aynı durumdayım güzelim sabahtan beri hep kötü haberler tek temennim sabah oğlumu sağlıkla görmüş olmak rabbim hepimizi evlatlarımızı korusun inşallah.
hoşgeldin kuzucum nasılsın
hiç kafana takma canım rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin aras beyi ne olaacaksa görecez zaten rabbim büyük imtihan vermesin...
aynı dertten bende muzdaribim ama çaresi yok karnım patlicak gibi oluyo kasılmalar oluyo
Canım memleketin uzak mı kaç saat?
yolda sık sık mola vermeyi unutma eğer yol uzunsa,bende tatildeyken 2-3 saatte bir mola verdik ve yürüdüm,gayet iyi döndüm.Bizde bayramda ya yalova ya da Ankara'ya gidelim diyoruz ama emin değilim.
Annemler Sarıyer'de dedemlerde,ablamlar yalova da olacaklar,k.validemler Sivas'ta olacaklar,kaynımlar Avşa'da olacaklar biz kocişle başbaşa kalıcaz herhalde bayramda bakalım napıcaz...
rahim agzı ile alakalı bir ölcüm zannedersem her gittigimde ultrason cihazıyla orayoda ölcüyor problem yok diyor ama kasılmalardan hiç bahsetmediö aptal gibi normaldir diye
merhaba kızlar nasılsınız baklaım
topiği actım pek hoş haberle karşılaşmadım sercun cnm raabbım evlatlarıı sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın dualrım hep senın ve meleklerınle tatlım
kızlar ya benımde en buyuk korkum zamansız bıde dr um olmadan gercekleşecek bı doğum dr 6.5 yıllık dr um ona cok guvenıyorum sankı o olmazsa kımse benı sağlkla doğurtamıcak gıbı gelıyo ben 29 eım dedım o gun calışıyorum bayram dönuşu 4 gunluk tatılde döner dönmez hemen senı alıca dedı doğumunda her şartt beraber olucazz dedı eger ıstersem bayram öncesıde alabılecegını söledı pufffffffffffff ınşalla hepımzın gönlune göre olur
haklısın canım.. derin nefes alıp veriyoruz ve negatif enerjiyi geri gönderiyoruzzz
benimde kuzum içim daraldı karnımda da bir ağrı var, çok değil böyle hafif hafif
olsun çok değil kuzum yaa şuan kaç kilo olmuşsun çok değildir
bende sercuna üzüldüm
Tatlışkom sen her halinle güzelsin önemli olan onu dünyaya sağlıkla getirmen,zaten doğumdan sonra rahat rahat eski formumuza döneceğiz inan buna..
light bisküvileri de yeme,onun yerine bol bol meyve ve yoğurt tüket ki minişkon güzeller güzeli olsun..
tabi ki hayatım yaa annemin bi sözü var"kötülüğe lanet"diye iyi düşüneceğiz ki iyi olsun.güzel hayaller kuracağız ki sonu temiz olsun..
kötü düşünmek yok okeyyy
kızlar ben yarın doktora gidecegim ve inşallah herşey yolunda olursa memlekete gidecegiz ..uzunca bir müddeet girmeyebilirim şimdiden hepinize hayırlı bayramlar saglık mutluluk ve huzur diliyorum.Biraz ailemle kalacagımm nete fazla takılamam annem izin vermez:)))hem sıkılıyor hemde zararlı bebege diyor ...dua edin bebeklerimiz vaktinde gelsin canlarım
Çizelge var ama bende katılmak istiyorum dua ya :44:
bizde bayramda baş başayız eşimle köye gitmezsem eğer... 65 km yol ama ona bile korkuyorum bakalım yarın doktor yarın bir baksında ne diyecek?:26:
yolda sık sık mola vermeyi unutma eğer yol uzunsa,bende tatildeyken 2-3 saatte bir mola verdik ve yürüdüm,gayet iyi döndüm.Bizde bayramda ya yalova ya da Ankara'ya gidelim diyoruz ama emin değilim.
Annemler Sarıyer'de dedemlerde,ablamlar yalova da olacaklar,k.validemler Sivas'ta olacaklar,kaynımlar Avşa'da olacaklar biz kocişle başbaşa kalıcaz herhalde bayramda bakalım napıcaz...
cnm yarın kontrolmu var hadı hayırlı haberlerle geleseın cnm
bizde bayramda baş başayız eşimle köye gitmezsem eğer... 65 km yol ama ona bile korkuyorum bakalım yarın doktor yarın bir baksında ne diyecek?:26:
inşallah canım sagoltamam dediklerini yapıcam birazdan gidip meyve alıcam marketten bolca..
canım ben hiç duymadım o ölçümü, bana da hiç yapmadı doktorum..
kasılma değilde benimde sağ kaburgamın altı agrıyor ama dün lavinyam bebeğin kafası büyüyor orda, benimde oluyor dedi.
ben yine doktoruma gidince soracagım.
inşallah kendi doktorlarımız girer canım benimde korkum o..
hadi bakalım
62 ile başladım 7 ayda toplam 7-8 kilo almış oluyorum bu sabahki tartıya göre :26:
off benimde her yanım agrıo bayram gelse de dinlensek dicemde hiç sanmıyorum
inşallah canım sagoltamam dediklerini yapıcam birazdan gidip meyve alıcam marketten bolca..
inşallah herşey yolundadır canım şimdiden hayırlı yolculuklar..
ne güzel ailenle hasret gidereceksin cok iyi moral olur sana :)
bende bayram 2 gün annemde kalacagım :)
dua topici ile esra arkadasımız ilgileniyor canım ..
katılmak istiosan yardımcı olacaktır..
Olsun tatlım hiçbişeycik olmaz rahat ol..
Dr dan da güzel haberlerle geleceksin inşallah..
Apple pay bana"kahkahalarla dönersin inşallah"demişti öyle de olmuştu,darısı sana tatlım...
Aynen tatlım hatta yoğurtla karıştır ye bak öyle de güzel oluyor
canım benim karnım kasılıyor 50 saniye sonra yumuşuyor ama bazen yürürken özellikle taş gibi kesiliyor ve daha uzun sürüyor...ben bebek orda toplanıyr zannediyordum aama o kasılmaymış meger netten araştırdıgım kadarıyla şimdi gidemiyorum doktora yarın solugu doktorda alırım
cok uzak sayılmaz canım 5*6 saat..tabi Allah korusun doktor kötü bişey derse ayrılmam evimden...kafa dinleyin eşinle canım inan benim bayram kargaşası cekesim yok hele eşim tarafını :)))
...nılllllllll cnm merhaba nasılsın
canım benim yazdıklarını okurken çok kötü oldumallah yardımcın olsun, alah sabır sağlık versin, kend,ni sakın suçlama hiç seninle alakalı bir durum değil
bizleride haberdar et allah korusun hepimizi ne diyim bilemedim
ay bende konuşacağım doktorumlaaaaaaaaaaaaaa
ben geldim nasılsınız bakalımsabahtan uyandım mutfağı topladım bulaşık makinem bozuktu ona tamirci çağırdım ben iş yapamayınca bazen büşra yerleştiriyordu makineyi bir kaç defa bardak kırmıştı cam kırığı sen git motora sıkış beni rahatsız eden sese o sebeb oluyormuş
şimdiden sonra sıkıntı yok inşşben bayram temizliğine devam edeyim Eki Görüntüle 490267
sercuncum geçmiş olsun canım rabbim evlatlarını sağlıklı sekilde sana bağışlasın içini yakmasın inşş
annesininbirtanesi kızını görmüşsünsağlığı kilosu süpermiş nasıl poz verdimi bugun kızın sana bende özledim kızımı
lavinyaaa ,burcuxxx maillerineze bakın canlarımmmm
bütün aile bi yerlere dağılmış nilimm :)
inşallah hepimiz öyle, neşeyle, gülücüklerle döneriz kontrollerimizden..
bişey olmaz dr un da git derse dinlene dinlene gidersiniz canım.
valla bizde her bayram biyerlerde oluyorduk,bu sefer İstanbul içini gezeriz diyorum bakalım..
Canım bu nilleri karıştırıyorum ben
bi de ...nil vardı ya bana mı diyosun ona mı anlayamıyorum valla,bensem eğer iyiyim tatlım şükür,sen nasılsın*?
komik bir parada olsa aldım canım umursamıyorum içim huzurlu ufak hesap insanlarla uğraşmak istemiyorum.. rızkı veren Allah bunlar sadece aracı Allahım bir yola koyra elbet...
cnm benım bildiğim izin maasınıda devlet izinden dönerken toplu olarak veriliyordu patronun saçmalamış bence..Bende patronum yüzünden doğum izin hakkımı bile bekleyemeden onlara kızdım istifa ettim tazminat felanda almadım bence onların ekmeğine yağ sürme hayırlısı olsun...
Olsun tatlım hiçbişeycik olmaz rahat ol..
Dr dan da güzel haberlerle geleceksin inşallah..
Apple pay bana"kahkahalarla dönersin inşallah"demişti öyle de olmuştu,darısı sana tatlım...
Aynen tatlım hatta yoğurtla karıştır ye bak öyle de güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?