30 haftalık...3 gün yaşadı...2 yıl önce bugun dogdu ...son adet tarıhlerım nerdeyse aynı yine...Bebek kaç aylıkkken doğmuştu canım ve ne kadar yaşadı
kısmetse 2 yada 4 isityorum...4 cocuk mu masallah,allah kolaylik verin walla.sezeryanda niye bebegini kaybettigini anlamadim,ne gibi bi etkisi olabilirki.tabi ki herseyin dogali en guzeli en sagliklisi ama sartlar gerektiriyosa ben sezeryanin cok ta zararli oldugunu dusunmuyorum ki ben de epidural sezeryan istiyorum.benim halam 2 dogum babanem de 10 dogum yapmis genetik mi bilmem ama onlarda da rahim disari cikiomus yani nasil bisey bilmiyorum :26:ama cok esniyo herhalde.bide normal dogumda acilmasini iyice beklemeden hemen makas atiyolar,sonra da dikis.bende cok istemistim normal dogum dikissiz olsa en guzeli ama artik biraz korkuyorum ben
kadın doğum hemşiresinin anlattıklarını anlattım canım...vejen deforme olacak dıye sezeryan olmanın avantaj olmadığını dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım....tabiki normalde doğursan dr. un çok iyi olmalı yengem mesela normal doğurdu oda ona pişman...çok canını yakmışlar..yeğenime oksijen gitmemiş 10 gün küvezde kaldı...cnm benım öncelıkle gecmış olsun acı bı tecrube yaşamışsın ama sezeryanda da normal doğumdada değişkenlık gösteren durumlar sözkonusu
ama cnm anlattıgın ıstısnaların ıcbırını ben yaşamadım cok şukur ama anlattıgın olasılıların farklı boyutları normal doğumdada yaşanabılıyo malesef hanı2 turdede talıhsızlıkler demelıyım hatta
o yuzden hıc germemek lazım kndımızı ben cok sukur o dönemı cok rahat atlattım
mecburı sezeryan olucak arkadaşlarımızı urkutmeyelım derım cnm
evet maç sesleri falan tanıdık gelebilir. evde iki adet maç hastası olursa yandın.
peki belirlediğin bi şarkı varmı doğduktan sonra onu sakinleştirmek için
sırt ağrısı bendede var canım , bebeğimin hareketleri azaldı ama geçen 37 haftalık olan bir arkadaşa sordum hareketleri azaldımı diye hayır hiç azalmadı dedi , fakat internet sitelerindede azalacağı yazıyor , şu son aylar bir an evvel geçse artık diyorumya kızlar nerdesiniz ben çok sıkıldım be ya sırtım da ağrıyo...oğlum da az hareket ediyo büyüdüğünden mi acaba ?
sırt ağrısı bendede var canım , bebeğimin hareketleri azaldı ama geçen 37 haftalık olan bir arkadaşa sordum hareketleri azaldımı diye hayır hiç azalmadı dedi , fakat internet sitelerindede azalacağı yazıyor , şu son aylar bir an evvel geçse artık diyorum
hayırdır kızlar uzundur yazamıyorum diye küstükmü yaws kimse bana bişi yazmamış.herkesin şekeri normalmi fikri olan yokmuuu.
sorma canım babası fanatik BJK lı tutturmuş bebeğin hastane de zıbınları BJK olcakmış erkek değil kızım olacak diyorum ne farkeder diyo işim çk zorr:) doktorum bana bebeğin sakin olması için hareketli şarkılar dinletmemi tavsiye etti biraz zıt ama öyle dedi. İçimde davul çalıyo zaten canavar
Olur mu öyle şey canım benim..
benim şekerim 50 lik yüklemeden sonra 109 çıktı dr um normal dedi,başka bi dr düşük dedi bende şaşırdım valla.senin yüksek mi çıktı?
çok korkuyorum doğumda bir sıkıntı çıkacak çınarıma bişi olcak yada doğumdan sonra bünyede şeker geçmicek diye.sinirim bozuldu hiç başıma böle bişi gelir die geçmemişti aklımdan takıntı yaptım resmen.
selam canımcıklarım .nasılsınız ben hiç iyi değilim insülin kullanmaya başladım sizlerdende kullanan varmı?
hergün parmaklarımı delip ölçüm yapıyorum .diyetyapıyorum çok mutsuzum aç geziyorumm resmen yine pazartesi dört doktora kontrolüm var wuwssss.sıkıldım bi doğursamda kurtulsam yawssss:18:
benimde gebelik şekerim var .. ilk gebeliğimdede vardı korkma bişey olmaz tabi şekerin dengede durdukça .. diyetine dikkat et insülinini aksatma ben insülin kullanmıyorum sadece diyet ... dediğin gibi hep açım(
bende geçicek diye umut ediyorumbi akraba bnde geçmedi şeker hala var dedi korkuttu beni.ya dengeye giirmezde kalırsa diye endişeliym.Allah korusun düşünsenize ya.ben acayip stresteyim son biraydır ve hala devam ediyor.ya idrardada protein kaçağı var o nedense artık onuda anlamış deilim.yarın hepsinden kontrrolüm var işte bakalım ne dicekler.bu arada bağlarbaşındaki BAŞKENT HASTANESİNE gidiytorum giden varmı oraya iyi bir hastane gibi duruyo ama başka bilgisi olan varmı .SAkın sakın öyle şeyler getirme aklına zaten adı üstünde "gebelik şekeri"gebelik sonundaki 3 ay içinde bütün değerlerimiz normale dönecekmiş bu dr dan dinledim.Benim de kolesterolüm 268 yüksek çıktı mesela dr korkma sakın gebelerde bütün kan değerleri yükselir dedi.
Yarın dr sonucunu mutlaka bildir bize
insülünü aksatmıyorum ama değerde deişme yok.diyette yapıyorum ama dediğim gibi çok mutsuz yapıo meyve yerken tedrginsin tatlı bir iki lokma ikincisi bile tehlike yani.açım hep açım böle gebelikmi olur yaws YAZIK BANAAAAAAAAAAAAAA
bakalım ne diuecek yarın.parmaklarımı çeker ölçmek için delmekten bi hal oldu acımıodu başlarda şimdi huylandım ya canım acıo gbi gelio sinir oluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?