kızlar ya esra erolda bı kadın cıkmış evlenmek ıcın 1 aylık bebegı varmış sastım da kaldım
bencedde sor cnm zaten 1 2 ayda degışmemış bıey ya
evet cnm beblerımız yanımızda olucak nasıp olursa bıde benım kızım kusardı oooo uyuyan cocugu defalarca uyandırdım nefes dınlerken
bıde yan yatma yastıgıda vardı ama analık ıste
evet cnm ya ben yururuken belım hıc agrımıyo mesela ama sabıt oturunca agrıyo
en tecrübeliniz olaraktan söylemeliyim yeni doğduğunda o sıkıntı olmuyor yatak odasında asıl sıkıntı 2-3 yaşına gelince yaşanıyor çünkü çocuk uyumak istemiyor eş yakana yapışıyor sen arada kalıyorsun ama bebekken emzirme derdi falan atikliğe bağlı hemen kalk duşunu al sıkıntı olacak bişey değil bu canlarım anne olsak bile erkeğin eşiyiz ve eşimize gereken özeni göstermeliyiz
ıyı cnm sen nasıslın benım 29 ekım nasıp olursa sende durumlar nasıl cnm
nasıl yani cnm ya? hayatındaki yalnızlıktan o kadar mı bıkmış? kimsenin yaşadıklarını bilmeden yargılamak istemem ama ne bileyim insan daha lohusayken böyle şeyler düşünür mü? bebeğinin babasına ne olmuş?
hayırlı olsun ne güzel bir günde geliyor bebişin:) biz her hafta kontrole gidiyoruz iyi şükür başı aşağıya dönmüş bu hafta... doktor sadece kilosuna göre sezeryan ya da normal olup olmadığını söyleyecek bakalım:)
hoşgeldin tatlımcanlar napıyonuz bakalım:) var mı doğum tarihleri belli olanlar?
boşanmış bebegıne baba arıyomuş ya bılemeyız durumunu fakat 1 ay cok erken ne bılıyım bıraz tuhaf geldı
canlar napıyonuz bakalım:) var mı doğum tarihleri belli olanlar?
eşim terazi burcu canım :98:
evet canım ayakta iken o kadar sıkıntı olmuyor ama oturunca daha kötü oluyor insan veya evde yanlız kalınca daha bir anlıyor
eşim diyor ki fatmada gündüz akşama kadar bişeycik yok gece yatağa yattımı dertleri azıyor diyor
ben büşrada o sıkıntıyı çok çektim canım halada bize sıkıntıdır kızın hiç uykusu yoktabı cnm ış bıttı hemencık yıkan zaten bebışın oluşuyo uyku duzenı anne bılır uygun zamanı
bızım fıstık gece uykusuna yattımmı ış bıterdı 2 3 yaştada sıkıntı olmadı ama aras bey ablası gıbı uykucu olcakmı bakalım
o şekerleri ısıra ısıra yemek lazım ben oğluşumu rüyamda gördüm dün gece inan böyle güzel bişey yok yer yüzünde Allah herkesin evlatlarını anne babalarına bağışlasın görmeden özledim ben oğlumu
braunun kulaktan ölçenını mı kullandın?cnm benım maşalla eksıkler bıttı he
ben hep dıjıtal kullandım cnm ama dr lar genelde alından olanları tercıh edıyolar kendılelrı kulanırken
cnm arkadaşın ıhmal etmesın eşini valla sonu ıyı oılmazzzz
Evet yaa zaten vajina kaslarını da çalıştırıyormuş,eğer erken doğum riski yoksa,valla bende sorucam dr a
ayyy bi de o var di mi,aman yavaş,çocuk uyanacak,duş alalım,çocuk uyandı,emecek vs .allah yardımcımız olsun valla..
canım zaten olması gereken o bebek an az 2 yıl anne ıel aynı oadda yatmalı...doğrusunu yapıyosun hiç merak etme..onlar güven duyuyo bizimle...Bi de ben 2-3 sene sonra oda yapıcam yanımda uyuyacağı için işim zor sanki :)))
oh oh sevındım cnm benım ya
29 ekımı bız sectık cnm oğlumuz yaramazlık yapmassa cumhurıyet cocugu olsunmu dedık dr teyzemızde haı olsun dedı
cnm şimdilik kg naıl gıdıyo
hoşgeldin tatlımnasılsın ben senden sonra doğuracağım kararlıyım
iyilik şekerim sen?
valla benim usg de 16 ekim görünüyordu ama sanmıyorum bayramda ya da bayram sonrası olabilir ben 29 ekim olmasını çok isterim ama..
hee,ama sende çok çalışkan bi hatunsun hayatım yaa,hem gündüz hem gece yetişebiliyosan ne mutlu sana valla
slm kızlar belım cok agrıyo sızler ne durumdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?