merhaba kızlar. size bişey danışmak istiyorum. dün kızımıza aldığımız bütün kıyafetleri yıkadım ütüledim katladım. artık doğum için çantamıda hazırlamak istiyorum. çantayı yeni aldım. şimdi çantayı yıkamadan çamaşırları içine yerleştirmek pek içime sinmiyor. Kayınvalidemde poşetle yerleştir dedi. ama herzaman poşetlemi kullanıcam o zamanda hiç kullanışlı olmazki. Sizce çantayıda yıkamalımıyım. çantanın kullanım kılavuzunda elde ve 30derecede yıkayın yazıyo. Elde bişey yıkamayıda hiç sevmiyorum makinaya atmayada korkuyorum okadar para verdim zarar görür diye. aldığım çanta bu belki alanınız vardır,
Eki Görüntüle 516994
siz nasıl yaptınız, sizce yıkamama gerek varmı?
canım çantan çok güzel de bu markanın beğendiğim modelleri pahalı geldi bana, sen nerden ve kaç paraya aldın merak ettim :) hala anne çantasına karar veremedim, bi ara spor mağazalarını gezmeyi düşünüyorum nike, adidas vs türevlerini
merhaba kızlar. size bişey danışmak istiyorum. dün kızımıza aldığımız bütün kıyafetleri yıkadım ütüledim katladım. artık doğum için çantamıda hazırlamak istiyorum. çantayı yeni aldım. şimdi çantayı yıkamadan çamaşırları içine yerleştirmek pek içime sinmiyor. Kayınvalidemde poşetle yerleştir dedi. ama herzaman poşetlemi kullanıcam o zamanda hiç kullanışlı olmazki. Sizce çantayıda yıkamalımıyım. çantanın kullanım kılavuzunda elde ve 30derecede yıkayın yazıyo. Elde bişey yıkamayıda hiç sevmiyorum makinaya atmayada korkuyorum okadar para verdim zarar görür diye. aldığım çanta bu belki alanınız vardır,
Eki Görüntüle 516994
siz nasıl yaptınız, sizce yıkamama gerek varmı?
Kızlar birkaç gündür bakamıyorum aramızda doğuran yok değil mi?
Erken doğum riski olan kaç kişi vaR?
günaydın dün fatoş fln alınganlık yapmış ismim unutuldu diye ama asıl ben unutulmuşummm(((( yazacaktım vaktim yoktu....
canım benim burcum ben o anda topikte olanları yazmıştım sadece neden unutalım kuzum seni aşkolsun naber
yok kıj senden bahsetmedim merve esra hatice hilal aysun fln yazılmıştı biri yazmıştı ben yoktum listede...Ne yapıyım artık uzatmalardayım evde olsam diyorum evde de yatınca da bir yerlerim ağrıyoor işte desen çok abartı yorulmuyorum sadece öğleden sonra uykum geliyor... 2,5 hafta daha sıkarsam 15 hafta bebeğime bakacağım 1 ay süt izinlerimi birleştireceğim 1 ay da yıllık izin 6 ayı tamamlarım diye sıkıyorum kendimi ücretsiz izin de almam maaşımız kesilmez zaten özel sektör sıcak bakmaz ona değil mi ama
aynı durumdayız tatlım bakalım benim süt iznini birleştirme şansımda yok ne kadar dayanabilirsem dayanıcam işte bebeğime daha çok bakabilmek için
Günaydın kızlar, hepiniz iyisiniz inşallah.
biz kızımla iyiyiz, çok yorucu bir hafta geçirdik ama karşılığını aldık, artık işlerimi toparlama modundayım, 2 hafta sonra izne çıkmayı düşünüyorum.
neden moralin bozuk tatlım noldu :26:
oy oy ne güzel demi o duygu Allah bebişlerimizi bize bağışlasınnn
Yazıklar olsun nasıl insanlar böyle, ne isterler anlamam hiç. Bende erkek annesi olacağım Allah izin verirse dua ediyorum böyle aksilikler yapmayayım, beklentiyeye girmeyeyim diye inş. herbişeyini karşılıksız yapacağım evladımın
canım selammmm:)
selam kuzum sana küsüm hala beni aramadın
canım geçmiş olsun....
SUDEMCİM geçmiş olsun...
beysalım, kajum, milanom, kozetem, yarenim, topiğimizin güzel anneleri mehabalar nasılsınız? özledim sizleri....
hoşbulduk canım o gün gece çok fena ağrım oldu dayanılmayacak gibi dedim kesin doğuruyorum.. ertesi günde aynı bir de şiddetli ishal olmuşum salgın var eşim yakalanmıştı ondan ben aldım.. neyse cuma doktora gittim doktor hemen nstye aldı uzun uzun baktı sancı kasılma var mı diye baktı 1 tane kasılma vardı... önemli değil bu dedi.. sonra ultrasona aldı baya baktı açılma falan yok dedi.. dedi ki ishal falan var mı evet dedim, o tetiklemiş ağrıları dedi.. bende hiç demiyorum ishalim diye.. 2 hap verdi iç bunu sıpayı içerde tutsun dedi. 37. haftaya kadar zorlayacam bunu dedi. ertesi gün beni ara bilgi ver dedi. aradım salı günü tekrar kontrole alacak.. sağolsun çok yorduk doktoru..
aysun gene hepten unuttu bizi
Hadi esra kocişine yeni kavuştu da.. Aysun nerelerde
ohh ne güzelllllllll bende inş. cuma ayrılcam, ilk önce yıllık iznimi kullanıcam 37. haftaya kadar snra doğum izni başlıycakkkselam kızlar :) işlerimi hallettim. bundan sonra daha az yoğun olacağım.
sizi çok özledim, inşallah herkes iyidir.
seni buralarda görmek ne güzel kuzucum işlerini yoluna koymana sevindim bizler aynı zamanlarda çıkıcaz anlaşılan :)
günaydın herkeseeeeee
akşam eyvah bebek var mıydı o filmi izledim etkilenmişim dün gece normal doğuma gittim rüyamda
acayip sancılar çektimm çok fenadııııııı
ohh ne güzelllllllll bende inş. cuma ayrılcam, ilk önce yıllık iznimi kullanıcam 37. haftaya kadar snra doğum izni başlıycakkksen nasıl yapıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?