2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

o ayrı bir güzellik kesinlikle..... :)

evet genel anestezi canım evet... epudural'in hem sezeryanından hemde normalinden çok memnunlar.. benimde kafam karıştı.. sezeryanda epudural için iyi demiyorlar çünkü.. Sistemi geliştirdiler sanırım :44::44::44:

puff merak ettım sımdı okurum artık gecmışı neler olmuş artık tatıl pek kımsede olmaz

tatlım ben kızımda aynı hıslerı yaşadı ılk anı görmek adına ama benım dr um önermedı o yuzdden caydım kadın hasteneın ortagı ve tam 6 sene önce 300 tl fark alcak olmasına ragmen epıduralı önermedı bende dr uu dınledım genel anestesı altında sezeryan oldum cok ta rahat guzel dı ayılmam falanda kolaydı dr um yıne aynı ben yıne genel anestesı altında olucam

selam kızlar, sözde çok işim vardı ama arkadaşlar rahat vermedi, topluca kaytardık bugün. patron bile oralı olmadı

esra canım iki haber içinde çok sevindim. bebeiş iyi eşin geliyor. çok şükür. hep mutlu huzurlu olun inşallah canım

Canlarım ben evime gidiorum ve an itibariyle tatilime başlamış bulunuyorum
Allah nasip ederse çarşamba günü işimin başındayım
Şimdiden hepinize iyi bayramlar !!!
Ailenizle ve bütün sevdiklerinizle huzur dolu, mutlu mesut bi bayram geçirirsiniz inşallah

Kızım ve ben hepinizi çok sevioruzzzzzz
Allaha emanet olun

iyi bayramlar canım... İyi tatiller ayrıca.. 9 gün sonra görüşürüzz

doğru cnm ya sığmıyo fotoya gecen yaz yuzunu görduk bakalım nwee yapcak bızımkı gecen ay 800 grdı dr ıkıye katlar dedı ama bılemıyorum artık
cnm sıze tam cıfte bayram oldu bayramda tatıl de evını taşırsın artık sen su anda ıstanbuldasın değilmı

hah tatıl moduna gırdınız tabı ış sarmadı patrondan ses yoksa tadını cıkar tatlım

sen işten kaytardınn inanamıyorummmm

sağol canım yaa. Aminnnn, hep beraber hepimiz mutlu olalım inşallahhh

iyiy bayramlar canımmmmmmmm
biz de seni seviyoruzzz

bizimkide geçen ay 835 gramdı...
evet tam çifte bayram oldu dediğin gibi... ben istanbuldayım, bugün gittik tertemiz yaptık evi annem ve kardeşimle. bayramda bebeğin eksiklerini tamamlıcaz, çarşamba veya perşembe eşyalarım gelicek

kızlar herkese iyi bayramlar.... öpüyorum hepinizi... özlicem sizlerle muhabbet edip dertleşmeyi... Allaha emanet olun

canım arkidişlerim... Biz 9 günlük tatilimize başlamak üzre işyerimizden çıkıyoruz... Kendinize iyi bakın bu süre zarfında...

Arada girerim topiğe ama o kadar aktif olmaz sanırım :)

Hepinizi çok öptükkk.... İyi Tatiller, iyi bayramlarrr

oo super cnm benım ALLAH gule gule oturmayı nasıp etsın cekırdek ailenle
sanada ıyı bayramlar cnm

sizin normal yapma şansınız var ne güzel inş. normal olur..

soruyum dr. a en ıyısı

bi arkadaşım 10 yıl önce ayuptırmış çok memnun o anını kaçırmak istemem diyo

bebeğime dinlettiğim ilk hatim bitti inş. kuran ahlaklı olur inşallah hepimizin bebekleri..

herkesin bayramı şimdiden kutlu olsun

arkadaslar dundenberı bebegımden dogru duzgun bı hareket yok hergun cılgınlar gıbı tepınen cocuktan ses seda yok korkmaya basladım yatıp bakıorum cok zayıf bıseler hısedeıyorum hareket oldugundan emın bıle olamıyorum pınpırıklenmek ıstemıorum ama hastaneyemı gıtsem bu haftada bu normalmı sızce

Bugun yorulduysan eger ondan da olabilir sakinligi,benim kide oyle dun cok hareketliydi bugun sakin bi kac kere anca hissettim.sıkma bence canini kanaman agrin yoksa takilma.uzan dinlen yarin baslar yine kiprasmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…