Walla dogru diyosun.sadece cocuk kimlik bunalimina gircek valla icer,her gun baska bi isimle sesleniyoruzbu gidisle senin dedigin gibi olcak zaten.o mu bu mu derken doguma yakin dicez ki su olsun. Adi ne olursa olsun ama en cok oğluşum demeyi seviyorum.bazen sanki onunla konusurken dinliyo gibi sonra ben susunca yine hareketleniyo.gobegim bi oraya bi buraya oynuyo.cok guzel ya allah isteyen herkese bu duygulari yasamayi nasip etsin.
iyi geceler herkese :)))
günaydın herkese ...
iyi pazarlar açılışı ben yapmış bulunuyorum....
gece erken yatınca uyku tutmadı oğluma yasin okudum...
kasım annelerine de isim isim dua ettim inşallah...
sonrada nette takılmaya devam....
Guzelim biz ilk erkek oldugunu duydugumuzda baya bi poyraz die sevdik sonra babamiz sıkıldıayaz olsun dedi oyle bi sure de ayaz diye gezdik yine vazgecti.
Aslinda simdi alpaslan die tutturdu ama yok onu da ben istemiyorum.
Anliycan biz erken isim koyup cabuk soguduk, aslinda daha cok esim soguyo.ayaz da guzel bence poyrza da guzel.ya karar vermek cok zooooor.
sağol canım evet babası maşallah çk ilgili sürekli konuşuyo tekmelerini ona da dinletiyorum aralarındaki ilişki maşallah:) tek sıkıntımız tv maç seyrediyo bol bol babasından dolayı spiker ona daha tanıdık gelecek bu gidişle:)
hah aynen tatlım ya genelde aras kargo gelıyo akla ama anlamı nı cok beyendım am eşşm ıstedı benım annemın önceden beyendıgını duymuş meger ama ben kesınlıkle poyraz derım sana
basakkkss kuzum nasılsın bakım sen nasıl bukadar gec kaldın cnm kasım topiğine senı gördugume cok sevındım kv napıyo bakım
cnm benıım bızım bı egemız var cok tatlı masmavı gözler pamuk gıbıde ı görsen ben sevıyorum ege ısmını kısa ve net
kızlar bu konuda ne düşünüyosunuz yaa:26::26::26::26::26::26::26::26:slm hatunlar
ya sizinle bi konuda konuşmak istiyorum
şimdiye kadar normal doğumdan başka düşümedim sezeryan ı düşünmüyordum
fakat bizim bi akraba kafamı karıştırdı
kendi isteği ile sezeryan oldu
nedenini sorduğumda "vajinin özelliğini kaybetmesini istemem" dedi
bir daha eski haline gelmiyormuş
siz ne düşünüyosunuz bu konuda:44::44:
kızlar bu konuda ne düşünüyosunuz yaa:26::26::26::26::26::26::26::26:
herkesten canımAllah razı olsun cnm
kızlar bu konuda ne düşünüyosunuz yaa:26::26::26::26::26::26::26::26:
herkesten canım
ben birine sormuştum fark yok demişti...
ama bence annenin sağlığı ve dourganlığı daha önemli...herşeyin doğalı normali güzel...sezeryanda fazla çocuk yapamıyosun..yapsan anne yıpranıyo..ben ılk bebeğimi sezeryan yaptım yaşamadı...şimdi yıne sezeryna olacak...düşünsene 4 çocuk isityorum ...eğer sağlıkla doğar ve yaşarlarsa 5 sezeryan demek....belki bünyem kaldırmayacak ve 2 çocukla bırakmak zorunda kalıcam....ama normal olsaydı 4 çocuk isterdim...
mesela sezeryanda vucut bı sonrakı hamılelık için 2 yıl dınlenmesı lazım...ama normal olsa....çocuğunda emmiyorsa eğer süre problemi yok....
vegenle ilgili sıkıntı olursa estetik yaptırır sın çok gerekliyse...tabiki cinsel hayatta önemli....ama annenin sağlığı daha önemli...
sezeryan sonrakı kan toplanıp kanaması olan...yok dikerken başka organa bişey oluyo...yok plesenta parçası unutuyolar...yok dikişllerin açılma ihtimali...
sürekli kendine dikkat etmek zorundasın...ağır kaldırmıycan...hiç bi şey yapamıyorsun korkudan dikişlere bişiy olcak dıye....eeeee her işi kocalardan bekleyınce de ınsan sınır oluyo...tamam dıyıp gunlerce sallıyorlar...o yapana kadar sen hasta oluyosun o ış orda duruyo dıye..
ben kımseye muhtaç olmayı sevmem kendı işimi kendım yapmayı severim...
herkesten canım
ama bence annenin sağlığı ve dourganlığı daha önemli...herşeyin doğalı normali güzel...sezeryanda fazla çocuk yapamıyosun..yapsan anne yıpranıyo..ben ılk bebeğimi sezeryan yaptım yaşamadı...şimdi yıne sezeryna olacak...düşünsene 4 çocuk isityorum ...eğer sağlıkla doğar ve yaşarlarsa 5 sezeryan demek....belki bünyem kaldırmayacak ve 2 çocukla bırakmak zorunda kalıcam....ama normal olsaydı 4 çocuk isterdim...
mesela sezeryanda vucut bı sonrakı hamılelık için 2 yıl dınlenmesı lazım...ama normal olsa....çocuğunda emmiyorsa eğer süre problemi yok....
vegenle ilgili sıkıntı olursa estetik yaptırır sın çok gerekliyse...tabiki cinsel hayatta önemli....ama annenin sağlığı daha önemli...
sezeryan sonrakı kan toplanıp kanaması olan...yok dikerken başka organa bişey oluyo...yok plesenta parçası unutuyolar...yok dikişllerin açılma ihtimali...
sürekli kendine dikkat etmek zorundasın...ağır kaldırmıycan...hiç bi şey yapamıyorsun korkudan dikişlere bişiy olcak dıye....eeeee her işi kocalardan bekleyınce de ınsan sınır oluyo...tamam dıyıp gunlerce sallıyorlar...o yapana kadar sen hasta oluyosun o ış orda duruyo dıye..
cnm yaa benim kendi topiğim var hep ordayım aslında baştan beri gelebilmeyi çok isterdim
ben seni tanıyorum yabancı değilsin ama hangi topikten tanışıyoruz tatlım????
kv ile evleri ayırdık rahatım artık
herkesten canım
cnm benım öncelıkle gecmış olsun acı bı tecrube yaşamışsın ama sezeryanda da normal doğumdada değişkenlık gösteren durumlar sözkonusu
selam kızlar nasılsınız bi bakıım dedim birilerini bulmak güzel ama malesef biz duramıyacaz gezmeye gidicez erdemim babası ve ananesi ile yaren sen bilirsin kuzuluk tarafına gidelim diyoruz varmı oralarda bir önerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?