2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben normal dogumdan yanayım..
epudural normal olabilir mesela..

evettt baktımm yirim seni bennn
hem cok güzelsin, hem cok tatlısın

hayatbanagüzel gördüm seniiiiiiiiii hoşgeldin kuzummm

inşallah istediğimiz gibi olur bende epudural normal istiyorum ama bakalım zaman neyi gösterecek.. Normal sezeryan olanlar 5 günden önce kendilerine gelemiyorlar ama onda artık hem fikirim.. Normal sezeryan olanların hepsi aynı şeyi yazmış

kuzular herkese iyi haftasonları ve iyi bayramlar kendinize iyi bakın Allaha emanet olun evden girmeye çalışırım giremessemde 9 gün tatile çıkıyorum haberiniz olsun öpüyoruz sizi oğluşum ellerinizden ben gözlerinizden öperim

iyi tatilller hayırlı bayramlar canımm.. Bizde seni öptük oğluşunu ısırdık
Kendinize iyi bakın görüşürüzzz 54:

hayırlı bayramlar cnm sanırım yetişemdım

merhaba kızlar nasılsını bugun gece kaldım kızımın kreşin son gunuydu okula gıttım hatıra fotosu falan cekttım ee ne var ne yok bakalım topşkte varmı habeeler

herkese merhaba :)

bugün iki güzel haberle geldim :)

en önemlisi çok şükür bebeğimiz gayet iyi, 35 cm, 1300 gram... suyu yeterli, baş aşağı duruyo gayet güzel dedi... çok şükür, içim rahatladı...

ikincisi, eşimin tayini çıktı :118: bir hafta 10 güne kadar evimize taşınıyoruz artık... Rabbim sıcacık, mutlu, huzurlu bir yuva yapsın, mutluluğumuz daim olsun inşallah kızımızla...

sizler naslsınız? herkes iyi mi?

normal sezeryan derken genel anesteziyle uyuşanlar mı canım?

benim diğeri genel anesteziydi..

bu sefer epidural düşünüyorum sezeryanı dr. la konuşayım...o anları yaşamak isityorum kalbim dayanırsa....o ilk anını görmek isityorum ilk ağlamasını duymak istiyorum...o ilk göz göze geliş....ayyy çok heycanlı

merhaba kızlar nasılsını bugun gece kaldım kızımın kreşin son gunuydu okula gıttım hatıra fotosu falan cekttım ee ne var ne yok bakalım topşkte varmı habeeler

herkezler iyi kızlar... ama bugün acayip sessiz.. Herkez yarım işlerini toparlıyor , o nedenle topik sessiz.

o maşlalla cnm benım ne kadar guzel haberlerle gelmışsın bebgınde cok guzel gelışmiş senle bı gun var aramızd benım yavrucugumda 1 kg yı gectı demekkı
ee neler yapıyodu annesı verdımı foto sana
baabcıgınızın gelmesıne ne kadra sevındım hazır olsun tekmelere babası tam net hıssedılcek ama bu ayrılıkta aşkınız tazelenmıştır cnm

bende normal epidural diyorum bakalım neyi göstrecek durum...

gözün aydın canım...
kızın dönmüş demekki...
inş. normal doğum olacak...
evin mis olacak canım..

İyi tatiller ve şimdiden iyi bayramlar canım..

iyiyiz canım lafladık bütün gün
sen nasılsın ?

esram hoşgeldinnnn ne güzel haberlerle geldinnnn
bebişine maşallah
eşinin tayini cıkmasına ve kavuşmanıza en cok sevinenlerdenimm
ben hiç dayanamam sevenlerin ayrı olmasına
Ne güzel, ne mutlu sizeee

evet cok heyecanlı ama bunları normal dogumda yaşamak ayrı bi keyif olsa gerek

geçmiştir 1 kiloyu :)
verdi ama pek bişi anlaşılmıyo... baya büyüdüğü için eskisi gibi tam boy resmi olmuyo:)
valla bambaşka bişeye dönüştü bu ayrılıkta aramızdaki bağ... yaşamamız gerekiyomuş, yaşaık bitti çok şükür. Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayrı koymasın yine de... çok zor çok...

gözün aydın canım...
kızın dönmüş demekki...
inş. normal doğum olacak...
evin mis olacak canım..

sağol canım. evet dönmüş, normal olur inşalah doğumum....

hoşbulduk bebeğimmmm.... Allah razı olsun canım.. inan tahmin edebiliyorum ne kadar sevindiğini.... hasret bitti artık çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…