geçmiş olsun canımmrblar herkese nasılsınız kızlar geçmişi okudum dün akşam hastanedeydim 3 gndür geçmeyen baş ağrım vardı ctesi geside sabaha kadar kustum ölüyordum ama dün akşam ben yatarken eşim netteyken bi haber okumuş preeklemsiyle ilgili apar topar kaldırdı beni tansiyonunu ölç diye o halde ölçünce tansiyon fırladımı benim aldı beni doğru hastaneye dr.umu arıyoruz tlf kapalı sinir olduk hani sağlıkçı olmasam işi biliyozda kıyamam rabbim insanların yardımcısı olsun gerçekten muayenehaneler kapatılınca dr.lara ulaşmak mesele .neyse idrarda protein baktık nstye bağlandım kendi kendime :) Allahtan bişey çıkmadı ama zavallı eşim tüm arkadaşlarımı ayağa kaldırmış nst den bi çıktım tüm ameliyat ekibim kapıda ama dr.yok :) şimdi iyiyim şükür
öyle deme tatlım ben uzun süredir düngün takip etmiyorum topiği eğer okuyorsan biliyorsundur yaz bana bir geldi pir geldi şimdi ise kızların okulu değilse unutmazdım valla :78: sen nasılsın bebişin nasılbeni hep unutun zatenbende giriyorum hep çok yorum ypamıyorum ama hep tkipteyim ma kimse adımı anmıyor benim hikayeme yorum yaapmıyor küstüm hepinize artık girmiycem
aman canım boşver rabbim seni unutturacak derdi versin onlara sana ve eşine bebişine dokunmasınlar
canım boşa koyuyorum olmuyor ,doluya koyuyorum almıyor derler yaa o durumdayım , kafayı yemek üzereyim....
benim altınımla alınan arabaya ne ben ne eşim binemiyoruz hamile halimle otobüslerde sürünüyorum.....ama kaynımla kız arkadaşı arabayla fink atıyor........ eşimin ailesiyle aram bozuk eşim gidip geliyor ama ben görüşmüyorum.......
tek gitmesini istemiyorum ama gitmekte istemiyorum.........
arabayada binmek istemiyorum ama benim paramla alınan şeyle eşim bile gezmiyor , he tek geziceksen veririz ama eşin binemez demişler eşime o da eşim binmezse bende binmem demiş , kimin malını kime yasaklıyorlar o zman borcunuzu verin diyor eşim ,ona da seni evlendirdik sen bize borcunu öde diyormuş....
ALLAHIM NE GÜNAH İŞLEDİMDE BÖYLE İNSANLARLA KARŞILAŞTIM BEN YA
YAPTIĞIM İYİLİKLER ŞİMDİ APTALLIĞIM OLDU ANLAYACAĞIN ÇOK SİNİRLERİM BOZUK ........
evet meyra nazlı nazlı geliyor kulağa değil mi canım zaten benim kızımda çok nazlıdır teyzesi beni çok yordu naz yapa yapa bakalım bir doğsun ev ahalisini tek ayak üstünde dikecek gibime geliyor"meyra" daha güzel bence , birkaç kere tekrarla söylerken daha zarif "serra" ya göre . çift R olduğu için sert geliyor kulağa kız ismi dediğin kulağa zarif nazlı nazlı gelmeli :)
mesela "serra" ya göre "sare" daha kibar bence söylerkende işitirkende zerafeti hissediyorsun :)
ben giderim canım gittim de ama ben eşim için gittim kaynanamlara bakın siz istediğiniz kadar beni istemeyin oğlunuz bensiz olmuyor diye hareketlerimden belli etmek için gittim onlara iddea eşimle daha samimi oldum onların yanında[sıze=3]peki siz olsanız istenmediğinizi bile bile yinede eşinizle gidermisiniz eşinizin ailesine [/sıze][sıze=3] [/sıze]
[sıze=3]peki siz olsanız istenmediğinizi bile bile yinede eşinizle gidermisiniz eşinizin ailesine [/sıze][sıze=3] [/sıze]
ideolüm ol diyesim geldiBen bu konuda biraz katıyım.. Beni saymayan, beni sevmeyen insanın ayağına ne giderim.. Ne de kabul ederim.. Ama sen yinede beni örnek alma, ben bu konuda biraz anarşisttim
[sıze=3]peki siz olsanız istenmediğinizi bile bile yinede eşinizle gidermisiniz eşinizin ailesine [/sıze][sıze=3] [/sıze]
günaydın güzel annişler nasılsınız bakalım ne kadar sessiz gene burası böylebu topiğin böyle sessiz olacağı günlerde varmış gerçi ben bunu tahmin ediyordum
esranın eşi geldi yeni ev düzeni kuruyor üstelik birde neti yok ondan gelmiyor
aysun ev taşıyordu en son ne alemde acaba:26:
haticenin bu hafta kardeşi evleniyor
burcunun denetleme ile başı dertte kaç gündür oda gelmiyor
hilal ise yeni izne ayrıldı uykunun tadını alacak bakalım ne zamn gelecek yanımıza
tuğba ve milona ise evde olmaya alışıyorlar galiba eskisi kadar sık gelmiyorlar
yasemin ne alemde acaba:26:
ben malum kızlar okula başladılar onlarla cebelleşiyorum zaten çok sıkıntılı günlerde geçiriyorum acaba diyorum geçen gün bir sancım vardı wc ye bile gidemedim ayakta yürüyemiyordum bile şimdi ise çatı ağrım çok var adım atamıyorum ve aşşağı mahallede şişkinlik var neden öyle oldu anlayamadım :44:
sudemcim geçmiş olsun canım
beysalcım canım topiğin bekçisi oldu
kızlar gunaydınn yaklasık 15 gundur bende yazamıyorum okuyup cıkıyorum ancak cunku bu kalca agrısıı öldurdu benı hergun baska bı agrım oluyor vucudum cok yorgun bı ıs yaptıgım da yok o yuzden topiğin de enerjısı dusmesın hep sıkayet agrı sızı dınlemeyın dıe yazamıyorum bız oğlusla anneannemızın gelmesını beklıyoruz 4 gözle hastane hala kafamı karıstırıyordu bıyerde hastane ve hızmet super dıgerınde doktorlar tercıhım doktorların ıyı oldugu hastaneden yana olcak kartal umutta doğurcam ınsallah carsamba orda randevum var dun bahsettıgım arkadasımda orda doğum yaptı darısı bıze artık sızı sevıyoruzzz,:))
slm kızlarrrrrrrr çok uykumuz var ama bizimm:26:gözlerimden uyku akıyor resmen, bu gün nasıl geçer bilmiyorumm
haftasonu halılarım yıkandı,evim temizlendi annemlerle temizlik yaptık, oğluşumun kıyafetlerini yıkayıp ütüledim dolabına yerleştirdim, minicik minickk çok zevkliydi, perdeleri yıkadık, halıları henüz yaymadık hatta, büyük kısmı bitti ev işinin, sanki yeniden evleniyom gibi dip bucak temizlik yaptı annemler, herşeyi boşalttılarsonra tekrar yaydılar felan odalarımı bebişime göre ayarladım bütün çarşaflarını kıyafetlerini yıkadım bazılarını elde bazılarını makinada haftasonum yorucu geçti ama deydiiiiii , bu cuma izne ayrılıyorum inş.
mrblar herkese nasılsınız kızlar geçmişi okudum dün akşam hastanedeydim 3 gndür geçmeyen baş ağrım vardı ctesi geside sabaha kadar kustum ölüyordum ama dün akşam ben yatarken eşim netteyken bi haber okumuş preeklemsiyle ilgili apar topar kaldırdı beni tansiyonunu ölç diye o halde ölçünce tansiyon fırladımı benim aldı beni doğru hastaneye dr.umu arıyoruz tlf kapalı sinir olduk hani sağlıkçı olmasam işi biliyozda kıyamam rabbim insanların yardımcısı olsun gerçekten muayenehaneler kapatılınca dr.lara ulaşmak mesele .neyse idrarda protein baktık nstye bağlandım kendi kendime :) Allahtan bişey çıkmadı ama zavallı eşim tüm arkadaşlarımı ayağa kaldırmış nst den bi çıktım tüm ameliyat ekibim kapıda ama dr.yok :) şimdi iyiyim şükür
haticem canım hoşgeldin nasılsın nasıl oldun bakalım ağrın olsada başka sıkıntın yok değil micanım selammmm:)
selam kuzum sana küsüm hala beni aramadın
canım geçmiş olsun....
SUDEMCİM geçmiş olsun...
beysalım, kajum, milanom, kozetem, yarenim, topiğimizin güzel anneleri mehabalar nasılsınız? özledim sizleri....
geçmiş olsun canımeşin seni ne kadar çok seviyormuş bu arada
öyle deme tatlım ben uzun süredir düngün takip etmiyorum topiği eğer okuyorsan biliyorsundur yaz bana bir geldi pir geldi şimdi ise kızların okulu değilse unutmazdım valla :78: sen nasılsın bebişin nasıl
aman canım boşver rabbim seni unutturacak derdi versin onlara sana ve eşine bebişine dokunmasınlar
evet meyra nazlı nazlı geliyor kulağa değil mi canım zaten benim kızımda çok nazlıdır teyzesi beni çok yordu naz yapa yapa bakalım bir doğsun ev ahalisini tek ayak üstünde dikecek gibime geliyor
serra ismine gelince alternatif bir isim o ablaların ismine uyması için
eltimin kızının adı sahra ama benim meyra ismime laf ediyor zor söyleniyormuş
evlilikte hersey olur tatlım ama dediğin gibi erkekler kaybetme korkusunu yaşadıkları an daha bir bağlanıyorlar kadınlar herseyi paspas altı edip gene sevgiyle dönüyorlar ya eşlerine hep öyle olacak zannediyorlar ama o korku iliklerine kadar işlediği an anlıyorlar sürekli yok saydıkları kişinin aslında hayatlarında tek dayanak olduğunubu konuda biraz kararsızım :) oğlunu daha çok gibi geliyor bana geçen gün be bi evde estirdim emreye ve kocişe sabretmek lazım ortalama 3 ayımız var diyodu doğumdan sonrasını hesaplıyo gibi geldi şaka bi tarafa sevmekten çok kaybetme korkusunu yaşadı ellerinden kayıp gidiyordum hastaneye zor yetiştirmiş 1.5 yıl önce o günü hiç unutamıyoruz çok kötüydü o bizim için bir dönüm noktası oldu ondan önce çok şey yaşadım şiddette gördüm sevgide ama insanlardaki kaybetme korkusu bambaşka hele bu sağlıkla ilgiliyse bambaşka rabbim kimseye yaşatmasın ben hatırlamıyorum bilinç kapalıydı ama eşim o günü unutmuyorum diyor Allah kimseyi sağlığıyla evlatlarıyla sınamasın canım benim
ben giderim canım gittim de ama ben eşim için gittim kaynanamlara bakın siz istediğiniz kadar beni istemeyin oğlunuz bensiz olmuyor diye hareketlerimden belli etmek için gittim onlara iddea eşimle daha samimi oldum onların yanında
Ben bu konuda biraz katıyım.. Beni saymayan, beni sevmeyen insanın ayağına ne giderim.. Ne de kabul ederim.. Ama sen yinede beni örnek alma, ben bu konuda biraz anarşisttim
canım benim üzme kendini eşin yalnız gittiği zaman gelince seni üzmüyorsa laf söylemiyorsa yada oda senin ailene karşı tavır almıyorsa gidipte şu günlerde boşyere strese girme Allah büyük sen rabbime havale et o en güzelini bilir haksızlık yapanada gösterir önemli olan sen ve eşin ve minik kuzunuz gerisi teferruat giden altın olsun para olsun hiç önemseme önemli olan insanlıkları bu da onlarda yoksa uğraşıpta canını sıkma boşver en güzel günlerini değmeyecek kişiler için zehir etme bebeğini ve yuvanı düşün okadar güzel günler bekliyorki sizi boşuna kafamı yormuşum ne halleri varsa görsünler de geç canım benim
canım boşa koyuyorum olmuyor ,doluya koyuyorum almıyor derler yaa o durumdayım , kafayı yemek üzereyim....
benim altınımla alınan arabaya ne ben ne eşim binemiyoruz hamile halimle otobüslerde sürünüyorum.....ama kaynımla kız arkadaşı arabayla fink atıyor........ eşimin ailesiyle aram bozuk eşim gidip geliyor ama ben görüşmüyorum.......
tek gitmesini istemiyorum ama gitmekte istemiyorum.........
arabayada binmek istemiyorum ama benim paramla alınan şeyle eşim bile gezmiyor , he tek geziceksen veririz ama eşin binemez demişler eşime o da eşim binmezse bende binmem demiş , kimin malını kime yasaklıyorlar o zman borcunuzu verin diyor eşim ,ona da seni evlendirdik sen bize borcunu öde diyormuş....
ALLAHIM NE GÜNAH İŞLEDİMDE BÖYLE İNSANLARLA KARŞILAŞTIM BEN YA
YAPTIĞIM İYİLİKLER ŞİMDİ APTALLIĞIM OLDU ANLAYACAĞIN ÇOK SİNİRLERİM BOZUK ........[/SIZE]
canım selammmm:)
selam kuzum sana küsüm hala beni aramadın
canım geçmiş olsun....
SUDEMCİM geçmiş olsun...
beysalım, kajum, milanom, kozetem, yarenim, topiğimizin güzel anneleri mehabalar nasılsınız? özledim sizleri....
haticem canım hoşgeldin nasılsın nasıl oldun bakalım ağrın olsada başka sıkıntın yok değil mi
ben hepinizi özledim valla cevap yetiştiremediğim günleri özledim ben
iyiyim canım , sen nasılsın
canım benim geçmiş olsun bol bol su iç aman haticecim tesadüfe bak ki aynı gece bende dedim kesin doğuruyorum diye öyle kötü oldum ağrıdan adım bile atamıyordumhoşbulduk canım o gün gece çok fena ağrım oldu dayanılmayacak gibi dedim kesin doğuruyorum.. ertesi günde aynı bir de şiddetli ishal olmuşum salgın var eşim yakalanmıştı ondan ben aldım.. neyse cuma doktora gittim doktor hemen nstye aldı uzun uzun baktı sancı kasılma var mı diye baktı 1 tane kasılma vardı... önemli değil bu dedi.. sonra ultrasona aldı baya baktı açılma falan yok dedi.. dedi ki ishal falan var mı evet dedim, o tetiklemiş ağrıları dedi.. bende hiç demiyorum ishalim diye.. 2 hap verdi iç bunu sıpayı içerde tutsun dedi. 37. haftaya kadar zorlayacam bunu dedi. ertesi gün beni ara bilgi ver dedi. aradım salı günü tekrar kontrole alacak.. sağolsun çok yorduk doktoru..
geçmiş olsun canımeşin seni ne kadar çok seviyormuş bu arada
öyle deme tatlım ben uzun süredir düngün takip etmiyorum topiği eğer okuyorsan biliyorsundur yaz bana bir geldi pir geldi şimdi ise kızların okulu değilse unutmazdım valla :78: sen nasılsın bebişin nasıl
evet meyra nazlı nazlı geliyor kulağa değil mi canım zaten benim kızımda çok nazlıdır teyzesi beni çok yordu naz yapa yapa bakalım bir doğsun ev ahalisini tek ayak üstünde dikecek gibime geliyor
serra ismine gelince alternatif bir isim o ablaların ismine uyması için
eltimin kızının adı sahra ama benim meyra ismime laf ediyor zor söyleniyormuş
iyiyim canm düğün telaşı başlıyor bakalım nasıl olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?