2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aman amannn işte bu çok önemli hemen düşünelimmm

çok şık olman lazım cünkü kardeşinnnnnn

haticem bak ben bu magazayı cok seviorum, burdan alışveriş yaptım kendime
ankarada'da varmış magazası, bi göz at istersennn

GeBe Hamile Giyim-Aşk İçinde

hayırlı ugurlu olsun canım bıde son zamanların hem sık olman lazım hemde bıdah ao kıayfetı gıymen zor oldugu ıcın cok masrafa kacamamak lazım:26:
ben kardesıme demıstım bekar ama ksımet bu sakın ben hamıleyken evlenme dıye neysekı oyle bısey olmadı
sende ıns gönlüne göre bısey bulurusn cnaım

Ne güzel tatlım işte, idare ederler inşallah.Peki senelik iznin ne olacak, kullanmayacak mısın?
Ben de çalışamıyorum ki pufff,,, bilirsiniz az çok ne kadar zorlandığımı,aslında rapor almayı düşünüyordum ama burda eş görev yaptığımız çocuğa kıyamadım. Eğer ben rapor alırsam onu izne göndermeyeceklerdi, o yüzden sıkıyorum dişimi; hamileliğim boyunca çok kahrımı çekti benim
Ayın 8inde iş başı yapacak ve bennn araziii

Lavinyaamm bence şöyle koyu renkli göğüs altından bollaşan pileli uzun bir abiye çok yakışır sana.. Gözümde canlandırdım da bi an fıstık olursun fıstıkk
Ya da şöyle bişi

haticem bak ben bu magazayı cok seviorum, burdan alışveriş yaptım kendime
ankarada'da varmış magazası, bi göz at istersennn

GeBe Hamile Giyim-Aşk İçinde

kızlar üstten hiç kilo almadam göğüs altından bollaşan abiyeler var ya onlardan alayım diyorum hatta nişan elbisemi ekleyyeim bir bakın... bu modelde bir şey alırım ilerde de kullanırım

kızlar üstten hiç kilo almadam göğüs altından bollaşan abiyeler var ya onlardan alayım diyorum hatta nişan elbisemi ekleyyeim bir bakın... bu modelde bir şey alırım ilerde de kullanırım

haklısın canım en uygunu o tarz modeller olur zaten şifon felna olsa süper olur

owwwwwwww yüzünü göremesekte bayıldım ben maşallah
böle bi şey olursa çok şık olurrr

aa sen görmemiş miydin fotolarımızı albüm yaptığımızda koymuştum nişandan bir foto?

İşte ben de aynısını diyorum kiii :87:

okumadım mı ki atladım galiba afedersin kuzummmmmmmmmmmmmmm:)

çok tatlı güzelim evet sonradanda kullanabilirsin güzel olur

evet canım onun için dedim bende... bunları diz altında ya da dizde kestirip üzerlerinde ufak oynamalarla ilerde başka düğünlerde de kullanabilirz....

yoo.. ben hiç görmedim seni.. bi tane resmini hatırlıyorum o da hayal meyal :100:

agustos ayı annelerinin doğum hikayelerini okudum arada...

Epudural sezeryan'dan bayağı memnun olanlar var.. Kafam karıştı benim :26::26:

agustos ayı annelerinin doğum hikayelerini okudum arada...

Epudural sezeryan'dan bayağı memnun olanlar var.. Kafam karıştı benim :26::26:

ben normal dogumdan yanayım..
epudural normal olabilir mesela..

koydum kuzum 3 tanecik :) bak hemen sileyim profilde albümde

evettt baktımm yirim seni bennn
hem cok güzelsin, hem cok tatlısın

hayatbanagüzel gördüm seniiiiiiiiii hoşgeldin kuzummm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…