2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet cn ya adı ne olursa olsun bızım evladımız ya bazn duşunuyorumda ıcımızde bı canı yaşıyo bı kucuk ınsan en buyuk hmetı rabbımın bıze ınan kı doğurunca o hareketlerı ınsan öyle cok özluyokı bı an dıyosun kımıldamıyo falan
konuşulunca verılen tepkı cok guzel dımı cnm

günaydın herkese ...

iyi pazarlar açılışı ben yapmış bulunuyorum....

gece erken yatınca uyku tutmadı oğluma yasin okudum...

kasım annelerine de isim isim dua ettim inşallah...

sonrada nette takılmaya devam....

ohooo kuzum o zaman siz oğlişin kimliğini çıkartırsınız bi süre sonra sıkılırsınız o isimden

neyse biraz daha vaktiniz var umarım ikinizde içinize sinen bişi bulursunuz

evet maç sesleri falan tanıdık gelebilir. evde iki adet maç hastası olursa yandın.

peki belirlediğin bi şarkı varmı doğduktan sonra onu sakinleştirmek için

hah aynen tatlım ya genelde aras kargo gelıyo akla ama anlamı nı cok beyendım am eşşm ıstedı benım annemın önceden beyendıgını duymuş meger ama ben kesınlıkle poyraz derım sana

ııyyy poyraz deyince benimde aklıma ali poyrazoğlu geliyo nefret ediyorum o adamdan:120:

basakkkss kuzum nasılsın bakım sen nasıl bukadar gec kaldın cnm kasım topiğine senı gördugume cok sevındım kv napıyo bakım

cnm yaa benim kendi topiğim var hep ordayım aslında baştan beri gelebilmeyi çok isterdim

ben seni tanıyorum yabancı değilsin ama hangi topikten tanışıyoruz tatlım????

kv ile evleri ayırdık rahatım artık

kızlar bu konuda ne düşünüyosunuz yaa:26::26::26::26::26::26::26::26:

Allah razı olsun cnm
herkesten canım

kızlar bu konuda ne düşünüyosunuz yaa:26::26::26::26::26::26::26::26:

ben birine sormuştum fark yok demişti...

ama bence annenin sağlığı ve dourganlığı daha önemli...herşeyin doğalı normali güzel...sezeryanda fazla çocuk yapamıyosun..yapsan anne yıpranıyo..ben ılk bebeğimi sezeryan yaptım yaşamadı...şimdi yıne sezeryna olacak...düşünsene 4 çocuk isityorum ...eğer sağlıkla doğar ve yaşarlarsa 5 sezeryan demek....belki bünyem kaldırmayacak ve 2 çocukla bırakmak zorunda kalıcam....ama normal olsaydı 4 çocuk isterdim...

mesela sezeryanda vucut bı sonrakı hamılelık için 2 yıl dınlenmesı lazım...ama normal olsa....çocuğunda emmiyorsa eğer süre problemi yok....

vegenle ilgili sıkıntı olursa estetik yaptırır sın çok gerekliyse...tabiki cinsel hayatta önemli....ama annenin sağlığı daha önemli...

sezeryan sonrakı kan toplanıp kanaması olan...yok dikerken başka organa bişey oluyo...yok plesenta parçası unutuyolar...yok dikişllerin açılma ihtimali...

sürekli kendine dikkat etmek zorundasın...ağır kaldırmıycan...hiç bi şey yapamıyorsun korkudan dikişlere bişiy olcak dıye....eeeee her işi kocalardan bekleyınce de ınsan sınır oluyo...tamam dıyıp gunlerce sallıyorlar...o yapana kadar sen hasta oluyosun o ış orda duruyo dıye..

ben kımseye muhtaç olmayı sevmem kendı işimi kendım yapmayı severim...

Bebek kaç aylıkkken doğmuştu canım ve ne kadar yaşadı

4 cocuk mu masallah,allah kolaylik verin walla.sezeryanda niye bebegini kaybettigini anlamadim,ne gibi bi etkisi olabilirki.tabi ki herseyin dogali en guzeli en sagliklisi ama sartlar gerektiriyosa ben sezeryanin cok ta zararli oldugunu dusunmuyorum ki ben de epidural sezeryan istiyorum.benim halam 2 dogum babanem de 10 dogum yapmis genetik mi bilmem ama onlarda da rahim disari cikiomus yani nasil bisey bilmiyorum :26:ama cok esniyo herhalde.bide normal dogumda acilmasini iyice beklemeden hemen makas atiyolar,sonra da dikis.bende cok istemistim normal dogum dikissiz olsa en guzeli ama artik biraz korkuyorum ben

cnm bende bı kaç defa senın topiğe gelmıştım senı gebe duyuncada cok mutlu olmuştum cok sevındıımm kv ıle evlerı ayırmana ege bey ugur getırdı desene
cnm benım doğum konusunda şöyle dıyım mesela ablam yaptı öyle sorunu yok hatta 2 ablamında fakat bı arkadaşım yaptı normal doğum durumdan ıannaılmaz dercede rahatsız kışıden kışıye degışıyo sanırım benım normal doğumla ılglı tecrubem yok fakat 2 yöndede duyumum var

selam kızlar nasılsınız bi bakıım dedim birilerini bulmak güzel ama malesef biz duramıyacaz gezmeye gidicez erdemim babası ve ananesi ile yaren sen bilirsin kuzuluk tarafına gidelim diyoruz varmı oralarda bir önerin

cnm benım öncelıkle gecmış olsun acı bı tecrube yaşamışsın ama sezeryanda da normal doğumdada değişkenlık gösteren durumlar sözkonusu
ama cnm anlattıgın ıstısnaların ıcbırını ben yaşamadım cok şukur ama anlattıgın olasılıların farklı boyutları normal doğumdada yaşanabılıyo malesef hanı2 turdede talıhsızlıkler demelıyım hatta
o yuzden hıc germemek lazım kndımızı ben cok sukur o dönemı cok rahat atlattım
mecburı sezeryan olucak arkadaşlarımızı urkutmeyelım derım cnm

ooo baysalcıgım şımdı kıskandım bak cnm cektı hahah
cnm benım kaplıcalfrın oldugu taraflar guzel yemek ıcın otelını tavsıye ederım

selam canımcıklarım .nasılsınız ben hiç iyi değilim insülin kullanmaya başladım sizlerdende kullanan varmı?
hergün parmaklarımı delip ölçüm yapıyorum .diyetyapıyorum çok mutsuzum aç geziyorumm resmen yine pazartesi dört doktora kontrolüm var wuwssss.sıkıldım bi doğursamda kurtulsam yawssss:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…