Off yaa kadına bak bir de hesap soruyor. İlla sana yaptıracak yemeği. Keşke ondan uzak bi yere gitme imkanın olsaydı canım ya (
Kuzumm, neden yoğunsun bu kadar yaa,, son haftalarımız bari bu zamanlarda azcık rahat verseler. Bir de senin izne çıkmana çok var dahaYine de çok yorma kendini olur mu? Sonra ödemlerin benimkine döner, dinlenesen de geçmez Allah korusun.
Canım, geçmiş olsun çokk. Topallaman normal evet, bebek aşağıya indikçe belimizdeki sinirlere baskı yapıyor yürümemizi, oturmamızı kalkmamızı zorlaştırıyor. Doğumdan sonra geçiyormuş ama merka etme. Meleklerimiz uğruna katlanıyoruz işte.
Off yaa kadına bak bir de hesap soruyor. İlla sana yaptıracak yemeği. Keşke ondan uzak bi yere gitme imkanın olsaydı canım ya (
Kuzumm, neden yoğunsun bu kadar yaa,, son haftalarımız bari bu zamanlarda azcık rahat verseler. Bir de senin izne çıkmana çok var dahaYine de çok yorma kendini olur mu? Sonra ödemlerin benimkine döner, dinlenesen de geçmez Allah korusun.
Canım, geçmiş olsun çokk. Topallaman normal evet, bebek aşağıya indikçe belimizdeki sinirlere baskı yapıyor yürümemizi, oturmamızı kalkmamızı zorlaştırıyor. Doğumdan sonra geçiyormuş ama merka etme. Meleklerimiz uğruna katlanıyoruz işte.
kız gelir gene bulur o beni şimdi evine geri gidiyor uzak olsam tamamen postu serer evimeOff yaa kadına bak bir de hesap soruyor. İlla sana yaptıracak yemeği. Keşke ondan uzak bi yere gitme imkanın olsaydı canım ya (
.
hoşgeldin canım ütü insanı yorar hele bizi bitirir resmenGünaydın kızlarr
Okudum geçmişi ama kopyalayamadım :)
Dayak yemiş gibi uyandım.. Dün bütün gün ütü yapınca feleğim şaştı.. Şimdi de bir projem var onu bitiricem inşallah
Miray'cım cicilerin çok şekerler :) güle güle kullansın miniğin inşallah
Fatma Kayınvalidene bekleneni vermişsinAcımak yok, yola devam
mervecim o ağrılar hepimizde oluyor tatlım artık, ama bende kızlar gibi yapıyorum, yokmuş gibi yapıyorum hiç değilse psikolojik olarak iyiyim
beysal sana da söyleyecektim unuttumödemim zaten geçmeyecek kadar var tatlım ellerimi kapatamıyorum kalem bile tutamyıyorum şişlikten çıkmama evet çok var en aşşağı 2 hafta daha buradayım belki son 1 hafta çalışamayabilirim çok yoruluyorum çünkü
Enemm neden doğru durmaz ki bu kayganalar anacımm? Ne etti bakiim seninki?
hoşgeldin canım ne güzel bir haftasonu geçirmişsin yorulmak vız gelir bu güzelliğe
canım sen içini ferah tut inş bişey çıkmıyacak tansiyonun ne alemde pekiii
hoşgeldin canım allah kolaylık versin wc eğitimi zordur
serra ismini ben şule yüksel senlerin siyah zambak ve merve diye bir kitabı var ilk onda duymuştum canım berra ve serra isminde iki kızkardeş vardı ve çok hoşuma gitmişti ben o zamnlar 13 yaşındaydım büşranın ismini berra esraya serra ismini vermeyi çok isterdim ama söz hakkı gelip beni bulmadı bir türlü berra ismini koyamayınca serradan vazgeçmiştim ama olurda meyrada sorun yaratan olursa serradan vazgeçmeyeceğim içimin ısındığı bir isim istiyorum kızıma ve dediğin gibi adlarıyla sağlıkla yaşasınlar inşşş
hoşgeldin canım geçmiş olsun ben büyük kızlarda 9 ay o bulantıyı ve karın ağrısını çekerdim ama bu gebelikte rahatım
aman ben kaynanamı takmıyorum o bana laf saydığında bende ona sayıyorum artık canım sende öyle yap
Günaydın kızlarr
Okudum geçmişi ama kopyalayamadım :)
Dayak yemiş gibi uyandım.. Dün bütün gün ütü yapınca feleğim şaştı.. Şimdi de bir projem var onu bitiricem inşallah
Miray'cım cicilerin çok şekerler :) güle güle kullansın miniğin inşallah
Fatma Kayınvalidene bekleneni vermişsinAcımak yok, yola devam
mervecim o ağrılar hepimizde oluyor tatlım artık, ama bende kızlar gibi yapıyorum, yokmuş gibi yapıyorum hiç değilse psikolojik olarak iyiyim
anlayışsız olana elden bişey gelmiyor canım kafada bir noktaya dank demiyor hiçbir zamn aslında o noktaya biz mi temas etsek acabaamannn salla hala gitmediler artık bebeği de beklerler, uyuz ediyorlar beni ben alışkın değilim böyle altlı üstlü oturmaya anlayışsızlar kuzumm
evet canım haftasonu yoruldum baya ama yoruldum bile diyemiyom zevkliydi :)
en iyisi kuzum ben de söylüyom, ya bebek olacak diye tabi alttan almaya çalışıyom hır çıkmasın diye ama ramak kaldı
slm kuzum aynen çok zor kalktım uykusuzum yorgunum bende ütü yaptım, evi felan temizledik annemler temizledi ama bende yoruldum
mrblar herkese nasılsınız kızlar geçmişi okudum dün akşam hastanedeydim 3 gndür geçmeyen baş ağrım vardı ctesi geside sabaha kadar kustum ölüyordum ama dün akşam ben yatarken eşim netteyken bi haber okumuş preeklemsiyle ilgili apar topar kaldırdı beni tansiyonunu ölç diye o halde ölçünce tansiyon fırladımı benim aldı beni doğru hastaneye dr.umu arıyoruz tlf kapalı sinir olduk hani sağlıkçı olmasam işi biliyozda kıyamam rabbim insanların yardımcısı olsun gerçekten muayenehaneler kapatılınca dr.lara ulaşmak mesele .neyse idrarda protein baktık nstye bağlandım kendi kendime :) Allahtan bişey çıkmadı ama zavallı eşim tüm arkadaşlarımı ayağa kaldırmış nst den bi çıktım tüm ameliyat ekibim kapıda ama dr.yok :) şimdi iyiyim şükür
mrblar herkese nasılsınız kızlar geçmişi okudum dün akşam hastanedeydim 3 gndür geçmeyen baş ağrım vardı ctesi geside sabaha kadar kustum ölüyordum ama dün akşam ben yatarken eşim netteyken bi haber okumuş preeklemsiyle ilgili apar topar kaldırdı beni tansiyonunu ölç diye o halde ölçünce tansiyon fırladımı benim aldı beni doğru hastaneye dr.umu arıyoruz tlf kapalı sinir olduk hani sağlıkçı olmasam işi biliyozda kıyamam rabbim insanların yardımcısı olsun gerçekten muayenehaneler kapatılınca dr.lara ulaşmak mesele .neyse idrarda protein baktık nstye bağlandım kendi kendime :) Allahtan bişey çıkmadı ama zavallı eşim tüm arkadaşlarımı ayağa kaldırmış nst den bi çıktım tüm ameliyat ekibim kapıda ama dr.yok :) şimdi iyiyim şükür
anlayışsız olana elden bişey gelmiyor canım kafada bir noktaya dank demiyor hiçbir zamn aslında o noktaya biz mi temas etsek acaba
yasemin beysala söylediğimi sanada söyleyim secde süresini okuyan hamilenin bebeği doğum pozisyonuna giriyormuş
herkese merhabalar , moralim çok bozuk , kızım da bu yüzden az hareket ediyor .
bizim de yatağımız geldi sildim yerleştirdim ama , kokusu hala çıkmadı tabi yatak odamızda olunca bizde 3 gündür salonda yatıyoruz
ama eşim işten gelipde yatağı , giysileri ,herşeyi yerleşmiş görünce ,duygulanıp ağladı koçişim ayyyy bir mutlu oldum anlatamam kızım çıkta ratık yatağında yat diyor
her akşam eve gelince yatağa doğru kızım uyuyomusun bakim diye boş yatağı sevmiyor mu içim bir hoş oluyorkendi kızım olmasa kıskançlıktan kafayı yerim herhalde bizden haberler böyle SUDEM ciğim çok geçmiş olsun dinlen inş. bebişinde zamanında gelir :26:
ha bu arada nilt,yaren,appelepay,mervecik sizleride unutmadım ama siz zaten topiği bırakmadınız kiii
canım boşa koyuyorum olmuyor ,doluya koyuyorum almıyor derler yaa o durumdayım , kafayı yemek üzereyim....
benim altınımla alınan arabaya ne ben ne eşim binemiyoruz hamile halimle otobüslerde sürünüyorum.....ama kaynımla kız arkadaşı arabayla fink atıyor........ eşimin ailesiyle aram bozuk eşim gidip geliyor ama ben görüşmüyorum.......
tek gitmesini istemiyorum ama gitmekte istemiyorum.........
arabayada binmek istemiyorum ama benim paramla alınan şeyle eşim bile gezmiyor , he tek geziceksen veririz ama eşin binemez demişler eşime o da eşim binmezse bende binmem demiş , kimin malını kime yasaklıyorlar o zman borcunuzu verin diyor eşim ,ona da seni evlendirdik sen bize borcunu öde diyormuş....
ALLAHIM NE GÜNAH İŞLEDİMDE BÖYLE İNSANLARLA KARŞILAŞTIM BEN YA
YAPTIĞIM İYİLİKLER ŞİMDİ APTALLIĞIM OLDU ANLAYACAĞIN ÇOK SİNİRLERİM BOZUK ........[/SIZE]
neden moralin bozuk tatlım noldu :26:
oy oy ne güzel demi o duygu Allah bebişlerimizi bize bağışlasınnn
amannn salla hala gitmediler artık bebeği de beklerler, uyuz ediyorlar beni ben alışkın değilim böyle altlı üstlü oturmaya anlayışsızlar kuzumm
evet canım haftasonu yoruldum baya ama yoruldum bile diyemiyom zevkliydi :)
en iyisi kuzum ben de söylüyom, ya bebek olacak diye tabi alttan almaya çalışıyom hır çıkmasın diye ama ramak kaldı
slm kuzum aynen çok zor kalktım uykusuzum yorgunum bende ütü yaptım, evi felan temizledik annemler temizledi ama bende yoruldum
neden moralin bozuk tatlım noldu :26:
oy oy ne güzel demi o duygu Allah bebişlerimizi bize bağışlasınnn
eşim adını zaten koymaz kızına koysaydı diğerlerine adını verirdi anasının zaten kızların bazı huyları benziyor adını koyacam tam annem olacak çocuklar diye gülüyorama bekliyor şekerim bir görecen laf çarpa çarpa konuşmaları ama havasını alır benim kızımın adı meyra olacak o kadar evet serrada oalbilir ama meyraya babasının içi ısındı gibime geliyor eşim zaten yeni isim taraftarı eski isim vermiyeceksin çocuğuna diyor sen memnun olabilirsin ama o çocuk ilerde kendi isminden memnun olmalı önemli olan bu diyor ve çift isime karsı zaten eşim eski ile yeninin bir araya gelmeside karsı
demek serrayı sende düşünüyorsun evet baya moda olmuş bu isim benim haberim yok :26:
berradan sonra moda serrada demek
Kendini bu kadar yıpratma canım yaa şunun şurasında doğumlarımıza ne kaldı,kendini üzme strese sokma doğumundan başka bişey düşünme,bebişini de germiş olursun
Elbet hak yerini bulur bi gün sadece sabret sen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?