2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Günaydın kızlarr

Okudum geçmişi ama kopyalayamadım :)
Dayak yemiş gibi uyandım.. Dün bütün gün ütü yapınca feleğim şaştı.. Şimdi de bir projem var onu bitiricem inşallah

Miray'cım cicilerin çok şekerler :) güle güle kullansın miniğin inşallah

Fatma Kayınvalidene bekleneni vermişsin Acımak yok, yola devam

mervecim o ağrılar hepimizde oluyor tatlım artık, ama bende kızlar gibi yapıyorum, yokmuş gibi yapıyorum hiç değilse psikolojik olarak iyiyim

ödemim zaten geçmeyecek kadar var tatlım ellerimi kapatamıyorum kalem bile tutamyıyorum şişlikten çıkmama evet çok var en aşşağı 2 hafta daha buradayım belki son 1 hafta çalışamayabilirim çok yoruluyorum çünkü

evet canım herşey onlar için..
bende inşallah 10 ekimde yani doğum günümde evimde olacam
yani rapordan sonra 4 hafta çalışmış olucam..

Off yaa kadına bak bir de hesap soruyor. İlla sana yaptıracak yemeği. Keşke ondan uzak bi yere gitme imkanın olsaydı canım ya (

.
kız gelir gene bulur o beni şimdi evine geri gidiyor uzak olsam tamamen postu serer evime
evet illa benim evde yemek yiyecek

hoşgeldin canım ütü insanı yorar hele bizi bitirir resmen acımıyorum valla şekerim bıktırdı artık eltilerimi örnek alıyorum eşimin dediğini yapıyorum

beysal sana da söyleyecektim unuttum
bebeği ters olan hamile secde süresini okursa bebeği doğum pozisyonuna giriyormuş tatlım kızkardeşim söyledi arkadası denemiş faydası olmuş bilgine

Enemm neden doğru durmaz ki bu kayganalar anacımm? Ne etti bakiim seninki?

amannn salla hala gitmediler artık bebeği de beklerler, uyuz ediyorlar beni ben alışkın değilim böyle altlı üstlü oturmaya anlayışsızlar kuzumm

evet canım haftasonu yoruldum baya ama yoruldum bile diyemiyom zevkliydi :)
en iyisi kuzum ben de söylüyom, ya bebek olacak diye tabi alttan almaya çalışıyom hır çıkmasın diye ama ramak kaldı

slm kuzum aynen çok zor kalktım uykusuzum yorgunum bende ütü yaptım, evi felan temizledik annemler temizledi ama bende yoruldum

anlayışsız olana elden bişey gelmiyor canım kafada bir noktaya dank demiyor hiçbir zamn aslında o noktaya biz mi temas etsek acaba
yasemin beysala söylediğimi sanada söyleyim secde süresini okuyan hamilenin bebeği doğum pozisyonuna giriyormuş

mrblar herkese nasılsınız kızlar geçmişi okudum dün akşam hastanedeydim 3 gndür geçmeyen baş ağrım vardı ctesi geside sabaha kadar kustum ölüyordum ama dün akşam ben yatarken eşim netteyken bi haber okumuş preeklemsiyle ilgili apar topar kaldırdı beni tansiyonunu ölç diye o halde ölçünce tansiyon fırladımı benim aldı beni doğru hastaneye dr.umu arıyoruz tlf kapalı sinir olduk hani sağlıkçı olmasam işi biliyozda kıyamam rabbim insanların yardımcısı olsun gerçekten muayenehaneler kapatılınca dr.lara ulaşmak mesele .neyse idrarda protein baktık nstye bağlandım kendi kendime :) Allahtan bişey çıkmadı ama zavallı eşim tüm arkadaşlarımı ayağa kaldırmış nst den bi çıktım tüm ameliyat ekibim kapıda ama dr.yok :) şimdi iyiyim şükür

geçmiş olsun canım

herkese merhabalar , moralim çok bozuk , kızım da bu yüzden az hareket ediyor .

bizim de yatağımız geldi sildim yerleştirdim ama , kokusu hala çıkmadı tabi yatak odamızda olunca bizde 3 gündür salonda yatıyoruz

ama eşim işten gelipde yatağı , giysileri ,herşeyi yerleşmiş görünce ,duygulanıp ağladı koçişim ayyyy bir mutlu oldum anlatamam kızım çıkta ratık yatağında yat diyor
her akşam eve gelince yatağa doğru kızım uyuyomusun bakim diye boş yatağı sevmiyor mu içim bir hoş oluyor kendi kızım olmasa kıskançlıktan kafayı yerim herhalde bizden haberler böyle SUDEM ciğim çok geçmiş olsun dinlen inş. bebişinde zamanında gelir :26:

geçmiş olsun canım

bence de kuzum biz dankkk ettirelim

aaa akaşama evde okuyayım sağol cnm

neden moralin bozuk tatlım noldu :26:

oy oy ne güzel demi o duygu Allah bebişlerimizi bize bağışlasınnn

ha bu arada nilt,yaren,appelepay,mervecik sizleride unutmadım ama siz zaten topiği bırakmadınız kiii

beni hep unutun zaten bende giriyorum hep çok yorum ypamıyorum ama hep tkipteyim ma kimse adımı anmıyor benim hikayeme yorum yaapmıyor küstüm hepinize artık girmiycem

Canım çok çok geçmiş olsun işte sağlıkçı olmanın avantajları da bu ne güzel.Benim ablam da sağlık personeli maaşallah doğumu çalıştığı devlet hastanesinde yapmıştı,ama yılların çalışanı bir ilgi bir hürmet vardı ki kraliçeler gibi doğum yapmıştı valla imrenmiştim...:)) hastabakıcılar,teknisyenler,dr lar,hemşireler öyle bi hizmetindelerdi ki..

Bu avantajınızı gerçekten çok iyi değerlendirin..

oy oy ne güzel demi o duygu Allah bebişlerimizi bize bağışlasınnn [/QUOTE]

evet canım çok güzel bir duygu ya görmediğin , dokunamadığın , kokusunu tadını almadığın bir şeye deliler gibi aşık olmak veee bunu en büyük aşkınla beraber yaşamak

canım boşa koyuyorum olmuyor ,doluya koyuyorum almıyor derler yaa o durumdayım , kafayı yemek üzereyim....
benim altınımla alınan arabaya ne ben ne eşim binemiyoruz hamile halimle otobüslerde sürünüyorum.....ama kaynımla kız arkadaşı arabayla fink atıyor........ eşimin ailesiyle aram bozuk eşim gidip geliyor ama ben görüşmüyorum.......

tek gitmesini istemiyorum ama gitmekte istemiyorum.........
arabayada binmek istemiyorum ama benim paramla alınan şeyle eşim bile gezmiyor , he tek geziceksen veririz ama eşin binemez demişler eşime o da eşim binmezse bende binmem demiş , kimin malını kime yasaklıyorlar o zman borcunuzu verin diyor eşim ,ona da seni evlendirdik sen bize borcunu öde diyormuş....
ALLAHIM NE GÜNAH İŞLEDİMDE BÖYLE İNSANLARLA KARŞILAŞTIM BEN YA
YAPTIĞIM İYİLİKLER ŞİMDİ APTALLIĞIM OLDU ANLAYACAĞIN ÇOK SİNİRLERİM BOZUK ........

Kendini bu kadar yıpratma canım yaa şunun şurasında doğumlarımıza ne kaldı,kendini üzme strese sokma doğumundan başka bişey düşünme,bebişini de germiş olursun
Elbet hak yerini bulur bi gün sadece sabret sen..

evet canım çok güzel bir duygu ya görmediğin , dokunamadığın , kokusunu tadını almadığın bir şeye deliler gibi aşık olmak veee bunu en büyük aşkınla beraber yaşamak

canım boşa koyuyorum olmuyor ,doluya koyuyorum almıyor derler yaa o durumdayım , kafayı yemek üzereyim....
benim altınımla alınan arabaya ne ben ne eşim binemiyoruz hamile halimle otobüslerde sürünüyorum.....ama kaynımla kız arkadaşı arabayla fink atıyor........ eşimin ailesiyle aram bozuk eşim gidip geliyor ama ben görüşmüyorum.......

arabayada binmek istemiyorum ama benim paramla alınan şeyle eşim bile gezmiyor , he tek geziceksen veririz ama eşin binemez demişler eşime o da eşim binmezse bende binmem demiş , kimin malını kime yasaklıyorlar o zman borcunuzu verin diyor eşim ,ona da seni evlendirdik sen bize borcunu öde diyormuş....
YAPTIĞIM İYİLİKLER ŞİMDİ APTALLIĞIM OLDU ANLAYACAĞIN ÇOK SİNİRLERİM BOZUK ........

[/QUOTE]

Yazıklar olsun nasıl insanlar böyle, ne isterler anlamam hiç. Bende erkek annesi olacağım Allah izin verirse dua ediyorum böyle aksilikler yapmayayım, beklentiyeye girmeyeyim diye inş. herbişeyini karşılıksız yapacağım evladımın

Tek tesellim bebiş doğduktan sonra annem yanımda olacak ve ütüye ortak olacak.. Hergün makine açsamda bilicem ki ütüyü 2 kişi yapacak hahaha yaşasın kötülük

Düşüncesiz kayganaya verin sopayı Durum sinir bozucu olsa da bugünlerde gülecek bişeyler bulmamız lazım diymi

Canım çok geçmiş olsun kötü bişey çıkmamış neyseki.. Belki havaların dengesizliğindendir. Ben kendimden pay biçiyorum.. Mevsim dönümleri benim için çekilmez oluyor, sanırım bu baş ağrıları ve eklem ağrılarını daha şiddetli yaşamamızın sebebi bu.. :26::26:

[/QUOTE]

Yuh !! diyorum hakikaten Yuhh !! insan evladını evladı evlendirmiş, mürvetini gördüm diye mutlu olur fatura çıkarmaz ki.. Allah ıslah etsin tatlım ne diyeyim :26::26:
Sende sabırlı ol.. Döner dolaşır elbet verdiğin bir şekilde sana geri döner sıkma canını

"meyra" daha güzel bence , birkaç kere tekrarla söylerken daha zarif "serra" ya göre . çift R olduğu için sert geliyor kulağa kız ismi dediğin kulağa zarif nazlı nazlı gelmeli :)
mesela "serra" ya göre "sare" daha kibar bence söylerkende işitirkende zerafeti hissediyorsun :)

Yazıklar olsun nasıl insanlar böyle, ne isterler anlamam hiç. Bende erkek annesi olacağım Allah izin verirse dua ediyorum böyle aksilikler yapmayayım, beklentiyeye girmeyeyim diye inş. herbişeyini karşılıksız yapacağım evladımın[/QUOTE]

Yuh !! diyorum hakikaten Yuhh !! insan evladını evladı evlendirmiş, mürvetini gördüm diye mutlu olur fatura çıkarmaz ki.. Allah ıslah etsin tatlım ne diyeyim :26::26:
Sende sabırlı ol.. Döner dolaşır elbet verdiğin bir şekilde sana geri döner sıkma canını [/QUOTE]

çok teşekkür ederim hepinize , kendimi bu şekilde rahatlatmaya çalışıyorum kızlar zaten ama bazen ,öyle çok yoruluyorum ki aklım kalbim almıyor olanları .........
herkesi allaha havale ediyrum

güzel dilekleriniz için çok sağ olun

[sıze=3]peki siz olsanız istenmediğinizi bile bile yinede eşinizle gidermisiniz eşinizin ailesine [/sıze][sıze=3] [/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…