2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Bebek kaç aylıkkken doğmuştu canım ve ne kadar yaşadı
30 haftalık...3 gün yaşadı...2 yıl önce bugun dogdu ...son adet tarıhlerım nerdeyse aynı yine...

kısmetse 2 yada 4 isityorum...

kadın doğum hemşiresinin anlattıklarını anlattım canım...vejen deforme olacak dıye sezeryan olmanın avantaj olmadığını dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım....tabiki normalde doğursan dr. un çok iyi olmalı yengem mesela normal doğurdu oda ona pişman...çok canını yakmışlar..yeğenime oksijen gitmemiş 10 gün küvezde kaldı...

dr. dan dr. a elden elle bünyeden bünyeye fark var...bende sezeryan oldum rahat geçti belki normal doğursam daha zor olurdu ama ablam 10-12 sene önce sezeryan oldu...düşün yeğenlerim ortaokulda....kışın soğuklarda felan hala sızlıyo diyo....düşün yani farkı...

birde mesela bebek yaşamadı ciğerleri gelişmediği için... araştırdık normal doğum da bebeğin ciğerleri de gelişiyomuş az da olsa...bu bile bi artı....aklımıza takılıyo aceba normal doğursaydım bebeğim yaşar mıydı?...

bende zorunlu sezeryan olucam kısmetse epidural düşünüyorum...inşallah bu doğumumda kolay geçer...

evet maç sesleri falan tanıdık gelebilir. evde iki adet maç hastası olursa yandın.

peki belirlediğin bi şarkı varmı doğduktan sonra onu sakinleştirmek için

sorma canım babası fanatik BJK lı tutturmuş bebeğin hastane de zıbınları BJK olcakmış erkek değil kızım olacak diyorum ne farkeder diyo işim çk zorr:) doktorum bana bebeğin sakin olması için hareketli şarkılar dinletmemi tavsiye etti biraz zıt ama öyle dedi. İçimde davul çalıyo zaten canavar

ya kızlar nerdesiniz ben çok sıkıldım be ya sırtım da ağrıyo...oğlum da az hareket ediyo büyüdüğünden mi acaba ?

beni kasıklarımda ço ağrı var Dr gittim erken doğum tehlikesi olurmu diye açılma olup olmadığına baktı yok idrar testi yaptı temiz aynı sorunu yaşayan varmı çalışıyorum hareketliyimde ama adım atarken nasıl ağrı yapıyo kilitleniyorum resmen

selam kızlar, bende geceleri çok zor uyuyorum artık bir sağa bir sola birde sırt üstü yatarken buluyorum kendimi, sonra kasık ağrısı ile uyanıyorum acaba sırt üstü yatıyorum diyemi , ama uykuda istem dışı oluyor uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi ,son üç ay çok zormuş, dahada zaman var göbekler birazdaha büyüyünce hepten zor olacak :44:

ya kızlar nerdesiniz ben çok sıkıldım be ya sırtım da ağrıyo...oğlum da az hareket ediyo büyüdüğünden mi acaba ?
sırt ağrısı bendede var canım , bebeğimin hareketleri azaldı ama geçen 37 haftalık olan bir arkadaşa sordum hareketleri azaldımı diye hayır hiç azalmadı dedi , fakat internet sitelerindede azalacağı yazıyor , şu son aylar bir an evvel geçse artık diyorum

Ewet ya hem geçsin istiyorum hem de korkuyorum yeni bir sorumluluk ve doğum işte tıpkı seninle bşr dakika şarkısı gibi doğumu düşünmek 9 ay sürer doğurmak bir dakika )

merhaba,
ben de kısmetse kasım'da bekliyorum bebeği ama tarihim biraz karışık. kasım sonu ya da ortası işte. bakalım ne zaman gelir. ben de artık iyice ağırlaşmaya başladığımı hissediyorum. çok kilo almadım ama karnım iyice büyüdüğü için gece rahat yatmak çok zor oldu. belim de zaten hassastı, bel ağrısı beni çok rahatsız ediyor. inşallah şu son zamanları da bir atlatsam da rahatlasam diyorum :)
buraya çok sayfa yazılmış, belki de yanlış bir başlık bilemiyorum ama sizlerden de alan varsa diye danışmak istedim. ana kucağı (oto koltuğu da olabilen cinslerinden) ve bebek arabası almak istiyorum daha da ağırlaşmadan ama özellikle hafiflik açısından ne markaya bakmalıyım hiç bilmiyorum. fikri olan var mı?

hayırdır kızlar uzundur yazamıyorum diye küstükmü yaws kimse bana bişi yazmamış.herkesin şekeri normalmi fikri olan yokmuuu.

hayırdır kızlar uzundur yazamıyorum diye küstükmü yaws kimse bana bişi yazmamış.herkesin şekeri normalmi fikri olan yokmuuu.

Olur mu öyle şey canım benim..

benim şekerim 50 lik yüklemeden sonra 109 çıktı dr um normal dedi,başka bi dr düşük dedi bende şaşırdım valla.senin yüksek mi çıktı?

al bizden de o kadar biz de bjk çıkışı giydireceğiz kısmet olursa.ama kız olsaydı düşünmüyordum bende.

79 tl fiyatı bu arada bilgin olsun..

Olur mu öyle şey canım benim..

benim şekerim 50 lik yüklemeden sonra 109 çıktı dr um normal dedi,başka bi dr düşük dedi bende şaşırdım valla.senin yüksek mi çıktı?

teşekkürler biri ortak oldu sonunda.benim yüksek seninki gayet iyi bebişim gerçekten benim 150 ve üstü çıkıyor insülin kullanıyorum bir hatadr ama değişmedi yarın doktora gidicem yine bakalım ya dozunu artırcak yada başka bişi .diyetisyende diyet verdi elimden geldikçe uymaya çalışıyorum ama bazen uyamıyorum çünkü can bu istiyo bazen şekerli şeyleri:)

çok korkuyorum doğumda bir sıkıntı çıkacak çınarıma bişi olcak yada doğumdan sonra bünyede şeker geçmicek diye.sinirim bozuldu hiç başıma böle bişi gelir die geçmemişti aklımdan takıntı yaptım resmen.

SAkın sakın öyle şeyler getirme aklına zaten adı üstünde "gebelik şekeri"gebelik sonundaki 3 ay içinde bütün değerlerimiz normale dönecekmiş bu dr dan dinledim.Benim de kolesterolüm 268 yüksek çıktı mesela dr korkma sakın gebelerde bütün kan değerleri yükselir dedi.

Yarın dr sonucunu mutlaka bildir bize

Son düzenleme:

benimde gebelik şekerim var .. ilk gebeliğimdede vardı korkma bişey olmaz tabi şekerin dengede durdukça .. diyetine dikkat et insülinini aksatma ben insülin kullanmıyorum sadece diyet ... dediğin gibi hep açım (

benimde gebelik şekerim var .. ilk gebeliğimdede vardı korkma bişey olmaz tabi şekerin dengede durdukça .. diyetine dikkat et insülinini aksatma ben insülin kullanmıyorum sadece diyet ... dediğin gibi hep açım (

insülünü aksatmıyorum ama değerde deişme yok.diyette yapıyorum ama dediğim gibi çok mutsuz yapıo meyve yerken tedrginsin tatlı bir iki lokma ikincisi bile tehlike yani.açım hep açım böle gebelikmi olur yaws YAZIK BANAAAAAAAAAAAAAA

bakalım ne diuecek yarın.parmaklarımı çeker ölçmek için delmekten bi hal oldu acımıodu başlarda şimdi huylandım ya canım acıo gbi gelio sinir oluyorum...

bende geçicek diye umut ediyorumbi akraba bnde geçmedi şeker hala var dedi korkuttu beni.ya dengeye giirmezde kalırsa diye endişeliym.Allah korusun düşünsenize ya.ben acayip stresteyim son biraydır ve hala devam ediyor.ya idrardada protein kaçağı var o nedense artık onuda anlamış deilim.yarın hepsinden kontrrolüm var işte bakalım ne dicekler.bu arada bağlarbaşındaki BAŞKENT HASTANESİNE gidiytorum giden varmı oraya iyi bir hastane gibi duruyo ama başka bilgisi olan varmı .

Bu arada sorunsuz kucağıma almayı nasip ederse Allahım oğlumun adına ÇINAR GÖKTUĞ koymaya karar verdik .nasıl szce güzelmiii??????

valal canım benim haftam senden ileri bende 2 ay olcak nerdeyse hergün 4 defa delip deşiyorum parmaklarımı ..
ilk zamanlar kolay ama sonraları zonklamaya bile başlıyor parmaklar...
senin şekerin kaçki diyetle insüline ramen kontrol altında durmuyor ?

benim 50 lik yüklemem de 240 çıkmıştı bir diyete başladım o diyetle düşmedi 2. diyete başladım onlada düşmezse insülin demişti doktor bana ozaman 2. diyetle şimdilik iyi gidiyor bakalım ..
dr gebeliğin sonuna kadar ölçeceğiz şekerini dedi bıktım açlıktanda şeker ölçmektende ..
sabretmekten başka çaremiz yok ..
yanlız şunu söylemeliyim benim normalde şekerim yok ilk gebeliğimde çıktı dr bana doğumdan 6 ay sonra şeker yükleme baktır demişti meğerse gizli şekerim varmış (
sende bence doğum sonrası mutlaka baktır şekerine...

kızlar iyi geceler,

Allah hepinizin bebeklerini hayırlısıyla kucağına almanızı ve hepinize de kolay doğumlar nasip etsin inş..

ben 2012 aralık annesi adayıyım Allah izin verirse, siz benden 1 ay daha tecrübelisiniz, bir konu hakkında yardım isticem sizden eğer bilginiz varsa,

geçen hafta detaylı ultrasona girdim ben, bebeğimin plasentası önde ve baş aşağı pozisyonda duruyor,henüz doktora da gidemedim, bu hafta gitcem inş..
aranızda böyle bir durum yaşayan varmı,araştırıyorum internetten plasentanın önde olması Allah korusun erken doğuma neden olabiliyormuş galiba..:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…