İyi tatiller ve şimdiden iyi bayramlar canım..
iyiyiz canım lafladık bütün gün
sen nasılsın ?
esram hoşgeldinnnn ne güzel haberlerle geldinnnn
bebişine maşallah
eşinin tayini cıkmasına ve kavuşmanıza en cok sevinenlerdenimm
ben hiç dayanamam sevenlerin ayrı olmasına
Ne güzel, ne mutlu sizeee
evet cok heyecanlı ama bunları normal dogumda yaşamak ayrı bi keyif olsa gerek
normal sezeryan derken genel anesteziyle uyuşanlar mı canım?
benim diğeri genel anesteziydi..
bu sefer epidural düşünüyorum sezeryanı dr. la konuşayım...o anları yaşamak isityorum kalbim dayanırsa....o ilk anını görmek isityorum ilk ağlamasını duymak istiyorum...o ilk göz göze geliş....ayyy çok heycanlı
İyi tatiller ve şimdiden iyi bayramlar canım..
sen nasılsın ?
bebişine maşallah
evet genel anestezi canım evet... epudural'in hem sezeryanından hemde normalinden çok memnunlar.. benimde kafam karıştı.. sezeryanda epudural için iyi demiyorlar çünkü.. Sistemi geliştirdiler sanırım :44::44::44:
Canlarım ben evime gidiorum ve an itibariyle tatilime başlamış bulunuyorum
Allah nasip ederse çarşamba günü işimin başındayım
Şimdiden hepinize iyi bayramlar !!!
Ailenizle ve bütün sevdiklerinizle huzur dolu, mutlu mesut bi bayram geçirirsiniz inşallah
Kızım ve ben hepinizi çok sevioruzzzzzz
Allaha emanet olun
geçmiştir 1 kiloyu :)
verdi ama pek bişi anlaşılmıyo... baya büyüdüğü için eskisi gibi tam boy resmi olmuyo:)
valla bambaşka bişeye dönüştü bu ayrılıkta aramızdaki bağ... yaşamamız gerekiyomuş, yaşaık bitti çok şükür. Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayrı koymasın yine de... çok zor çok...
sağol canım. evet dönmüş, normal olur inşalah doğumum....
hoşbulduk bebeğimmmm.... Allah razı olsun canım.. inan tahmin edebiliyorum ne kadar sevindiğini....hasret bitti artık çok şükür.
selam kızlar, sözde çok işim vardı ama arkadaşlar rahat vermedi, topluca kaytardık bugün. patron bile oralı olmadı
esra canım iki haber içinde çok sevindim. bebeiş iyi eşin geliyor. çok şükür. hep mutlu huzurlu olun inşallah canım
selam kızlar, sözde çok işim vardı ama arkadaşlar rahat vermedi, topluca kaytardık bugün. patron bile oralı olmadı
esra canım iki haber içinde çok sevindim. bebeiş iyi eşin geliyor. çok şükür. hep mutlu huzurlu olun inşallah canım
Canlarım ben evime gidiorum ve an itibariyle tatilime başlamış bulunuyorum
Allah nasip ederse çarşamba günü işimin başındayım
Şimdiden hepinize iyi bayramlar !!!
Ailenizle ve bütün sevdiklerinizle huzur dolu, mutlu mesut bi bayram geçirirsiniz inşallah
Kızım ve ben hepinizi çok sevioruzzzzzz
Allaha emanet olun
doğru cnm ya sığmıyo fotoya gecen yaz yuzunu görduk bakalım nwee yapcak bızımkı gecen ay 800 grdı dr ıkıye katlar dedı ama bılemıyorum artık
cnm sıze tam cıfte bayram oldu bayramda tatıl de evını taşırsın artık sen su anda ıstanbuldasın değilmı
sen işten kaytardınn inanamıyorummmm
sağol canım yaa. Aminnnn, hep beraber hepimiz mutlu olalım inşallahhh
iyiy bayramlar canımmmmmmmm
biz de seni seviyoruzzz
bizimkide geçen ay 835 gramdı...
evet tam çifte bayram oldu dediğin gibi... ben istanbuldayım, bugün gittik tertemiz yaptık evi annem ve kardeşimle. bayramda bebeğin eksiklerini tamamlıcaz, çarşamba veya perşembe eşyalarım gelicek
kızlar herkese iyi bayramlar.... öpüyorum hepinizi... özlicem sizlerle muhabbet edip dertleşmeyi... Allaha emanet olun
sizin normal yapma şansınız var ne güzel inş. normal olur..İyi tatiller ve şimdiden iyi bayramlar canım..
sen nasılsın ?
bebişine maşallah
soruyum dr. a en ıyısıevet genel anestezi canım evet... epudural'in hem sezeryanından hemde normalinden çok memnunlar.. benimde kafam karıştı.. sezeryanda epudural için iyi demiyorlar çünkü.. Sistemi geliştirdiler sanırım :44::44::44:
tatlım ben kızımda aynı hıslerı yaşadı ılk anı görmek adına ama benım dr um önermedı o yuzdden caydım kadın hasteneın ortagı ve tam 6 sene önce 300 tl fark alcak olmasına ragmen epıduralı önermedı bende dr uu dınledım genel anestesı altında sezeryan oldum cok ta rahat guzel dı ayılmam falanda kolaydı dr um yıne aynı ben yıne genel anestesı altında olucam
bende normal epidural diyorum bakalım neyi göstrecek durum...
sen doğum iznine kadar çalışmayacak mısın?
yok canım anlaştık işyerimle çalışmayacağım belki arada gelir giderim ama 26 eylülde doğum raporumu alıp işyerime vereceğim... beni burda baya huzursuz ettiler çalışmamı istemiyolar ama çıkartamadılarda bizde böyle uzlaştık bakalımm hayırlısı....
erva2008 nasılsın cnm benım
arkadaslar dundenberı bebegımden dogru duzgun bı hareket yok hergun cılgınlar gıbı tepınen cocuktan ses seda yok korkmaya basladım yatıp bakıorum cok zayıf bıseler hısedeıyorum hareket oldugundan emın bıle olamıyorum pınpırıklenmek ıstemıorum ama hastaneyemı gıtsem bu haftada bu normalmı sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?