valla canım çok özledim sizi, çok merak ettim. durumu kötü olan yok değil mi? ama o kadar yoğundum ki, açıp bir göz bile atamadım. artık içim rahat. ıvır zıvır işler yapacağım.
ağrıların nasıl oldu canım senin?
Allah hayıra çıkarsın canım. ben 37 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. bu seneki iznime dokunmayacağım doğum iznininede ekletmeyi düşünmüyorum. o kenarda dursun ne olur ne olmaz. izne ayrılsam yapacak bişiyim yok. iş güzel eğlenceli. evde yalnız canım sıkılır, tüm gün iş yaparım ben :)))
iyiyim canım böbrek ağrım geçti çok şükür oğlum elini ayağını çekti sanırım böbreğimden :)
sudem geçenlerde kötü bir olay yaşadı ama ilaçlarla düzeldi dinleniyordu evde
lavinyamı biliyorsun zaten doktor 37. haftaya kadar tutacam o sıpayı demiş :)
bir arkadaş ismini hatırlamıyorum 2 cm açılması olmuş erken doğum tehditi var ilaç almış uzanıyorum diyordu
bulemsunun ağrıları çok artmış
mervecik de ağrılarından şikayetçi
bildiğim ve hatırladığım kadarıyla böyle yani canım
aysun cumartesi ev taşıyacaktı o gelemedi o yüzden yerleşiyor herhalde
sedefi dün görmedim o ne yaptı bilmiyorum
esranın eşi geldi malum gelemez bi süre o
kaju geliyor arada
hilalim izne çıktı uyku sefası yapıyor
burcu çalışıyo zaten buralarda
fatoşta iyi
valla beynimi zorladım ama hattırladıklarım bu kadar burcum kısa bir özet olarak
valla canım çok özledim sizi, çok merak ettim. durumu kötü olan yok değil mi? ama o kadar yoğundum ki, açıp bir göz bile atamadım. artık içim rahat. ıvır zıvır işler yapacağım.
Allah hayıra çıkarsın canım. ben 37 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. bu seneki iznime dokunmayacağım doğum iznininede ekletmeyi düşünmüyorum. o kenarda dursun ne olur ne olmaz. izne ayrılsam yapacak bişiyim yok. iş güzel eğlenceli. evde yalnız canım sıkılır, tüm gün iş yaparım ben :)))
Allah razı olsun canım :))) ne güzelde öşenmemiş yazmışsın. sudemi merak ettim şimdi gelince detaylı sorarım. ilk haticenin bebiş gelecek gibi, durmuyor çocuk. sağlıkla gelir inşallah. çok zor hamilelik yaşadı. evet hilal en son izne ayrılacam felan diyordu, dediğin gibi uyku sefası yapıyordur :))), kıyamam. aysunla esra ev ile meşgullardır malum.
ehh hepimizin aprıları arttı ama ben bebişten mi yorgunluktan mı ayırt edemiyorum şuan. biraz dinleneyim bakim ne oluyor. bacaklarımın kökü çok ağrıyor, sanki düşecek gibi. ilk aylarda da olmuştu. kemiklerim açılıyor belkide bilemedim.
böbrek ağrının geçmesine sevindim canım. oğlan başka bişiyle oyalanmasında artık, uslu uslu otursun dimi annesi.
günaydın güzel anneler nasılsınız
ne zamandır yazamıyorum iyisinizdir inşallah
çalışan arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum
ben evi süpürüp silemeyecek kadar halsizleştim
ancak yemek yapabiliyorum yürüyüş bir miktar, o kadar...
bugünde valizimizi hazırlayacağız inşllah
herşey yıkandı ütüendi yerleştirilcek
böyle işte canlarım
hoşgeldin canım artık ağırlaştık normal bunlar cicleriniz tertemiz olmuş mis gibi kokuyordur ev şimdi ne güzel
herkese günaydın geçen haftadan beri bende yatıyordum bugün işe başladım çalışabilir raporuda aldım ama sanırım gününden önce doğacak benim kızda :)) sürekli su boşaltıyomuşum doktor öyle dedi çok fazla su olunca rahim fazlalılığı atıp geri kapanırmış ilk defa duydum sonra birazda lekem var ama herkes kız çocuğunda olur diyor bakalım hayırlısı her iki güne bir nst ye giriyorum makinede sancı çıkıyo ama benim hissettiğim bişey yok bakalım allahım hepimize yardım etsin doğum ağrılarından çok sezeryandan sonraki acılardan korkuyorummmmmmmmmm(
bende normalde haftaya çarşamba gidecem diyordum ama dayanamayıp cumartesi gidicem sanırım canım daha düşmedik 2 haftaya bellki bu kontrolden sonra düşeriz sanırımhoşbulduk canım
evet evimiz mis gibi bebek koktu
minik minik as topla ütüle 1 günümüzü aldı ama değdi
seninle bdt miz aynıydı canım sen nasılsın kontrollerin nasıl gidiyor 2 haftaya düştünüzmü
bnm bu cuma kontrolüm var
çatı muayenesi korkusu sardı:26:
canım benim geçmiş olsun dikkatli olherkese günaydın geçen haftadan beri bende yatıyordum bugün işe başladım çalışabilir raporuda aldım ama sanırım gününden önce doğacak benim kızda :)) sürekli su boşaltıyomuşum doktor öyle dedi çok fazla su olunca rahim fazlalılığı atıp geri kapanırmış ilk defa duydum sonra birazda lekem var ama herkes kız çocuğunda olur diyor bakalım hayırlısı her iki güne bir nst ye giriyorum makinede sancı çıkıyo ama benim hissettiğim bişey yok bakalım allahım hepimize yardım etsin doğum ağrılarından çok sezeryandan sonraki acılardan korkuyorummmmmmmmmm(
iyiyim canım böbrek ağrım geçti çok şükür oğlum elini ayağını çekti sanırım böbreğimden :)
sudem geçenlerde kötü bir olay yaşadı ama ilaçlarla düzeldi dinleniyordu evde
lavinyamı biliyorsun zaten doktor 37. haftaya kadar tutacam o sıpayı demiş :)
bir arkadaş ismini hatırlamıyorum 2 cm açılması olmuş erken doğum tehditi var ilaç almış uzanıyorum diyordu
bulemsunun ağrıları çok artmış
mervecik de ağrılarından şikayetçi
bildiğim ve hatırladığım kadarıyla böyle yani canım
aysun cumartesi ev taşıyacaktı o gelemedi o yüzden yerleşiyor herhalde
sedefi dün görmedim o ne yaptı bilmiyorum
esranın eşi geldi malum gelemez bi süre o
kaju geliyor arada
hilalim izne çıktı uyku sefası yapıyor
burcu çalışıyo zaten buralarda
fatoşta iyi
valla beynimi zorladım ama hattırladıklarım bu kadar burcum kısa bir özet olarak
Beni de nasıl unuturs unuzzzz şu topiğin ilk açılışından beri her gün aralıksız girdim diyebilirim valla
nasıl unuturum haklısın kuzucum kusura bakma ama ilk önce kötü olanları yazdım sonra olağanları yazdım beynim karıştı yoksa nilim seni ve oğluşunu nasıl unuturum ben aşkolsun nasılsın kuzucumaffet biziiiii
Beni de nasıl unuturs unuzzzz şu topiğin ilk açılışından beri her gün aralıksız girdim diyebilirim valla
beni de unuttular beni de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?