canım annemde bebekleri ölmüş ölenler için sütüm zehirli diyo..ama ne kadar gerçek çünkü evde doğum yapmış hep...öyle hastane felanda görmemiş kadın..inş.senin duanı edeyim sütlerimiz bol bereketli olsun bebeklerimiz doya doya içsin...sağlıklı olsunlar...alerjileri felan olmasın...
esraa86......ve banyo kuveti vs. soran kızlar....geldi az önce dün sabah sipariş etmiştim..izmirden geliyo ürünler...
mirayım...............sezeryan mı olucan?epidural mi?
Benim doktorum bebeğim doğduktan sonra alerji olmasın astımdan falan korunsun diye her gün kefir içmemi istemişti
Bu arada giyinme öyle dolaşş mı dedinnn, kuzumm hiç mi acımıyorsun esrama, hasta masta olur mazallahh
Has oda bizim de kapalı puff, hele bir de bebiş erken gelecek diye korktu kocacık, kardeş kardeş uyuyoruz
amannn aman allah esirgesinn esramızı hasta etmeyelimm durdukk yereeeCanım halsizlik çarpıntı genelde demir eksikliğinden kaynaklanır, kan seviyen düşüyor çünkü son üç ayda. Karnının alt tarafındaki ağırlık da bebişin büyümesindendir, yukarı doğru çıktıkça karnın sertleşecek ve nefes darlığın artacak. Ama sen yine de doktoruna bir danış, kan seviyene de baktır kesinlikle
Allahım sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederiz hilalimmm, güzel arkadaşım benimmKesinn tombik olacak bizim kızçeler, sağlıklı olsunlar da.
Bu arada giyinme öyle dolaşş mı dedinnn, kuzumm hiç mi acımıyorsun esrama, hasta masta olur mazallahh
Has oda bizim de kapalı puff, hele bir de bebiş erken gelecek diye korktu kocacık, kardeş kardeş uyuyoruz
bundan sonra haftada yarım kilo alıcaz... amannn düşünseneee yuvarlana yuvarlana gidicez hastaneye hakkaten
yediklerine bağlı olarak ta tansiyon çıkmış olabilir canım... evde baktığın normalmiş, bi dahaki gittiiğinde söyle bunu doktora...
ayy kötü manaya çekmeyin yaaa ben çok utangaç bir insanım bak
çok şükür bebek hastaneden çıktı, daha iyi artık... anne sütünü kesiyolar yavaş yavaş... kız öyle bi alıştırmış ki sürekli göğsüne yapışık geziyolarmış bebekle... emzik yerine annesini istiyomuş hep. kız da üzülüyo şimdi süt veremicem diye...
neden zehirlediğine bakmışlar mı bilmyiorum canım. örenk alıcaklardı sütten ama ne oldu hiç bilmiyorum.
haftaiçi bekliyorum betüşüm
havuzluhana girişte sağdaki ilk gecelik satan dükkandan gecelikleri almıştım, atletleri de hemen karşısında sığ bi yerde küçük bi dükkan var, bayan satıcı var başında.ordan almıştım canım.
85 105e mi çıktı.. Aman Allahım
beyaz ekmek bi dilim yiyorum sadece o da her zaman değil...
kuru kayısı alıyım ben en iyisi...
çekirdeği ile hurma aynı değil ki ama canım... bazı besinlerde böyle bi durum var, çekirdeği zehir meyvesi panzehir oluyor. aklıma gelmedi şimdi örnek veriyim.... zaten oturup 10-20 tane yemek doğru değil... şekeri yüksek bir gıda.. dediğin gibi 3-5 tane yeter zaten.
selam canım... benimki geceleri güzel uyuyor artık. gndüz durmuyor hiç. uykusu düzene girdi sanırım :):):)
sen neden gitmedin doktora?
diyorum hiloşum burda ama neden yazmıyo hala :):):):):) meğer konusunu bekliyomuş
tabiiii ben çıplak geziyim dimi koca göbeğimle
evde sütyen giymemeye alıştım hiloşum yaaa şimdi kadın gelse mecbur giyicem... e bide sabah kalk üstüne üsturuplu şeyler giy, rahat rahat tv karşısında uzanma, kocamı özlemişim istediğimiz gibi hareket edememe falan bi sürü sıkıntıydı bana... o yüzden dedim ben :) yoksa hiçç art niyetim olur mu benim
aysunun hali kalmamıştır, kocası da seviniyodur bu haline
bu arada doktora sordunuz mu kızlar ilişki konusunda bişey dedi mi??? ben sormadım da
amin canım... herkes -yani yaşlılar- hep dedi, kızım sütün zehirlidir, kes diye.. kız da tam tersi çocuk anne sütünden alacağı vitamini besini başka şeyden almaz diye devam etti... kaldı ki ben de öyle düşünüyodum. o kadar araştırmada bişi çıkmadı, sütten olduğu anlaşıldı... Rabbim kimsenin başına vermesin.
ne çabuk gelmiş ürünler..
kefiri az önce bende araştırdım... pek bi bilgi yok aslında. ama makalelerde hamilelikte ve doğumdan sonra içilmesi öneriliyor genel olarak...
miray, hiloş heralde yazık kız aylardır kocasından ayrı, çıplak gezse anca paklar onu diye düşünüyo heralde
benim eşim de 4-5 aylıkken kem küm ediyodu ama böyle uzun ayrılıklar olunca tekrar açıldı hasoda sezonu :):):):)
KIZZ neresinee elledinn oğlanınnngitti pipisiiiii
eşinin yorumunaa 5 dakika falan güldümm burcum yaaa...
oyyy oyyy ağzını yerim, gadalarını alırımm senin tosuncuk kızçenin...maşallahhh mirayım kuzummm
benim kızımdaa en son gittiğimizde 1966 grdı (9 gün öncee)bakalımm kaç kilo doğacakk sıpacıklarr
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaevettt yaaaa bendeeee takıldımm aynı lafa....rahat rahat giyinebilcemm derkenn esramm...giyinmee kızzz bence bi süreee öylee dolaşşşcilvelii hatun seni...aysunnn nerdesiin...aysun taşınma işlerinee daldı has odayı falan unuttu
eee zaten ben unutalı 9 ay olduu
bizde kardeşiz kociş arada yokluyo ama ı ıh korkuyorum ben zaten :) ya erdem anlarsa die utanıyorum değişik bi duygu oldu bende yeni gelin gibi hissediyorum kendimiCanım halsizlik çarpıntı genelde demir eksikliğinden kaynaklanır, kan seviyen düşüyor çünkü son üç ayda. Karnının alt tarafındaki ağırlık da bebişin büyümesindendir, yukarı doğru çıktıkça karnın sertleşecek ve nefes darlığın artacak. Ama sen yine de doktoruna bir danış, kan seviyene de baktır kesinlikle
Teşekkür ederiz hilalimmm, güzel arkadaşım benimmKesinn tombik olacak bizim kızçeler, sağlıklı olsunlar da.
çok güzel bir duygu dimi bende bir kaç gündür biryerlerini hissediyorum bayılıyorum onu izlemeyevalla kızar gece bende kızımın bir tarafını elledim hissettim emin değilim ama ya dizi idi yada dirseği çünkü yumruk gibi ve sertti.
oyoy oy az kalmış desene gez kız istediğin gibi gez bunca zaman ayrı kaldınız :) doktora soran olursa haber etsin ben soramadım :)bundan sonra haftada yarım kilo alıcaz... amannn düşünseneee yuvarlana yuvarlana gidicez hastaneye hakkaten
yediklerine bağlı olarak ta tansiyon çıkmış olabilir canım... evde baktığın normalmiş, bi dahaki gittiiğinde söyle bunu doktora...
çok şükür bebek hastaneden çıktı, daha iyi artık... anne sütünü kesiyolar yavaş yavaş... kız öyle bi alıştırmış ki sürekli göğsüne yapışık geziyolarmış bebekle... emzik yerine annesini istiyomuş hep. kız da üzülüyo şimdi süt veremicem diye...
neden zehirlediğine bakmışlar mı bilmyiorum canım. örenk alıcaklardı sütten ama ne oldu hiç bilmiyorum.
havuzluhana girişte sağdaki ilk gecelik satan dükkandan gecelikleri almıştım, atletleri de hemen karşısında sığ bi yerde küçük bi dükkan var, bayan satıcı var başında.ordan almıştım canım.
çekirdeği ile hurma aynı değil ki ama canım... bazı besinlerde böyle bi durum var, çekirdeği zehir meyvesi panzehir oluyor. aklıma gelmedi şimdi örnek veriyim.... zaten oturup 10-20 tane yemek doğru değil... şekeri yüksek bir gıda.. dediğin gibi 3-5 tane yeter zaten.
selam canım... benimki geceleri güzel uyuyor artık. gndüz durmuyor hiç. uykusu düzene girdi sanırım :):):)
diyorum hiloşum burda ama neden yazmıyo hala :):):):):) meğer konusunu bekliyomuş
evde sütyen giymemeye alıştım hiloşum yaaa şimdi kadın gelse mecbur giyicem... e bide sabah kalk üstüne üsturuplu şeyler giy, rahat rahat tv karşısında uzanma, kocamı özlemişim istediğimiz gibi hareket edememe falan bi sürü sıkıntıydı bana... o yüzden dedim ben :) yoksa hiçç art niyetim olur mu benim
bu arada doktora sordunuz mu kızlar ilişki konusunda bişey dedi mi??? ben sormadım da
amin canım... herkes -yani yaşlılar- hep dedi, kızım sütün zehirlidir, kes diye.. kız da tam tersi çocuk anne sütünden alacağı vitamini besini başka şeyden almaz diye devam etti... kaldı ki ben de öyle düşünüyodum. o kadar araştırmada bişi çıkmadı, sütten olduğu anlaşıldı... Rabbim kimsenin başına vermesin.
kefiri az önce bende araştırdım... pek bi bilgi yok aslında. ama makalelerde hamilelikte ve doğumdan sonra içilmesi öneriliyor genel olarak...
miray, hiloş heralde yazık kız aylardır kocasından ayrı, çıplak gezse anca paklar onu diye düşünüyo heralde
benim eşim de 4-5 aylıkken kem küm ediyodu ama böyle uzun ayrılıklar olunca tekrar açıldı hasoda sezonu :):):):)
valla kızar gece bende kızımın bir tarafını elledim hissettim emin değilim ama ya dizi idi yada dirseği çünkü yumruk gibi ve sertti.
bundan sonra haftada yarım kilo alıcaz... amannn düşünseneee yuvarlana yuvarlana gidicez hastaneye hakkaten
amannn aman allah esirgesinn esramızı hasta etmeyelimm durdukk yereee
yok canım sormadık..biz hükmen mağlubuzz..benimm tombik kocammm beni ve bebeği ezeceğini düşündüğü içinn korktuu vee bi uzaklaştı tam uzaklaştı bendennbende alıştım valla artık...acaba diyorum biz bu kızı nasıl yaptıkk
ayy doğru söylüyonn..bende evde sütyensizzz...mini bi ev elbisesiylee geziyorum..eve biri geleceği zaman eşimin eşofmanlarından giyiyorumm
yaa yavrumm aysunumm...o da has odayı terk-i diyar edenlerdennn
yokkk kızzz...sen çuval da giysennn has oda sezonu açılacaktı şekerimhayırlısıylaa kavuşunn canımm kuzumm...yetti gari bu ayrılık...kokusunu duya duyaa, sarıla sarıla uyumak bileee bi nevi has oda sayılırr...napalımm bizde elimizdekinee veleddalin aminn demek zorundayızz
oyoy oy az kalmış desene gez kız istediğin gibi gez bunca zaman ayrı kaldınız :) doktora soran olursa haber etsin ben soramadım :)
Ohoo daha neler hissedeceksin annesi,, benim kızçem de bi diriyor elini ayağını tutasım geliyor. Biraz önce karnıma baktım poposunu çıkarmış dışarı semsert belli oluyor. Oyyy yeyim ben minicik ellerini ayacıklarını, mis kokulu melekler
Canım benim doktor bişi demedi dün. Acaba bizim mi sormamız gerekiyor ki ilişki konusunu ama ben utanırım ki
Ayy çok utangacız anacım bizzz
Enemmm yandın desene kuzum senn
E tabi leoparlı nevresimler filan sen de kaşınıyorsun kuzummm
Canım ben normal düşünüyorum ama epidural olmaz sanırım çünkü fıtık riskim vardı. Doktorla da konuşmadım, sezeryan olmaz inşallah.
Cicilerinizi güle güle kullanın, gerçekten çok hızlılarmış
Aslında mantıklı canım, hem kalsiyum açısından da zengin. Ama tadı çok yumuşak geliyor bana, sevemedim bir türlü
merhaba güzel anne adayları..
şöle bi bakalım dedik oğluşumla bizde bundan 33gün önce sizin gibi meraklı ve heyecanlıydık
şükür olsun ben sağlıklı sıhatli kavuştm bebeğime..darısı hepinizin basına insallah..
çok taze bi anne olarak dogumla ilgili falan merak ettiğiniz bişey olursa cvplayabilirim kızlar..
bu arada spinal sezeryanla yaptım dogumumu..
şimdiden hepinize hayırlı dogumlar sağlıklı bebişler insallah
has oda iyiymişKIZZ neresinee elledinn oğlanınnngitti pipisiiiii
eşinin yorumunaa 5 dakika falan güldümm burcum yaaa...
oyyy oyyy ağzını yerim, gadalarını alırımm senin tosuncuk kızçenin...maşallahhh mirayım kuzummm
benim kızımdaa en son gittiğimizde 1966 grdı (9 gün öncee)bakalımm kaç kilo doğacakk sıpacıklarr
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaevettt yaaaa bendeeee takıldımm aynı lafa....rahat rahat giyinebilcemm derkenn esramm...giyinmee kızzz bence bi süreee öylee dolaşşşcilvelii hatun seni...aysunnn nerdesiin...aysun taşınma işlerinee daldı has odayı falan unuttu
eee zaten ben unutalı 9 ay olduu
2 gun kaldı ben 2 kılo olmuştur diye düşünüyom bakalım...Teşekkürler teyzesi, hepimizin innşallahhh
Canım ben pek bişi almadım ki bebişe, ilk aylar çabuk büyür dediler. 3-6 aylıklara biraz daha ağırlık versem iyi olur sanırım.
Sen de perşembe gidecektin doktora değil mi, az kalmış bakalım ne kadar büyümüş oğluşun annesi
Benim de kız, Defne Alya'm
Sen isim düşündün mü prensesine tatlım???
ilk defa duydum..saol canım bı sorayım dr. a....Benim doktorum bebeğim doğduktan sonra alerji olmasın astımdan falan korunsun diye her gün kefir içmemi istemişti
kardeş kardeş uyumak ...hehehe...Canım halsizlik çarpıntı genelde demir eksikliğinden kaynaklanır, kan seviyen düşüyor çünkü son üç ayda. Karnının alt tarafındaki ağırlık da bebişin büyümesindendir, yukarı doğru çıktıkça karnın sertleşecek ve nefes darlığın artacak. Ama sen yine de doktoruna bir danış, kan seviyene de baktır kesinlikle
ben sormadım...heralde iizn vermez benımkı....sen sor bakalım ne dıycek?bı arkadaşım son 3 haftaya kadar aşk hayatımız harekteliydi demişti...bundan sonra haftada yarım kilo alıcaz... amannn düşünseneee yuvarlana yuvarlana gidicez hastaneye hakkaten
aaa normalse ne güzel canım...inş. doğurursun...hadi bakalım arife hanım geliyor....(bebeğin arefe günü doğarsa)Canım ben normal düşünüyorum ama epidural olmaz sanırım çünkü fıtık riskim vardı. Doktorla da konuşmadım, sezeryan olmaz inşallah.
Cicilerinizi güle güle kullanın, gerçekten çok hızlılarmış
Aslında mantıklı canım, hem kalsiyum açısından da zengin. Ama tadı çok yumuşak geliyor bana, sevemedim bir türlü
canım ya evet...herşeye heves ediyo insan ya...ablam içinde kalmasın hiçbişey begendiğini al diyo....ben öyle yaptım diyo...ama doğduktan sonra almakta mantıklı....outletlere gidip markalı kaliteli ürünleri almak ayrı bi keyif olacak...Ay çok hoşsun sudem eksik diye yazdığına bak, tavşan kostümü, ayılı don:)) Ya insan herşeye özeniyor ilk bebekte ama bloglarda orda burda bangır bangır bağırıyor anneler, gereksiz birsürü şey alınıyor diye, bebeklerimiz doğduktan sonra da alabiliriz, hem üstlerinde deneyip, tenlerine bakıp değil mi? Bu kadar stres yapmayalım ya birbirimizden gaza geliyoruz:)
Bende de oluyor sanki birşey batırmışlar gibi sağ kalçaya, kilitleniyor falan, bacağı kasıyor. Tek sorun magnezyum eksikliği. Kızlar magnezyum takviyesi alıyorsanız bile bebeklerin çok ihtiyacı olduğu için bizdekini alıyorlar biz magnezyumsuz kalıyoruz. Ve magnezyum alabileceğimiz çok az besin kaynağı var. Eskiden çeşme suları içildiğinde içinde magnezyum olurmuş ama şimdi herkes hazır su tüketiyor ve bu suların içinde magnezyum yok denecek kadar az. Yine de içeriğinde magnezyum olan yiyecekleri araştır ve bol bol tüket derim ben.
Bunu da ilk defa duydum, anne sütü bebeği zehirler mi, neden zehirler, hemen araştırıyorum, çok merak ettim. Sen de gelişmeleri haber ver esracım lütfen.
esra dikkat et hasodaya....dr. asor mutlaka...amin canım... herkes -yani yaşlılar- hep dedi, kızım sütün zehirlidir, kes diye.. kız da tam tersi çocuk anne sütünden alacağı vitamini besini başka şeyden almaz diye devam etti... kaldı ki ben de öyle düşünüyodum. o kadar araştırmada bişi çıkmadı, sütten olduğu anlaşıldı... Rabbim kimsenin başına vermesin.
yok canım sormadık..biz hükmen mağlubuzz..benimm tombik kocammm beni ve bebeği ezeceğini düşündüğü içinn korktuu vee bi uzaklaştı tam uzaklaştı bendennbende alıştım valla artık...acaba diyorum biz bu kızı nasıl yaptıkk
ayy doğru söylüyonn..bende evde sütyensizzz...mini bi ev elbisesiylee geziyorum..eve biri geleceği zaman eşimin eşofmanlarından giyiyorumm
yokkk kızzz...sen çuval da giysennn has oda sezonu açılacaktı şekerimhayırlısıylaa kavuşunn canımm kuzumm...yetti gari bu ayrılık...kokusunu duya duyaa, sarıla sarıla uyumak bileee bi nevi has oda sayılırr...napalımm bizde elimizdekinee veleddalin aminn demek zorundayızz
Ay çok hoşsun sudem eksik diye yazdığına bak, tavşan kostümü, ayılı don:)) Ya insan herşeye özeniyor ilk bebekte ama bloglarda orda burda bangır bangır bağırıyor anneler, gereksiz birsürü şey alınıyor diye, bebeklerimiz doğduktan sonra da alabiliriz, hem üstlerinde deneyip, tenlerine bakıp değil mi? Bu kadar stres yapmayalım ya birbirimizden gaza geliyoruz:)
Bende de oluyor sanki birşey batırmışlar gibi sağ kalçaya, kilitleniyor falan, bacağı kasıyor. Tek sorun magnezyum eksikliği. Kızlar magnezyum takviyesi alıyorsanız bile bebeklerin çok ihtiyacı olduğu için bizdekini alıyorlar biz magnezyumsuz kalıyoruz. Ve magnezyum alabileceğimiz çok az besin kaynağı var. Eskiden çeşme suları içildiğinde içinde magnezyum olurmuş ama şimdi herkes hazır su tüketiyor ve bu suların içinde magnezyum yok denecek kadar az. Yine de içeriğinde magnezyum olan yiyecekleri araştır ve bol bol tüket derim ben.
Bunu da ilk defa duydum, anne sütü bebeği zehirler mi, neden zehirler, hemen araştırıyorum, çok merak ettim. Sen de gelişmeleri haber ver esracım lütfen.
canım annemde bebekleri ölmüş ölenler için sütüm zehirli diyo..ama ne kadar gerçek çünkü evde doğum yapmış hep...öyle hastane felanda görmemiş kadın..inş.senin duanı edeyim sütlerimiz bol bereketli olsun bebeklerimiz doya doya içsin...sağlıklı olsunlar...alerjileri felan olmasın...
esraa86......ve banyo kuveti vs. soran kızlar....geldi az önce dün sabah sipariş etmiştim..izmirden geliyo ürünler...
mirayım...............sezeryan mı olucan?epidural mi?
Enemm yeni gelinnn,, yeyim seniyok kız pipisi o kadar sert olamaz bamya kadardır o daha
bizde kardeşiz kociş arada yokluyo ama ı ıh korkuyorum ben zaten :) ya erdem anlarsa die utanıyorum değişik bi duygu oldu bende yeni gelin gibi hissediyorum kendimi
çok güzel bir duygu dimi bende bir kaç gündür biryerlerini hissediyorum bayılıyorum onu izlemeye
oyoy oy az kalmış desene gez kız istediğin gibi gez bunca zaman ayrı kaldınız :) doktora soran olursa haber etsin ben soramadım :)
has oda iyidir iyi :)
merhaba güzel anne adayları..
şöle bi bakalım dedik oğluşumla bizde bundan 33gün önce sizin gibi meraklı ve heyecanlıydık
şükür olsun ben sağlıklı sıhatli kavuştm bebeğime..darısı hepinizin basına insallah..
çok taze bi anne olarak dogumla ilgili falan merak ettiğiniz bişey olursa cvplayabilirim kızlar..
Teşekkürler teyzesi, hepimizin innşallahhh
Canım ben pek bişi almadım ki bebişe, ilk aylar çabuk büyür dediler. 3-6 aylıklara biraz daha ağırlık versem iyi olur sanırım.
Sen de perşembe gidecektin doktora değil mi, az kalmış bakalım ne kadar büyümüş oğluşun annesi
Benim de kız, Defne Alya'm
Sen isim düşündün mü prensesine tatlım???
Kızlar bişi soracağım.
En son idrar tahlilinizi kaçıncı haftada yaptırdınız? Yaptırdınız mı yani?
28-32 arası yaptırmalısınız diyorlar ama...
mirayım çok güldüm ya....bıde yatak odasında kırmızı var....aşkın rengi.....Ohoo daha neler hissedeceksin annesi,, benim kızçem de bi diriyor elini ayağını tutasım geliyor. Biraz önce karnıma baktım poposunu çıkarmış dışarı semsert belli oluyor. Oyyy yeyim ben minicik ellerini ayacıklarını, mis kokulu melekler
Canım benim doktor bişi demedi dün. Acaba bizim mi sormamız gerekiyor ki ilişki konusunu ama ben utanırım ki
Ayy çok utangacız anacım bizzz
Enemmm yandın desene kuzum senn
E tabi leoparlı nevresimler filan sen de kaşınıyorsun kuzummm
canım anlatsana.hangi hastene hangı dr. nasıl oldu...memnunmusun ağrın sancın...o duygu bebeği ilk görüş..sonrası?merhaba güzel anne adayları..
evet canım hemde 2 kez yaptırdım.....Kızlar bişi soracağım.
amin..bızım bı akrabamız doğum yapmıstı bebegı emzırdıkten sonra bebek hastalanmıstı anne sutundekı bır enzımı bebısın vucudu kabul etmıyomus ve malesef yoğun bakımda kaldıktan sonra kaybettık bebegı hergun ona trombosıt kanı vermeye hastaneye gıderdım yasasaydı ömur boyu dıyet yapması gerekıcekmıs anne sutunun zehırlı olmasından zıyade böyle bı sorun olmus olabılır.allahım bızım bebeklerımızı korusun
sevi bebeküvet hangi marka aldınız?
Kızlar bişi soracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?