canım benim geçmiş olsun bol bol su iç aman haticecim tesadüfe bak ki aynı gece bende dedim kesin doğuruyorum diye öyle kötü oldum ağrıdan adım bile atamıyordum
hani sen aradığında duştaydım ya çıktığımda muskamı takmamışım benim gebelik boyunca muskayı takmam şart oysa ümmü süpyan muskası taktığım takmadığım zamn düşük yapıyorum ben
ben bunu unutmuşum o gece ağrı başladı bebek bir tuhaf benim çektiğim sıkıntı tuhaf gece kalktım ağladım resmen eşim ne yapayım diyor gececektir diye oyalıyorum hem onu hem kendimi ertesi gün akşama kadar çektim sıkıntıyı ağrı 5 dk düşsün gideceğim ama öyle kuruyorum kafamda
sonra akşam fark ettim muskamı takmadığımı ve hemen buldum taktım ve gece biraz rahat yattım ama çok korktum o gece gerçi halada korkuyorum inşş bebeğime bişey olmamıştır diye
canım ağrılar olacak artık neyseki az zamanımız kaldı senin bebişde benim kızım gibi seni baya yordu be gebelikte ama kucağına alınca sevince hepsini unutacaksın emin olişin şakasındayım canım ama alınmıyor değilim bazen hormonlara verinbende bu kasık ağrıları dışında iyi sayılırım 9.gün bugün 9 gündür ne verimli uyuyabiliyorum ne yürüyebiliyorum dr.um kum döktüğümü söylüyor buda arttırıyordur ağrılaarını belki ama aağrıya direnç araalığımın düşük olabileceğini ufak ağrıların bile bende daha fazla hissedildiğini söyledi doğumu nasıl yapıcam ben peki hiçbir fikrim yok:26: bundan sonraa yalancı sancılar yaşayabileceğimi söyledi aralıkları düzenli olmayan bu sancılar birnevi rahimin spor yapması gibi dedi magnormu düzenli iç dedi hayırlısıyla bir doğursaydık :18:şimdi arkadaşım aradı kızı 4,5 aylık oldu sancısı başlar başlamaz gitmemiş hastaneye hastaneyede vardıktan sonra yarım saatte doğurdum diyor dr.un dediklerini ebeyi dinlersen sıkıntı çekmezsin inşallah diyor amiiiiiiinnnnnnn...
fıstıklarım canlarım özledim sizleri
lavinyam kajum milonam mervem esram aysunum hilalim fatmam yarenim hepimizin bir arada olduğu günler oof ooff
canım benim geçmiş olsun bol bol su iç aman haticecim tesadüfe bak ki aynı gece bende dedim kesin doğuruyorum diye öyle kötü oldum ağrıdan adım bile atamıyordum
hani sen aradığında duştaydım ya çıktığımda muskamı takmamışım benim gebelik boyunca muskayı takmam şart oysa ümmü süpyan muskası taktığım takmadığım zamn düşük yapıyorum ben
ben bunu unutmuşum o gece ağrı başladı bebek bir tuhaf benim çektiğim sıkıntı tuhaf gece kalktım ağladım resmen eşim ne yapayım diyor gececektir diye oyalıyorum hem onu hem kendimi ertesi gün akşama kadar çektim sıkıntıyı ağrı 5 dk düşsün gideceğim ama öyle kuruyorum kafamda
sonra akşam fark ettim muskamı takmadığımı ve hemen buldum taktım ve gece biraz rahat yattım ama çok korktum o gece gerçi halada korkuyorum inşş bebeğime bişey olmamıştır diye
tatlım ne düğünü ?? Senin kardeşinin düğünü bitmemişmiydi ?
beysal senin için bir mesaj yazdım okudun mu canımfıstıklarım canlarım özledim sizleri
lavinyam kajum milonam mervem esram aysunum hilalim fatmam yarenim hepimizin bir arada olduğu günler oof ooff
sancıya faydası oluyor mu olmuyor galiba veya benim için öyle beni korkutuyorlar canım gebeliğin başında zaten düşük bu sebebden oluyor ben şimdiye kadar hiç çıkarmamıştım üzerimden o gün takmamışım sıkıntım çok büyük oldu ağrıyı çok çektim bebeğim hiç hareket etmedi sürekli ter döktüm durdum eşimin bişeyden haberi yok işten gelir gelmez fatma halin hal değil dedi adam bana o kadar kötüydüm yaniMuskanın sancıya faydası oluyormu ?
Ben hamileliğin 3. ayından beri takıyorum demek ondan bir sıkıntımız olmuyor bizim :26::26:
aysun ev taşıyor tatlımaysun gene hepten unuttu bizi
Hadi esra kocişine yeni kavuştu da.. Aysun nerelerde
hepimizin kuzusunu esirgesin rabbim kundaklarını dolu kucaklamayı nasip etsin inşş canımallah esirgesin kuzum.... aman dikkat edelim...
yok cnm kına önden yapıldı düğün bu hafta ben şimdi onlara gidiyorum öptüm seni....
beysal senin için bir mesaj yazdım okudun mu canım
sancıya faydası oluyor mu olmuyor galiba veya benim için öyle beni korkutuyorlar canım gebeliğin başında zaten düşük bu sebebden oluyor ben şimdiye kadar hiç çıkarmamıştım üzerimden o gün takmamışım sıkıntım çok büyük oldu ağrıyı çok çektim bebeğim hiç hareket etmedi sürekli ter döktüm durdum eşimin bişeyden haberi yok işten gelir gelmez fatma halin hal değil dedi adam bana o kadar kötüydüm yani
aysun ev taşıyor tatlım
hepimizin kuzusunu esirgesin rabbim kundaklarını dolu kucaklamayı nasip etsin inşş canım
aysun taşınıyor canım benimaysun gene hepten unuttu bizi
Hadi esra kocişine yeni kavuştu da.. Aysun nerelerde
beysal senin için bir mesaj yazdım okudun mu canım
sancıya faydası oluyor mu olmuyor galiba veya benim için öyle beni korkutuyorlar canım gebeliğin başında zaten düşük bu sebebden oluyor ben şimdiye kadar hiç çıkarmamıştım üzerimden o gün takmamışım sıkıntım çok büyük oldu ağrıyı çok çektim bebeğim hiç hareket etmedi sürekli ter döktüm durdum eşimin bişeyden haberi yok işten gelir gelmez fatma halin hal değil dedi adam bana o kadar kötüydüm yani
evet canım hemen bebeğe takılacak o muska ben büşraya takmamıştım bir kere çocuk ağlamaya başladı sonra mosmor oldu hemen taktım muskayı yavaş yavaş rengi düzeldi ağlaması geçti yavrumun aman dikkat et canımhee o korkutma bende de oluyor.. Bana da onun için yaptılar zaten.. Doğduktan sonrada bebeğe takılacakmış bu, öyle dediler.. Dayım yaptırıp taa Samsun'dan gönderdi sağolsun..
Ama dediğin gibi takmayınca iç huzursuzluğu bende de ve bebekte de oluyor
evet rabbim yardımcısı olsun en sıkıntılı zamnda eşi ev değiştirmeye karar verdiHeee şimdi hatırladımm.. vay haline bu halde nasıl taşınılır ki ?? allah yardımcıları olsun
dene tatlım sende inşş faydası oluraysun taşınıyor canım benim
bebeğin pozisyonu ile ilgili olanmı kuzucum gördüm onu
inşallah canım hakkımızda hayırlısı artıkdene tatlım sende inşş faydası olur
canlarım ben çıkıyorum dün bahçeden gelen bamyadır biberdir kış için dolaba yerleştireceğim kendinize iyi bakın allaha emanet olun kocaman öpüyorum sizleriiii
neden moralin bozuk tatlım noldu :26:
oy oy ne güzel demi o duygu Allah bebişlerimizi bize bağışlasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?