2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selam kızlar :) işlerimi hallettim. bundan sonra daha az yoğun olacağım.

sizi çok özledim, inşallah herkes iyidir.

merhaba kızlar. size bişey danışmak istiyorum. dün kızımıza aldığımız bütün kıyafetleri yıkadım ütüledim katladım. artık doğum için çantamıda hazırlamak istiyorum. çantayı yeni aldım. şimdi çantayı yıkamadan çamaşırları içine yerleştirmek pek içime sinmiyor. Kayınvalidemde poşetle yerleştir dedi. ama herzaman poşetlemi kullanıcam o zamanda hiç kullanışlı olmazki. Sizce çantayıda yıkamalımıyım. çantanın kullanım kılavuzunda elde ve 30derecede yıkayın yazıyo. Elde bişey yıkamayıda hiç sevmiyorum makinaya atmayada korkuyorum okadar para verdim zarar görür diye. aldığım çanta bu belki alanınız vardır,

siz nasıl yaptınız, sizce yıkamama gerek varmı?

canım çantan çok güzel de bu markanın beğendiğim modelleri pahalı geldi bana, sen nerden ve kaç paraya aldın merak ettim :) hala anne çantasına karar veremedim, bi ara spor mağazalarını gezmeyi düşünüyorum nike, adidas vs türevlerini

teşekkür ederim. evet çok pahalı gerçekten. bende bitek bu markanınkileri beğendim. adidas nike normal çanta seçeneğinide düşündüm ama dedimki bi kere alıcam düzgün bişey olsun normal seyahatte bile kullanabileceğim bişeye benziyo dedim. zaten nike adidas 80-90 lira civarında en uygunları özellikleri olmamasına rağmen. ben bunu gitti gidiyordan aldım ünal bebeden. 170 tl idi fiyatı. alsammı diye düşünürken baktım maximum kartın kampanyası var aldığın alışveriş tutarının %10u maxipuan olarak hediye geliyo. bende 235tl lik alışveriş yaptım yatk filan aldım. 23 tl puan geliceği için içim rahatladı. yani puanı düşersek 146 tl ye gelmiş oldu. puanlada artık ihtiyacım olan bişey alıcam yine. ama pişman değilim çanta bayağı fonksiyonlu, biraz büyükçe ama okadar para vericez bari içine bayağı bişey alsın..

İyi akşamlar sevgili anneler ve tatlı bebişleri. Biz kaçıyoruz. Allah hepimize ve bebklerimize sağlık versin, dertlerimizi alıp götürsün...

makinaya atma bence elinde bir kere sabunlasan yeter zaten ne kiri vardır kullanılmamış eşyanın

günaydın canlarım dün gece rahat bir uyku uyudum çok şükür iyiiym bugün sizler nasılsınız

günaydın dün fatoş fln alınganlık yapmış ismim unutuldu diye ama asıl ben unutulmuşummm(((( yazacaktım vaktim yoktu....

Günaydın canım,

çok şükür bugünde sağlıklı uyandık bizde iyiyiz

günaydın dün fatoş fln alınganlık yapmış ismim unutuldu diye ama asıl ben unutulmuşummm(((( yazacaktım vaktim yoktu....

canım benim burcum ben o anda topikte olanları yazmıştım sadece neden unutalım kuzum seni aşkolsun naber

canım benim burcum ben o anda topikte olanları yazmıştım sadece neden unutalım kuzum seni aşkolsun naber

yok kıj senden bahsetmedim merve esra hatice hilal aysun fln yazılmıştı biri yazmıştı ben yoktum listede...Ne yapıyım artık uzatmalardayım evde olsam diyorum evde de yatınca da bir yerlerim ağrıyoor işte desen çok abartı yorulmuyorum sadece öğleden sonra uykum geliyor... 2,5 hafta daha sıkarsam 15 hafta bebeğime bakacağım 1 ay süt izinlerimi birleştireceğim 1 ay da yıllık izin 6 ayı tamamlarım diye sıkıyorum kendimi ücretsiz izin de almam maaşımız kesilmez zaten özel sektör sıcak bakmaz ona değil mi ama

aynı durumdayız tatlım bakalım benim süt iznini birleştirme şansımda yok ne kadar dayanabilirsem dayanıcam işte bebeğime daha çok bakabilmek için

aynı durumdayız tatlım bakalım benim süt iznini birleştirme şansımda yok ne kadar dayanabilirsem dayanıcam işte bebeğime daha çok bakabilmek için

evin uzaktaysa ya haftada 1 gün ya da birleştirme izni veriyorlar canım burda. memurlar dışında izne çıkanlar da bizden daha önce işe başlayacak ama kışı evde atlatacağız bizde :)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, hepiniz iyisiniz inşallah.

biz kızımla iyiyiz, çok yorucu bir hafta geçirdik ama karşılığını aldık, artık işlerimi toparlama modundayım, 2 hafta sonra izne çıkmayı düşünüyorum.

seni buralarda görmek ne güzel kuzucum işlerini yoluna koymana sevindim bizler aynı zamanlarda çıkıcaz anlaşılan :)

günaydın herkeseeeeee

akşam eyvah bebek var mıydı o filmi izledim etkilenmişim dün gece normal doğuma gittim rüyamda

acayip sancılar çektimm çok fenadııııııı

neden moralin bozuk tatlım noldu :26:

oy oy ne güzel demi o duygu Allah bebişlerimizi bize bağışlasınnn

evet canım çok güzel bir duygu ya görmediğin , dokunamadığın , kokusunu tadını almadığın bir şeye deliler gibi aşık olmak veee bunu en büyük aşkınla beraber yaşamak

canım boşa koyuyorum olmuyor ,doluya koyuyorum almıyor derler yaa o durumdayım , kafayı yemek üzereyim....
benim altınımla alınan arabaya ne ben ne eşim binemiyoruz hamile halimle otobüslerde sürünüyorum.....ama kaynımla kız arkadaşı arabayla fink atıyor........ eşimin ailesiyle aram bozuk eşim gidip geliyor ama ben görüşmüyorum.......

tek gitmesini istemiyorum ama gitmekte istemiyorum.........
arabayada binmek istemiyorum ama benim paramla alınan şeyle eşim bile gezmiyor , he tek geziceksen veririz ama eşin binemez demişler eşime o da eşim binmezse bende binmem demiş , kimin malını kime yasaklıyorlar o zman borcunuzu verin diyor eşim ,ona da seni evlendirdik sen bize borcunu öde diyormuş....
ALLAHIM NE GÜNAH İŞLEDİMDE BÖYLE İNSANLARLA KARŞILAŞTIM BEN YA
YAPTIĞIM İYİLİKLER ŞİMDİ APTALLIĞIM OLDU ANLAYACAĞIN ÇOK SİNİRLERİM BOZUK ........

[/QUOTE]

ay ciddimisin çok sinir oldum bak şimdi nasıl bizenemzmişsin onlara mı soracakmışsın alla alllaa bin kuzum yaa eşin alınca ay ne biçim insanlar herkes bir uyuzzz. bebeğin olcak üzme kendini ama ciddenn sinir bir durum. bebeği görmeyede gelmesinler o zman

Yuh !! diyorum hakikaten Yuhh !! insan evladını evladı evlendirmiş, mürvetini gördüm diye mutlu olur fatura çıkarmaz ki.. Allah ıslah etsin tatlım ne diyeyim :26::26:
Sende sabırlı ol.. Döner dolaşır elbet verdiğin bir şekilde sana geri döner sıkma canını [/QUOTE]

çok teşekkür ederim hepinize , kendimi bu şekilde rahatlatmaya çalışıyorum kızlar zaten ama bazen ,öyle çok yoruluyorum ki aklım kalbim almıyor olanları .........
herkesi allaha havale ediyrum

güzel dilekleriniz için çok sağ olun [/QUOTE]

alla havale et kuzum boşver, döner dolaşır bulur onları ettiklerii

anaaaaam lavinyam vallaha aklımdasın, ama öyle yoğunum ki yalnız kalamıyorum (( kayınvalidemler hiç yalnız bırakmıyorlar, annemlerde bizdeydi temizlik için, işler desen felaket inş. cuma günü hür olucammm

geçmiş olsun kuzumm dikkat et kendine

o cır cır bende de oluyor sabahları ama ağrı yapmıyor
aysun gene hepten unuttu bizi
Hadi esra kocişine yeni kavuştu da.. Aysun nerelerde

selam kızlar :) işlerimi hallettim. bundan sonra daha az yoğun olacağım.

sizi çok özledim, inşallah herkes iyidir.
ohh ne güzelllllllll bende inş. cuma ayrılcam, ilk önce yıllık iznimi kullanıcam 37. haftaya kadar snra doğum izni başlıycakkk sen nasıl yapıcan

seni buralarda görmek ne güzel kuzucum işlerini yoluna koymana sevindim bizler aynı zamanlarda çıkıcaz anlaşılan :)

valla canım çok özledim sizi, çok merak ettim. durumu kötü olan yok değil mi? ama o kadar yoğundum ki, açıp bir göz bile atamadım. artık içim rahat. ıvır zıvır işler yapacağım.

ağrıların nasıl oldu canım senin?

Allah hayıra çıkarsın canım. ben 37 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. bu seneki iznime dokunmayacağım doğum iznininede ekletmeyi düşünmüyorum. o kenarda dursun ne olur ne olmaz. izne ayrılsam yapacak bişiyim yok. iş güzel eğlenceli. evde yalnız canım sıkılır, tüm gün iş yaparım ben :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…