2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
geçmiş olsun canım eşin seni ne kadar çok seviyormuş bu arada

beni hep unutun zaten bende giriyorum hep çok yorum ypamıyorum ama hep tkipteyim ma kimse adımı anmıyor benim hikayeme yorum yaapmıyor küstüm hepinize artık girmiycem
öyle deme tatlım ben uzun süredir düngün takip etmiyorum topiği eğer okuyorsan biliyorsundur yaz bana bir geldi pir geldi şimdi ise kızların okulu değilse unutmazdım valla :78: sen nasılsın bebişin nasıl

aman canım boşver rabbim seni unutturacak derdi versin onlara sana ve eşine bebişine dokunmasınlar

evet meyra nazlı nazlı geliyor kulağa değil mi canım zaten benim kızımda çok nazlıdır teyzesi beni çok yordu naz yapa yapa bakalım bir doğsun ev ahalisini tek ayak üstünde dikecek gibime geliyor
serra ismine gelince alternatif bir isim o ablaların ismine uyması için
eltimin kızının adı sahra ama benim meyra ismime laf ediyor zor söyleniyormuş

[sıze=3]peki siz olsanız istenmediğinizi bile bile yinede eşinizle gidermisiniz eşinizin ailesine [/sıze][sıze=3] [/sıze]
ben giderim canım gittim de ama ben eşim için gittim kaynanamlara bakın siz istediğiniz kadar beni istemeyin oğlunuz bensiz olmuyor diye hareketlerimden belli etmek için gittim onlara iddea eşimle daha samimi oldum onların yanında

[sıze=3]peki siz olsanız istenmediğinizi bile bile yinede eşinizle gidermisiniz eşinizin ailesine [/sıze][sıze=3] [/sıze]

Ben bu konuda biraz katıyım.. Beni saymayan, beni sevmeyen insanın ayağına ne giderim.. Ne de kabul ederim.. Ama sen yinede beni örnek alma, ben bu konuda biraz anarşisttim

ben bebeğimin yün yatağını hallettim ne güzel puf puf bir yatak oldu kızlar eşim tembellik etmeyip de karyolamızı kurarsa eğer süper olacak kızımın yatağııı

canım benim üzme kendini eşin yalnız gittiği zaman gelince seni üzmüyorsa laf söylemiyorsa yada oda senin ailene karşı tavır almıyorsa gidipte şu günlerde boşyere strese girme Allah büyük sen rabbime havale et o en güzelini bilir haksızlık yapanada gösterir önemli olan sen ve eşin ve minik kuzunuz gerisi teferruat giden altın olsun para olsun hiç önemseme önemli olan insanlıkları bu da onlarda yoksa uğraşıpta canını sıkma boşver en güzel günlerini değmeyecek kişiler için zehir etme bebeğini ve yuvanı düşün okadar güzel günler bekliyorki sizi boşuna kafamı yormuşum ne halleri varsa görsünler de geç canım benim

canım selammmm:)

selam kuzum sana küsüm hala beni aramadın

canım geçmiş olsun....

SUDEMCİM geçmiş olsun...

beysalım, kajum, milanom, kozetem, yarenim, topiğimizin güzel anneleri mehabalar nasılsınız? özledim sizleri....

canım boşa koyuyorum olmuyor ,doluya koyuyorum almıyor derler yaa o durumdayım , kafayı yemek üzereyim....
benim altınımla alınan arabaya ne ben ne eşim binemiyoruz hamile halimle otobüslerde sürünüyorum.....ama kaynımla kız arkadaşı arabayla fink atıyor........ eşimin ailesiyle aram bozuk eşim gidip geliyor ama ben görüşmüyorum.......

tek gitmesini istemiyorum ama gitmekte istemiyorum.........
arabayada binmek istemiyorum ama benim paramla alınan şeyle eşim bile gezmiyor , he tek geziceksen veririz ama eşin binemez demişler eşime o da eşim binmezse bende binmem demiş , kimin malını kime yasaklıyorlar o zman borcunuzu verin diyor eşim ,ona da seni evlendirdik sen bize borcunu öde diyormuş....
ALLAHIM NE GÜNAH İŞLEDİMDE BÖYLE İNSANLARLA KARŞILAŞTIM BEN YA
YAPTIĞIM İYİLİKLER ŞİMDİ APTALLIĞIM OLDU ANLAYACAĞIN ÇOK SİNİRLERİM BOZUK ........[/SIZE]

[/QUOTE]

cnm değmeyecek insanlar için niye canını sıkıyorsun.Allah senin paranla alınan şeyi sana kullandırmamalarını onlardan çıkarır. biz eşimle bütün düğün masraflarını kendimiz karşıladık.1000tl eksiğimiz vardı, annem ben veriyim işiniz görülsün dedikten sonra kaynanam o parayı vermeye karar verdi.verrirken de borç olarak veririm siz bana düğünden sonra ödersiniz dedi.kaldı ki kaynanamın bankada 110.000tl parası vardı.nişanda ve düğünde kaynanamların bana taktığı takı sadece 1 tane setti.o da çok pahalı bişey değildi.gün parası ile aldığı setti. ama Allaha çok şükür benden de düğünde takılanlarla ilgili en ufak bi istekte bile bulunamadı.yüzü olmadı.kaynanalar hep böyle. gelinle yarışmazlarsa olmaz. Sen sadece allaha havale et. o kimden ne şekilde çıkaracağını çok iyi bilir.sinirlerini bozma hiç.

haticem canım hoşgeldin nasılsın nasıl oldun bakalım ağrın olsada başka sıkıntın yok değil mi
ben hepinizi özledim valla cevap yetiştiremediğim günleri özledim ben

bu konuda biraz kararsızım :) oğlunu daha çok gibi geliyor bana geçen gün be bi evde estirdim emreye ve kocişe sabretmek lazım ortalama 3 ayımız var diyodu doğumdan sonrasını hesaplıyo gibi geldi şaka bi tarafa sevmekten çok kaybetme korkusunu yaşadı ellerinden kayıp gidiyordum hastaneye zor yetiştirmiş 1.5 yıl önce o günü hiç unutamıyoruz çok kötüydü o bizim için bir dönüm noktası oldu ondan önce çok şey yaşadım şiddette gördüm sevgide ama insanlardaki kaybetme korkusu bambaşka hele bu sağlıkla ilgiliyse bambaşka rabbim kimseye yaşatmasın ben hatırlamıyorum bilinç kapalıydı ama eşim o günü unutmuyorum diyor Allah kimseyi sağlığıyla evlatlarıyla sınamasın canım benim

evlilikte hersey olur tatlım ama dediğin gibi erkekler kaybetme korkusunu yaşadıkları an daha bir bağlanıyorlar kadınlar herseyi paspas altı edip gene sevgiyle dönüyorlar ya eşlerine hep öyle olacak zannediyorlar ama o korku iliklerine kadar işlediği an anlıyorlar sürekli yok saydıkları kişinin aslında hayatlarında tek dayanak olduğunu

Ben bu konuda biraz katıyım.. Beni saymayan, beni sevmeyen insanın ayağına ne giderim.. Ne de kabul ederim.. Ama sen yinede beni örnek alma, ben bu konuda biraz anarşisttim

cnm değmeyecek insanlar için niye canını sıkıyorsun.Allah senin paranla alınan şeyi sana kullandırmamalarını onlardan çıkarır. biz eşimle bütün düğün masraflarını kendimiz karşıladık.1000tl eksiğimiz vardı, annem ben veriyim işiniz görülsün dedikten sonra kaynanam o parayı vermeye karar verdi.verrirken de borç olarak veririm siz bana düğünden sonra ödersiniz dedi.kaldı ki kaynanamın bankada 110.000tl parası vardı.nişanda ve düğünde kaynanamların bana taktığı takı sadece 1 tane setti.o da çok pahalı bişey değildi.gün parası ile aldığı setti. ama Allaha çok şükür benden de düğünde takılanlarla ilgili en ufak bi istekte bile bulunamadı.yüzü olmadı.kaynanalar hep böyle. gelinle yarışmazlarsa olmaz. Sen sadece allaha havale et. o kimden ne şekilde çıkaracağını çok iyi bilir.sinirlerini bozma hiç.[/QUOTE]

Anladım sizi bu kaynanalar nedir böyle yaa . böyle kaynana olacaksam allahım bana erkek evlat nasip etmesin ben gelinime böyle davranamayım .............

benim gitmek isteme nedenim ,davetiye gönderiyorlar sadece eşimin ismi yazılı bende gitmedim e ben gitmeyince eşim ben seni bırakıp gitmem dedi ( allahıma binlerce şükürler olsun ki canımdan çok sevdiğim için bu konularda beni hiç üzmez kırmaz hatta haklı bulduğu için bana karşı hep mahçup )ama arayıp eşimi bırak karını gel demeyi biliyorlar istiyorum ki bakın eşim beni asla bırakmaz bende onu bırakmam siz istediğiniz kadar yırtın kendinizi , biz el eleyiz mutluyuz , o beni çok seviyor görün bensiz hiç bir yere gitmez size bile gelmez ......
böyle tek gidince onlar sanki bak bizim oğlumuz seni bırakır evde bize gelir diye düşündüklerini hissediyorum ( gerçi en fazla 1 saat oturup gelir ) eşim ama yanlışmıyım düşüncemde .

​KAJU sana katılıyorum zaten net düşüncem ve içimden geçen bu ama ..... diğer taraftanda kafam karışık ...........

haticem canım hoşgeldin nasılsın nasıl oldun bakalım ağrın olsada başka sıkıntın yok değil mi
ben hepinizi özledim valla cevap yetiştiremediğim günleri özledim ben

hoşbulduk canım o gün gece çok fena ağrım oldu dayanılmayacak gibi dedim kesin doğuruyorum.. ertesi günde aynı bir de şiddetli ishal olmuşum salgın var eşim yakalanmıştı ondan ben aldım.. neyse cuma doktora gittim doktor hemen nstye aldı uzun uzun baktı sancı kasılma var mı diye baktı 1 tane kasılma vardı... önemli değil bu dedi.. sonra ultrasona aldı baya baktı açılma falan yok dedi.. dedi ki ishal falan var mı evet dedim, o tetiklemiş ağrıları dedi.. bende hiç demiyorum ishalim diye.. 2 hap verdi iç bunu sıpayı içerde tutsun dedi. 37. haftaya kadar zorlayacam bunu dedi. ertesi gün beni ara bilgi ver dedi. aradım salı günü tekrar kontrole alacak.. sağolsun çok yorduk doktoru..

canım benim geçmiş olsun bol bol su iç aman haticecim tesadüfe bak ki aynı gece bende dedim kesin doğuruyorum diye öyle kötü oldum ağrıdan adım bile atamıyordum
hani sen aradığında duştaydım ya çıktığımda muskamı takmamışım benim gebelik boyunca muskayı takmam şart oysa ümmü süpyan muskası taktığım takmadığım zamn düşük yapıyorum ben
ben bunu unutmuşum o gece ağrı başladı bebek bir tuhaf benim çektiğim sıkıntı tuhaf gece kalktım ağladım resmen eşim ne yapayım diyor gececektir diye oyalıyorum hem onu hem kendimi ertesi gün akşama kadar çektim sıkıntıyı ağrı 5 dk düşsün gideceğim ama öyle kuruyorum kafamda
sonra akşam fark ettim muskamı takmadığımı ve hemen buldum taktım ve gece biraz rahat yattım ama çok korktum o gece gerçi halada korkuyorum inşş bebeğime bişey olmamıştır diye

işin şakasındayım canım ama alınmıyor değilim bazen hormonlara verin bende bu kasık ağrıları dışında iyi sayılırım 9.gün bugün 9 gündür ne verimli uyuyabiliyorum ne yürüyebiliyorum dr.um kum döktüğümü söylüyor buda arttırıyordur ağrılaarını belki ama aağrıya direnç araalığımın düşük olabileceğini ufak ağrıların bile bende daha fazla hissedildiğini söyledi doğumu nasıl yapıcam ben peki hiçbir fikrim yok:26: bundan sonraa yalancı sancılar yaşayabileceğimi söyledi aralıkları düzenli olmayan bu sancılar birnevi rahimin spor yapması gibi dedi magnormu düzenli iç dedi hayırlısıyla bir doğursaydık :18:şimdi arkadaşım aradı kızı 4,5 aylık oldu sancısı başlar başlamaz gitmemiş hastaneye hastaneyede vardıktan sonra yarım saatte doğurdum diyor dr.un dediklerini ebeyi dinlersen sıkıntı çekmezsin inşallah diyor amiiiiiiinnnnnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…