bende 36ya kadar dayanırım diyordum ama zor......olmayacak bir de ortamdan bunaldım artık.... gerçi gel git akıllıyım son anda ne çıkar bilemiyorum...
kızlar bu arada 26 eylülde kardeşimin düğünü var ne giycemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aman amannn işte bu çok önemli hemen düşünelimmm
çok şık olman lazım cünkü kardeşinnnnnn
aman amannn işte bu çok önemli hemen düşünelimmm
çok şık olman lazım cünkü kardeşinnnnnn
bende 36ya kadar dayanırım diyordum ama zor......olmayacak bir de ortamdan bunaldım artık.... gerçi gel git akıllıyım son anda ne çıkar bilemiyorum...
kızlar bu arada 26 eylülde kardeşimin düğünü var ne giycemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hay allahım yaaa
Ne sinir insanlar
Neyseki az kalmış kuzum 2.5 hafta sık dişini... Bende bayramdan sonraki 4 gün izinliyim birleştirdim.. Bayram bitimi de 1 hafta felan çalışıp çıkıcam idare edin dicem yada rapor işim olursa onu vericem içeriye, daha fazla çalışamıyorum çünkü..
haticem bak ben bu magazayı cok seviorum, burdan alışveriş yaptım kendime
ankarada'da varmış magazası, bi göz at istersennn
GeBe Hamile Giyim-Aşk İçinde
hayırlı ugurlu olsun canım bıde son zamanların hem sık olman lazım hemde bıdah ao kıayfetı gıymen zor oldugu ıcın cok masrafa kacamamak lazım:26:
ben kardesıme demıstım bekar ama ksımet bu sakın ben hamıleyken evlenme dıyeneysekı oyle bısey olmadı
sende ıns gönlüne göre bısey bulurusn cnaım
kızlar üstten hiç kilo almadam göğüs altından bollaşan abiyeler var ya onlardan alayım diyorum hatta nişan elbisemi ekleyyeim bir bakın... bu modelde bir şey alırım ilerde de kullanırım
Eki Görüntüle 491621 Eki Görüntüle 491621
yere kadar göğüs altından bollaşıyor.. üstüm hala aynı kilo almadım 38 bedendi bu 40 alsam kafi gelir sanırım gobişe göre:)
kızlar üstten hiç kilo almadam göğüs altından bollaşan abiyeler var ya onlardan alayım diyorum hatta nişan elbisemi ekleyyeim bir bakın... bu modelde bir şey alırım ilerde de kullanırım
Eki Görüntüle 491621 Eki Görüntüle 491621
yere kadar göğüs altından bollaşıyor.. üstüm hala aynı kilo almadım 38 bedendi bu 40 alsam kafi gelir sanırım gobişe göre:)
owwwwwwww yüzünü göremesekte bayıldım ben maşallah
böle bi şey olursa çok şık olurrr
İşte ben de aynısını diyorum kiii :87:
çok tatlı güzelim evet sonradanda kullanabilirsin güzel olur
aa sen görmemiş miydin fotolarımızı albüm yaptığımızda koymuştum nişandan bir foto?
okumadım mı ki atladım galiba afedersin kuzummmmmmmmmmmmmmm:)
evet canım onun için dedim bende... bunları diz altında ya da dizde kestirip üzerlerinde ufak oynamalarla ilerde başka düğünlerde de kullanabilirz....
yoo.. ben hiç görmedim seni.. bi tane resmini hatırlıyorum o da hayal meyal :100:
agustos ayı annelerinin doğum hikayelerini okudum arada...
Epudural sezeryan'dan bayağı memnun olanlar var.. Kafam karıştı benim :26::26:
hım dur senin için koyayım bir tane foto:)
bi tanecik mi ?
koy bi kaç tane
benimde son günüm burda bayramdan sonra yıllık izin sonra ücretsiz izin kullanıcam, doğum iznine kadar sigortamı yatırracaklarını sölediler inşallah hayırlısı olur çok üstüme gelmeye başlamışlardı koştur koştur iş yaparken bişey yok ama biraz sıkıntın olsun senden kötüsü yok... Allah ' a havale ediyorum hepsini...
agustos ayı annelerinin doğum hikayelerini okudum arada...
Epudural sezeryan'dan bayağı memnun olanlar var.. Kafam karıştı benim :26::26:
koydum kuzum 3 tanecik :) bak hemen sileyim profilde albümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?