2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
fıstıklarım canlarım özledim sizleri
lavinyam kajum milonam mervem esram aysunum hilalim fatmam yarenim hepimizin bir arada olduğu günler oof ooff

Muskanın sancıya faydası oluyormu ?
Ben hamileliğin 3. ayından beri takıyorum demek ondan bir sıkıntımız olmuyor bizim :26::26:

canım ağrılar olacak artık neyseki az zamanımız kaldı senin bebişde benim kızım gibi seni baya yordu be gebelikte ama kucağına alınca sevince hepsini unutacaksın emin ol

lavinyam kajum milonam mervem esram aysunum hilalim fatmam yarenim hepimizin bir arada olduğu günler oof ooff

aysun gene hepten unuttu bizi
Hadi esra kocişine yeni kavuştu da.. Aysun nerelerde

allah esirgesin kuzum.... aman dikkat edelim...

tatlım ne düğünü ?? Senin kardeşinin düğünü bitmemişmiydi ?

yok cnm kına önden yapıldı düğün bu hafta ben şimdi onlara gidiyorum öptüm seni....

beysal senin için bir mesaj yazdım okudun mu canım

Muskanın sancıya faydası oluyormu ?
Ben hamileliğin 3. ayından beri takıyorum demek ondan bir sıkıntımız olmuyor bizim :26::26:
sancıya faydası oluyor mu olmuyor galiba veya benim için öyle beni korkutuyorlar canım gebeliğin başında zaten düşük bu sebebden oluyor ben şimdiye kadar hiç çıkarmamıştım üzerimden o gün takmamışım sıkıntım çok büyük oldu ağrıyı çok çektim bebeğim hiç hareket etmedi sürekli ter döktüm durdum eşimin bişeyden haberi yok işten gelir gelmez fatma halin hal değil dedi adam bana o kadar kötüydüm yani

aysun ev taşıyor tatlım

allah esirgesin kuzum.... aman dikkat edelim...

yok cnm kına önden yapıldı düğün bu hafta ben şimdi onlara gidiyorum öptüm seni....
hepimizin kuzusunu esirgesin rabbim kundaklarını dolu kucaklamayı nasip etsin inşş canım

hee o korkutma bende de oluyor.. Bana da onun için yaptılar zaten.. Doğduktan sonrada bebeğe takılacakmış bu, öyle dediler.. Dayım yaptırıp taa Samsun'dan gönderdi sağolsun..
Ama dediğin gibi takmayınca iç huzursuzluğu bende de ve bebekte de oluyor

hamişler değerli arkideşlerim sizlere daha önce söylemiştim gene hatırlatayım dedim
doğumdan önce en az 7 defa inşikak süresini okumak doğumu kolaylaştırır doğuma yakın 7 gün boyunca okuyabilirsiniz veya son günlerinizde hep okuyabilirsiniz denedim faydasını gördüm sizlere de söylüyorum canlarım
rasüllah sormuşlar doğumu kolaylaştıran süre var mı diye nebimizde bunu tavsiye etmiş
İNŞİKAK Suresi Latin okunuşu ve türkçe meali
bu linkte hem arapcası okunuyor hem latince olarak yazılışı var
ayrıca bu sürede secde ayeti var secdesini yapalım lütfennn

aysun taşınıyor canım benim

bebeğin pozisyonu ile ilgili olanmı kuzucum gördüm onu

evet canım hemen bebeğe takılacak o muska ben büşraya takmamıştım bir kere çocuk ağlamaya başladı sonra mosmor oldu hemen taktım muskayı yavaş yavaş rengi düzeldi ağlaması geçti yavrumun aman dikkat et canım

Heee şimdi hatırladımm.. vay haline bu halde nasıl taşınılır ki ?? allah yardımcıları olsun
evet rabbim yardımcısı olsun en sıkıntılı zamnda eşi ev değiştirmeye karar verdi

canlarım ben çıkıyorum dün bahçeden gelen bamyadır biberdir kış için dolaba yerleştireceğim kendinize iyi bakın allaha emanet olun kocaman öpüyorum sizleriiii

canlarım ben çıkıyorum dün bahçeden gelen bamyadır biberdir kış için dolaba yerleştireceğim kendinize iyi bakın allaha emanet olun kocaman öpüyorum sizleriiii

Kolay gelsin canım... ohh mis gibi ilaçsız yiyin afiyet olsun
Bende domates alıp salça gibi yapacağım bir kaç kavanoz evdeyken kışlık hazırlayayım bari

Öptük seni kocamaaann

kızlar ben kaçıyorum kendinize çok iyi bakın kızımla kuran okuyalım biraz rahatlarız belki sizi de unutmam duamda kendinize çok iyi bakın aman muskası olan arkadaşlar sakın ihmal etmeyin hiç çıkartmayın bu hususlar çok önemli :26::26: öptük sizi ............

kızlar benim iştahım buara biraz aaçıldı canım çok şeyler çekiyor ama yapıp yiyemiyorum ismini anmak istemiyorum burada canı çeken olur birde napcammmmmmm....:26::26::26:

neden moralin bozuk tatlım noldu :26:

oy oy ne güzel demi o duygu Allah bebişlerimizi bize bağışlasınnn

evet canım çok güzel bir duygu ya görmediğin , dokunamadığın , kokusunu tadını almadığın bir şeye deliler gibi aşık olmak veee bunu en büyük aşkınla beraber yaşamak

canım boşa koyuyorum olmuyor ,doluya koyuyorum almıyor derler yaa o durumdayım , kafayı yemek üzereyim....
benim altınımla alınan arabaya ne ben ne eşim binemiyoruz hamile halimle otobüslerde sürünüyorum.....ama kaynımla kız arkadaşı arabayla fink atıyor........ eşimin ailesiyle aram bozuk eşim gidip geliyor ama ben görüşmüyorum.......

tek gitmesini istemiyorum ama gitmekte istemiyorum.........
arabayada binmek istemiyorum ama benim paramla alınan şeyle eşim bile gezmiyor , he tek geziceksen veririz ama eşin binemez demişler eşime o da eşim binmezse bende binmem demiş , kimin malını kime yasaklıyorlar o zman borcunuzu verin diyor eşim ,ona da seni evlendirdik sen bize borcunu öde diyormuş....
ALLAHIM NE GÜNAH İŞLEDİMDE BÖYLE İNSANLARLA KARŞILAŞTIM BEN YA
YAPTIĞIM İYİLİKLER ŞİMDİ APTALLIĞIM OLDU ANLAYACAĞIN ÇOK SİNİRLERİM BOZUK ........

[/QUOTE]

Kuzu seni anlıyorum. Eşimin annesi babası yok .kardeşlerinden biri de beni istemedi eşim rest çekti o sülalesinden bir kişi bile çağırmadı ne düğünde bişey yaptılar ne de boğazımdan bir tl leri geçti. İyiki de öyle olmuş şimdi de onlarla görüşmüyorum bişeyime karışamıyorlar. Yeğeninin sünetine çağırmışlar eşimi davetyede adım bile yok sadece eşimin adı var takısını hazırladım yolladım ama onu bile anlamazlar. Eşime sordum bana slm yollayan fln var mı diye yok dedi. Ben de bebeğimi oraya sakın götürne dedim anasını istemeyen bebeğimi hiç istemesin dedim o da tmm dedi. Beni istemeyenlerde bir şey olsa en çok okumuşu ilkokul mezununu kimseyi eğtimiyle fln bişey sanmam değerlendirmem ama onlar hak ediyorlar. Bizim evde annem babam ben kardeşim hepimiz iki üniversite bitirmiş insanlarız onlar eşimin hatrına ailesine hürmet göstermişlerdi oysa bizim onlara faydamız dokunurdu anlamadılar kendileri bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…