2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

amin canım... herkes -yani yaşlılar- hep dedi, kızım sütün zehirlidir, kes diye.. kız da tam tersi çocuk anne sütünden alacağı vitamini besini başka şeyden almaz diye devam etti... kaldı ki ben de öyle düşünüyodum. o kadar araştırmada bişi çıkmadı, sütten olduğu anlaşıldı... Rabbim kimsenin başına vermesin.

ne çabuk gelmiş ürünler..

Benim doktorum bebeğim doğduktan sonra alerji olmasın astımdan falan korunsun diye her gün kefir içmemi istemişti

kefiri az önce bende araştırdım... pek bi bilgi yok aslında. ama makalelerde hamilelikte ve doğumdan sonra içilmesi öneriliyor genel olarak...

Bu arada giyinme öyle dolaşş mı dedinnn, kuzumm hiç mi acımıyorsun esrama, hasta masta olur mazallahh
Has oda bizim de kapalı puff, hele bir de bebiş erken gelecek diye korktu kocacık, kardeş kardeş uyuyoruz

miray, hiloş heralde yazık kız aylardır kocasından ayrı, çıplak gezse anca paklar onu diye düşünüyo heralde
benim eşim de 4-5 aylıkken kem küm ediyodu ama böyle uzun ayrılıklar olunca tekrar açıldı hasoda sezonu :):):):)

Son düzenleme:
amannn aman allah esirgesinn esramızı hasta etmeyelimm durdukk yereee

yok canım sormadık..biz hükmen mağlubuzz..benimm tombik kocammm beni ve bebeği ezeceğini düşündüğü içinn korktuu vee bi uzaklaştı tam uzaklaştı bendenn bende alıştım valla artık...acaba diyorum biz bu kızı nasıl yaptıkk

ayy doğru söylüyonn..bende evde sütyensizzz...mini bi ev elbisesiylee geziyorum..eve biri geleceği zaman eşimin eşofmanlarından giyiyorumm

yaa yavrumm aysunumm...o da has odayı terk-i diyar edenlerdennn

yokkk kızzz...sen çuval da giysennn has oda sezonu açılacaktı şekerim hayırlısıylaa kavuşunn canımm kuzumm...yetti gari bu ayrılık...kokusunu duya duyaa, sarıla sarıla uyumak bileee bi nevi has oda sayılırr...napalımm bizde elimizdekinee veleddalin aminn demek zorundayızz

yok kız pipisi o kadar sert olamaz bamya kadardır o daha

bizde kardeşiz kociş arada yokluyo ama ı ıh korkuyorum ben zaten :) ya erdem anlarsa die utanıyorum değişik bi duygu oldu bende yeni gelin gibi hissediyorum kendimi

valla kızar gece bende kızımın bir tarafını elledim hissettim emin değilim ama ya dizi idi yada dirseği çünkü yumruk gibi ve sertti.
çok güzel bir duygu dimi bende bir kaç gündür biryerlerini hissediyorum bayılıyorum onu izlemeye

oyoy oy az kalmış desene gez kız istediğin gibi gez bunca zaman ayrı kaldınız :) doktora soran olursa haber etsin ben soramadım :)

has oda iyidir iyi :)

valla kızar gece bende kızımın bir tarafını elledim hissettim emin değilim ama ya dizi idi yada dirseği çünkü yumruk gibi ve sertti.

Ohoo daha neler hissedeceksin annesi,, benim kızçem de bi diriyor elini ayağını tutasım geliyor. Biraz önce karnıma baktım poposunu çıkarmış dışarı semsert belli oluyor. Oyyy yeyim ben minicik ellerini ayacıklarını, mis kokulu melekler

Canım benim doktor bişi demedi dün. Acaba bizim mi sormamız gerekiyor ki ilişki konusunu ama ben utanırım ki
Ayy çok utangacız anacım bizzz

Enemmm yandın desene kuzum senn
E tabi leoparlı nevresimler filan sen de kaşınıyorsun kuzummm

merhaba güzel anne adayları..
şöle bi bakalım dedik oğluşumla bizde bundan 33gün önce sizin gibi meraklı ve heyecanlıydık
şükür olsun ben sağlıklı sıhatli kavuştm bebeğime..darısı hepinizin basına insallah..
çok taze bi anne olarak dogumla ilgili falan merak ettiğiniz bişey olursa cvplayabilirim kızlar..
bu arada spinal sezeryanla yaptım dogumumu..
şimdiden hepinize hayırlı dogumlar sağlıklı bebişler insallah

ayy canım benim yaa... eşin eminim çok paniktir, aysununki de öyleydi hatırla :) ben de benimkinin öyle olduğunu düşünüyodum gerçi ama hamilelikte cinselliğin hiç zararı olmadığını öğrenince saldı kendini :):):):):):)

yani düşünsene hamileliğin son zamanları evde başka birileri, mecbur giyiniyosun :)

veladdalinn ömürsün hilal yaaa :):):):)

oyoy oy az kalmış desene gez kız istediğin gibi gez bunca zaman ayrı kaldınız :) doktora soran olursa haber etsin ben soramadım :)

evett azıcık kaldı çok şükür :) evet evet sorun lütfen ben unutuyorum, işime de geliyo gerçi sormamak bişi olsa söylerdi heralde diye düşünüyorum

valla ben işime gelmiyo o yüzden unutuyorum sormayı... eşim de kızıyo hani sorcaktın diye.. ben de diyorum yasak olsa söyler heralde

leopar mı hani? nerde?

ben yoğurt sut tuketemıyorum kefırde daha fazlaymıs kalsıyum normalde 4 porsıyon sut yada yogurt tuketecegıme gunde 2 bardak burnumu tutup kefır ıcıcem cunku bebısın kemık ve kasları gelısıyomus artık sende cnm sut yoğurt yıyemıyosan ılac nıyetıne kefır ıc tmmı

merhaba...
oo ne güzel.. Rabbim bize de nasip etsin inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı...

has oda iyiymiş

2 gun kaldı ben 2 kılo olmuştur diye düşünüyom bakalım...

Benim doktorum bebeğim doğduktan sonra alerji olmasın astımdan falan korunsun diye her gün kefir içmemi istemişti
ilk defa duydum..saol canım bı sorayım dr. a....

kardeş kardeş uyumak ...hehehe...

ben sormadım...heralde iizn vermez benımkı....sen sor bakalım ne dıycek?bı arkadaşım son 3 haftaya kadar aşk hayatımız harekteliydi demişti...

aaa normalse ne güzel canım...inş. doğurursun...hadi bakalım arife hanım geliyor....(bebeğin arefe günü doğarsa)

canım ya evet...herşeye heves ediyo insan ya...ablam içinde kalmasın hiçbişey begendiğini al diyo....ben öyle yaptım diyo...ama doğduktan sonra almakta mantıklı....outletlere gidip markalı kaliteli ürünleri almak ayrı bi keyif olacak...

esra dikkat et hasodaya....dr. asor mutlaka...

hahaha...

Kızlar bişi soracağım.

En son idrar tahlilinizi kaçıncı haftada yaptırdınız? Yaptırdınız mı yani?
28-32 arası yaptırmalısınız diyorlar ama...

bızım bı akrabamız doğum yapmıstı bebegı emzırdıkten sonra bebek hastalanmıstı anne sutundekı bır enzımı bebısın vucudu kabul etmıyomus ve malesef yoğun bakımda kaldıktan sonra kaybettık bebegı hergun ona trombosıt kanı vermeye hastaneye gıderdım yasasaydı ömur boyu dıyet yapması gerekıcekmıs anne sutunun zehırlı olmasından zıyade böyle bı sorun olmus olabılır.allahım bızım bebeklerımızı korusun

küvet hangi marka aldınız?

Hiloşumm, hani demişsin ya eşin bizi ezmekten korkuyordu diye;;; bizim bu gebelik çizelgesinde "artık yeni pozisyonlar deneyebilirsiniz" yazıyordu hatırladın mı, çok gülmüştüm,,, aklıma o geldi

He hehh bence aysunu ne olursa olsun yıldıramaz hiçbişi kuzum benim yaa nerelerde acaba özletti kendini çok

Enemm yeni gelinnn,, yeyim seni
Aslında bebekler hiç etkilenmiyordur bile bence, ama gel de kocacıklara anlat
Doktor niltte söylemişti herhalde tatlım, 35.-36. hafta gibi demişti.

Ne güzel rabbim sağlık versin bebişine çok heyecanlıyız bildiğin gibi değil nasıl doğuracaz sezeryanmı normal doğum mu kaç kilo olacak kime benzicek oy oy artık bunlar dolaşıyor kafamda sen memnunmusun spinalden bide isteğinlemi oldu yoksa mecburenmi bir de çatı muaynesi ne zaman ?

aaa hadi ya tesadüfe bakarmısın, cnm benim kızımın ismi de defne olacak kısmetse.

mirayım çok güldüm ya....bıde yatak odasında kırmızı var....aşkın rengi.....

canım anlatsana.hangi hastene hangı dr. nasıl oldu...memnunmusun ağrın sancın...o duygu bebeği ilk görüş..sonrası?

Kızlar bişi soracağım.

En son idrar tahlilinizi kaçıncı haftada yaptırdınız? Yaptırdınız mı yani?
28-32 arası yaptırmalısınız diyorlar ama...
evet canım hemde 2 kez yaptırdım.....

amin..

küvet hangi marka aldınız?
sevi bebe

Ben burnumu tıkayıp bir nefeste içmeye çalışıyorum her gün kefiri.tadını bir türlü sevemedim ama bunun sayesinde normalde kasım annesi olmam gerekirken ekim annesi olup çıktım :=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…