off doğum deme ya korkularım depreşiyo hastanede kaldığım gün gördüğüm sahnelerden sonra hele:18::18::18:
bende 36ya kadar dayanırım diyordum ama zor......olmayacak bir de ortamdan bunaldım artık.... gerçi gel git akıllıyım son anda ne çıkar bilemiyorum...
benimde son günüm burda bayramdan sonra yıllık izin sonra ücretsiz izin kullanıcam, doğum iznine kadar sigortamı yatırracaklarını sölediler inşallah hayırlısı olur çok üstüme gelmeye başlamışlardı koştur koştur iş yaparken bişey yok ama biraz sıkıntın olsun senden kötüsü yok... Allah ' a havale ediyorum hepsini...
doğum izni boyunca sigortanın yatmasına gerek yok devlet yatırıyor gibi bir şey biliyorum ama yanlış değilse....
ben normal dogumdan yanayım..
epudural normal olabilir mesela..
evettt baktımm yirim seni bennn
hem cok güzelsin, hem cok tatlısın
hayatbanagüzel gördüm seniiiiiiiiii hoşgeldin kuzummm
teşekkür ederim kuzum:)
sen unut onları... Herkezin aynı olacak değil ya
ben alttan muayeneyi gördümde ondan bahsediyorum kuzum malesef herkesin aynı.....:18::18:
doğum izni boyunca sigortanın yatmasına gerek yok devlet yatırıyor gibi bir şey biliyorum ama yanlış değilse....
ben alttan muayeneyi gördümde ondan bahsediyorum kuzum malesef herkesin aynı.....:18::18:
hee pardon :26::26::26:
onu yaşıyacaz artık napalım.. Belki abarttıkları kadar acımıyordur (züğürt tesellisi)
bende 36ya kadar dayanırım diyordum ama zor......olmayacak bir de ortamdan bunaldım artık.... gerçi gel git akıllıyım son anda ne çıkar bilemiyorum...
benimde son günüm burda bayramdan sonra yıllık izin sonra ücretsiz izin kullanıcam, doğum iznine kadar sigortamı yatırracaklarını sölediler inşallah hayırlısı olur çok üstüme gelmeye başlamışlardı koştur koştur iş yaparken bişey yok ama biraz sıkıntın olsun senden kötüsü yok... Allah ' a havale ediyorum hepsini...
sen unut onları... Herkezin aynı olacak değil ya
onu yaşıyacaz artık napalım.. Belki abarttıkları kadar acımıyordur (züğürt tesellisi)
:) evet hakkaten öyle oldu...
ay bi de o var di mi :18:
kendi kendimiz ve birbirimiz teselli etçez böle napak
tatlım doğum iznine kadar çalışıyo olmam gerekiyo, yani sigortalı olmam gerekiyo ondan dolayı.. doğum izni süresince sigorta yatırsalardı zaten böyle bişeyi kabul etmezlerdi öle yani püffff diyorummm ama huzurluyum kızlar akşama kadar sandalye tepesinde çok zorluyodu artık beni...herşeyin hayırlısı kızlar dua edin benim için bolcaaa....
kuzular herkese iyi haftasonları ve iyi bayramlar kendinize iyi bakın Allaha emanet olun evden girmeye çalışırım giremessemde 9 gün tatile çıkıyorum haberiniz olsun öpüyoruz sizi oğluşum ellerinizden ben gözlerinizden öperim
kuzular herkese iyi haftasonları ve iyi bayramlar kendinize iyi bakın Allaha emanet olun evden girmeye çalışırım giremessemde 9 gün tatile çıkıyorum haberiniz olsun öpüyoruz sizi oğluşum ellerinizden ben gözlerinizden öperim
inşallah istediğimiz gibi olur bende epudural normal istiyorum ama bakalım zaman neyi gösterecek.. Normal sezeryan olanlar 5 günden önce kendilerine gelemiyorlar ama onda artık hem fikirim.. Normal sezeryan olanların hepsi aynı şeyi yazmış
merhaba kızlar nasılsını bugun gece kaldım kızımın kreşin son gunuydu okula gıttım hatıra fotosu falan cekttım ee ne var ne yok bakalım topşkte varmı habeeler
herkese merhaba :)
bugün iki güzel haberle geldim :)
en önemlisi çok şükür bebeğimiz gayet iyi, 35 cm, 1300 gram... suyu yeterli, baş aşağı duruyo gayet güzel dedi... çok şükür, içim rahatladı...
ikincisi, eşimin tayini çıktı :118: bir hafta 10 güne kadar evimize taşınıyoruz artık... Rabbim sıcacık, mutlu, huzurlu bir yuva yapsın, mutluluğumuz daim olsun inşallah kızımızla...
sizler naslsınız? herkes iyi mi?
en önemlisi çok şükür bebeğimiz gayet iyi, 35 cm, 1300 gram... suyu yeterli, baş aşağı duruyo gayet güzel dedi... çok şükür, içim rahatladı...
ikincisi, eşimin tayini çıktı :118: bir hafta 10 güne kadar evimize taşınıyoruz artık... Rabbim sıcacık, mutlu, huzurlu bir yuva yapsın, mutluluğumuz daim olsun inşallah kızımızla...
inşallah istediğimiz gibi olur bende epudural normal istiyorum ama bakalım zaman neyi gösterecek.. Normal sezeryan olanlar 5 günden önce kendilerine gelemiyorlar ama onda artık hem fikirim.. Normal sezeryan olanların hepsi aynı şeyi yazmış
tatlım doğum iznine kadar çalışıyo olmam gerekiyo, yani sigortalı olmam gerekiyo ondan dolayı.. doğum izni süresince sigorta yatırsalardı zaten böyle bişeyi kabul etmezlerdi öle yani püffff diyorummm ama huzurluyum kızlar akşama kadar sandalye tepesinde çok zorluyodu artık beni...herşeyin hayırlısı kızlar dua edin benim için bolcaaa....
sen doğum iznine kadar çalışmayacak mısın?
herkese slm nasılsınız kıslar
canım sanada iyi bayramlar...
merhaba kızlar nasılsını bugun gece kaldım kızımın kreşin son gunuydu okula gıttım hatıra fotosu falan cekttım ee ne var ne yok bakalım topşkte varmı habeeler
normal sezeryan derken genel anesteziyle uyuşanlar mı canım?
benim diğeri genel anesteziydi..
bu sefer epidural düşünüyorum sezeryanı dr. la konuşayım...o anları yaşamak isityorum kalbim dayanırsa....o ilk anını görmek isityorum ilk ağlamasını duymak istiyorum...o ilk göz göze geliş....ayyy çok heycanlı
o maşlalla cnm benım ne kadar guzel haberlerle gelmışsın bebgınde cok guzel gelışmiş senle bı gun var aramızd benım yavrucugumda 1 kg yı gectı demekkı
ee neler yapıyodu annesı verdımı foto sana
baabcıgınızın gelmesıne ne kadra sevındım hazır olsun tekmelere babası tam net hıssedılcek ama bu ayrılıkta aşkınız tazelenmıştır cnm
gözün aydın canım...
kızın dönmüş demekki...
inş. normal doğum olacak...
evin mis olacak canım..
İyi tatiller ve şimdiden iyi bayramlar canım..
iyiyiz canım lafladık bütün gün
sen nasılsın ?
esram hoşgeldinnnn ne güzel haberlerle geldinnnn
bebişine maşallah
eşinin tayini cıkmasına ve kavuşmanıza en cok sevinenlerdenimm
ben hiç dayanamam sevenlerin ayrı olmasına
Ne güzel, ne mutlu sizeee
evet cok heyecanlı ama bunları normal dogumda yaşamak ayrı bi keyif olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?