkıyoruz ve bu bizi korkutuyor ... ama doğumla 6-7 kilo gidicek, ödemler inicek, emzirince zaten deli gibi kalori harcıcaz, değil mi? şurda kalmış 2-3 ayımız... şu dönemi sağlıkla huzurla bitirelim de kalan bize kilo olsun, veririz elbet.
valla ben gelemedim kendime. ne topice yazasım var ne bi iş yapasım ne de konuşasım. tek istediğim uyuyup unutmak. yarın doktora gidicem, o yazıyı okuyunca doktora gitme isteğim kalmadı. ya bişey derse diye...
haklısın bende ikidir sercun'un yazısını okuyorum.
boğazım düğümlendi
böyle bi durumu göz önüne aldıgımda benim kilo sorunum sanırım bencillikten başka bi şey degil.
bebekler sağlıklı ve hayırlı bi şekilde dogsunda , bunlar teferruat galiba..
Allah dualarımızı kabul eder inşallah !
kızlar ben yarın doktora gidecegim ve inşallah herşey yolunda olursa memlekete gidecegiz ..uzunca bir müddeet girmeyebilirim şimdiden hepinize hayırlı bayramlar saglık mutluluk ve huzur diliyorum.Biraz ailemle kalacagımm nete fazla takılamam annem izin vermez:)))hem sıkılıyor hemde zararlı bebege diyor ...dua edin bebeklerimiz vaktinde gelsin canlarım
kızlar ben yarın doktora gidecegim ve inşallah herşey yolunda olursa memlekete gidecegiz ..uzunca bir müddeet girmeyebilirim şimdiden hepinize hayırlı bayramlar saglık mutluluk ve huzur diliyorum.Biraz ailemle kalacagımm nete fazla takılamam annem izin vermez:)))hem sıkılıyor hemde zararlı bebege diyor ...dua edin bebeklerimiz vaktinde gelsin canlarım
canım sen iyi bir bebe yorganı biliyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?