ciddiyim cok heves ediyorum ...8 9. ayda şişer belki..
sabah 9 buçuktaydı randevumuz biz sabırsız anne baba 9 da hastanedeydik : allahtan gelmeyenle oldu erkenden gördüm kuzumu büyümşüz teyzesi 1360 gr 37 cm olmuşuz kocaman dudaklarımız var babası gibi yüzünü gösterdi kuzum bize kapamadı hiç çok tatlıydı emme hareketi yapıyordu. sorun yok dedi ileriden gidiyor dedi ama olabilir dedi. ve benim tospam doğum pozisyonuna girmiş teyzesi baş aaşağı duruyordu artık daha dikkat ediceksin dedi çok hareket yok vs vs sonra tahlillerimizi yaptırdık kansızlığımız düzelmiş çok şükür tiroid hormonlarımızda normal Allaha şükür iyi gidiyoruz yani rabbim sağlıkla kucağımızada almayı nasip etsin inşallah
sabah 9 buçuktaydı randevumuz biz sabırsız anne baba 9 da hastanedeydik : allahtan gelmeyenle oldu erkenden gördüm kuzumu büyümşüz teyzesi 1360 gr 37 cm olmuşuz kocaman dudaklarımız var babası gibi yüzünü gösterdi kuzum bize kapamadı hiç çok tatlıydı emme hareketi yapıyordu. sorun yok dedi ileriden gidiyor dedi ama olabilir dedi. ve benim tospam doğum pozisyonuna girmiş teyzesi baş aaşağı duruyordu artık daha dikkat ediceksin dedi çok hareket yok vs vs sonra tahlillerimizi yaptırdık kansızlığımız düzelmiş çok şükür tiroid hormonlarımızda normal Allaha şükür iyi gidiyoruz yani rabbim sağlıkla kucağımızada almayı nasip etsin inşallah
sabah 9 buçuktaydı randevumuz biz sabırsız anne baba 9 da hastanedeydik : allahtan gelmeyenle oldu erkenden gördüm kuzumu büyümşüz teyzesi 1360 gr 37 cm olmuşuz kocaman dudaklarımız var babası gibi yüzünü gösterdi kuzum bize kapamadı hiç çok tatlıydı emme hareketi yapıyordu. sorun yok dedi ileriden gidiyor dedi ama olabilir dedi. ve benim tospam doğum pozisyonuna girmiş teyzesi baş aaşağı duruyordu artık daha dikkat ediceksin dedi çok hareket yok vs vs sonra tahlillerimizi yaptırdık kansızlığımız düzelmiş çok şükür tiroid hormonlarımızda normal Allaha şükür iyi gidiyoruz yani rabbim sağlıkla kucağımızada almayı nasip etsin inşallah [/QUOT
maşallah oğluna canım ..demir bendede cok düşük 10 çıktı hemoglobin ve ikiye cıkardı doktor hapı gyno forte...ama bende ishal yapıyor bu ilac.. düzeldiğine sevindim ne yaptın extradan .dudaklar suyun içinde şişmiştir dogunca normale döner annesi:))
fatoşu bilmiyorum da ben öğretmenim
aaa dogum pozisyonunda mı peki bişi sorucam hareketleri nasıl nerde hissediyorsun hareketlerini bende kızımın dogum pozisyonuna gectiğini duşunuyorumda merak ettim
valla göbek deliğimle ilgili sorunu var benim sıpamın genelde orada amakendi eksenin de dönüyor karnımın yanlarındada hissediyorum aşağılardaada hissediyorum muhtemelen ellerini :)aaa dogum pozisyonunda mı peki bişi sorucam hareketleri nasıl nerde hissediyorsun hareketlerini bende kızımın dogum pozisyonuna gectiğini duşunuyorumda merak ettim
oh oh cnm benım maşalla erdem bebege bayagı buyumuş annesı baksana cızelgede 1050 yazıyo bayagı guzel kg sı cnm benım ya resım yokmu ben bışeyı farkettım bılıyomusun bebelr sıyah beyazda yuzunu gösterıp 3 boyutluda saklıyo acab ışık farkı falanmı oluyo cnmmmmm kızcan belkı am meraktan sadece cınsıyet ıle ılgılı yorum yaptımı şımdıdıen affet benı:18::18:
benimde ikiye çıkarmıştı hapı ama ben tek içtim yine kırmızı et yemeğe dikkat ediyorum domates falan yani kan yapıcı seebze meyce et ne varsa yiyiyorum güzelim öyle arttı sanırım tabi ilacımı günde bir hiç aksatmadan içiyorumsabah 9 buçuktaydı randevumuz biz sabırsız anne baba 9 da hastanedeydik : allahtan gelmeyenle oldu erkenden gördüm kuzumu büyümşüz teyzesi 1360 gr 37 cm olmuşuz kocaman dudaklarımız var babası gibi yüzünü gösterdi kuzum bize kapamadı hiç çok tatlıydı emme hareketi yapıyordu. sorun yok dedi ileriden gidiyor dedi ama olabilir dedi. ve benim tospam doğum pozisyonuna girmiş teyzesi baş aaşağı duruyordu artık daha dikkat ediceksin dedi çok hareket yok vs vs sonra tahlillerimizi yaptırdık kansızlığımız düzelmiş çok şükür tiroid hormonlarımızda normal Allaha şükür iyi gidiyoruz yani rabbim sağlıkla kucağımızada almayı nasip etsin inşallah [/QUOT
maşallah oğluna canım ..demir bendede cok düşük 10 çıktı hemoglobin ve ikiye cıkardı doktor hapı gyno forte...ama bende ishal yapıyor bu ilac.. düzeldiğine sevindim ne yaptın extradan .dudaklar suyun içinde şişmiştir dogunca normale döner annesi:))
valla göbek deliğimle ilgili sorunu var benim sıpamın genelde orada amakendi eksenin de dönüyor karnımın yanlarındada hissediyorum aşağılardaada hissediyorum muhtemelen ellerini :)
pipisini gösterdi sami kemiğede sonunda güzelim babamız dayanamadı sordu ben sormayacaktım o sorunca baktı zaten pozisyonu değiştiği için direk gördük
benimde ikiye çıkarmıştı hapı ama ben tek içtim yine kırmızı et yemeğe dikkat ediyorum domates falan yani kan yapıcı seebze meyce et ne varsa yiyiyorum güzelim öyle arttı sanırım tabi ilacımı günde bir hiç aksatmadan içiyorum
ooooooooooooooo hadı ya ıcınız dahada rahatlamıştır cnm neydı o gecen ay öle şoklarda samı bey yanılmış demek aman aman
yaa bende agzı burnı şişen hamilleler var ya öyle olmak istiyorum ileride şişer mi acep:)))
hahahaaha oda guzelmış ama
tarık buğranın annesi sen kaç kilo aldın canım:9999
fatoşu bilmiyorum da ben öğretmenim
bende 1 kase cici bebe yedim sütle mama yapıpşaka gibi başka da bişey yok iştahım çok yok birde ben afilli şeyleri severim birisi hazırlasa ben yemeyi severim oda yok
en iyisi di mi
bu çok yemiş halin mi yani
bende nestle'ninkini alıp bi deniyim bari
benimde ayak bileklerim arada bir şişmelere başladı, tuzlu yemekten midir nedir :26:
doktora sorucam bunu da.
Amiiin canım bizimkinin pipisi çok kıymetli göstermiyor hemen
Maşşallah kuzucuğuna canım benim,yerim miniğinin dudaklarını Allah nazardan saklasın,iyi senin ki yüzünü gösteriyo ne güzel bizim ki dalga geçer gibi 2 dir pipisini gösteriyo tosbağam benim
benimki de başaşağı duruyormuş ama korkma kanalda değil duruş şekli öyle dedi..
Allahım sağlıkla göstersin kucaklarımızda zamanında inşallah..
ırdeoror beysal bızım ufaklıkta kafa ustuydu doğum pozısyonunda ama bı dahakı ay ters pozısyona gectı dr anlık bu hamle dedı ama daha rahat taşırsın demıştı doğum pozısyonunda
cnm ben yardım ıstıyorum aslında yada benı okula hazırlıcak bı kaç cumle ızım yaren ocak doğumlu bu snee anaokuluna gıdıcektı ama malesef yasa geregı anaokulu hakkı elınden alındı kandınden yaş buyuk ve anaokulu egıtımı almış cocuklarla ynı sınıfta olucak ve ben naıl bı rtam olucagı konusunda cok endışelıyım sen ne duşunuyosun cevremde bıkaç kışı rapor aldı bedensel anlamda rapor alınabılıyomuş fakat bızım öyle bı sorunumuzda yok
...nılllllllll cnm merhaba nasılsın
dur bakalım son aylarda belli olur o..
benim eski çalıştıgım şirkette müdürümün dudakları ters dönmüştü resmen :)
burnu da kocaman olmuştu, suratı tanınmayacak haldeydi
benim ne suratımda, ne vücudumda öyle değişimler olmadı ama daha var bakalım ne olcaz:26:
evet kaç kilo aldın söööle bakalımmm
yok şişmesin kötü oluo
sudemmm bizim ögretmencigimizzzzzzz
keşke benimde iştahım olmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?