2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aaa dogum pozisyonunda mı peki bişi sorucam hareketleri nasıl nerde hissediyorsun hareketlerini bende kızımın dogum pozisyonuna gectiğini duşunuyorumda merak ettim

oh oh cnm benım maşalla erdem bebege bayagı buyumuş annesı baksana cızelgede 1050 yazıyo bayagı guzel kg sı cnm benım ya resım yokmu ben bışeyı farkettım bılıyomusun bebelr sıyah beyazda yuzunu gösterıp 3 boyutluda saklıyo acab ışık farkı falanmı oluyo cnmmmmm kızcan belkı am meraktan sadece cınsıyet ıle ılgılı yorum yaptımı şımdıdıen affet benı:18::18:

fatoşu bilmiyorum da ben öğretmenim

cnm ben yardım ıstıyorum aslında yada benı okula hazırlıcak bı kaç cumle ızım yaren ocak doğumlu bu snee anaokuluna gıdıcektı ama malesef yasa geregı anaokulu hakkı elınden alındı kandınden yaş buyuk ve anaokulu egıtımı almış cocuklarla ynı sınıfta olucak ve ben naıl bı rtam olucagı konusunda cok endışelıyım sen ne duşunuyosun cevremde bıkaç kışı rapor aldı bedensel anlamda rapor alınabılıyomuş fakat bızım öyle bı sorunumuzda yok

Maşşallah kuzucuğuna canım benim,yerim miniğinin dudaklarını Allah nazardan saklasın,iyi senin ki yüzünü gösteriyo ne güzel bizim ki dalga geçer gibi 2 dir pipisini gösteriyo tosbağam benim

benimki de başaşağı duruyormuş ama korkma kanalda değil duruş şekli öyle dedi..
Allahım sağlıkla göstersin kucaklarımızda zamanında inşallah..

aaa dogum pozisyonunda mı peki bişi sorucam hareketleri nasıl nerde hissediyorsun hareketlerini bende kızımın dogum pozisyonuna gectiğini duşunuyorumda merak ettim

ırdeoror beysal bızım ufaklıkta kafa ustuydu doğum pozısyonunda ama bı dahakı ay ters pozısyona gectı dr anlık bu hamle dedı ama daha rahat taşırsın demıştı doğum pozısyonunda

valla göbek deliğimle ilgili sorunu var benim sıpamın genelde orada amakendi eksenin de dönüyor karnımın yanlarındada hissediyorum aşağılardaada hissediyorum muhtemelen ellerini :)

pipisini gösterdi sami kemiğede sonunda güzelim babamız dayanamadı sordu ben sormayacaktım o sorunca baktı zaten pozisyonu değiştiği için direk gördük

yaa bende agzı burnı şişen hamilleler var ya öyle olmak istiyorum ileride şişer mi acep:)))

hahahaaha oda guzelmış ama

dur bakalım son aylarda belli olur o..
benim eski çalıştıgım şirkette müdürümün dudakları ters dönmüştü resmen :)
burnu da kocaman olmuştu, suratı tanınmayacak haldeydi
benim ne suratımda, ne vücudumda öyle değişimler olmadı ama daha var bakalım ne olcaz:26:

tarık buğranın annesi sen kaç kilo aldın canım:9999

evet kaç kilo aldın söööle bakalımmm

ciddiyim cok heves ediyorum ...8 9. ayda şişer belki..

yok şişmesin kötü oluo

fatoşu bilmiyorum da ben öğretmenim

sudemmm bizim ögretmencigimizzzzzzz

bende 1 kase cici bebe yedim sütle mama yapıp şaka gibi başka da bişey yok iştahım çok yok birde ben afilli şeyleri severim birisi hazırlasa ben yemeyi severim oda yok

keşke benimde iştahım olmasa

en iyisi di mi

bu çok yemiş halin mi yani
bende nestle'ninkini alıp bi deniyim bari
benimde ayak bileklerim arada bir şişmelere başladı, tuzlu yemekten midir nedir :26:
doktora sorucam bunu da.

Bana bir sürü test yaptılar bişey çıkmadı tansiyon şeker normal . Çok yemiyorum ama besinli yiyecekler yiyorum bugün öğlen balık ve salata yedim çok istemesemde bebek pek hareketlendi çorba içmedim midem yanar diye ben et suyunu fln canım istiyo azıcık kemikle bile vitaminini alabilirsin patatesle haşlayıp limon la fln seviyorum

Amiiin canım bizimkinin pipisi çok kıymetli göstermiyor hemen :

ırdeoror beysal bızım ufaklıkta kafa ustuydu doğum pozısyonunda ama bı dahakı ay ters pozısyona gectı dr anlık bu hamle dedı ama daha rahat taşırsın demıştı doğum pozısyonunda

evet böyle daha rahat taşınıyormuş ama daha biraz daha büyüyne kadar yer değiştirmesi kolay olduğu için dönebilirde bakalım hayırlısı

ben ram'da çalışıyorum arkadaşlar
eğer çocuğun uyumlu bi çocuksa, sınıf kurallarına uyum sağlayabilecekse, eli kaleme oturuyorsa, ve kavramları biliyorsa (renk, büyük-küçük, uzun-kısa vs.) bence okula gönder. rapor falan alıcam diye uğraşma. şimdi bütün anneler 2007li sadece benim çocuğum orda olacak büyük çocukların arasında kalacak gibi düşünüyo ama 2007 li olupta okula gideceklerin sayısıda az değil.
ama vurgulamak istediğim şu ki lütfen çocuğunuzda bir sorun yoksa, sorun varmış gibi bir rapor almayın lütfen, çocuğunuza bunu yapmayın....

baysal alıntı yapamadım hayırlı haberlerle gelmişin şükür. Ya şimdi sen bebeğin hareketini nerde duyuyorsun göğüs altından duyduğum ayağı mı yoksa

canım maşallah kuzucuğa :) canım bebeklerin bir çoğu doğum pozisyonuna bu zamanlarda girermiş ama sonra düzelirmiş, sadece yüzde 5i öyle kalırmış. sen yine de dikkat et canım. kansızlığının düzzelmesi çok iyi..

maşallah
köfte dudaklı olcak desene :)
hareketlerini o kadar net gördünüz yani ne güzel ya bende görsemmmm
bu sefer net olarak görmek istiyorum artıkkkk
kime benzedigi belli oluo mu peki ? :)

...nılllllllll cnm merhaba nasılsın

Sağol canım arkadaşım, iyi olmaya çalışıyorum işte.. Özeldende yazdım sana halimi ahvalimi..
Zor bir hamilelik geçiriyorum.. Burda yazılanları mutlaka okuyorum, bana biraz iyi geliyor.. Aslında birazda üzülüyorum,
ben neden böyle rahat değilim diye.. Bilirsin işte.. Bozuk psikoloji olayları..
Herkese rahat ve güzel , tadını çıkara çıkara yaşayacakalrı bir hamilelik diliyorum..
Kendimede.. İnnnşaAllahhh..

niltt.. Karıştırmakta haklısın canım, nicklerimiz çok benziyor.. Ama yarenle biz sıkı dostuz,
ben anlıyorum bana seslendiğinde..

ay deme cnm ya benımde cok yakın arkadaşım öle olmuştu kızda farkındaydı ben ona moral verıyodum ama ıcımden nasıl duzelcek d-flaan dıodum ama gectı doğumdan sonra ben kızımda hıc öle olmadım 30 kg aldım ama yuzum falan aksıne guzelleştı şiştedı yuzm gözum burnum sadece kocaman olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…